cipera 09.02.10, 21:29 juhuuu!! tylko google robi coś porządnie. chociaż mogliby też przejąć fejsbooka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wloo NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 21:33 Jestem na nie. Niech Gmail zostanie Gmail'em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolak [...] IP: 212.180.160.* 09.02.10, 21:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMarcin Re: Dokładnie dokladnie dokladnie IP: *.range86-183.btcentralplus.com 09.02.10, 23:38 Za pozno, ale to tak jakby Nasza-Klase porownac do Facebooka. Nie ta bajka. Na naszej-klasie jest moja Matka, a na Facebooku wolnosc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddo15 Gmailem - bez debiloapostrofu IP: *.net 10.02.10, 00:03 Gmailem - bez debiloapostrofu Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Google zrobi z Gmaila serwis społecznościowy i ... 09.02.10, 21:59 Coś mi powoli Google Wielkim Bratem zalatuje... Nie wiem w co jeszcze mogą wejść, ale wcale nie zdziwiłaby mnie lodówka wysyłająca informację do sklepu, że kończy mi się kiełbasa oraz sms z banku, że GoogleFreeze właśnie kupił mi kiełbasę co kosztowało mnie ileś tam złotych... Żeby nas to dobrodziejstwo za bardzo nie oplotło, bo wtedy bardzo łatwo wepchnąć kogoś mordą w szczęście i dobrobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc Re: Google zrobi z Gmaila serwis społecznościowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 23:33 Niedługo Google będzie jak Skynet z Terminatora. Będzie miał pod kontrolą wszystko, łącznie z głowicami nuklearnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Google zrobi z Gmaila serwis społecznościowy 09.02.10, 23:53 Gość portalu: xc napisał(a): > Niedługo Google będzie jak Skynet z Terminatora. ************************** Na razie bardziej przypomina wizję z filmu Gamer. www.filmweb.pl/f433961/Gamer,2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRistocracy.org Re: Google zrobi z Gmaila serwis społecznościowy IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 08:31 Nic się nie przejmuj. Nadchodzi nowe rozdanie kart. Uwolnij słowo! Dołącz do nas i odbierz wiedzę ludzkości z rąk korporacji! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja Google zrobi z Gmaila serwis społecznościowy i ... 09.02.10, 22:48 Nie wiem czy to nie jest przypadkiem drapanie sie tam, gdzie nie swędzi. Czy już nie starczy tych serwisów społecznościowych? Pozdrawiam-marko quiz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Orkut... IP: *.connecta.pl 09.02.10, 22:48 ... nie wypalił, to zmieniamy nazwę i próbujemy raz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
rac_ja Google zrobi z Gmaila serwis społecznościowy i ... 09.02.10, 22:54 1st - "lekko zalatuje wielkim bratem"... Istny szachista z Ciebie; GPS+Maps+Gmail+Docs+News+Books, to już stało się faktem, DAWNO. 2nd - system przedstawiony w artykule już dawno istnieje. Powiem więcej, jest rodzimej produkcji (zagraniczne wsparcie kapitałowe) -> www.belysio.com Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anduil Re: Google zrobi z Gmaila serwis społecznościowy 09.02.10, 23:09 No to jak? Zje Google Facebooka czy nie zje? www.portale-spolecznosciowe.pl/google-buzz-zje-facebooka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Przecież Google ma od dawna serwis IP: *.acn.waw.pl 09.02.10, 23:53 Nazywa się Orkut i jest popularny np. w Brazylii. www.orkut.com/About Odpowiedz Link Zgłoś
solardragon super narzędzie 10.02.10, 03:16 Bawię się nim od kilkunastu minut - nie musieli przejmować Facebooka - po prostu 'włączą' go do swojego projektu ----------------------------------------- www.slodkiezycie.pl - portal społecznościowy dla CUKRZYKÓW, ich rodzin i LEKARZY DIABETOLOGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojteek-5 Re: super narzędzie IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.02.10, 11:13 no i dobrze ze google dołaczy do społecznosciowek, spoznili sie co prawda pare lat i dziwie się tylu informatyków ile tam pracuje ,dopiero teraz wpadło na pomysł tej strony,tak czy siak ,dla nas oznacza to wiekszy wybór jesteśmy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Google,391,25 EUR,kupowac.Konkurencja pomaga 10.02.10, 07:38 a kazde panstwo w EU moze za przykladem google,swoje portale tworzyc. To ma miejsce w Rosji i Chinach.Probujcie.20,48 EUR Microsoft Corp.ktore ma rowniez swietne niespodzianki dla kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maigl Google zrobi z Gmaila serwis społecznościowy i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 07:51 żałosne że news pisany w czasie przyszłym pojawia się kiedy usługa już zaczęła funkcjonować, o czym wie każdy użytkownik Gmaila, który się ostatnio logował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Google zrobi z Gmaila serwis społecznościowy i ... IP: 212.87.241.* 10.02.10, 08:06 Gdzie najlepiej założyć skrzynkę e-mail? Oczywyście poza gMail. Fakt faktem ta ostatnia jest bardzo funkcjonalna, pojemna i trzeba przyznać - niezawodna, ze względu na rzadkie awarie. Odpowiedz Link Zgłoś