Dodaj do ulubionych

Zielonej sitwy ciąg dalszy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:43
Lewactwo z Zielonego Mazowsza i Zielonych 2004 idzie w zaparte i twierdzi, że nie ma nic wspólnego z Przyjaznym Miastem.
Nie ma? Naprawdę? Jak donoszą nasi dzielni zwiadowcy:
"Zostałem zmuszony do odejścia po tym, jak zaproponowałem wprowadzenie kontroli wydawania pieniędzy - powiedzia nam Krzysztof Rytel, były członek "Przyjaznego Miasta", obecnie wiceprezes stowarzyszenia "Zielone Mazowsze". - Wyraziłem pogląd, że możemy poświęcić jedną inwestycję, aby uzyskać środki na walkę z innymi nieekologicznymi działaniami. Ale tylko pod warunkiem, że te pieniądze będą kontrolowane."
Cały artukuł tu: groups.google.pl/group/pl.regionalne.warszawa/msg/3acabde294de35a6
Czyli Pan Rytel był za wzięciem kaski za Arkadię, ale ściął się z Wojnarem o zarządzanie kaską.
Jak już się pokłócili, to wyśpiewał co nieco o Wojnarze: groups.google.pl/group/pl.regionalne.warszawa/msg/d3038f97261e5c3b Jak widać skrajności często chodzą parami.
Więcej o sprawie Arkadii tu: www.batory.org.pl/korupcja/r10.htm
Warto zrócić uwagę, że Rytel kąsał Carrefoura ponownie, a także tu www.zm.org.pl/?a=prokurat
Oczywiście nic nie insynuuję.
Przyjazne Miasto ściśle współpracowało z Zielonym Mazowszem już od dawna:
www.ekologiczna.pl/index.php?kat=Inwestycje&ident=233
Rowerki? proszę bardzo: free.ngo.pl/rowery/miasto/pisma99/zespol.htm i free.ngo.pl/rowery/miasto/zespol/notatka1.htm
Jedna ZAKICHANA BANDA, w kółko te same nazwiska.
ponieważ Przyjazne Miasto jest spalone medialnie, to stopniowo ciężar pieniactwa bierze na siebie Światowid: dom.gazeta.pl/nieruchomosci/1,73497,3690405.html i to: forum.gkw.katowice.pl/viewtopic.php?p=42745&sid=19208a1fcf298b13b53122c022c85fe1
kibice Legii pewnie znają tą sprawę: www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=3205
dodatkowo, trzeba znależć sojuszników - Zielone Mazowsze, Ekologiczny Ursynów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23704&w=29434489&a=29434489
Powstaje cała koalicja: www.zm.org.pl/koalicja/?a=koalicja.koalicja
"Koalicja Lanckorońska na rzecz Zrównoważonego Transportu
Członkowie Koalicji
[..]
7) Stowarzyszenie "Chomiczówka Przeciw Degradacji"
8) Stowarzyszenie "Ekologiczny Ursynów"
[..]
10) Stowarzyszenie "Zielone Mazowsze"
11) Stowarzyszenie Ekologiczne "Światowid"
[..]"
Wielu przedstawicieli Zielonego Mazowsza kandyduje z list Zielonych 2004.
Jak widać swój zawsze znajdzie swego, a że to z moralnością ma niewiele wspólnego, to i ciągotki lewackie przychodzą niejako naturalnie...
Tfu! Środowisko przesiąkłe zgnilizną do szpiku kości! Jeśli komuś leży na sercu dobro Warszawy i inwestycje - niech szerokim łukiem omija zielona sitwę.
Piskorski może nakradł, może nie nakradł, ale 2 mosty i tunel zbudował. Ale oni jeśli robili przekręty to na budowaniu a nie na blokowaniu.
Tych, którym leży na sercu dobro Warszawy, zachęcam do dalszego nadsyłania materiałów czarno na białym kompromitujących zieloną sitwę (plyn_z_wisla@gazeta.pl).
Obserwuj wątek
    • 1maruti1 Re: Zielonej sitwy ciąg dalszy 08.11.06, 15:16
      Bajdurzysz Panie.

Krzysztof Rytel obecnie doradza PO, czyli listy z ktorej startuje SISKOM i osoby
      takie jak vampi_r. Krzysztof Rytel nie startuje natomiast z list Zielonych.
      Dlaczego wiec SISKOM czepia sie Zielonych, podczas gdy raczki PO sa w tej
      sytuacji jeszcze brudniejsze? To w koncu specjalista HANNY GRONKIEWICZ WALTZ!

W koalicji Lanckoronskiej wystepuja m.in. Instytut na rzecz Ekorozwoju, Polski
      Klub Ekologiczny, Fundacja Aeris Futuro, Federacja Zielonych a pod koalicja
      podpisali sie przedstawicieli WWF, Wrocławska Inicjatywa Rowerowa, Inicjatywa
      "TIR-y na Tory", Instytut Ekonomii Środowiska, Pracownia na rzecz Wszystkich Istot.

GENERALNIE KAZDY KTO JEST KIMS W SWIATKU EKOLOGOW JEST PODPISANY LUB POWIAZANY Z
      KOALICJA LANCKORONSKA. Wniosek plyn z wisla najwyrazniej jest taki: Ruch
      ekologiczny wlacznie z ekspertami w tej dziedzinie jest do jedna wielka korupcja
      i nie ma uczciwego ekologa w kraju... W tym np. Instytut na rzecz Ekorozwoju,
      najbardziej ceniony instytut tego typu w Srodkowo-Wschodnim Europie. Nie mowiac
      o naukowcach z PKE!

Czy Zajmuje sie Koalicja Lankcoronska:
      Koalicja Lanckorońska jest porozumieniem organizacji pozarządowych i osób,
      działających na rzecz promocji zrównoważonego transportu oraz ograniczenia
      negatywnego wpływu transportu na środowisko, zdrowie i życie ludzi.

Co robi - np. to:
      www.rospuda.zm.org.pl/
      Akcja Pociąg dla Rospudy

KTO KANDYDUJE Z ZIELONEGO MAZOWSZA Z LIST ZIELONYCH (sami uczciwi pelni zasad):
      Rafał Muszczynko - Zielone Mazowsze i wspolorganizator Masy Krytycznej w Warszawie
      Michał Kozikowski - takze wspolorganizator Masy Krytycznej
      Czyli czolowe ekooszolomy Warszawy...

Panie plyn z wisla: Czy naprawde chce sie Pan ze mna spotkac w sadzie? Bo za
      insynuowanie tego typu bezpodstawnych klamstw grozi kara zgdonie z kodeksem
      karnym. Jeszcze raz pan bedzie te bzdury rozpowszechniac sugerujac Zielonym
      korupcje to gwarantuje Panu sprawe karna - z IP mozna pana wyweszyc.

------------------
      Natura 2000 - zmarnowana szansa
      • Gość: płyń z wisłą! Re: Zielonej sitwy ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:21
        nie odpowiadam za to co robi Siskom, ale wiem że Rytel nie kandyduje z PO tylko doradza w sztabie pani HGW (zresztą im radziłem spuścić go z Wisłą).
        i nie podlega kwestii że wielu człnków Zielonego MAzowsza i organizacji z nimi blisko współpracujących kandyduje do samorządów z list Zielonych 2004.

a co do MAsy Krytycznej to w mojej opini jest to właśnie rodzaj ekoterroryzmu bo paraliżuje miasto dla zyskania czegoś tam (ścieżek czy niebudowania obwodnic)!
        i jasno mi powiedziano, że że piniacze z MK dotąd będą paraliżować miasto aż spełni się ich postulaty (ścieżki).
        a s prawę karną sobie wytaczaj - jak lubisz się ośmieszać i publicznie przyznawać że nie potrafisz czytać ze zrozumiemiem to proszę bardzo.
        • osservatorepolacco Ty chyba jesteś niepoczytalny 19.01.07, 10:24
          Gość portalu: płyń z wisłą! napisał(a):

> nie odpowiadam za to co robi Siskom, ale wiem że Rytel nie kandyduje z PO tylko
          > doradza w sztabie pani HGW (zresztą im radziłem spuścić go z Wisłą).

jesteś i.d.*.o.t.ą - sam byłem na spotkaniu z z Panią Waltz i widziałem jego
          rozmowę z Panią Prezydent, która słuchała go z zainteresowaniem, po czym
          wywiązała sie ciekawa dyskusja. Ciebie to można spusić z Wisła - ku uciesze
          zgromadzonej gawiedzi.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka