oreganoboy 27.10.09, 14:25 Witam i od razu pytam. Czy jest w ogóle jakaś szansa kupienia powyższego filmu z polskimi napisami. Ewentualnie czy są gdzieś do zdobycia polskie napisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
untochables Re: Crossing the Line 27.10.09, 16:34 ba jest nawet z dubingiem polski ;)) no chyba że koniecznie muszą być napisy to wtedy kiepsko - film był na C+ jakiś czas temu oczywiscie wujek unto i reszta ferajny ma ten film ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oreganoboy Re: Crossing the Line 27.10.09, 21:32 To cudowna nowina! Co musi zrobić siostrzeniec Oreganoboy by być w posiadaniu, oryginału, kopii, ewentualnie kopii kopii:) Nadmieniam, że udało mi się zobaczyć ten film (akurat z napisami:)) na zeszłorocznym WFFie i chwilę po jego zakończeniu stałem się jego fanem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Crossing the Line 27.10.09, 21:51 no panowie na forum, który będzie tak miły i podeśle człowiekowi w potrzebie film ;) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
oreganoboy Re: Crossing the Line 27.10.09, 22:07 Podeślijcie, podeślijcie, dodam skromnie, że w często was czytam, bo potrzebuje fachowych newsów z tego regionu. Zresztą, swego czasu udało mi się zajrzeć do Korei Płn. ale tylko 4 metry, więc chyba się nie liczy ;). To tak dla uwiarygodnienia mojego zainteresowania tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: Crossing the Line 27.10.09, 22:22 Podaj mi tylko na gg adres pocztowy to obaczymy co da się w tej sprawie zrobić. W piątek będę w domu to poszperam w swoich zbiorach :) Mój numer to: (zapisz sobie) 5233938. Wujek Gogi zawsze do usług :) Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Crossing the Line 03.11.09, 21:10 oregano podaj mi na maila adres pocztowy bo daniel ma jakieś problemy ;) i wyśle ci dokument od siebie Odpowiedz Link Zgłoś