Dodaj do ulubionych

Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ?

15.04.05, 13:41
Co to znowu za nagłówek ??
Obserwuj wątek
    • irmelin Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 13:42
      ale o soooo choziiii????????????????????????????????
      • scoutek Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 13:44
        Zgredek lubi jaja... szczegolnie w piatki....
        (mam nadzieje, ze sie nie myle pomyslala scoutek)
        • zgredek_szczajacy_na_ekran Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 13:45
          zgredek poszedł wpizdu... :)))

----------------------------
          ALE BĘDĘ MIAŁ FAJNEGO PIESA JUŻ DZIŚ!!!!
    • forumowicz_pospolity Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 13:45
      Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....:)

• zgredek_szczajacy_na_ekran Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 13:48
        TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAk :))

-----------------------------
        Piesa już dzisiaj w moim domku
        • scoutek Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 13:49
          aaaa, to piesa zamiast Bzik sie bedzie wabil wpizdu?
          abo jakos tak....
          • zgredek_szczajacy_na_ekran Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 13:51
            Bzik będzie wabił się pies ojejku z tego co pamietam, mój bedzie miał 35 cm
            wysokości,, krótki ogon, długą sierść i będzie wabił sie BRUTUS
      • invicta1 Zgredek rekawice jednopalczasta nam rzucaja a Ty 15.04.05, 13:49
        co? no pacz:
        Data ostatniego postu :
        • Polonia ☼ 2 ☼ (67900) - poloniaii

Z

05-04-15 13:19
        • nuda dla zaawansowanych (19749) - cedrowa_gorka

O

05-04-15 13:28
        • Dziewiarstwo maszynowe (16865) - lodzka_przadka

O

05-04-15 13:29
        • Telewizja bez Ottka (15354) - zgredek_ojejku

O

05-04-15 13:42
        • tw_muza Re: Zgredek rekawice jednopalczasta nam rzucaja a 15.04.05, 13:52
          ...a Ty się nie zrywasz? Szabli nie chwytasz? Na kon nie siadasz?
          • scoutek Re: Zgredek rekawice jednopalczasta nam rzucaja a 15.04.05, 13:53
            Larum graja a Ty spisz????????????????
          • humprey_bogart Re: Zgredek rekawice jednopalczasta nam rzucaja a 15.04.05, 13:54
            nie może szcza na ekran :))))
            • tw_muza Re: Zgredek rekawice jednopalczasta nam rzucaja a 15.04.05, 13:56
              O Jezu wyplułam kawe na służbowy komputer :)))
              • wieslawa-siemiankowska Re: Zgredek rekawice jednopalczasta nam rzucaja a 15.04.05, 13:57
                Ja pierdolę, dziewiarstwo maszynowe ma więcej postów od nas ???? Czy to jakieś
                jaja ???
              • scoutek Re: Zgredek rekawice jednopalczasta nam rzucaja a 15.04.05, 13:58
                tw_muza napisała:
                > O Jezu wyplułam kawe na służbowy komputer :)))

poszukaj wacikow, moze Ci sie uda wyczyscic... a nekst tajm zaloz folie na
                ekran przy czytaniu foruma....
                • tw_muza Re: Zgredek rekawice jednopalczasta nam rzucaja a 15.04.05, 14:04
                  eee opluty to i tak lepiej niz obszczany....
                • pomme Re: Zgredek rekawice jednopalczasta nam rzucaja a 15.04.05, 14:04
                  albo zafoliuj buzię
                  :-)
    • zgredek_szczajacy_na_ekran I nikt się nie przejął jego odejściem 15.04.05, 13:59
      :(
      Jeszcze za nim zatęsknicie jak Wam młottka jottka narzucą!! zobaczycie

Nu zajac pagadi!!!
      • scoutek Re: I nikt się nie przejął jego odejściem 15.04.05, 14:00
        a kto Ci powiedzial, ze my juz za nim nie tesknimy, he?
        • zgredek_szczajacy_na_ekran Re: I nikt się nie przejął jego odejściem 15.04.05, 14:02
          właśnie widać jak go opłakujecie :P
          • humprey_bogart Re: I nikt się nie przejął jego odejściem 15.04.05, 14:06
            My się tu tylko dzielimy uwagami technicznymi, koleżanaka zapluła ekran to jej
            druga podpowiada co powinna uczynić. Tęsknote zaś za Zgredziem nosimy w
            sercach.
            • tw_muza Re: I nikt się nie przejął jego odejściem 15.04.05, 14:08
              tak jest. Ja jako właścicielka zaplutego ekranu potwierdzam.
              • scoutek Re: I nikt się nie przejął jego odejściem 15.04.05, 14:09
                to go jeszcze po zgredkowemu wypackaj.....
                • tw_muza Re: I nikt się nie przejął jego odejściem 15.04.05, 14:13
                  Wypackać ewentualnie mogę, ale szczać to wolałabym juz nie....
    • zgredek_ojejku Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 14:04
      wieslawa-siemiankowska napisała:

> Co to znowu za nagłówek ??

Jaki znowu nagłówek?? Oj Wiesiu wiesiu.... omamy wzrokowe???? :)))
      • around_the_sun Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 15:00
        O co chodzi z tym nagłówkiem bo się zaniepokiłam na dobre, a widzę, że zgredek
        jest jak był.
        • zgredek_ojejku Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 15:13
          Ja nie wiem... ludzie jakieś omamy mają czy co? :)))
          • tw_muza Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 15:16
            bo pewnie piją strasznie, Panie Naczelniku, o czym uniżenie donoszę :)
            • around_the_sun Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 15:18
              W każdym razie kamień z serca :)
            • zgredek_ojejku Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 15:26
              Piją i szczają na ekrany :))
        • humprey_bogart Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 15:21
          poszło o to, że zgredek nie chciał sie przyznać do sikania na Tvka, (odsyłam do
          wątku gianniego o konserwacji pilota). Obraził sie na nas i poszedl "wpizdu" po
          czym wymalował nam taki nagłówek,"zgredek poszedł wpizdu" czy jakoś tak. Potem
          pojawiła się jakiś troll, zgredek_szczający_na_ekran i normalnie wyłudzał kasę
          w zamian za powrót naszego Ojca Dyrektora. Wyobraź sobie, że potem troll
          zniknął (może poszedł "wpizdu") i zgredek wrócił i normalnie w tym samym
          momencie nagłówek znikł. Cuda, cuda, chyba pójdę zmówić pacież. I to by było
          wsio.
          • frygija Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 15:23
            << Cuda, cuda, chyba pójdę zmówić pacież.>>

idz, idz, tylko beret wczesniej zaloz ;)
            • humprey_bogart Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 15:25
              no przecież w lombardzie zastawiłam, za te 5 zł zgredkowe. Myślałam, że dadzą
              więcej, bo to szetland był ale łobuzy nie dali, mówili, że zapocony.
          • around_the_sun Re: Ludzie , czy Zgredek nam odchodzi ? 15.04.05, 15:41
            Kur.., znaczy się kaczka wodna, człowiek przejdzie z domu do pracy a tu już się
            tyle nawyrabia. Obszczane ekrany, trolle, jak amen w pacieżu na chwilę Was
            zostawić nie można ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka