Dodaj do ulubionych

Dzwońcie za darmo na stacjonarne

IP: 80.48.171.* 20.11.04, 20:19
www.wipphone.com/pg_Download_s.aspx
zainstalujcie u siebie na kompie , a potem pol godzinki gadania na
stacjonarne gratis. Jak to malo to zalozcie kolejne konto i kolejne pol
godzinki. To dziala!!

Dzwoniac musicie wybrac 01148 + kierunkowy miasta + numer telefonu. Milego
gadania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzia Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:19
      Mam już zainstalowany ten program. Mam tylko pytanie, czy podajac numer
      kierunkowy miasta nalezy podac równiez 0. Mieszkam w obrębie Katowic i mam
      numer 032. bo jak narazie nie da sie nigdzie dodzwonić.
    • Gość: Madzia Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:48
      Żeby sie dodzwonić, nie nalezy wpisywac zera o którym wczesniej pisałam.
      Jednakze za pierwszym razem kiedy dzwoniłam, było wszystko ok, a za drugim
      razem nie dało sie już nic zrozumieć. Co nalezy zrobic, aby rozmowa przebiegała
      bez zakłuceń?
    • Gość: Madzia Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:07
      A czy po wykorzystaniu 30 minut wyswietli sie jakis komunikat ze juz są
      wykorzystane? bo nie liczy mi sie czas tych rozmów. Czy da sie zadzwonic z
      domowego na ten numer który został mi przydzielony?
      • Gość: Mam gest Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: 80.48.171.* 21.11.04, 12:07
        Prawde mowiac to Ci za duzo nie powiem na ten temat. Jak skonczy Ci sie te 30
        minut to zaloz nowe konto i bedziesz miala znow pol godzinki. A co do jakosci
        polaczen to wszystko zalezy od Twojego lacza internetowego.
    • madziara_pl a gdzie haczyk? 21.11.04, 12:27
      nie wierze ze nie ma ;)
    • Gość: Madzia Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:50
      Od momentu kiedy mam zainstalowanany ten program przestał mi chodzić skype, czy
      może mieć to jakis związek?
      • Gość: ktosiek Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.olsztyn.mm.pl 21.11.04, 13:02
        Pobrobuj powylaczac i wlaczac kilka razy oba programy...moze to cos pomoze. U
        mnie oba programy dzialaja wspolnie bez zaklocen.

Problem moze byc u Ciebie w tym, ze one lacza sie z internetem za pomoca tych
        samych portow.
    • Gość: Madzia Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:30
      Odinsatalowałam ten program i teraz rzeczywiście działa mi skype. Zastanawia
      mnie tylko to o co sie wczesniej pytałam skad będe wiedzieć, że już wygadałam
      te 30 minut skoro dzwonie do kilku osób. Czy kiedy ten limint się skończy
      przyjdzie mi jakaś informacja, albo czy wtedy połączenia nie będą mogły być
      zrealizowane że darmowe minuty zosatły wykorzystane? Bo jakoś nie uśmiecha mi
      się spisywanie czasu wszystkich dokonanych rozmów. I czy przy ponownym
      zainstalowaniu trzeba zmieniać dane i rejestrowac sie jako nowy uzytkownik? Czy
      mozna podać te stare?
      • Gość: abr Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:54
        Ciezko CI sprawdzic ?
        Menu/Recent Calls/Dialed Calls/ masz liste wszytskich Twoich polaczen.

na www.wipphone.com/pg_Account.aspx?lang=eng masz info ile minut Ci
        pozostalo...wchodzi sie tam z programu.

Pozatym przy uruchomieniu progs dostajesz komunikat z ilosci pozostalych minut.
    • Gość: maciek Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:38
      niby wybieram numer i nic dalej sie nie dzieje czemu i co na to poradzic??
    • m.gregor Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne 21.11.04, 15:24
      Cytat z FAQ:

"Can I place calls to regular, non-Internet telephones anywhere in the world?

Yes! Use your wIPphone without restrictions to call whomever you like at any
      destination in the world, including other wIPphones. Depending on where and how
      much you call, you can choose from a variety of different calling plans at just
      a fraction of what you are currently paying."

Czyzby dzwonienie na stacjonarne telefony wcale nie bylo FREE?
      • dutchman Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne 22.11.04, 15:02
        Proponuje taka zasade m.gregor - jak nie pisze ze jest za darmo, to nie jest za
        darmo. W ten sposob uniknie sie mnostwa niejasnosci.
        pozdrawiam
        dutchman
    • Gość: krm Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:31
      to jakaś ściema, nie mogę się nigdzie tym połączyć, wyświetla mi się tylko
      napis: postęp sesji i to wszystko
    • Gość: ktosiek Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.olsztyn.mm.pl 22.11.04, 19:24
      Program jak najbardziej dziala w porzadku i te 39 minut jest darmowe. Ta
      informacja powyzej dotyczy juz dzwonienia powyzej tych 30 minut. W zaleznosci
      od tego ile minut wykupicie, przy wiekszych pakieta jednostkowa cena minuty
      jest mniejsza.

Poza tym za kazdym razem jak wlaczycie program, pokaze sie ile darmowych minut
      (z 30 darmowych) jest jeszcze do wykorzystania. TO NIE JEST ZADNA SCIEMA.
      • Gość: gość Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:58
        to czy możesz po kolei wytłumaczyć co i jak, zainstalowałem program,
        zarejestrowałem się, wybieram numer 0114842606xxxx i nic, wyświetla się postęp
        sesji na numerem i mogę czekać na połączenie do usranej ....
      • Gość: Wojtek Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:24
        A dlaczego u mnie wyskakuje: "Nieudane połączenie: 408 Timeout" momo iż na
        początku mam informację że mam jeszcze dostępne 30 darmowych minut??!!
    • Gość: pvs Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 08:33
      Mi udalo sie dodzwonic do siebie na stacjonarny, do przyjaciolki do Niemiec na
      stacjonarny i do USA do rodziny. Natomiast nieudalo mi sie nawiazac polaczenia z
      kolega z osiedla, byc moze dlatego ze on ma ISDN-a.

do usa np: 011 1 720-435..... na komorke)
      do niemiec 011 49 211......na stacjonarny
      do polski 011 48 74872......na stacjonarny
    • Gość: Madzia Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:14
      Załóżmy hipotetycznie, że się źle zalogowałam i nie mam tych 30 minut
      darmowych, a mimo to dzwoniłam na telefon stacjonarny i rozmawiałam. W jaki
      sposób przyjdzie mi rachunek, skoro nie podałam tam swojego adresu?
      • Gość: ktosiek Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.olsztyn.mm.pl 26.11.04, 17:20
        Nie ma takiej mozliwosci ze wtedy zadzwonisz.

Teraz do wszystkich, ktorza zadali tutaj pytania. Po wykorzystaniu 30 minut
        darmowych, po prtostu nie bedziecie mogli nigdzie zadzwonic. Na identycznej
        zasadzie dziala ta funkcja w Skype, jak i w WPKontakt. To jak telefon komorkowy
        na karte. Jak nie zaladujecie kasy na cih konto, to nigdzie nie zadzwonicie.
        Szczegolow mozna sie dowiedziec na stronke WPKontaktu na Wirtualnej Polsce. Te
        programy dzialaja podobnie, wiec zasada jest ta sama.

Druga sprawa co do polaczen: mi tez czasem zdarza sie miec problem z
        polaczeniem i caly czas mam komunikat z "...sesji". Ale udalo mi sie dodzwonic
        wiele, wiele razy i bez problemu.
        • dutchman Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne 27.11.04, 11:26
          Wydaje mi sie Ktosiek ze sie mylisz - w Skype w ogole nie ma tej funkcji. Tam
          nie ma dzwonienia za darmo na staly telefon tak jak w innych systemach.
          pozdrowienia
          dutchman
          • Gość: ktosiek Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.olsztyn.mm.pl 27.11.04, 19:55
            Nie mialem na mysli tego ze ze Skype mozna dzwonic za darmo. Chodzilo mi o to
            ze zasada dzialania programu jest podobna: jesli nie wykupisz minut nie
            bedziesz mogl zadzwonic, tak jak w telefonie komorkowym na karte.
          • Gość: koper Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:05
            jak sie z tego dzwoni dlaczego ja nie moge sie dodzwonic nigdzie. Chcialbym na
            kirunkowy 089****** jak mam sie dodzwonic
    • pawelb78 Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne POMOCY 26.11.04, 19:37
      Witam

Czy ktoś z Was mógłby mi wysłać na maila ten program bo jakoś nie mogę ściągnąć.
      Z góry dziękuję.
      • competer1 Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne POMOCY 27.11.04, 13:58
        Ludziska, czemu mam na swoim koncie 0$? Nie mogę nigdzie sie dodzwonić.
        Zaozyłem nawet drugie, ale tutaj to samo. Moze coś nie teges w opcjach
        powciskałem? Pomóżcie, bo wydaje mi się to ściemą.
        • Gość: wojciu Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne POMOCY IP: *.tkchopin.pl 28.11.04, 16:26
          u mnie jest gicio..tylko ze nie mam mikrofonu i naginam przez słuchawki od
          walkmana
          • Gość: maly Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne POMOCY IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 28.11.04, 22:05
            wojciu mozesz mi na pisac na meila jak sie mam zalogowac.
            p2323@interia.pl
    • Gość: tomasz Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.airnet.opole.pl 28.11.04, 20:07
      hey
      nie moge tego zainstalowac co rusz wyskakuje mi jakis problem. MA to ktos
      sciagniete i moze mi wrzucic na skrzynke Prosze :)
      t-sygi@o2.pl
      Dzięki
    • Gość: maly Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 28.11.04, 22:03
      witam
      moze mi ktos powiedziec jak sie mam zalogowac
      z gory dzieki
      p2323@interia.pl
      • Gość: wojciu Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.tkchopin.pl 29.11.04, 17:46
        wchodzisz na stronke i wprawym gornym rogu masz napisane SIGN UP tam klikasz i
        sie rejestrujesz,pozniej instalujesz program i kiedy bedziesz chciał wybrac
        numer wyskoczy ci okno azebys sie zalogował wpisujesz login i hasło takie jakie
        sobie wybrałes rejestrujac sie i dzwonisz :)))))
    • Gość: tsar Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:53
      przy probie rejestracji wyskakuje mi taki error:

Transaction count after EXECUTE indicates that a COMMIT or ROLLBACK TRANSACTION
      statement is missing. Previous count = 1, current count = 0.
      Incorrect data. Please check all the data and try again

w czym rzecz?
    • Gość: kiwajakotako Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.12.04, 16:51
      Nie działa!Przy każdej próbie połączenia włącza sie żeński głos w języku
      angielskim,coś jak automatyczna sekretarka.Nikt z was nie miał takiego problemu?
      Co jest nie tak?
      • Gość: fan Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:06
        ja mam dokładnie to samo, a znawcy tematu nie maja ochoty chyba pomóc.
    • Gość: szu Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 15:52
      Tam na tej stronce jest lista krajów do których można dzwonić. Poland ma
      adnotację - Warsaw, podobnie jak np. Bułgaria ma tylko Sofię wymienioną wśród
      miast, do których można dzwonić. I to chyba tak właśnie działa, bo do siebie w
      Warszawie dzwonię, a do rodziny w Bydgoszczy - padaka... ględzi ten automat.
      Jeśli ktoś dzwonił gdzieś w polskę poza wawę, to niech da znać jak to zrobił.
      • orli1983 Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne 06.12.04, 13:41
        Wydzwoniłem 18 minut (w sumie kilka połączen) do rodzinki pod kierunkowy 82 ale od kilku dni nie moge nigdzie zadzwonić
        Tak wiec da sie niby wszędzie ..ale nie zawsze działa
    • Gość: kiwajakotako Re: Dzwońcie za darmo na stacjonarne IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.12.04, 00:39
      a to o dupe rozbić takie rozmowy.Dzwoni sie wtedy kiedy sie potrzebuje,a nie
      jak sie uda.Na wp jest już coś podobnego i za 35 gr/min też z całym światem
      można sie łączyć.Płace,ale przynajmniej mam pewność,że sie dodzwonie.pzdro all
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka