marxx 30.03.04, 22:35 Czesc! Napiszcie chociaz co robicie jak nie macie nic innego do opisania!:) Ja mam teraz godzinke wolnego i latam sobie po internecie:) Ale za chwilunie musze spadac do pracy. Cieplo sie robi! :) nara! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smiechy.w.ciemnosci Re: Halo!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.04, 23:44 odliczam minuty do 17-tej, mysle o tym, co mam dzisiaj jeszcze zalatwic, podlewam kwiatki, odpisuje na mail'e, usmiecham sie do siebie:) Odpowiedz Link
starypierdola Juz wiosna czy jeszce zima? 31.03.04, 02:59 A ja mysle czy i kiedy jeszcze bedzie snieg? Czy to juz koniec zimy? Widze ze niektore krzewy juz maja paczki! SP Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Juz wiosna czy jeszce zima? 31.03.04, 17:28 Ja zauważyłam, że przed niektórymi domami zielone łodyżki kwiatków "wychodzą" z ziemi. Krzewom prawdę mówiąc jeszcze się nie przyglądałam. Mam nadzieję, że wiosna rozgości się na dobre i obędzie się bez tego "przeplatania" w kwietniu. pzdr swc Odpowiedz Link
marxx Re: Juz wiosna czy jeszce zima? 01.04.04, 00:21 Ptaszki budza mnie co rano! Szkoda tylko ze bocianow brak:( WIDZIALEM JUZ KROKUSY!!!!! i dwa szczekajace jamniki!!!! Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Halo!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.04, 17:54 urzadzam mieszkanie, szukam pracy, chodze na kocerty , pranie sprzatanie ot tak poprostu ZYCIE! Tak apropo w ten czwartek zaczyna sie festiwal filmow dokumetalnych www.chicagodocfestival.org Polecam ach bedzie rewelacyjan kapela na otwarciu Motion Trio juz jutro!!!!!!!! Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Halo!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.04, 22:52 Dzieki Anya za info o festiwalu!:) Odpowiedz Link
m4verick Re: Halo!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 18:19 jest 10:30 przyszedlem do pracy, standardowo beagle i kawa z dunkina na sniadanie i zajmuje sie obmyslaniem strategicznym imprezy u mnie jutro na chacie. na 12ta mam spotkanie, pozniej lunch o 5tej nagrywam program, o dosc fajny kobitka przyjechala z iraku wczoraj i na goraco bedzie material. Najwiecej witaminki maja polskie dziewczynki :) narazie Odpowiedz Link
jerry00811 Re: wojna!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.04, 22:19 ....a ja walcze z zajaco-krolikami...i mam pierwsze straty...cztery sadzonki truskawki i kepe tulipanow cholery zzarly.....skoro zasypanie dzur w ogrodzeniu nie pomoglo, dzisiaj zalozylem siatke z mniejszymi oczkami.....jezeli to nie pomoze to zapodam im "mocz kojota".....a pozniej to juz tylko moj winchester......ewentualnie proca....................pozdr.jerry ...aha..wybieram sie dzisiaj na imieniny....Ryszarda. Odpowiedz Link
sonia.pl Re: Halo!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 18:24 Cześć Ktoś miły wie może czy mogę wysłac do USA słodycze ? ( czekolady bombonierki?) CZy można wysłać - jak list w kopercie - takiej z "bąbelkami " :) Będę wdzięczna pa Odpowiedz Link