karolciaa23 12.10.08, 20:22 mam dwie kochane córeczki ale od jakiegoś czasu jestem strasznie zmęczona mam ochotę uciec gdzieś gdzie bym miała spokój rano jak się budzę to pragnę aby był wieczór pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: czy to depresja? 12.10.08, 20:30 On-line to raczej nikt cię nie zdiagnozuje. A już na pewno nie przepisze leków. Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: czy to depresja? 13.10.08, 10:24 Czasem potrzebna jest chwila odpoczynku, oderwanie sie na chwile od dzieci. Zwykle wystarczy jeden dzien, czasem nawet pare godzin pswieconych sobie aby zniknelo to zmeczenie. Zostaw dzieci, z Mama, opiekunka i zrob sobie przerwe, rozewrwij sie zrob na co masz ochote. To co piszesz nie ma nic wspolnego z depresja, znam wiele kobiet ktore maja takie zmeczenia od czasu do czasu. Po krotkiej przerwie wraca entuzjazm, chec bycia z dziecmi, znika zmeczenie. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
marilla26 Re: czy to depresja? 14.10.08, 13:20 Sądząc TYLKO z tego, co napisalas, to jeszcze nie swiadczy o depresji (ktorej objawy osiowe mozna zreszta w necie wyszukac)- co nie znaczy, ze nie potrzebujesz pomocy (chocby pomocy przy dzieciach, odpoczynku), niezaleznie jak sie nazwie Twoje trudnosci Odpowiedz Link Zgłoś