kohinor 15.09.04, 17:22 Czyzby admin byl taki srogi? Zamiescilem tu dzis posta, nie ma go. Wpisalem sie do innego - tez go nie ma Co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tony Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 17:24 przeczytaj regulamin:P Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? 15.09.04, 17:33 Gość portalu: tony napisał(a): > przeczytaj regulamin:P Ale ja nie zamiescilem tam nic zdroznego!!!!!!!! Raczej dobrego - przytoczylem argumenty, ze wiekszosc facetow ma NIESLUSZNIE tzw. kompleks malego czlonka!!!! Moze ktos tam zaczal strasznie bluzgac? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? 17.09.04, 00:31 heheh, na forum moda nie ma moderacji to sobie szalejesz, a tutaj bezczelu masz jeszcze pretensje:) btw. naprawdę masz aż tak małego, że jeden post o tym na jednym forum by ci nie wystarczył? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? 20.09.04, 22:03 kohinor napisał: > Raczej dobrego - przytoczylem argumenty, ze wiekszosc facetow ma NIESLUSZNIE > tzw. kompleks malego czlonka!!!! Hmmm... członek jest jak najbardziej częścią mężczyzny, a więc wątek o nim do tematu forum raczej pasuje. Pamiętam nawet jeden film, gdzie napisy końcowe przewijały się na jego tle... :-) No chyba, że mężczyzn nie ma, nie było i nie potrzeba... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? IP: *.crowley.pl 15.09.04, 17:32 Jak masz problem z powodu małego siusiaka, to idź do psychoanalityka, a nie katujesz nas tutaj tysiącem postów o swoich czternastu centymetrach. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? 15.09.04, 17:36 Gość portalu: On napisał(a): > Jak masz problem z powodu małego siusiaka, to idź do psychoanalityka, a nie kat > ujesz nas tutaj tysiącem postów o swoich czternastu centymetrach. Amen. > 1. Ja akurat nie mam problemu 2. Psychoanalitykow olewam 3. Nie wpisuje tu TYSIECY postow - najwyzej dwa na miesiac :))) 4. To nie ja mam czternascie centymetrow - cos ci sie pomylilo 5. Boc ci zaplac za rade, ale KOMPLETNIE hybiles :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? 15.09.04, 19:38 HYBIŁ, trafił - czy to ważne? A tak w kwestii formalnej, to ty ile masz ......? Coś nerwowo reagujesz:))) Nadpobudliwość --> we wszystkim??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vutka Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? 15.09.04, 23:08 a mnie zawsze chyba bedzie zastanawial i dziwil fakt czesto niczym nieuzasadnionej agresji wsrod ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 09:07 Wódka pokoju ? ;) tez mnie to dziwi... agresywność 0... Odpowiedz Link Zgłoś
vutka Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? 16.09.04, 23:27 mnie wlasnie tez to zastanawia...skad sie bierze?z niedowartosciowania...braku milosci przyjazni odpowiedniego partnera...braku czulosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 10:49 łojjjj, jantoni, jak juz cos napiszesz... lubie Cie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Purytanka Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 17:44 Pie.... kosiarze wątków! Odpowiedz Link Zgłoś
robert-t Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? 16.09.04, 21:34 Nie truj, o cenzurze, mam radę,stwórz gazetę , taką średnią, 800 - 900 tysięcy nakładu, no taką co może zmienić premiera, potem jak już zarobisz kupę kasy, stwórz portal a później pozwól aby ludzie na tym portalu podejmowali dyskusje nt. mam problem z długościa członka - pasi - czujesz - kumasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Cenzura na forum MEZCZYZNA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:36 dobre Odpowiedz Link Zgłoś