Gość: piotrek IP: 157.158.14.* 16.04.05, 16:18 Czy ktos korzystał z oferty tego biura, maja ciekawą ofertę na Kubę jesli ktoswczśniej uczestniczył prosze o wrażenia i ocenę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domin Re: Biuro Supertramp z Krakowa IP: *.nespo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:24 Nie byłem, ale z tego co się orientuję warte polecenia. Kumpela z Warszawy sprzedająca tam oferty właśnie ich polecała. BTW biuro jest z Krakowa i chyba dość długo są na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Biuro Supertramp z Krakowa 17.04.05, 23:11 Z kontaktów z Supertrampem wrażenia pozytywne. Nie byłam z nimi, ale miałam być w Indochinach. Wycieczka została niestety odwołana z powodu tsunami, ale pieniądze zwrócono natychmiast - w ciągu 2 dni były już na koncie. Ponieważ miałam już urlop zaklepany w pracy, pojechałam w tym czasie ze znajomymi do Indii i Nepalu. Spotkaliśmy tam grupę z Supertrampa i trochę sobie pogadaliśmy. I mieli super pilotkę. Dziewczyna jak żyleta, fajna, operatywna, co tam się akurat przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mkolnik Re: Biuro Supertramp z Krakowa IP: *.idea.pl 26.05.05, 16:12 Sa ok - bylem z nimi na Bliskim Wschodzie w 2000. Polecam zdecydowanie uboższym turystą. Jeśli jest Was stać wydać troche wiecej kasy to zdecydowanie polecam konkurencje - ambitniejsze programy. Uważam że jesli juz wyjeżdżam na koniec Świata to wolałbym troche wiecej zwiedzania, a Supertramp niestety jest mistrzami czasu wolnego (a to faktycznie jest niedrogie) Polecam równiez (dla ambitniejszych zamożnych) www.mktramping.pl Jesli macie pytania: mtravel02@inetria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja z nimi byłem 19.04.05, 16:48 i własnie na kubie. wrazenia pozytywne i jednym słowem polecam. duzo improwizacji, ale ma to swoj urok. i musisz liberalnie podejsc do warunków... bo to tramping w zasadzie. noclegi poza hawana bardzo przypadkowe - mozliwe w towarzystwie karaluchów czy pokoju bez okien (ciemno, goraco)... jezeli to ci nie przeszkadza to polecam. w programie równiez mało plaz. duzo chodzenia, zwiedzania, jezdzenia... w ciagu 2 tygodni cała kuba przejechana... jakies 2500- 3000 km. lot aerofłotem prze moskwe... iliuszynem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biuro Supertramp z Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 18:33 byłam w Indiach, Nepalu, Pakistanie z nimi. Polecam. Przewodnik, którego mieliśmy, i który był MOCNO taki sobie, pracuje teraz w MKTramping, ale on był jedynym zagrożeniem :) Reszta była świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Biuro Supertramp z Krakowa IP: *.elknet.pl / 212.244.162.* 26.04.05, 21:48 Wlasnie wrocilam z miesiecznego pobytu w indochinach, zorganizowanego przez Supertramp.Uwazam, ze byla to najlepsza wycieczka w moim zyciu.Swietna organizacja,pilot operatywny.Z cala pewnoscia polecam to biuro.Naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
energajzerka Re: Biuro Supertramp z Krakowa 20.05.05, 16:39 hej! ja jestem tez zainteresowana ich wyprawami, czy byl ktos w syrii-jordanii??? Iwona, napisz wiecej o tych indochinach! dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś