kakofonia 12.12.03, 14:28 Rozmawiałam dziś z poleconym psychologiem. Cena za godzinną sesję - 80 PLN. Ręce mi opadły. Czy tak te ceny wyglądają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hella100 Re: psychoterapia indywidualna - ceny 12.12.03, 16:47 kakofonia napisała: > Rozmawiałam dziś z poleconym psychologiem. Cena za godzinną sesję - 80 PLN. > Ręce mi opadły. > Czy tak te ceny wyglądają? Z tego, co wiem, to tak wlasnie wygladaja:( A moja depresja jest tym glebsza, ze nie mam pracy i nie stac mnie na leczenie. Dopuki sie nie wylecze, nie znajde pracy, dopuki nie znajde pracy, nie bedzie mnie stac na leczenie...bledne kolo, wyc sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
kakofonia Re: psychoterapia indywidualna - ceny 12.12.03, 17:43 No właśnie :-( To jakiś obłęd. Psychiatra, leki... Skąd ja mam jeszcze wytrzasnąć ponad 300 miesięcznie na terapię? I weź tu człowieku zachęcaj kogoś do podjęcia leczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ponura1 Re: psychoterapia indywidualna - ceny 13.12.03, 16:34 Z tego co jest mi wiadomo, psychoterapia indywidualna zawsze była płatna.U nas koszt 1 godziny 50zł Odpowiedz Link Zgłoś
rumiankowa Re: psychoterapia indywidualna - ceny 13.12.03, 17:27 W moim mieście podobne ceny. Ja placilam 70zl za 45 min, teraz 60 za godz (u kogos, kto dostosowuje kwote do sytuacji klienta). Korzystalam tez z DARMOWEJ (dla ubezpieczonych oczywiscie) 3miesiacznej terapii grupowej prowadzonej przy PZP. Szukajcie, pytajcie. Moze sa jakies "grupy wsparcia", darmowe. Moze grupowa. Ja place, choc nie pracuje, ale nie zaluje zadnej zlotowki tak wydanej, to najlepsza inwestycja w siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anigma Re: psychoterapia indywidualna - ceny 14.12.03, 12:34 No niestety :( Ja płacę 100 PLN/godz. Z tym, że lekarz jest faktycznie dobry i nie żałuję, chociaż to dla mnie bardzo poważny wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś