Gość: Mateusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:11 Czy powinienem parkować, gdzieś gdzie nie będzie wiadomo czym jeżdżę? Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mis Re: mam prywatne BMW, a służbowe samochody to GOL IP: 213.151.78.* 25.05.05, 19:09 Ale masz kurde problem. Dam ci rade, sprzedaj BMW, zrezygnuj z Golfa i kup se bilet miesieczny na autobus. Problem z parkowaniem bedziesz mial z glowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: mam prywatne BMW, a służbowe samochody to GOL 25.05.05, 19:33 no fakt... troche to wstyd... dasz se rade, na pewno są gdzies jakies darmowe parkingi Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: mam prywatne BMW, a służbowe samochody to GOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:15 hedhehehe czyli i tu i tu będziesz dresem -) hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 Mam prywatnie jamnika. 25.05.05, 21:47 A sluzbowo opiekuje sie labradorem. Czy labrador nie wyczuje i nie wymowi mi pracy? :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: Mam prywatnie jamnika. 25.05.05, 21:56 Albo tak: prywatnie jestem kretynem, ale czasem na forum piszę pod nickiem Mateusz tak debilne posty, że aż sam siebie zadziwiam. Co mam z tym zrobić, drodzy czytelnicy? Odpowiedz Link Zgłoś