atlantis75 17.09.04, 19:51 Może wiecie w czyim jest wykonaniu? to zaraz polecę do sklepu i kupię płytę. Jest taka seksowna Chodzi o reklamę batonika Kinder Bueno, która kończy się z tą ładną dziewczyną umazaną w okolicy ust czekoladą Pozdrawiam Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tereska Re: Piosenka z nowej reklamy Kinder Bueno? IP: 81.210.88.* 18.09.04, 01:08 Głos niejakiej Amandy Lear słychać (tak mi się wydaje,może się mylę),to taka przebrzmiała gwiazda,kiedyś była muzą Salvadora Dali. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Piosenka z nowej reklamy Kinder Bueno? 18.09.04, 14:35 Gość portalu: Tereska napisał(a): > Głos niejakiej Amandy Lear słychać (tak mi się wydaje,może się mylę),to taka > przebrzmiała gwiazda,kiedyś była muzą Salvadora Dali. Dzięki Sprawdziłam, rzeczywiście chodzi o Amandę Lear i piosenkę "Give a Bit of MMH to Me". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinder bueno Re: Piosenka z nowej reklamy Kinder Bueno? IP: *.gdynia.mm.pl 23.09.04, 22:02 Amanda Lear: kawałek - Give a bit of hm to me; - Enigma dwa tytuły a ten sam utwór. jest na Kazie Odpowiedz Link Zgłoś