hella100 10.12.03, 10:10 Na innym forum jest taki watek i pomyslalam, ze w ramach rozluznienia... ja bym chciala troche zdecydowania i wiecej wiary w siebie. To na tyle - nie mozna Mikolaja zarzucac prosbami bo i tak ma duzo roboty. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana-23 Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 10.12.03, 10:18 Ja chciałabym więcej optymizmu, więcej uśmiechu i radości wsród moich bliskich. Myslicie, ze Mikołaj mógłby mi coś takiego ofiarować? Nie wiem, bo zawsze gdy coś chciałam dostac od MIkołaja, rysowałam na kartce, kolorowymi kredkami i wystawiałam do okna (zeby zobaczył, czego pragne). Ale teraz talent malarski zniknął wraz z dziecięcym optymizmem, nie umiem Mu tego narysować... Bo jak narysowac optymizm? Macie jakis pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
juanita2 Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 10.12.03, 10:18 Ja chcialabym kochanego mezczyzne, ktory by byl teraz w cieplym lozeczku i moglaby sie do Niego przytulac do woli;) Juz tego nie robilam chyba z trzy lata. Wszystkim tego zyczeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
sklonowana40 Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 10.12.03, 12:28 Ja bym chciala dostac taka prace pewna na 100% i na dluuuugie lata, najchetniej odpowiadajaca mojemu wyksztalceniu i obecnym umiejetnosciom. Jak mam prace, to wiem, ze jesli zacisne zeby, dam sobie rade ze wszystkim. Przytlacza mnie wlasnie niepewnosc dotyczaca stalego zatrudnienia:-( I jeszcze zdrowie i spokoj bym chciala dostac. Reszte sama sobie zorganizuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 10.12.03, 12:32 taaaa, prace tez bym chciala.... Odpowiedz Link Zgłoś
avenager Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 10.12.03, 15:13 Ja najchętniej jakiegoś nowotworka i to najlepiez z przerzutami, w ostateczości może być białaczka lub rozległy zawał. NA SERIO!!!! Płakałby po mnie tylko mój pies! Odpowiedz Link Zgłoś
inna4 Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 10.12.03, 16:05 w dzieciństwie często oglądałam bajkę o zaczarowanym ołówku ,marzyłam o takim. Teraz chciałabym dostać zaczarowaną gumkę by móc wymazać różne niezdrowe historie z mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 10.12.03, 16:54 Męża Francuza, dom w Paryzu i drugi w Bretanii. ...i negatywne życzenia co do mojego ojca i dziadka... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_gray Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 10.12.03, 23:36 1. 75 milionów dolarów 2. Albo więcej Aaaaaaaaa! A wczoraj mój niemąż w ramach swojej depresji (objawiajacej się min. kompletnym brakiem poczucia rzeczywistości) zakupił dla mnie bieliznę satynową rozmiar 42. Nie muszę dodawać, że nie mamy na normalne jedzenie. Dodam tylko, że noszę rozmiar 36. Z drugiej strony był to jego pierwszy prezent dla mnie. Zapomniał, że ich nie daje czy czegoś chce? Taaa... seksu z puszystą z wielkim cycem;) Odpowiedz Link Zgłoś
bradcure Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 11.12.03, 00:19 hella100 na Twoje bolaczki dobry lek to by byl: Rivotril. Popros lekarza o niego (jest przepisywany na rozluznienie, ale powoduje ze cz-k staje sie asertywny i bardziej pewny siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 11.12.03, 08:09 Dzieki za podpowiedz, w przyszlym tygodniu ide do mojej psychiatry i zapytam sie o ten lek. Asertywnosci to u mnie jak na lekarstwo:) W myslach ukladam sobie, co powinnam powiedziec a pozniej tylko przepraszam, ze zyje:( Odpowiedz Link Zgłoś
monia2401 Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 11.12.03, 00:36 Ja mam mala prosbe do Mikolaja. Chcialabym wreszczie urodzic upragnionego dzisiusia(2 razy poronilam)moze w koncu znajde sens zycia? To chyba nie jest duza prosba? A moze za wiele wymagam? Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: Co chcielibyscie od Mikolaja? 11.12.03, 10:20 Ja chcialabym zeby Mikolaj zabral moje leki (tu jest e z haczykiem :-) i pesymizm okropny. A co moglby przyniesc? Hmmmm odpowiedz na pytanie jaki jest sens zycia :-))Buziaki dla wszystkich ala Odpowiedz Link Zgłoś