hugonus 05.06.09, 19:28 Witajcie jakie macie objawy odstawienne efectinu i jak długo one moga trwac Dziekuje za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tlenoterapia Re: objawy odstawienia efectinu 06.06.09, 01:19 Moze w cale ich nie byc nawet jesli odstawia sie z dnia na dzien, a nie tak jak trzeba stopniowo ,,zdarza sie jednak ,ze mimo stopniowego odstawiania poszczególni pacjenci zaczynaja odczuwac dolegliwosci ..wowczas jeszcze bardziej spowalnia sie odstawianie leku. Moze wystapic nawrot depresji,bezsennosc,napiecie ,zdenerwowanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ikar113 Re: objawy odstawienia efectinu 07.06.09, 20:00 Potworne bóle głowy, mdłości, zaburzenia widzenia, zaburzenia błędnika, prądy przechodzące przez głowę, straszne osłabienie, rozkojarzenie i dekoncentracja. To zafundował mi Efectin, kiedy usiłowałem go odstawić. Oczywiście jak zacząłem go brać z powrotem, wszystko przeszło jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
yukkaa Re: objawy odstawienia efectinu 09.06.09, 12:12 Witam, walczylam przez prawie 2 tyg z potwornymi zawrotami glowy,bólem głowy i potami. Byłam bardzo rozkojarzona i wyglądałam jakbym miała mega kaca ;-) ale po 2 tygodniach minęło jak ręką odjął, z dnia na dzien było już lepiej. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
hugonus Re: objawy odstawienia efectinu 09.06.09, 18:27 Ja z kolei nie mam takich jak Wy objawow ale cierpie na chwilowe przymroczenia pojawiajace sie co kilka sekund i co ciekawe nie powoduje to wypadniecia z rzeczywistosci z danej chwili ale cholera to jest uciazliwe Odpowiedz Link Zgłoś