Dodaj do ulubionych

CZY KOBIETA Z DOŁEM MOŻE BYĆ ATRAKCYJNA?

30.03.05, 00:13
Mam niskie poczucie własnej wartości. Nie czuję się atrakcyjna. Czy to
mozliwe, że oni(faceci) też mnie tak odbierają?? Dlatego, że ja się z sobą
dobrze nie czuję?
Obserwuj wątek
    • romy_sznajder NIE SĄDZĘ 30.03.05, 03:41
      Lizavieto, mogłam Cię z kims pomylić, ale to raczej niemożliwe.
      Wydawało mi się, że deklarowałas niechęć wobec jakichkolwiek relacji męsko -
      damskich.
      Okres karencji.
      Wypalenie.
      Dałaś sobie czas.
      To po co Ci ta atrakcyjność w męskich oczach?
    • romy_sznajder Re: CZY KOBIETA Z DOŁEM MOŻE BYĆ ATRAKCYJNA? 30.03.05, 03:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=22049552&a=22061504
      • lizavieta1 Re: CZY KOBIETA Z DOŁEM MOŻE BYĆ ATRAKCYJNA? 30.03.05, 12:40
        Nie chciałabym żeby moja karencja była wieczysta. Nie chce mi się wdzięczyć do
        facetów teraz. Ale może jak kiedyś będę chciała coś zdziałać albo chociaż
        spróbować, kiedy poczuję się zdrowsza i lżejsza, to i tak nikogo nie będę
        obchodziła ??? To chyba ja jestem felerna. Może dałam sobie karencję tak
        celowo, bo nie umiałam dotychczas niczego stworzyć i nie chcę kolejnych
        porażek???
    • chee Re: CZY KOBIETA Z DOŁEM MOŻE BYĆ ATRAKCYJNA? 30.03.05, 08:29
      smutaska następne pokolenie?
    • chee ale i tak odpowiem 30.03.05, 09:23
      z prawdziwyn dołem - nie
      • chee Re: ale i tak odpowiem 30.03.05, 09:28
        a co to w ogóle znaczy atrakcyjna?

atrakcyjna to może być oferta cenowa -
        ale dlaczego właściwie kobieta ma być atrakcyjna?
        • anatemka Re: ale i tak odpowiem 30.03.05, 11:38
          to chyba zależy gdzie ma ten dół... jak w okolicy klp to raczej mało atrakcyjna.
          • chee Re: ale i tak odpowiem 30.03.05, 11:41
            i to mogło by mieć swoje zalety - wiesz?

... ale zaczynamy się ocierać o perwersję
            a ja dostaję drgawek na dżwięk tarcia
    • superszczur Zapewniam Cie, że Twoje doły mają małe znaczenie 30.03.05, 14:47
      dla przeciętnego, zdrowego samca. Przeciętne samczysko ma spokojną pewność, że mała orgietka z nim każdą przywróci do życia i pozostawi jej wspomnienia na reszte zycia...
    • mskaiq Re: CZY KOBIETA Z DOŁEM MOŻE BYĆ ATRAKCYJNA? 30.03.05, 16:25
      Mysle ze prawie zawsze ludzie odbieraja Ciebie tak jak Ty Sama to robisz. Jesli
      uwazasz Siebie za atrakcyjna to ludzie beda uwazali ze jestes atrakcyjna. To
      czy jestes atrakcyjna zalezy od Ciebie, od tego czy dbasz o Siebie, czy
      wierzysz ze tak jest. Kiedy Ty nie wierzysz trudno aby ktos inny w to uwierzyl.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • superszczur mskaiq chce Cię zmotywować ale nieudolnie. 30.03.05, 17:05
        Oczywiście możesz doprowadzić sie na siłe do wszystkiego, ale póki sie regularnie myjesz i czeszesz, nie masz raczej czego sie obawiać.
        • lizavieta1 Re: mskaiq chce Cię zmotywować ale nieudolnie. 30.03.05, 20:33

"...Wiem ze bardzo pomoglyby Ci codzienne spacery albo uprawianie
          jakiegokolwiek
          seksu. To zmiejszyloby emocje i pozwoliloby Ci na kontrolowanie tych mysli
          ktore budujesz przeciwko Sobie. Sprobuj, zobaczysz jak bardzo Ci to pomoze."
          Serdeczne pozdrow

Nieudolnie, nie jestem za uprawianiem jakiegokolwiek seksu i to mi nie pomaga,
          kiedys raz spróbowałam. Dzieki za chęć pomocy, ale ta wstawka wydaje mi się od
          tego momentu nie na miejscu. Rozumiemy się, Stary??
          • romy_sznajder Re: mskaiq chce Cię zmotywować ale nieudolnie. 30.03.05, 22:13
            Lizavieto, to jest sygnaturka. Szczur ma ja trwale. Nic osobistego.
          • superszczur Re: mskaiq chce Cię zmotywować ale nieudolnie. 30.03.05, 22:29
            Co? Jestem młodym, gładkofutrym (s-)szczurkiem! Sorry, bardziej mi wpasiło w tym miejscu to brzydkie słowo zamiast nudnego "sportu" jak w Oryginale.
          • superszczur A tak dla ciekawości, "jakikolwiek" to u Ciebie 30.03.05, 22:31
            jaki był? To mnie zaintrygowało...
            • lizavieta1 Re: A tak dla ciekawości, "jakikolwiek" to u Cieb 30.03.05, 22:49
              szczurze(nie lubię tych zwierząt), ale Ty sam jako jednostka indywidualna,
              jesteś bardzo sympatyczny, a więc drogi Szczurku, mam wrażenei, że jesteś
              erotomanem. A sygnaturka mnie po prostu wkurza.
              • superszczur W moim wieku człowiek, pardon, szczur jest 30.03.05, 23:23
                rzeczywiście napalony jak ciuchcia. Ale otwórz sie, proszę, na te wspomnienia o "jakimkolwiek seksie". Twój osobisty superszczur Cię wysłucha cierpliwie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka