flissy 14.03.11, 19:27 Lubie granie Hansa,,,może to nie ładnie tak powtarzać się na kolejnym forum,,,ale jak Hans zagra w swoim radiu to od razu raźniej na sercu sie robi.Stworzył wspaniałe radio www.youtube.com/watch?v=b30H0Edbp60 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rawik-is-me Re: The Revolvers - When You Were Mine 14.03.11, 21:34 flissy napisał: > Lubie granie Hansa,,,może to nie ładnie tak powtarzać się na kolejnym forum,,,a > le jak Hans zagra w swoim radiu to od razu raźniej na sercu sie robi.Stworzył w > spaniałe radio > > www.youtube.com/watch?v=b30H0Edbp60 Dobrej muzyki nigdy za wiele. Odpowiedz Link
flissy Hunger - She Let Him Continue -Portland, Or. 1969 26.03.11, 21:49 Ten kawałek dostałem od Hansa,,,grał go kilka razy w swoim radiu,bardzo mi sie spodobał,a gdy nigdzie go znaleźć nie mogłem to napisałem do niego a Hans mi go przesłał pocztą i przy okazji napisał tez o sobie i swoim radiu. radio36.wrzuta.pl/audio/1Maiao8NYjh/hunger_-_she_let_him_continue_-portland_or._1969 Odpowiedz Link
flissy Re: The Revolvers - When You Were Mine 28.03.11, 16:48 Eeeeeeeeeee tam,fajnie jest Odpowiedz Link
black_jotka Re: The Revolvers - When You Were Mine 19.10.17, 20:20 Tez klikna zaraz... Odpowiedz Link