Dodaj do ulubionych

Korinos Beach koło Paralii, był ktos lub jedzie?

IP: *.chello.pl 23.07.04, 14:53
Jade 23.08 do Hotelu Denis w Korinos Beach koło paralii. Prosze o rady, czy
jest daleko od Paralii i czy jezdzi cos oprocz taksowek. Ile kosztuje
taksowka?
Jakieś fajne miejsca w Korinos Beach., gdzie sie warto wybrac na wycieczke?
No i jesli kots jedzie 23.08, dajcie znać!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ajc Re: Korinos Beach koło Paralii, był ktos lub jedz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 18:21
      Lece jutro. Miałam nadzieję, że ktoś napisze coś na ten temat. Ja odpowiem jak
      było za 2 tygodnie. Pozdrawiam J.
    • Gość: Magda Re: Korinos Beach koło Paralii, był ktos lub jedz IP: *.u.mcnet.pl 27.07.04, 08:08
      Hej, byłam w Grecji 2 lata temu z Triady. Wycieczka była ok (7+7 czyli
      zwiedzanie i pobyt). Na pobyt trafiłam do hotelu Denis. Hotel przyjemny, czysty
      i schludny. Natomiast Korinos Beach to straszna dziura. Jest tak może ze 3-4
      hotele na krzyż. Do plaży trzeba trochę przejść, na plaży pchły (dużo
      bezpańskich psów). W okolicy jeden sklep. Do Paralii około 8 km, taksówka nie
      jest droga a można też zabrać się z Panem z hotelu Denis za darmo w jedną
      stronę (trzeba się zapytać w recepcji czy będzie jechać). Ja nie byłam
      zadowolona i przeniosłam się do Paralii po 1 dniu (miałam taką możliwość bo nie
      wybrałam hotelu z oferty katalogowej tylko był to TRAF). Być może coś się przez
      2 lata tam zmieniło ale mnie odstraszyły pchły, wszędzie plantacje bawełny i
      potworna cisza i spokój. Jeśli jednak ktoś lubi tak wypoczywać to może tam
      jechać. W Paralii tętni życie, w Korinos nie wiem czy jest jakakolwiek knajpa.
      Jeśli chodzi o zwiedzanie to ja zjeździłam przez pierwszy tydzień całą Grecję,
      więc polecam Ateny, Mykeny i Delfy. Fakultatywnie popłynęłam jeszcze na wyspę
      Skiathos. Było super. Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka