Dodaj do ulubionych

cyfra plus

07.09.06, 17:04
czy wiedzieliście o tym, że:
Szanowni Państwo,

Dziękuję za korespondencję.
W odpowiedzi na Państwa pytanie, pragnę poinformować iż używanie oraz
dystrybuowanie sprzętu do odbioru Cyfry +, dopuszczalne jest wyłącznie na
terenie Rzeczypospolitej Polskiej. Informacje na ten temat mogą Państwo
odnaleźć w Regulaminie Umowy o Abonament art.4, paragraf 2, pkt.1.
Regulamin dostępny jest w punktach dystrybucyjnych Cyfry+ oraz na stronie
internetowej: www.cyfraplus.pl.

Z poważaniem,
Kamil Kaczor

ciekawe, bo przymierzałem się do zakupu
Obserwuj wątek
    • marguerite2003 Re: cyfra plus 07.09.06, 17:08
      Ja przymierzalam sie do Cyfrowego Polsatu...oni nie maja takich problemow. Pani
      na infolinii powiedziala, ze nie ma problemu, moge legalnie wywiezc, uzywac
      itp...Swoja droga - czy ktos w Luxie ma Cyfrowy Polsat? Ciekawa jestem czy nie
      ma problemow z odbiorem?
      • mary_81 Cyfrowy Polsat 07.09.06, 18:29
        My mamy Polsat i nie ma kompletnie żadnych problemów z odbiorem. Poza tym jest
        to rozwiązanie tańsze niż Cyfra (Cyfrę mieliśmy wcześniej, do momentu kiedy
        wymyślili sobie skok z 1000 na 1400zł na rok...). Wiadomo, wybór zależy od
        tego, na jakich kanałach komu zależy.
    • tomi_22 Re: cyfra plus 07.09.06, 17:14
      Szalony czlowieku ;-) cos ty narobil? Teraz nas tu namierza i bedze klops
      hihihi...

Kup sobie i nic im nie mow. I tak cie nie sprawdza, no bo jak? Masz jakis adres
      w PL chyba?

Wiesz jak by tak mieli zaczac sprawdzac, to by sie okazalo, ze kilka milionow
      ludzi mialo by sprawe sadowa czy cos takiego... hehehe.

Spokojnie wiec.
      • kajapapaja Re: cyfra plus 07.09.06, 17:18
        popieram tomiego - mysmy tez kupili, a adres podalismy krajowy. Ale i tak nie
        namierzą, bo teoretycznie kupilismy dla teściowej...
      • szymbi Re: cyfra plus 07.09.06, 17:19
        tomi_22 napisał:

> Wiesz jak by tak mieli zaczac sprawdzac, to by sie okazalo, ze kilka milionow
        > ludzi mialo by sprawe sadowa czy cos takiego... hehehe.

Jaką sprawę sądową? Wywożąc sprzęt Cyfry za granicę i używając go tam nie
        łamiemy prawa tylko najwyżej regulamin Cyfry+. Oni mają koncesję na Polskę,
        dlatego nie chcą, żeby ich sprzęt był użytkowany poza Polską.
    • bamaza42 Re: cyfra plus 08.09.06, 10:11
      nie zartuj....poszedles (napisales) prosto do cyfry i spytales, czy mozesz
      wywiezc z Polski?!....
      Hihihi...ciekawe, jakiej odpowiedzi sie spodziewales?...:))
      • luxteam Re: cyfra plus 08.09.06, 10:25
        > nie zartuj....poszedles (napisales) prosto do cyfry i spytales, czy mozesz
        > wywiezc z Polski?!....

Uprzejmie uprasza sie o powstrzymywanie sie od krytykowania obywatelskiej
        postawy kolegi!

:))
        • bamaza42 Re: cyfra plus 08.09.06, 11:01
          uuupsss!...sory very! :)) bije sie nawet w piers, ze i ja tak nie uczynilam!!!
          • clandestino Re: cyfra plus 08.09.06, 14:14
            napisałem tylko, by się dowiedzieć dokładnie jak namierzyć tutaj tego satelitę,
            mam balkon w kierunku wschodnim i nie wiem, czy będzie działać. Chciałem mieć
            od nich jakąkolwiek informację, by w razie gdyby nie działało oddać im te graty.
            • ma_wi99 Re: cyfra plus 08.09.06, 14:25
              Nie, no to my oczywiscie jestesmy ci wdzieczni za te informacje, bo to w sposob
              formalny potwierdza to, co do tej pory bylo mniej lub bardziej fama.

Z powyzszego wynika dodatkowo to, co wielu z nas doswiadczylo juz na tej ziemi,
              ze jesli chcesz odbierac tutaj cyfre+, to zdany jestes niestety wylacznie na
              siebie. Ale nie martw sie
              • tomi_22 Re: cyfra plus 08.09.06, 14:42
                A wiecie, ze sa w Luxie ludzie, ktorzy zakladajac antene dzwoniki do centrum
                obslugi klienta cyfry i prosili o pomoc? Nic by w tym dziwnego nie bylo, mozna
                by ich nawet nazwac "samobojcami", ale o dziwo cenrtum oblslugi grzecznie i
                poslusznie pomagalo w instalacji... Tak samo bylo w przypadku jakich kolwiek
                problemow z odbiorem. Serio!

Aha, na haslo luskemburg, odpowiadali: "aaa, to pan to delikatnie ustawi do
                gory bardziej niz w Polsce, bo to bardziej na poludnie".

Tak wiec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka