renaq 27.07.09, 16:24 Ciekawa jestem jak się zapatrujecie na ten temat. Czy unikacie alkoholu, czy też nie robicie sobie nic z ostrzeżeń? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikar113 Re: alkohol a psychotropy 28.07.09, 11:47 Eeetam, ja brałem już 50000000 różnych leków i nigdy nic mi nie było ja se pochlałem, i to nawet ostro. Tylko z Depakiną nigdy nie ryzykowałem, bo alk bardzo zwiększa jej toksycznośc wątrobową. Reszta lajcik :) Ale to JA. Inni mogą nie mieć tak dobrze, i po wypiciu wylądować w szpitalu, bo znam kilka takich przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
babetschka Re: alkohol a psychotropy 28.07.09, 17:39 uruchamiam sie jak indykator gdziekolwiek slowo lub chocby namiastka slowa "alkohol" pada generalnie zajrzyj do mojego ..podobnego watku co bym opinią chcąc sie podzieic...powtarzac sie zmuszona nie byla Odpowiedz Link Zgłoś
renaq Re: alkohol a psychotropy 30.07.09, 14:22 lucyna_n napisała: > > a Ty? Ja unikam. Wypijam trochę winka czy innego drinka dla towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: alkohol a psychotropy 30.07.09, 14:56 A dlaczego pytasz o alkohol? Masz ochotę się urżnąć ale się boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
renaq Re: alkohol a psychotropy 30.07.09, 15:03 Nie tyle się urżnąć, co iść na piwo do ogródka czy podrinkować na czyichś imieninach. No i fakt trochę się boję, szczególnie dlatego, że mieszkam sama. Byłam więc ciekawa jak to jest u Was, ale faktycznie znalazłam już inne wątki. Odpowiedz Link Zgłoś