Dodaj do ulubionych

Biuro Supertramp z Krakowa

IP: 157.158.14.* 16.04.05, 16:18
Czy ktos korzystał z oferty tego biura, maja ciekawą ofertę na Kubę jesli
ktoswczśniej uczestniczył prosze o wrażenia i ocenę:)
Obserwuj wątek
    • Gość: domin Re: Biuro Supertramp z Krakowa IP: *.nespo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:24
      Nie byłem, ale z tego co się orientuję warte polecenia. Kumpela z Warszawy
      sprzedająca tam oferty właśnie ich polecała. BTW biuro jest z Krakowa i chyba
      dość długo są na rynku.
      • florentynka Re: Biuro Supertramp z Krakowa 17.04.05, 23:11
        Z kontaktów z Supertrampem wrażenia pozytywne. Nie byłam z nimi, ale miałam być
        w Indochinach. Wycieczka została niestety odwołana z powodu tsunami, ale
        pieniądze zwrócono natychmiast - w ciągu 2 dni były już na koncie. Ponieważ
        miałam już urlop zaklepany w pracy, pojechałam w tym czasie ze znajomymi do
        Indii i Nepalu. Spotkaliśmy tam grupę z Supertrampa i trochę sobie pogadaliśmy.
        I mieli super pilotkę. Dziewczyna jak żyleta, fajna, operatywna, co tam się
        akurat przydało.
      • Gość: Mkolnik Re: Biuro Supertramp z Krakowa IP: *.idea.pl 26.05.05, 16:12
        Sa ok - bylem z nimi na Bliskim Wschodzie w 2000.
        Polecam zdecydowanie uboższym turystą. Jeśli jest Was stać wydać troche wiecej
        kasy to zdecydowanie polecam konkurencje - ambitniejsze programy.
        Uważam że jesli juz wyjeżdżam na koniec Świata to wolałbym troche wiecej
        zwiedzania, a Supertramp niestety jest mistrzami czasu wolnego (a to faktycznie
        jest niedrogie)
        Polecam równiez (dla ambitniejszych zamożnych)
        www.mktramping.pl

Jesli macie pytania:
        mtravel02@inetria.pl
    • bukowski27 ja z nimi byłem 19.04.05, 16:48
      i własnie na kubie. wrazenia pozytywne i jednym słowem polecam. duzo
      improwizacji, ale ma to swoj urok. i musisz liberalnie podejsc do warunków...
      bo to tramping w zasadzie. noclegi poza hawana bardzo przypadkowe - mozliwe w
      towarzystwie karaluchów czy pokoju bez okien (ciemno, goraco)... jezeli to ci
      nie przeszkadza to polecam. w programie równiez mało plaz. duzo chodzenia,
      zwiedzania, jezdzenia... w ciagu 2 tygodni cała kuba przejechana... jakies 2500-
      3000 km. lot aerofłotem prze moskwe... iliuszynem:)
    • Gość: gość Re: Biuro Supertramp z Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 18:33
      byłam w Indiach, Nepalu, Pakistanie z nimi. Polecam. Przewodnik, którego
      mieliśmy, i który był MOCNO taki sobie, pracuje teraz w MKTramping, ale on był
      jedynym zagrożeniem :) Reszta była świetna.
      • Gość: Iwona Re: Biuro Supertramp z Krakowa IP: *.elknet.pl / 212.244.162.* 26.04.05, 21:48
        Wlasnie wrocilam z miesiecznego pobytu w indochinach, zorganizowanego przez
        Supertramp.Uwazam, ze byla to najlepsza wycieczka w moim zyciu.Swietna
        organizacja,pilot operatywny.Z cala pewnoscia polecam to biuro.Naprawde warto.
        • energajzerka Re: Biuro Supertramp z Krakowa 20.05.05, 16:39
          hej!
          ja jestem tez zainteresowana ich wyprawami, czy byl ktos w syrii-jordanii???

Iwona, napisz wiecej o tych indochinach!
          dzieki!
    • energajzerka Re: Biuro Supertramp z Krakowa 23.05.05, 10:52
      up!
    • energajzerka Re: Biuro Supertramp z Krakowa 26.05.05, 13:05
      UP!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka