maijkell 29.09.08, 20:08 Mam dwadzieścia cztery lata a jestem trupem. Brak znajpmych, brak inwencji w czasie dnia... Nie chce mi się chcieć. Wegetuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1berenika Re: ...... 29.09.08, 21:04 maijkell napisał: > Mam dwadzieścia cztery lata a jestem trupem. Brak znajpmych, brak > inwencji w czasie dnia... Nie chce mi się chcieć. Wegetuje. A dlaczego czujesz się trupem? Czemu, jak sądzisz, brak Ci znajomych? I czemu wegetujesz? Co robiłeś, by było inaczej? Walczyłeś troszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
maijkell Re: ...... 30.09.08, 10:08 Próbowalem dzwonic do kolegi i sie spotkac ale on pracuje na 4 etaty i nie ma czasu. Mam w sumie kilka osob z ktorymi moglbym sie spotkac ale nie widze w tym sensu Odpowiedz Link Zgłoś
1berenika Re: ...... 30.09.08, 14:53 maijkell napisał: > Próbowalem dzwonic do kolegi i sie spotkac ale on pracuje na 4 etaty > i nie ma czasu. Mam w sumie kilka osob z ktorymi moglbym sie spotkac > ale nie widze w tym sensu Gdybyś naprawdę sądził, iż nie ma w tym sensu, to nie skarżyłbyś się, że nie masz znajomych. Spróbuj jednak zrobić ten mały kroczek i zadzwonić do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: ......ja w tym roku kończę 22 lata 30.09.08, 16:49 Ja w tym roku w październiku w następnym tygodniu kończę 22 lata i jak na kogoś tak młodego jestem dosyć doświadczoną osobą . Zwłaszcza w szukaniu pomocy u różnych specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: ...... 29.09.08, 23:31 NIE JESTEŚ TYM, O CZYM PISZESZ!!!!! Żyrafa Ci to mówi. O!!!!! Specjalnie TU wskoczyłam, by Ci to napisać. Żyra Odpowiedz Link Zgłoś
szukana ja mma 23 lata i tez nikt ze mna nie rozmawia 30.09.08, 16:03 pisze na forach tu mnie czytają moze sie spotkamy????? jestem interesująca, inteligenta i oczytana wabie sie Monika rok roznicy to nie duzo, mogłbys odpisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
maijkell Re: ja mma 23 lata i tez nikt ze mna nie rozmawia 30.09.08, 17:14 szukana napisała: > pisze na forach > tu mnie czytają > > moze sie spotkamy????? > > jestem interesująca, inteligenta i oczytana > > wabie sie Monika > > rok roznicy to nie duzo, mogłbys odpisac.... > Jasne. Możemy się spotkać. Nie mam nic przeciwko. A skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: ...... 01.10.08, 08:27 maijkell napisał: > Mam dwadzieścia cztery lata a jestem trupem. Brak znajpmych, brak > inwencji w czasie dnia... Nie chce mi się chcieć. Wegetuje. masz 24 lata i wszystko przed toba. musi Ci sie chciec CHCIEC:). pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś