spy2 03.06.04, 15:09 To taka mała przestroga dla wszystkich piszących "obok prawdy". W zredukowanym zespole GW zabrako miejsca dla tej "wybitnej" dziennikarki. Nie słyszałem też aby czytelnicy upominali się o tą gwiazdę. A może się mylę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ragnar Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 15:58 Czytałem w GW jej artkuły były stronnicze i kłamliwe. dziecina bez odrobiny własnej inwencji pisała co kazali lub sama wymyślała aby lepiej brzmiało. mały człowiek mała kariera. Nie ma po kim płakać został Bryki, Darek B. no i oczywiście Paweł K. Brakuje mi Jurka i Waldka. Ta piątka tworzyła nie zły zespół. Chciało się wtedy czytać wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 16:48 Jestem pod wrażeniem Twoich koneksji w środowisku... Po imieniu z takimi tuzami polskiego dzinnikarstwa!!! No i brak Jurka i Wladka jest wymowny i nie do zastąpienia... Łącze sie z Tobą w bólu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 16:53 P.S. No i jak to koneksje nie uzupelniaja braków wykształcenia: nie z przymiotnikami piszemy łącznie - niezły - choć polemicznym pozstaje kontekst użytego określenia Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy Re: Pezda na zielonej trawce... 03.06.04, 16:51 spy2 napisał: > To taka mała przestroga dla wszystkich piszących "obok prawdy". > > W zredukowanym zespole GW zabrako miejsca dla tej "wybitnej" dziennikarki. > Nie słyszałem też aby czytelnicy upominali się o tą gwiazdę. A może się mylę ? Chyba się mylisz, APe pisze w Szczecinie w Wyborczej, a gorzowskiemu "ośrodkowi" zagląda w oczy widmo rozwiązania, więc nie wiem, czy to degradacja, czy awans... pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebzun Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 17:01 "dyspozycyjni" w cenie zawsze i wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy Re: Pezda na zielonej trawce... 03.06.04, 17:05 nie oceniam tej pani jak pisze (chociaż sam nie lubię tekstów nie popartych faktami), ale stwierdziłem, że po prostu tam pracuje, nie wiem, czy przeniesienie do Szczecina to zielona trawka, być może ci co zostali powinni zastanawiać się nad swoim losem... pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 17:44 Ja z kolei oceniam "Panią jak pisze"... Red. Pezda ostatnią rzeczą, którą powinna się zajmować to jest dziennikarstwo. Nie ma żadnych kwalifikacji zawodowych ani etycznych. Szczecinianom współczuję takiego nabytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:34 "...Nie ma żadnych kwalifikacji zawodowych...." Pogadaj z Krystyną Kamińska - przecież ona szkolona w "Arsenale" i u Irka K. Szmidta znakomitej pary dziennikarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.puszkin.org 03.06.04, 18:28 Pezda jest najlepsza w Szczecinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotas jr. Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 23:50 Przepraszam i proszę o wybaczenie. A Renatka umyła głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 00:34 Komu? Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako11 Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 18:40 "Gorzowskiemu zespłowi grozi rozwiazanie". Nic się nie stanie jak ich nie będzie. Piszą stare wieści. Nie lubią Gorzowa. Niech ich wezmą do Zielonej. Przestałem kupować Lubuską z tego powodu, mogę nie czytać środka Wyborczej. Byłem w Bydgoszczy tam dodatek bydgosko-toruński stanowi 300% ojętości lubuskiego. Chłopaki albo za dużo zarabiacie albo Zielona ma was w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 23:12 Zapalmy świeczki za szczecińskie ofiary rzetelności warsztatu pani Pezdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy Szczerze mówiąc powinieneś odszczekać 04.06.04, 08:02 bo to ty napisałeś nieprawdę... tak wyszło pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy Gdybyś nie dowierzał, link z dzisiejszej wyborczej 04.06.04, 08:11 miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,2111365.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Pezda nad morzem IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 08:32 Dzięki za info, też przeczytałem. Jeśli pisze o służbie zdrowia tzn. że póki co nikt na szczecińskiej policji nie chce z nią gadać - nie to co w Gorzówku. Na wierszówkę ciężko przyjdzie jej tam pracować. Swoją drogą wszyscy od Jurczyka zwiewają a tymczasem Pezda zapragnęła morskiej bryzy.Ta ją chyba odurzy kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy Re: Pezda nad morzem 04.06.04, 08:37 Bolek, gazeta się mocno "restrukturyzuje", ma być mniej oddziałów, mniej pracowników, nie lubię pisania APe, ale fakt, że pisze w Szczecinie i to od pierwszego dnia o czymś świadczy, może o jej plecach, a może o tym, że niekiedy to, co robiła, zostało ocenione jako dobre... polityczne teksty APe pozostawiam bez komentarza, ale skoro ją tam chcą, czy to oby troszkę nie zazdrość z naszej/waszej strony... pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Hej, pierwszy mam prośbę ! IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 14:54 Z zazdrością nie wyskakuj! Ja jedynie zastanawiam sie głośno nad tym : jak ktoś o tak miernych etycznych kwalifikacjach może tak długo lawirować na rynku dziennikarskim.W normalnych warunkach juz nie raz powinna trafić do sądu za głupoty, które bezkarnie wypisuje . Tymczasem jak piszesz - jest "pierwsza w Szczecinie". To jest właściwie prawdziwa draka! Środowisko pismaków wymaga oczyszczenia w pierwszym rzędzie, tóż za politykami. Może wówczas w kraju bedzie lepiej. A Pezda się świetnie nadaje do tego aby od niej zacząć ten proces. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy Re: Hej, pierwszy mam prośbę ! 04.06.04, 15:18 Jasne, Bolek. Ale nigdzie (ja) nie napisałem, że jest pierwsza w Szczecinie, więc też mam prośbę, czytaj uważnie pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idar Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 04.06.04, 08:40 A ja ją lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIN Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 09:33 Czy słyszałeś ,aby o którąkolwiek gwiazdę ktoś się upominał . Czy komuś brakuje Lisa? Wydawało się , że bez Niego TVN nie jest TVN-em. Czy w Gorzowie o kogokolwiek ktoś się upominał , czy komuś brakuje ludzi z lokalnego radia , telewizji, gazet. Jeżeli chodzi o Pezdę wcale nie odstaje od pozostałych gorzowskich gwiazd. Któż tutaj ma kwalifikacje dziennikarskie ? Nie ośmieszajcie się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 10:47 Sa tacy w Gorzowie co posiadaja kwalifikacje i posiadaja odpowiednia legitymacje Związku Dziennikarzy...... A mnie sie podoba nazwisko p. Pezdy, oczywiście jak LeTko przekręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywinolog Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 23:09 I tej wersji proponuję sie trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Pezda rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 14:56 Sukcesy Pezdy w Szczecinie to dużej mierze koneksje szczecińskie Irka K. Szmidta... ostatecznie to Jego i Krystyny szkoła... a oni coś tam w szczecinie "grzebali".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Pezda rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 14:57 P.s. A teraz Pezda grzebie w Szczecinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Pezda na zielonej trawce... 04.06.04, 23:11 Ola, przypalimy zielonej trawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.04, 23:39 To wiele tłumaczy, pisała rzeczywiście jak gdyby była non stop najarana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 23:15 Zapalmy świeczki za szczecińskie ofiary rzetelności warsztatu pani Pezdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Pezda na zielonej trawce... IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 23:18 Zapalmy świeczki za szczecińskie ofiary rzetelności warsztatu pani Pezdy ! Zapalmy trawę ża wyjazd tej Pezdy z Gorzowa ! Odpowiedz Link Zgłoś