Dodaj do ulubionych

Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SPS.

12.06.04, 00:24
Mianuję się Prezesem na okręg Forum Humorum. Kto jeszcze zasili szeregi
zarządu partii? Stawki wejściowe niewysokie!
Czekam na pytania!
Obserwuj wątek
    • Gość: maiku Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.torun.mm.pl 12.06.04, 01:30
      Pytań nie mam. Cel szczytny. Się wpisuję. Mogę działać.
    • ariwederczi Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 12.06.04, 08:20
      Proszę o mianowanie mojej skromnej osoby Prezesem SPS na okręg Forum Telewizja.
      Z całą pewnością zgromadzę tam rzeszę członków i sympatyków.
    • tak_zwany Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 12.06.04, 08:29
      Szczytny cel, więc i ja się zaangażuje. Jestem tylko ciekaw, jak się będziemy
      bronić? Czy mamy jakiś plan?
      • autowidol Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 12.06.04, 08:42
        Pewnie, że mamy i plan: z uśmiechem na twarzy znosimy głupoty opowiadane przez
        tych przed którymi się bronimy, lecz wytykamy im je zataczając się ze śmiechu!
        • Gość: szmerek Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 09:58
          Zapisuje sie obiema łapami. Proponuje pobic ich ich własną bronią, ale boje
          sie,ze moga nie rozumiec banialuk wymyslanych przez nas i nie umra ze smiech,
          moze cos innego/ No nie wiem...
    • ariwederczi Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 12.06.04, 17:27
      Trzeba szerzyć naszą SPS! :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=13371083
    • kamaoka Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 13.06.04, 17:12
      ja sie takze wpisuje i mianuje od razu Prezesem na okreg Forum Suwałki, bo nam
      takiej organizacji bardzo potrzeba, na ostatnie spotkanie z A.Lepiejem przyszlo
      1000osob (szok jak na ansze 70tys miasto...)
      • Gość: Jaro Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.direct-adsl.nl 13.06.04, 18:46
        Szok to będzie jak Lepperoid wygra wybory.
        A wszystko do tego zmierza..
    • Gość: krzysiek Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 18:53
      Jak mam jeszcze możliwość wyboru to ja mogę być skarbnikiem i głównym księgowym
      w jednej osobie :))) a co tam niech stracę :)))
    • anonim_ka Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 13.06.04, 20:27
      JA TEZ !!!!!!!!jestem zwarta i gotowa. Moj wpis juz 2X sie skasowal-a liczylam
      na ciekawa pozycje przy rozdziale funkcji.Jako rolniczka/farmerka/ dysponuje
      godziwym sprzetem marki: BRONA , zardzwialy sierp-dostaniety od prababci,widly
      do gnoju .Marze o przetestowaniu ich .. na czlonkach z mojego regionu_ na
      trasie Siedlce Wawa. Zobacze kto jest nam za funkcyjnych . Pewnie sasiedzi ich
      opluja przed kosciolem, hahahahah.
    • Gość: Paweł Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 10:44
      Ja też się zgłaszam. Tylko jestem ciekaw kto się zadeklaruje jako prezes na
      okręg forum społeczeństwo, tam to dopiero jest orka na ugorze...
    • autowidol Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP 15.06.04, 09:57
      Rozdzielam zajęcia na dziś: każdy członek SPS ma obowiązek dwa razy puknąć się
      w czoło widząc Leppera w telewizorni. Dodatkowo członkowie zarządu i wszyscy
      funkcyjni SPS widząc lub słysząc posłankę Beger zobowiązani są pomyśleć, jak
      bardzo uderzył jej owies do głowy.
      Pozdrawiam:
      autowidol, prezes SPS na okręg Forum Humorum.
    • Gość: naiwna Re: Organizuję "Samoobronę przed Samoobroną" - SP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 03:08
      hmmmm właśnie natknęłam się na to na Allegro:
      onet.allegro.pl/show_item.php?item=26467854
      A może by tak SPS zafundowała sobie podobne, tylko np. z paskami w drugą
      stronę? :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka