black_jotka Re: Dziendoberkowy watek 01.12.11, 16:34 Na Dobry Dzionek. Kazimierz Wierzyński "Nóżki twoje całuję" (parodia autorstwa Mariana Piechala) Nóżki twoje całuję, usta po nich wodzę, Jak na szczudłach na nóżkach twych po świecie chodzę. Jak dwa światła twe nóżki wskroś mnie przenikają, Nóżki twe mnie zabrały, nóżki twe mnie mają. Jak wyznania wstydliwe, jak szepty szalone, Powtarzam w ustach twoje nóżki niezliczone. Od paznokci na palcach aż do biodronoszy Nóżki twoje całuję i konam z rozkoszy. Odpowiedz Link
samanta_ewa Re: Dziendoberkowy watek 03.12.11, 19:35 Na Dzien Dobry: Krzysztof Jarzynski "Antyerotyk" Zulejce mej spełzło na niczym moje opamiętanie gdy spojrzeń sieci żądzą mnie oplotły ginę w powodzi pragnień zamieniony w kostkę cukru Odpowiedz Link
seremine Re: Dziendoberkowy watek 05.12.11, 00:50 Alicja Kuberska Ciemne okulary Ciemne okulary są tarczą I oddzielają od rzeczywistości. Nikt nie zobaczy w oczach Emocji i uczuć. Dla postronnych są Martwe i bez wyrazu. Czasami tylko na ustach Pojawia się nikły Cień uśmiechu I wiedzie jak kładka, Ponad głęboką fosą Wyobcowania i obojętności, Do drugiego człowieka. Wspanialego Dnia! Odpowiedz Link