oja83 09.01.05, 15:03 nie otrzymałam pozowlenia na pisanie na jego Forum Słuchaczy Radia Maryja...:( pocieszcie mnie...albo zaapelujcie do naszego kolegi o zmianę decyzji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czyzunia Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 15:18 tam jest już nowy burdeltata. ma ksywke maksio. jest wspaniały wszechpolakiem q..a. a tak pozatym to olej KArTOfLI-PRAWICZKÓ cieplutkim sikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.lublin.mm.pl 09.01.05, 15:20 Też sobie chciałaś towarzystwo wybrać! Ale masz nauczkę. A to co chciałaś mu napisać wal tu! GIWI (prawie) wszystko przyjmie.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 15:24 nie chciałam wybrać tylko chciałam z n8im walczyć...a tu takki zawód... Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 16:02 > nie chciałam wybrać tylko chciałam z n8im walczyć...a tu takki zawód... ja nie chciałem walczyć tylko dyskutować i dopytać o sprawy o których nie wiem i też mnie wywalili :-) chyba za trudne pytania zadawałem. Daj sobie spokój, są ciekawsze zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 15:22 > nie otrzymałam pozowlenia na pisanie na jego Forum Słuchaczy Radia Maryja...:( > pocieszcie mnie...albo zaapelujcie do naszego kolegi o zmianę decyzji... Ty się ciesz, że jest tak jak jest. Jak się dorwią do władzy to popisać będziesz sobie mógł tylko na płocie i to w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 15:29 ale jak dobrze zabecelujesz kiecakowi to bedziesz mógł pisać nawet na tblicy ogłoszeń parafialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko POSKARZ SIE NA FORUM O FORUM IP: *.yournetplus.com / 63.110.140.* 09.01.05, 15:33 Oni nie maja prawa dyskryminowania nikogo. jezeli tak robia powonno sie ich wywalac ze wszystkich innych forow GW poza wlasnym.Trzeba koniecznie poinformowac o tym skandalu adminow ! Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: POSKARZ SIE NA FORUM O FORUM 09.01.05, 16:05 Gość portalu: Janko napisał(a): > Oni nie maja prawa dyskryminowania nikogo. ...ale założyciel Forum ma prawo dobierać sobie dyskutantów. Czasami wygląda to normalnie, a czasami nie... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 15:35 Widziałem Twoje głupawe posty, w których nazywałaś LPR faszystami. Tacy osobnicy nie mają wstępu na nasze forum prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko a faszysci moga szczuc na wszystkich forach GW ? IP: 195.175.37.* 09.01.05, 15:41 Zaraz zawiadomoe o tym adminow ! Bezczelne radio Zmoija wtargnelo po chamsku do GW i usiluje w niej rzadzic ! Typowo faszystowski tupet i chamska bezczelnosc ! Fora prywatne,zasrancy z radia Zmija zakladajcie sobie u waszego fuhrera, chamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: a faszysci moga szczuc na wszystkich forach G 09.01.05, 16:00 ale wszyscy możemy pisać na forumie radyjka z ryjkiem. a tak wogóle to z josim nie ma co rozmawiać. jest on tylko sekretarką szefa czyli wikarego maksia. on tam rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 16:39 koleś-czy ty jestes taki głupi czy tylko udajesz? mogę przecież dostać się na Twoje głupawe forum z nickiem np Zosia i napisać co chcę aż znowu mnie wywalisz a ja znowu zmienię nick... daj se luzu... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 19:44 I co Ci to da? Post skasują a Ty wylecisz jako owa Zosia. Poza tym po co wchodzić na głupkowate forum? Żeby się wygłupiać? Niepoważne to nieco, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 19:29 zaprosiłabym Cię na moje forum ale jest o literaturze... a Ty na każdym kroku udowadniasz,że kultura jest Ci obca... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 19:53 Cóż to za forum? Jak zobaczę co jest tam napisane to może zmienię decyzję. Literatura leży w sferze moich zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe literatura LEZY w sforze LPRaka? IP: 68.214.178.* 09.01.05, 19:55 co ta swinia ma do powiedzenia na temat? Literatura towarzysza Tadzia swinki? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: literatura LEZY w sforze LPRaka? 09.01.05, 19:57 Ależ ta odpowiedź przewidywalna:/ Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Tylko faszystowska, droga chalo!! 09.01.05, 20:00 Tak! Kocham zwłaszcza politycznie zaangażowaną, nazistowską, antysemicką i faszystowską literaturę. Moje ulubione książki to: 1. "Mein Kampf" 2. "Protokoły mędrców Syjonu" 3. "Doktryna faszyzmu" Twoje zapewne też? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tylko faszystowska, droga chalo!! 09.01.05, 20:06 Zpomniałeś o ulotce: "Poznaj Żyda";) :D Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Tylko faszystowska, droga chalo!! 09.01.05, 20:15 Całe noce poświęciłem na uważną lekturę tej ulotki, jest genialna(nb. kto to napisał?). I jeszcze książki Bubla opowiadające o wielkim spisku żydowskim , a także antyżydowska książka tow. J. Stalina "Historia WKB(bolszewików). Krótki kurs". Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tylko faszystowska, droga chalo!! 09.01.05, 20:20 A masz coś odnośnie apertheidu w zanadrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Tylko faszystowska, droga chalo!! 09.01.05, 20:24 Waldemar Łysiak "Lepszy" Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tylko faszystowska, droga chalo!! 09.01.05, 20:27 Nieźle jesteś obstawiony;) Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Tylko faszystowska, droga chalo!! 09.01.05, 20:45 hehehe moje forum jest poświęcone żydowskiemu pisarzowi... no ale zapraszam forum.gazeta.pl/forum?71,1.html.?f=25256 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: literatura LEZY w sforze LPRaka? IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.05, 21:17 Scislej literatura prawdziwie polska. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 19:41 Yoss, to nie jest głupota. Tak samo mógłbyś powiedzieć o Maaaxie, który nazywa ludzi głupimi bo mają przeciwne poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Yossarian mnie nie chce! 11.01.05, 16:26 Konieczna korekta po przemyśleniu i przedyskutowaniu:) Nie nazywa głupimi, a cokolwiek się wywyższa. Przepraszam za przekłamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Yossarian mnie nie chce! 11.01.05, 16:58 Yossi nie chciałeś mnie i innych forumowiczów trudno... tu jednak jesteś zawsze miło widziany...i ta egzotyka myślenia,którą wnosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Yossarian mnie nie chce! 11.01.05, 22:24 Prośba: pisz komentarze pod wypowiedzią , do której się odnosisz (lub innem tej osoby), oki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtb Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.chello.pl 09.01.05, 16:34 Ja też próbowałem coś tam dopisać. Zalogowany jestem ale o pozwolenie nie występowałem. Bo jak zacznie sprawdzać ortografie, składnie, interpunkcje i sposób budowania zdań to mógłbym nie przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 16:39 nie nie kKArTOfLE prawiczki z ortografii same nie są dobre. dla nich najważniejsze jest niech bedzie pochwalony j.ch i m. zawsze i wszedzie dzewica. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 19:45 No wiesz... w końcu jesteś różowy;) Różowstręt... czyżby ktoś nie lubił lalek Barbie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 19:55 Nie przypominam sobie, żeby platformiak cokolwiek u nas pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 19:58 Też nie kojarzę jego wpisów na FSRM... pewnie bawił się w Hansa Klossa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Mnie wywalili:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:16 wy nie macie nic do powiedzenia. od tegop jest superkatol maksio. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 20:20 No pewnie że ja nie mam. Jak mogę mieć skoro z RM się nie zgadzam? A co do Yossariana, nie wiem. Niech ona sam się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Mnie wywalili:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:23 gdzieś tam sie doczytałem że maksio chciał nawet wywalić josia za nieprawomyślny liścik. a zreszta cholera ich wie .oni mają rzdwojenie, roztrojenie. rozczwórzenie. rozdwudziestwoeienie jazni. jak to u KArTOfLI.PRAWICZKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 20:25 Za dużo czytasz rzeczy, które nie sprawiają Ci przyjemności, wiesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 20:27 Superkatol, niezły komplement, he, he. Maaax się na pewno ucieszy, jak przeczyta. W sumie to szkoda, że Cię wywaliliśmy. Mielibyśmy dzisiaj już ze 5000 postów, bo ty na prawie każdy post odpowiadasz, bośta kartofle, nie chrześcijanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Mnie wywalili:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:33 josieńku, widze ze jesteś masochistą, yty i superKArTOfEL josi, jesli teraz żałujesz że mnie wywaliliście. humaczku. frajdę sprawia mi czytanie różnych rzeczy. tych gamoni czytuję wybitnie rozrywmkowe. często-gęsto są weselsi niż dańce, pietraki i inne kabareciarze. chociaż czasami dreszcze po plecach mi przechodzą na myśl o tym że taka ferajna mogłaby się dorwać do żżżżłobu w naszej rz-plitej. ale kwałaz panu bogu że max na jaki mogą liczyć to 8-10 proc. i będą wieczną opozycją szukającą wszędzie wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 20:38 Biorąc pod uwagę różnice poglądów miedzy Tobą, a stronnikami RM... na Twoim miejscu płakałbym a nie śmiał się. Mnie takie rzeczy nie śmieszą. Może drętwy jestem, albo za bardzo się przejmuję, ale taka już moja humbacza natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Mnie wywalili:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:43 płakać nad głupotą ludzką?nie, to nie moja wina. zresztą te chłopaki sdą tu zawodowo. zauważ jeden z poprzednich liścików josiego o żalu za 5tys.postów.liczy się ilość. wynika z tego że mają płacone w akordzie.swiadczy o tym nabijanie temacików na tym ichnim forumie.głupi pappcio muchomorek za takie kretyńskie temaciki płaci? kwałaz panu bogu,panu bogu kwała kościól nam się spalił,karcma się ostała. /góralskie/ Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 20:46 Albo ja nie umiem czytać, albo ten post, o którym mówisz miał charakter żartobliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Mnie wywalili:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:52 być może. nie wnikałam w to głębiej, ale z samą zasada zawodostwa trza się chyba zgodzić.a może robiąś to dla idei.przypuszczam że wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 20:57 A bo ja wiem? Ja nie lubię zgadywać:) Faktem jest, że niektóre wypowiedzi brzmią mocno sztuczno, ale... Ja się nie podejmuję osądzania czegoś takiego. Jeśli masz rację, to Maaax zasługuje na Oskara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Mnie wywalili:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:02 bardzo możliwe że josi i maksio to jedno.oszołek jest chyba od nich bardziej tępawy. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mnie wywalili:( 09.01.05, 21:13 A z takimi osądami to już wogóle nie do mnie. Ja jestem na to uczulony bo sam byłem już osarżanie o bycie kim innym. W sumie to opinię moją napiszę, ale proszę mnie tu nie łapać za słówka;) Myślę że nie jest to ta sama osoba. I jest to dość silne przekonanie. Nie uzasadnie jednak tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Mnie wywalili:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:18 a w sumie co to ma za znaczenie. a tych gamoni nie lubię achyćby tylko dlatego że usiłują innym narzucić swoje myślenie. nie lubią owsiaczka-to ich zmartwienie i cisza. nie oni musdząrobić kampanię nienawiści. i niby dlaczego hasło róbta co chceta jest brzydkie. łeb urżnę kazdemuy baranowi który bedzie mi chciał zabronić ROBIĆ CO CHCĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedi Knight Re: Mnie wywalili:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:02 > W sumie to szkoda, że Cię wywaliliśmy. Mielibyśmy dzisiaj już ze 5000 postów, I co z tego?? Ano pewnie,to,że mógłbyś podać informację o tym jakim powodzeniem cieszy się to niby-forum. Oczywiście osoby,które z Netu nie korzystają,lub nie czytają forów mogliby przyjąc to za dobrą monetę. Dodałbyś np komentarz pt;"Swiadectwo prawdy w GW" W sumie nic nowego,tyle,ze jakikolwiek objaw ingerencji moderatora na FK jest przyjmowany przez Ciebie i Twoich kolegów(tak się zwracacie do siebie,prawda?) jako zamach na wolność słowa i oczywisty symptom nieobiektywności i mnaipulacji prawdą i poglądami przez GW. Nie dostrzegasz tego paradoksu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platformiak Re: Mnie wywalili:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:05 Po tym jak wykasoawliscie moje posty nei dziwie sie ze nie pamietasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Platformiaku wytrzymaj !!!! 10.01.05, 17:55 Już wkrótce PO rządzić będzie wspólnie z PiS-em i LPR-em.I wówczas koalicjant dopuści Ciebie do swojego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platformiak Re: Platformiaku wytrzymaj !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:07 Jesli PO bedzie w rzadzie z LPRem potne sie czerstwa bułką... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Yossarian mnie nie chce! 09.01.05, 21:20 Chyba tam zajrzę z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
nejmlez Re: Yossarian mnie nie chce! 10.01.05, 13:13 bueeee mnie tez nie chca, normalnie tylko sie pociac, i co ja zrobie, zanim zamkneli forum maax mi zadal pytanie i co? i nie odpowiem zreszta jak juz uzalezniecie dopuszczenie od wpisow na innych forach moze byscie popatrzyli na caloksztalt? pozatem po co wam wogole forum na ktorym zamiast wymmieniac poglady bedziecie sie sami kisic? a bluznierca ze mnie jak z koziej d... traba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Yossarian mnie nie chce! 10.01.05, 18:51 to jak juz zaczalas , to moze opowiedz ze szczegolami o co chodzi, OK? czy tylko jedno forum jest tu forum zamknietym????????????? do ich adminow tez masz pretensje o to???? masz takie np. forum "Kosciol , religia" zamkniete , sprobuj; masz forum "Chrzescijanstwo" - otwarte- pisz tam , itd Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Yossarian mnie nie chce! 10.01.05, 18:55 hehehehe nie denerwuj się tak.... chciałam polemizować z Tobą na Twoim własnym forum-nie chcieliście będę więc pisała tutaj i nie będziecie mieć na to wpływu...Giwi jest rozsądna i tolerancyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: nejmlez=oja - schizofrenia? 10.01.05, 19:58 Yoss=maax=Oszołom=...=faszyzm=szczucie itd... Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Yossarian mnie nie chce! 10.01.05, 17:59 Pocieszam ! Masz ogromne szczęście ( na razie) ! Jak Ciebie namierzą (po wygranych wyborach) to może być różnie ! Jak będziesz mieć szczęscie to stos pod Tobą rozpali Rokita,a jeżeli nie to Giertych .Ciesz się więc swoim szczęściem ! Do czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Yossarian mnie nie chce! 10.01.05, 18:29 dzięki za słowa otuchy...ale nadal mi żal uciechy jaką niosło ze sobą bywanie na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:06 to kto q..a w końcu tam jest za szefa -josi czy maksio? cóś tu josi żałował moich 5 tys. liścików. byłoby troche kasy. a tera o taki rympał. nie bedzie kasiorki KArTOfLE. humbaczku ciebie też? a pisałem szczaj na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.lublin.mm.pl 10.01.05, 20:10 zajrzałem tam przed chwilą i sądząc po "mnogości" internautów to oni tam uprawiają wzajemny petting ideologiczny. Co za zboczone towarzycho!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Yossarian mnie nie chce! 10.01.05, 20:12 ich liczbę podzile przez 3 bo oni tam zbiorowo cierpią na roztrojenie jaźni a zamiast białych myszek widzą wszędzie Żydów i masonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.lublin.mm.pl 10.01.05, 20:13 oni są szczególnym gatunkiem małpy!Takie brakujące ogniwo w teorii Darwina. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Yossarian mnie nie chce! 10.01.05, 20:15 heheheheh może im wyjaśnimy kim był Darwin bo jeszcze się NIE obrażą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan. Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:08 a co WY tu uparwiacie od dlugiego czasu? nawet sobie zalozyliscie watek nt. wy, to odpiero uprawiacie głeboki onanizm doustny Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Yossarian mnie nie chce! 10.01.05, 21:22 janie nikt cie nie zmusza do czytania.czep sie tramwaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek janie! jesteś niedouczony... IP: *.lublin.mm.pl 10.01.05, 21:27 lub masz zajebiste warunki fizyczne. Stosunek seksualny polegający na pieszczotach narządów seksualnych partnera ustami to sex oralny lub miłość francuska - jak wolisz. A o onaniźmie doustnym jeszcze nie słyszałem. No ,chyba że ty do buzi bierzesz sobie sam! gratuluję możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek [...] IP: *.lublin.mm.pl 10.01.05, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Yossarian mnie nie chce! 11.01.05, 22:56 Sorki, ale pogubiłem się. Co ja też? Poza tym o szczaniu nie ma mowy. Są katolikami... Nie zgadzam się z nimi i dlatego chcę z nimi dyskutować... nawet jeśli nic to nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siusiarian [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Yossarian mnie nie chce! 11.01.05, 17:47 No dobra. Nie płacz. Dostałaś pozwolenia pisania na Forum. Na razie na próbę, a potem zobaczymy. Może się nawrócisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:01 popatrz ,jaką ci KArTOfLE łachę zrobili, no q...a wzruszyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 11.01.05, 19:35 nie spodziewałam się....że jesteś tak głupi...twój ostatni post mówi sam za siebie... co do nawrócenia-raczej nie nastąpi-rydzykowa wersja katolicyzmu mnie nie pociąga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:38 tak przeważnie to zgniłym kalfiorem mi zwisa czego sie gamoniu spodziewałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 11.01.05, 19:46 Widzę, że aż się prosisz o zbanowanie. Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jestem zbyt łagodny i wyrozumiały dla błądzących. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 11.01.05, 19:50 Ty drogi kolega chyba niczego nie rozumiesz... zaczynając ten wątek nie chodziło mi wcale o możliwość pisania na twoim forum chciałam pokazać innym jakimi ono się prawami rządzi...Ty pokazałeś,że najpopularnieszym prawem tam jest prawo dźungli... możesz mnie zbanować... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 11.01.05, 20:03 Prawo dżungli????????? Postanowiliśmy przekształcić nasze forum w małe i elitarne, bez lewaków i prowokatorów-porównania z Opus Dei jak najbardziej uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! IP: *.lublin.mm.pl 11.01.05, 20:22 Chyba elita wśród debili nawiedzonych. maxik liderem? Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 11.01.05, 22:10 małe i elitarne powiadasz? raczej jest to Klub wzajemnej adoracji... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 11.01.05, 22:33 Nie do końca się z Tobą zgodzę. Tzn. fakt, że wywalono wiele osób, ale zauważ, że są osoby o odmiennych poglądach niż Maaax i Yossarian. Jest Grogorak, chyba jest Fnoll, Pan Nikt też ma z wiele odmiennych poglądów a dalej nie napiszę bo nie chce mi się sprawdzać:) No i jeszcze ja jestem. Jesteś chyba w stanie uwierzyć, że pojawiały się tam wpisy... delikatnie mówiąc nie stosowne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 12.01.05, 08:18 humbak napisał: > Nie do końca się z Tobą zgodzę. Tzn. fakt, że wywalono wiele osób, ale zauważ, > że są osoby o odmiennych poglądach niż Maaax i Yossarian. Jest Grogorak, No jest GrEgorak, ale lekko nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 12.01.05, 08:59 a kto ma łatwo przy Yossim i jego kumplach? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 12.01.05, 18:44 Wybacz, to błąd we wklepywaniu.:) Mocno spudłowałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 12.01.05, 18:56 oki... jednoczmy się przeciw takim jak Yosss... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Hurrrrrrrraaaaaa!!!! 12.01.05, 19:01 Ja tam jestem pokojowo nastawiony wobec wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siusiarian [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia [...] 11.01.05, 20:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Yossarian mnie nie chce! 11.01.05, 22:05 i ma racje!!! dobrze zrobił ze cię zabanował! Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Yossarian mnie nie chce! 11.01.05, 22:09 dzięki Oszołomku...tego było mi trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Yossarian mnie nie chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:43 ten oszołek KArTOfeL, w chwilach smutku jest swiatełkiem radości,zawszae piardnie coś wesołego, rozweselającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunio Re: jossi- tylko TY mnie krecisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:08 podszywko czemu robisz ze mnie zboczoną jednostkę. przecież to gorsze niz nekrofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk yossarian 18 to nie Yossarian 12.01.05, 15:31 Powinien nazywać się Teksańczyk albo Cathcart.Ci ,którzy czytali "Paragraf 22 " wiedzą dobrze na czym polega oszustwo.Ale czego można spodziewać się po dewocie... Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: zwał jak zwał... 12.01.05, 19:20 Nie tak bardzo.Chodzi o elementarną przyzwoitość.Nie przybiera się nicka osoby,której jest się zaprzeczeniem.Chyba,że nic nie zrozumiał z "Paragrafu 22 ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: zwał jak zwał... IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.05, 20:10 Odmowil?Ciesz sie.Masz niepodwazalne swiadectwo moralnosci.To cos jak z Wassermanem(tym od syfilisa)Zle jest kiedy zweryfikuja czlowieka pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: zwał jak zwał... 12.01.05, 20:31 ciekawe czy mi tio da na pismie...heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś