Dodaj do ulubionych

Znalazłam złoty środem na łojtok i przetłuszczanie

30.08.04, 17:03
Hej znalazłam srodek , który po 3 myciach wyleczył mi mój okropny tłusty
łupież :) Jest to mydło siarkowe !!! Mozna je kupic w aptece za ok 3 zł.
Bardzo polecam ( nic innego mi nie pomogło - Seboradin tonik + szampon +
odzywka )
Asia
Obserwuj wątek
    • ola7 Re: Znalazłam złoty środem na łojtok i przetłuszc 09.09.04, 12:17
      Asiu,
      a czy przestaly Ci sie przetluszczac wlosy, i jakie byly w dotyku??
      • asiulka0986 Re: Znalazłam złoty środem na łojtok i przetłuszc 09.09.04, 16:36
        Cześć !!

Z biegiem czasu zauważyłam ze mydło siarkowe pomaga raczej na łojtok ( u mnie
        prawie zlikwidował;)))

Na moje włosy ma taki wpływ ze są one suche i nie przylegają do skóry głowy( a
        normalnie mam włosy bardzo sie przetłuszczającei okropnie oplapnięte).

Włosy nie są raczej zbyt miękkie w dotyku, ale i tak polecam te mydło zarówno
        do włosów jak i do twarzy :) ( używając mydła siarkowego można też przecież
        uzywać odżywki- trzeba pokombinować ;))

Musicie same wypróbowac jaki wpływ mydło siarkowe bedzie miało na wasze włoski,
        tym bardziej ze jego cena jest niska- ok 3zł, do kupienia w aptece i ma dużo
        zastosowań.

Ja tak czesto mydła s. nie używam, raczej na przemiennie ze zwykłym szmponem,
        obecnie Fitomed.

Pozdrawiam. Asia
    • madzia773 Re: Znalazłam złoty środem na łojtok i przetłuszc 09.09.04, 13:24
      Asiu a co ile dni możesz teraz myć włosy? Co 2-3 dni? Czy nie zmatowiły się po
      tym mydle? Ile czasu stosowałas tę kurację?
      • asiulka0986 Re: Znalazłam złoty środem na łojtok i przetłuszc 09.09.04, 16:43
        Hey.
        Mysle ze znalazłam go 3-4 dni przed rozpoczeciem roku szkolnego. Ja włosy myje
        codzień raczej lub co 2 dni gdyż mam bardzo rzadkie i niestety cieniutki i
        oklapniete :(a te mydło
        Masz racje włosy troche matowieją, lecz mozesz mydło siarkowe uzywac wraz z
        odżywką ( do włosów przetłuszczających sie :)
        Papa. Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka