autowidol 12.06.04, 00:24 Mianuję się Prezesem na okręg Forum Humorum. Kto jeszcze zasili szeregi zarządu partii? Stawki wejściowe niewysokie! Czekam na pytania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maiku Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.torun.mm.pl 12.06.04, 01:30 Pytań nie mam. Cel szczytny. Się wpisuję. Mogę działać. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 12.06.04, 08:20 Proszę o mianowanie mojej skromnej osoby Prezesem SPS na okręg Forum Telewizja. Z całą pewnością zgromadzę tam rzeszę członków i sympatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 12.06.04, 08:29 Szczytny cel, więc i ja się zaangażuje. Jestem tylko ciekaw, jak się będziemy bronić? Czy mamy jakiś plan? Odpowiedz Link Zgłoś
autowidol Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 12.06.04, 08:42 Pewnie, że mamy i plan: z uśmiechem na twarzy znosimy głupoty opowiadane przez tych przed którymi się bronimy, lecz wytykamy im je zataczając się ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmerek Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 09:58 Zapisuje sie obiema łapami. Proponuje pobic ich ich własną bronią, ale boje sie,ze moga nie rozumiec banialuk wymyslanych przez nas i nie umra ze smiech, moze cos innego/ No nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 12.06.04, 17:27 Trzeba szerzyć naszą SPS! :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=13371083 Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 13.06.04, 17:12 ja sie takze wpisuje i mianuje od razu Prezesem na okreg Forum Suwałki, bo nam takiej organizacji bardzo potrzeba, na ostatnie spotkanie z A.Lepiejem przyszlo 1000osob (szok jak na ansze 70tys miasto...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.direct-adsl.nl 13.06.04, 18:46 Szok to będzie jak Lepperoid wygra wybory. A wszystko do tego zmierza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 18:53 Jak mam jeszcze możliwość wyboru to ja mogę być skarbnikiem i głównym księgowym w jednej osobie :))) a co tam niech stracę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 13.06.04, 20:27 JA TEZ !!!!!!!!jestem zwarta i gotowa. Moj wpis juz 2X sie skasowal-a liczylam na ciekawa pozycje przy rozdziale funkcji.Jako rolniczka/farmerka/ dysponuje godziwym sprzetem marki: BRONA , zardzwialy sierp-dostaniety od prababci,widly do gnoju .Marze o przetestowaniu ich .. na czlonkach z mojego regionu_ na trasie Siedlce Wawa. Zobacze kto jest nam za funkcyjnych . Pewnie sasiedzi ich opluja przed kosciolem, hahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 10:44 Ja też się zgłaszam. Tylko jestem ciekaw kto się zadeklaruje jako prezes na okręg forum społeczeństwo, tam to dopiero jest orka na ugorze... Odpowiedz Link Zgłoś
autowidol Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 15.06.04, 09:57 Rozdzielam zajęcia na dziś: każdy członek SPS ma obowiązek dwa razy puknąć się w czoło widząc Leppera w telewizorni. Dodatkowo członkowie zarządu i wszyscy funkcyjni SPS widząc lub słysząc posłankę Beger zobowiązani są pomyśleć, jak bardzo uderzył jej owies do głowy. Pozdrawiam: autowidol, prezes SPS na okręg Forum Humorum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 03:08 hmmmm właśnie natknęłam się na to na Allegro: onet.allegro.pl/show_item.php?item=26467854 A może by tak SPS zafundowała sobie podobne, tylko np. z paskami w drugą stronę? :P Odpowiedz Link Zgłoś