Gość: niebieska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:01 czy zna ktos jakas darmowa bramke sms do plusa? bylabym wdzieczna za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bramka Re: darmowa bramka do plusa? IP: *.acn.waw.pl 04.02.05, 15:19 www.text.plusgsm.pl/sms/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: darmowa bramka do plusa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:23 Prosze bardzo: www.text.plusgsm.pl/sms/ Stara, standardowa bramka, bez logowania i tokenow. Ale za to ma nowe dziwne limity, ktore sie wyczepuja nie wiadomo dlaczego. www.miastoplusa.pl/ Tylko dla plusowcow. Wysylasz jednego smska, przysylaja ci login i haslo. Logujesz sie i mozesz wyslac 300 smsow na 10 dni (do plusa), na jeden numer max 10 dziennie. Tutaj najfajniejsze sa raporty doreczenia, ktore mozesz dostawac na www lub wlasny telefon. No i smsy klasy 0, czyli wskakujace od razu na ekran adresata. Logowanie nie jest zbyt przyjemne, ale mozna te niedogodnosc zlikwidowac instalujac sobie np. komunikator Tlen z odpowiednim pluginem. Nadchodza ciezkie czasy dla darmowych bramek... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio24 Re: darmowa bramka do plusa? 04.02.05, 15:54 Mozesz rowniez za darmo wysylac sms ze swojej skrzynki pocztowej.Nr telefonu na ktory wysylasz sms wpisujesz jako adres w formacie nastepujacym:+48nrtelefonu@text .plusgsm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga857 Re: darmowa bramka do plusa? 07.02.05, 16:38 Z poczty wcale nie idą sms na Plusa- kilka razy już to próbowałam zrobić, wpisując w odpowiednim formacie i nigdy taki sms nie doszedł. Bramka Plusa ma jakieś dziwne limity- mi udaje się wysłać 1sms/miesiąc, mimo, że tylko ja korzystam z komputera. Odpowiedz Link Zgłoś