builder 30.12.04, 19:25 tiy mi powiesz jak mosz na nazwisko a jo ci powiym jak jo, poro`wnamy i bydzie dobry - co tyi na to?, PS; jo siy ni boja swojygo a tiy?, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Ballyst mom pomys, 30.12.04, 20:18 Mnie je Teodor Szykowski pomoglo ci!? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Ballyst mom pomys, 30.12.04, 20:20 Skoro się tak ładnie przedstawiłeś:) to nie będę więcej wycinał twojego nazwiska z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Ballyst mom pomys, 30.12.04, 21:48 bartoszcze napisał(a): > Skoro się tak ładnie przedstawiłeś:) > to nie będę więcej wycinał twojego nazwiska z forum. > to je dobre- tak czim!, Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Ballyst mom pomys, 30.12.04, 21:57 ballest napisała: > Mnie je Teodor Szykowski pomoglo ci!? mniy ni bo niy wiym jak ci tom?, mosz myjla mojygo to mozysz sam poszkryfloc` co nico, do dziela ballyst-czos najwyz`szy bo inaczyj wylecisz stund pokonany, jo potrafia wtopic`, nu aly ni z takim paprochym, mosz sam honor?, kaj je tyn twooj wielki honor!-S`loonzoka-kaj????????, u mnie tu wjyncej ni ciulej!, puloku, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca jeleni Re: Ballyst mom pomys, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:00 Builder nie daj się, kręc dalej kołkiem, jesteś w tym dobry, a kołek coraz bardziej zakręcony ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Ballyst mom pomys, 30.12.04, 22:23 Gość portalu: łowca jeleni napisał(a): > Builder nie daj się, kręc dalej kołkiem, jesteś w tym dobry, a kołek coraz > bardziej zakręcony ;-))) puloko`w siy niy boja, jestech prosty G`o`rnos`loonzok i puloki miy i inkszym niy bedom sam tu brusic`, ameyn!, Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Ballyst mom pomys, 30.12.04, 23:32 builder napisał: > tiy mi powiesz jak mosz na nazwisko a jo ci powiym jak jo, > poro`wnamy i bydzie dobry - co tyi na to?, > > PS; jo siy ni boja swojygo a tiy?, nou i co ballyst?, idzisz na tyn uklad?, jo chca wiydziec` gibko!, abo mom do czynienia ze chopym abo z "pi..m", Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Ballyst mom pomys, 31.12.04, 00:58 builder napisał: > tiy mi powiesz jak mosz na nazwisko a jo ci powiym jak jo, > poro`wnamy i bydzie dobry - co tyi na to?, > > PS; jo siy ni boja swojygo a tiy?, builder napisał: nou i co ballyst?, idzisz na tyn uklad?, jo chca wiydziec` gibko!, abo mom do czynienia ze chopym abo z "pi..um", Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballyst mom pomys, 31.12.04, 02:30 Burdel, jakm ues juz jest pioneczkem co wszyscy Tobom poslugujom, ( czytaj zuskom) to nie pisz gupot! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Ballyst mom pomys, 31.12.04, 03:34 ballest napisała: > Burdel, jakm ues juz jest pioneczkem co wszyscy Tobom poslugujom, ( czytaj > zuskom) to nie pisz gupot! > tiy chopiy pisac` si naucz bo tu kupa s`miechu, dou piynt Go`rnos`loonzakom niy dorastosz!, spukla sam zes` zleciuol abo z gyilyndra?, pierona.., wielki ballyest siy uodezwol-Niemiec psiakrew, z`ygac` mi siy chcy!, przepraszam za slownictwo, Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Ballyst mom pomys, 02.01.05, 02:44 builder napisał: > tiy mi powiesz jak mosz na nazwisko a jo ci powiym jak jo, > poro`wnamy i bydzie dobry - co tyi na to?, > > PS; jo siy ni boja swojygo a tiy?, tou jak bydzie ballyst?, abo jystys` chop abo pissda?, noooou....?, jo chca widziec` ta micha twoja.., two`j pollizsmajstyr tu niy do rady na tem terenie, musisz siy sam uodwodnic`, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Czuwaj! IP: *.proxy.aol.com 02.01.05, 11:03 builder napisał: > tou jak bydzie ballyst?, > abo jystys` chop abo pissda?, > noooou....?, > jo chca widziec` ta micha twoja.., > two`j pollizsmajstyr tu niy do rady na tem terenie, > musisz siy sam uodwodnic`, Oto masz prawdziwy polski Slazak Odpowiedz Link Zgłoś