yoma 29.07.11, 12:45 że jestem szczęśliwą posiadaczką reo meksykańskiego i że ono na warunki kompletnie reu meksykańskiemu niesprzyjające... Idę przesadzać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Wlaśnie odkryłam 29.07.11, 13:18 a nie mogłabyś odkryć czegoś czego nazwę ja znam ? ;P Odpowiedz Link
yoma Re: Wlaśnie odkryłam 29.07.11, 14:19 tinyurl.com/3owmr8h Było w ogóle dziwnie. Jak wiadomo, w naszym kraju nie można na ogół kupić konkretnego gatunku sukulenta, tylko "sukulent w asortymencie". Musiałam kiedyś kupić jako "jakiś sukulent" i tak sobie rosło w korytku z "jakimiś sukulentami". Mam tam stareńkie kalanchoe na emeryturze, dni swoich dożywa, mały aloes i jakieś sukulenty :P A że sukulenty to sukulenty, to tak sobie korytko stało na uboczu, niespecjalnie doglądane. No i czy mi się coś przyśniło, czy jeszcze co innego, w każdym razie tknął mnie silny impuls, żeby w nie zajrzeć. I się ten kolorowy "jakiś sukulent" natychmiast rzucił na mnie jako reo, a ono ma całkiem inne wymagania niż "jakieś sukulenty", to i tak sobie dziadowało... Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Wlaśnie odkryłam 30.07.11, 08:57 :) Skoro się kamuflowało i przetrzymało, teraz dostanie nagrodę :) Odpowiedz Link
yoma Re: Wlaśnie odkryłam 30.07.11, 11:22 Mam nadzieję, że go nie zamorduję do reszty. Ja też was kocham :) Odpowiedz Link