Dodaj do ulubionych

szukam kompanki na wspólny wyjazd

03.06.07, 10:52
zamierzam w lipcu wyjechać do anglii, obojetne w jakie miejsce-tam gdzie
będzie praca.
jak na razie szukam czegoś przez polskie agencje ale coraz bardziej mnie to
zniechęca, bo proponują marne grosze za najgorsze prace i do tego mają
wymagania jak z kosmosu. myślę że lepszym pomysłem będzie wyjazd do anglii i
szykanie pracy przez tamtejsze agencje. w związku z tym szukam osoby gotowej
na wspólny wyjazd w lipcu. razem z pewnością łatwiej zaczynać i przetrzymać
to wszystko. poza tym koszty wynajmu mieszkania będą znacznie niższe. mam 35
lat, angielski znam średnio, komunikatywnie, jestem dobrze zorganizowana i
nieuciążliwa. jeżeli jest ktoś chętny na wspólny wyjazd to zapraszam do
pisania
pozdr
Obserwuj wątek
    • gregonek Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 04.06.07, 18:07
      hey!;-) ja bym byl chetny.. zalezy w jakie miejsce, bo juz tu jestem.. dalem
      odpowiedz na Twojego poptrzedniego posta Danusia..poczytaj. przez polskie
      agencje nie wyjezdzaj bo zedra z Ciebie jak nikt. wogole sie nie oplaca.. a co
      Ci przykladowo prpoonowali i za ile, to Ci powiem ile dostaniesz na miejscu za
      taka prace.. napisz co chciala bys robic, kiey dokladnie przyleciec i w jaki
      region to moze Ci cos znajde.. z pokojem nie jest tak trudno jak Ci sie wydaje;-
      )
      pozdrawiam.
      gregonek
      • dankazaba Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 04.06.07, 18:54
        zaczęłam szukać zatrudnienia w charakterze opiekunki bo mam referencje przy
        opiece nad dzieckiem i osobami starszymi. nie jest to szczyt moich marzeń bo
        całe życie pracowałam jako urzednik państwowy. ale na posadę pracownika
        biurowego w anglii bez biegłej znajomości angielskiego nie mam co marzyć.
        a w naturze kobiety jest coś takiego że potrafi z oddaniem opiekować sie nie
        tylko dziećmi. właściwie to mogłabym robić wiele rzeczy /poza prostytucją/ przy
        których wystarczy angielski komunikatywny. nie boję się ciężkiej pracy. co do
        miejsca to też nie ma dla mnie znaczenia. mogę mieszkać i żyć tam gdzie jest
        praca.
        zamierzam wyjechać w lipcu, bo muszę jeszcze pozamykać kilka swoich spraw.
        co do propozycji w polskich pośrednictwach to poprostu porażka. do domów opieki
        za 5,35 na godz. a jakie do tego wymagania!! niedobrze mi się robi jak o tym
        myślę. maja człowieka wykształconego, w miarę inteligentnego za "murzyna" i to
        tylko dlatego że nie mówi angielskim fluently.
        eh, to życie. tu nie jest łatwo ale za granicą chyba jeszcze trudniej /bo wsród
        obcych/.
        pozdr.
        • disarrays Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 05.06.07, 13:12
          Danko, jeśli mozesz odezwij sie na kasiamary@interia.pl. Jestem zainteresowana wyjazdem tak jak Ty
          Pozdrawiam :)
        • krysia213 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 13.06.07, 11:25
          hej, jesli to nadal aktualne to również jestem zainteresowana wyjazdem..i to
          jak najszybciej..mam 27 lat..moj angielski jest średni ale mysle za damy sobie
          rade..MOJ NR GG 303638
      • asiik22 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 03.07.07, 21:16
        Ja rowniez wraz z kolezanka chcemy wyjechac....W agencjach caly czas nas zwodza
        i mowia ze jutro mamy przyjsc bo beda nowe oferty.To "jutro" trwa juz 2 tygodnie
        i powoli trace nadzieje ze cos znjdziemy:(((
        Jesli ktos wie i jakis atrakcyjnych ofertach lub poleca jakies biuro to prosze o
        jakis kontkat
    • 22a16 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 12.06.07, 16:05
      Cześć,mam na imię Renata zamierzam również wyjechać do Anglii i szukam kogoś z
      kim byłoby razniej,jestem uczciwa,znam średnio ang też byłby to wyjazd w
      ciemno,dam Ci numer telef:666-499-590 ponieważ mam utrudniony dostęp do
      internetu, jeżeli masz ochotę to możesz wysłać sms-a.Pozdrawiam
      • asystentka4 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 13.06.07, 09:23
        cześć Danusia, mam 36 lat i taki sam problem jak ty .Potrzebuję osób na pewny
        wyjazd do hiszpanii ale jakoś każdego przeraża odległość .Wiec jeżeli byś była
        zainteresowana i pojechałabyś ze mną to bardzo proszę.możemy spróbować może nie
        będziemy żałowały.{potrzeba kobiet do zbiorów brzoskwiń jabłek itd}wyjazd od 1
        lipca na jak długo się chce.Może któraś z kobiet pojedzie z nami zapraszam.możę
        zamiast do Anglii to do Hiszpanii? Pozdrawiam.
        • angi_angi Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 14.06.07, 12:28
          cześć, mam na imie Angelika, mam 21 lat, jestem studentką.chciałabym jechać do
          pracy z Tobą, myślałam o Anglii, ale może byś Hiszpania, napisz mi prosze coś
          więcej o tej pracy, ile płacą, ile godzin sie pracuje, czy to pewna praca.
          odpisz prosze na maila: angi_angi@wp.pl
        • angi_angi szukam kompanki na wspólny wyjazd do Anglii 14.06.07, 12:36
          mam na imię Angelika, mam 21 lat, chcę 1 RAZ jechać do Anglii w lipcu,
          (nailepiej 8 lipca z Poznania), szukam osoby, która tak jak ja pragnie znależć
          prace za granicą i tak jak ja ma wiele obaw. jestem gotowa pomóc tak jak tylko
          bede mogła i mam nadzieje, ze nasza współpraca przyniesie dobre skutki a i
          wynajęcie pokoju bedzie prostsze.
          PISZCIE PROSZE NA MAILA: angi_angi@wp.pl
    • angi_angi Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 14.06.07, 12:23
      czesć, mam 21 lat, też chcę jechać do Anglii na wakacje( nijlepiej 8 lipca)
      jestem z Poznania. nie znam zbyt dobrze jezyka angielskiego, chciałabym
      pracowac w hotelu jako sprzątaczka lub jako pakowaczka w jakiejś hurtowni lub
      fabryce, ladowoli mnie każda praca tylko, zeby była dobrze płatna, bo
      potrzebuje pieniążków na studia. jeśli jesteś zainteresowana moim towarzystwem
      w Anglii to napisz. mój mail: angi_angi@wp.pl
    • ivkan Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 21.06.07, 23:43
      czesc Danusiu,czy Ty wyjechałaś już,czy sie do tego przymierzasz??
    • aga3315 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 22.06.07, 09:51
      hey powiedzcie czy temat ze wspólnym wyjazdem jest aktualny. Ja rowniez
      przymierzam sie do wyjazdu w lipcu. moje gg 2645034
      • ivkan Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 23.06.07, 11:44
        hej Aga tu Ivka,czy mogę spytać skąd jesteś?Pozdrawiam
        • aga3315 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 23.06.07, 21:21
          hey Ivka jestem ze Szczecina
          • ivkan Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 24.06.07, 15:25
            dzięki za odpowiedz Aga.Ja jestem z Pleszewa tj ok 100 km od Poznania,ale co
            tam odległość.Myślę,że będziemy w kontakcie.
            • aga3315 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 25.06.07, 09:55
              Dzis mam rozmowe w sprawie pracy i jesli mi sie nie powiedzie szykuje sie do
              wyjazdu. Nr gg podalam wiec mozesz sie odezwac.Pozdrawiam
    • satysfakcja999 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 25.06.07, 16:12
      Cześc. Myślałam, że mama mam taki problem z wyjazdem. Mam 32 lata i podobnie
      jak Ty planuję wyjazd do pracy do Wlk.Brytanii. Odwlekam mój wyjazd właśnie z
      podobnych powodów oraz przez obawy przed nieuczciwymi pośrednikami,
      tymbardziej, że nie znam nikogo w UK. Jeśli jesteś nadal zainteresowana
      połączeniem sił to proszę na odp> na mila: atena19@poczta.fm
    • aga3315 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 01.07.07, 20:17
      Praca w Polsce oczywiscie nie wypalila. Planuje wyjazd juz w lipcu.Znajomi
      obiecali pomoc jednak samej troche strach czy jest ktos chetny?
      • astarte23 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 03.07.07, 16:53
        hej! jeśli pomysł ze wspólnym wyjazdem do anglii jest ciągle aktualny to
        chętnie sie przyłączę. mam 23 lata i jestem studentką filologii angielskiej.
        mam zamiar wyjechać za tydzień ale jeszcze nie wiem do jakiego miasta. jesli
        ktoś jest z województwa łódzkiego i też zamierza wyjechać i szuka kompanki to
        niech pisze na adres: carollarem@wp.pl
      • gola6 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 11.07.07, 14:51
        WITAM MAM NA IMIE GOSIA I MAM 22 LAT POCHODZE Z CZESTOCHOWY .PISZE DO CIEBIE
        PONIEWAZ JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANA WYJAZDEM ALE NIESTETY NIE CHCE SAMA
        JECHAC WIADOMO STRACH NIE ZNAJOMOSC KRAJU WLASCIE WSZYSTKIEGO!POZYTYWNYM
        ASPEKTEM TEGO WYJAZDU JEST FAKT ZE ZNAJOMI MAJA CI POMOC CZY ONI SOM W
        ANGLI?JESLI CHCIALABYS POROZMAWIAC TO PROSZE PISZ NA MOJ NUMER GG 8021353

POZDRAWIAM :>
      • gola6 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 11.07.07, 14:52
        MOJA WIADOMOSC BYLA SKIEROWANA DO AGA 3315
      • meg0144ska Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 13.07.07, 16:48
        Hey aga3315
        mam pytania czy nadal chcialabys wyjechac?jesli jeszcze nieznalazlas towarzysza
        tomoze bysmy mogly sie arzem zabrac.mam 19 lat i skonczylam wlasnie szkole
        srednia. ja chcialabym wyjechac do londynu bo uwazam to za duze miasto z duza
        liczba ofert pracy. gdybys chcial porozmawiac o wyjezdzie to odezwij sie do
        mnie na maila: meg0144ska@yahoo.com
    • majes0 Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 12.07.07, 19:52
      Witam
      Ja też mam zamiar wyjechać na wyspy, do angielskiego podchodzę już trzeci raz z
      mizernym skutkiem ale mam nadzieję że na miejscu pójdzie mi łatwiej.Mam 45lat
      uważam że dwoje zdecydowanych ludzi może wiele, jest łatwiej i taniej.
      Jestem uczciwy, pracowity i nie boję się nowych wezwań.
      najlepszego
    • meg0144ska Re: szukam kompanki na wspólny wyjazd 13.07.07, 16:39
      czesc!
      jesli jeszcze nie udalo cie sie nikogo znalesc to ja jetsem chetna. tak samo
      jak Ty szukam pracy i probuje na wlasna reke wyjechac do anglii-a dokladnie do
      londynu.uwazam ze jest to duze miasto i latwiej bedzie tam co kolwiek znalesc.
      moj anglielski jest na poziomie srednio zaawansowanym i dopiero co skonczylam
      liceum. znalazlam pare dobrych ofert o wynajeciu mieszkania. jestem razcej
      grzeczna i potrafie sie zahowywac odpowiednio w roznych sytuacjach. gdybys
      miala ochote wyjechac ze mna odezwij sie.
      z pozdrowieniami Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka