kocia_mama 21.11.04, 18:02 Witam, Bylismy w Coral Beach 2 tygodnie w pierwszej połowie listopada z Sun&Fun. Obiecalam zdjecia i sa 100 z 800 - ZAPRASZAM! community.webshots.com/user/11barbs11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia112 Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 21.11.04, 18:12 Aż trudno uwierzyć, że gdzieś ludzie chodzą tak lekko ubrani gdy za okne zero... Bardzo ładne zdjęcia! A tak wogóle to Ci zazdroszczę, że jeszcze 'przed chwilą' grzałaś się w egipskim słoneczku :-) Pozdrowionka, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 21.11.04, 18:18 Ładne zdjątka.Najbardziej podobały mi sie te z zachodem słońca,a w szczególności uchwycony samolot.Daj te zdjęcia na poczatek,bo nie wszyscy do ostatnich zdjęć zaglądają.Albo je umieść na osobnej liście. No i czekamy na pozostałe. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_mama Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsza połowa listopad 22.11.04, 10:24 Juz zalozylam oddzielny katalog z zachodami slonca :) Pozostale zdjetka tez podziele na kategorie i dodam nowe, tylko to troche potrwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad IP: *.kolnet.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:45 Cudo zdjęcia. Ja siedzę już na walizkach, jeszcze tylko 3dni.Też będę oglądać te śliczne zachody słońca.Czy jeden sweterek wystarczy na wieczory? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 21.11.04, 18:51 piekne! przyjemnie powspominac slonce, morze, pustynie poznym listopadem w zimnej i zasniezonej Polsce :) Te z zachodem slonca sa niesamowite. Przeszly obrobke czy tak niebo rzeczywiscie wygladalo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magja2003 Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 21.11.04, 19:00 Zdjecia sliczne. Dawno nie widzialam tak malowniczych zachodow slonca - sa cudowne. Racja milo powspominac ciepelko, sloneczko, mozliwosci kapieli w cieplym morzu kiedy za oknem zima i lezy znienawidzony przeze mnie snieg. Czekam na reszte ciekawych zdjec z cudownego kraju. Pozdrawiam i zazdroszcze tym ktory tam jada - bawcie sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 21:38 A mi się najbradziej podobały te z egipską ulicą, zrobione w drodze do Luksoru. Ja za takim Egiptem tęsknię najbardziej. Ale wszystkie są super. Wcale się nie dziwię, że zrobiłaś 800! Chętnie obejrzę resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jooasiaa Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:54 Weź koniecznie więcej niż jeden sweterek też wróciłam 3 dni temu wieczory są dość chłodne przez wiatr który właśnie wtedy wieje najmocniej pozdrawiam joasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad IP: *.kolnet.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:05 Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_mama Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 22.11.04, 10:26 "Te z zachodem slonca sa niesamowite. Przeszly obrobke czy tak niebo rzeczywiscie wygladalo?" Tak rzeczywiscie wygladaja zachody slonca w Egipcie - bez zadnej obrobki, w niektorych jedynie poprawilam ostrosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:48 zdjęcia fajne gratuluje tylko co za debilny masz pseudonim? kocia mama, nóż się w kieszeni otwiera. lubię koty, podobnie jak psy i inne zwierzęta ale na widok takiego pseudo chce mi się rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_mama Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 22.11.04, 10:50 "zdjęcia fajne gratuluje > tylko co za debilny masz pseudonim? kocia mama, nóż się w kieszeni otwiera. > lubię koty, podobnie jak psy i inne zwierzęta ale na widok takiego pseudo chce > mi się rzygać" A to ulzyj sobie :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacky Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.12.04, 14:05 To ty kropka jesteś debilna .Że też takie zera pchają się na forum i obrażają kulturalnych ludzi . A Kocia Mama jest OK . Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_mama Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 22.11.04, 16:16 W tej chwili dodalam nastepne 100 zdjec i podzielilam na kategorie, co mam nadzieje ulatwi ogladanie - ZAPRASZAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacpere Zdjęcia ładne ALE... 23.11.04, 09:27 ... ale widze tam kilka zdjęć, które zdecydowanie zostały zrobione niezgodnie z prawem, czyż nie? No bo w grobowcach chyba obowiązuje zakaz fotografii...? :/ Poza tym masz rękę do fotek, naprawdę są świetne! Pozdrawiam, Kacper Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_mama Re: Zdjęcia ładne ALE... 23.11.04, 09:30 Obowiazuje obowiazuje :) zdjecia zrobione zostaly na tak zwana palke bez lampy, bez brania aparatu do reki, po prostu wisial sobie na szyji z odkrytym obiektywem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cloe Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad IP: *.crowley.pl 23.11.04, 10:07 Witaj.Ciesze sie,ze wrociliscie szczesliwie no i jak bylo? A gdzie zdjecia z hotelu. Ja juz wiem,ze w przyszlym roku nie polece do Egiptu. Teraz do Kongo. Juz zaplacone.Ciekawe jak tam bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cloe Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad IP: *.crowley.pl 23.11.04, 10:10 A sa,sa sorry,nieuwazna jestem. Super zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_mama Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 23.11.04, 15:43 Było super :) Bylismy na dwoch wycieczkach w Luksorze i na Mega Safari. obie bardzo udane (z Sun&Fun). Ogromne wrazenie zrobila na mnie Swiatynia w Karnaku. Po drodze mozna bylo zobaczyc jak naprawde w Egipcie zyja ludzie. Zrobilam sporo zdjec wlasnie jadac autokarem po drodze glownie tamtejszym mieszkancom. Natomiast na Mega Safari byla niezla zabawa :) Szybka jazda dżipami w tumanach kurzu, zwariowana jazda na kladach w jeszcze wiekszych tumanach kurzu, jazda na wielbladach - tu spokojnie, kolacja przy swiecach na pustyni, piekny zachod slonca a potem ogladanie gwiazd. Zreszta zachody slonca rownie piekne widzielismy rowniez na terenie hotelu, niesamowite wrazenie. Reszte czasu spedzalismy na plazowaniu i snurkowaniu albo w pobliskiej Hurghadzie. Pogoda nam dopisala - raptem tylko 3 dni byl dosc silny wiatr, ale dopiero ostatniego dnia przed wyjazdem musialam zalozyc wieczorem polarek bo sie ochlodzilo. Swoje wrażenia z hotelu opisałam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8300115&v=2&s=0 Nauczylam sie targowac :) bo bez tego ani rusz, ceny wywolawcze czesto kilkaset krotnie przewyzszaja ceny jaka trzeba zaplacic po dobrym targowaniu sie. Trzeba tez uwazac, aby sie nie naciac, bo czesto np. figurki nie sa zrobione z tego z czego twierdza, ze sa :) Podobnie perfumy czesto nie maja takiego stezenia jak twierdza, a od tego zalezy ich cena, wiec najlepiej przeprowadzic test, tez sie nauczylam :) Czego to sie czlowiek nie nauczy jak musi :) :) :) Mam tyle roznych wrazen, ze w sumie nawet nie wiem o czym napisac bo duzo tego bylo, kazdy dzien praktycznie przynosil cos nowego :) Jesli ktos chcialby o cos zapytac sluze :) Jeszcze raz podaje link do swoich zdjatek, teraz juz w podziale na kategorie. Beda jeszcze zdjecia rybek robione podwodnym aparatem jak wywolamy i zeskanujemy. community.webshots.com/user/11barbs11 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosik9 Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 01.12.04, 12:51 Alez piekne te Twoje fotki. SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
gosik9 Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 06.12.04, 15:56 Mam pytanie, jakim aparatem robilas Kocia te fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_mama Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 06.12.04, 19:25 Aparatem cyfrowym Minolta DiMAGE Z1 (matryca: 3.3 MP; zoom optyczny: 10x) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 07.12.04, 22:40 Śliczne zdjęcia. Powinnaś wydać jakiś album z tymi zachodami słońca, albo chociaż kalendarz. Naprawdę cudo. Marzyłem przez jakiś czas o Minolcie D-Z1. Widać sprawil się całkiem, całkiem. Ale najważniejszy fotograf, bo kiepski fotograf to nawet genialną lustrzanką nic ciekawego nie zrobi. GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_mama Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad 09.12.04, 10:27 Dzieki za cieple slowa :) Aparacik rzeczywiscie sprawil sie niezle, nie zaluje zakupu. Posiada możliwość pełnych ustawień manualnych, wiec daje szerokie pole do popisu, mozna uzyskac bardzo fajne efekty. Trudnosc sprawialo mi jedynie ustawienie ostrosci w nocy, tu rzeczywiscie trzeba troche pokombinowac, ale mysle, ze to tez kwestia wprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe Re: Są zdjęcia z Egiptu - pierwsz połowa listopad IP: *.man.poznan.pl 10.12.04, 10:28 Piekne zdjęcia. Dzieki za przywołane wspomnienia i uczte duchowa, bo byłam w tych samych miejscach.Szkoda ze nie bylas w Kairze i Gizie - moze nastepnym razem.A swoją drogą cos jest w Egipcie magicznego ze ciagle chce sie tam powracac. Odpowiedz Link Zgłoś