dana33 08.07.05, 14:01 יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן, הוא טיפס על העץ אפרוחים חיפש, אוי ואבוי לו לשובב, חור גדול במכנסיו, הוא טיפס על העץ אפרוחים חיפש. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny_ramirez moja droga Dano 08.07.05, 14:02 To jest POLSKIE forum wiesz:)))) Mozna przeciez uzywac emaila na te kody osobiste:) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: moja droga Dano 08.07.05, 14:21 Ale to jest na temat Manny :D Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita !איגרת, מכתב 08.07.05, 14:04 מתקפת טרור בלונדון: לפחות 37 הרוגי בשעות הבוקר נשמעו ארבעה פיצוצים ברכבת התחתית ובאוטובוסים. במקום יש עשרות הרוגים ומאות פצועים. אל קאעידה קיבל אחריות לפיגועים Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: !איגרת, מ 08.07.05, 14:17 czy to znaczy ze masz 37 lat Marianno?:) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez starczy jak bedziesz kurczatkowac marcusowi:) 08.07.05, 14:22 ja zajety moja droga:) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita manny - קוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/t 08.07.05, 14:24 Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez chlera m_r:) 08.07.05, 14:25 przeciez caly czas daje znac ze tego nie kapuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita ale to jest na temat! 08.07.05, 14:28 A mowa jest o Londynie w drugim poscie,szybkie streszczenie z izraelskich mediow. A w pierwszym o londynskim nowym problemie z kurczakami. Wiec dlatego napisalam kurczatko,a nie zeby ci kurczakowac. Slowo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita הוא !!! :) 08.07.05, 14:33 המוסד מופקד מטעם מדינת ישראל על איסוף מודיעין ועל ביצוע פעולות חשאיות מיוחדות מחוץ לגבולות המדינה. הוא פועל לזיהוי איומים על המדינה ועל אזרחיה, חותר לסיכולם ופועל לביצור ביטחונה ושלומה של המדינה. זכות גדולה היא לשרת במוסד וזכות גדולה היא לעמוד בראשו. המתגייסים למוסד מצטרפים לשורות ארוכות של לוחמים ואנשי מודיעין ששירתו, דור אחר דור, בחשאיות, במסירות ובנאמנות את עמם ואת מדינתם. עיקר כוחו של המוסד באנשיו. הם לב לבו של המוסד. הם הכוח המניע אותו. הם העומדים בקו הראשון של הפעילות המבצעית. המשרתים במוסד נדרשים לתרום למדינת ישראל מכישרונם, ממסירותם ומעוז רוחם. אנשי המוסד פועלים מתוך הכרה בייעודם, ואת שירותם הם עושים בחשאי, בצניעות ובנאמנות אנו פועלים בלא לאות כדי לצרף את הטובים והמתאימים ביותר אל שורותינו. אנו פונים אליכם גם בדרך האינטרנט. באמצעות שאלון קורות החיים באתר זה תוכלו להגיש את מועמדותכם למוסד. באתר תמצאו מידע על הרוח ועל הערכים המניעים את המוסד ועל הדרך להגשת מועמדות. אני מאחל לכם הצלחה Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: הוא !!! :) 08.07.05, 14:41 אלוהים שלי, רציתי שתדע חלום שחלמתי הלילה במיטה ובחלום ראיתי מלאך משמיים בא אלי ואמר לי כך Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: !איגרת, מ 08.07.05, 14:36 a z czego to wynika? Gratuluje znajomosci robaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
marmy_ramirez Re: !איגרת, מ 08.07.05, 15:17 مرحبا عزيزي ليوم الطقس اليوم كم عند مكانك? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: !איגרת, מ 08.07.05, 15:27 מאות מתושבי הכפר בילעין שבין מודיעין לרמאללה, השתתפו היום בצהריים (ו') בהפגנה נגד בניית גדר ההפרדה, בסיומה נפצעו שישה מהם. שניים מן הפצועים במצב קשה. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty a mnie skręca z ciekawości.... 08.07.05, 15:44 nie mam wyjścia zaczynam od jutra uczyć się hebrajskiego Odpowiedz Link Zgłoś
marmy_ramirez Re: a mnie skręca z ciekawości.... 08.07.05, 15:46 אתה לטיפש לשאתה ילד קטן :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeled.katan Re: a mnie skręca z ciekawości.... 08.07.05, 16:41 marmy_ramirez napisał: > ילד קטן > :))))) You called? :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a mnie skręca z ciekawości.... 08.07.05, 17:39 Oui. Il a dit. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a mnie skręca z ciekawości.... 08.07.05, 15:46 Widzisz ? Jeszcze jeden argument za pisaniem w obcych jezykach :) Portal GW niesie kaganek oswiaty :d Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Re: a mnie skręca z ciekawości.... 08.07.05, 15:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26060787&a=26060787 Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: a mnie skręca z ciekawości.... 08.07.05, 17:50 niesie? albo wali tym kagankiem po głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc טוב לראות א 08.07.05, 17:57 dana33 napisała: > יונתן הקטן רץ > בבוקר אל הגן, > הוא טיפס על הע > ;ץ אפרוחים חיפ > ;ש, > אוי ואבוי לו ל > ;שובב, > חור גדול במכנ > סיו, > הוא טיפס על הע > ;ץ אפרוחים חיפ > ;ש. Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: witaj! 08.07.05, 18:02 manny_ramirez napisał: > wrociles. Sorry Manny. Nie. Z innej okazji tu jestem dość przypadkowo. Serdecznie pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Jeszcze raz bo coś nie wyszło: 08.07.05, 18:00 טוב לראות את כולכם שוב ביחד פה... שבת שלום!!!\ Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Jeszcze raz bo coś nie wyszło: 08.07.05, 23:38 חשש לחיי ישראלית שנעדרת מאז הפיגועים בלונדון. גורמים בירושלים אמרו אמש (יום ו') כי "החשש הוא כבד מאוד לאחר שהחבר שלה, בריטי, דיווח שהיא היתה כפי הנראה על האוטובוס שהתפוצץ בכיכר ראסל". Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Re: Jeszcze raz bo coś nie wyszło: 08.07.05, 23:41 Szła Mariana Raz pijana Prowadził ją stróż Cała morda Zarzygana A w kieszeni nóż Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Jeszcze raz bo coś nie wyszło: 08.07.05, 23:55 nu, flondrowaty, nie powtarzaj sie z watku na watek, wymysl cos nowego, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Re: Jeszcze raz bo coś nie wyszło: 09.07.05, 00:01 Ja lubię ten wierszyk. Absolutny klasyk. Odmalowuje obraz Marianny, prekursorki rekordzistki: Raz Mariana Szła pijana Prowadził ją stróż Cała morda zarzygana A w kieszeni nóż Odpowiedz Link Zgłoś
marmy_ramirez Re: Jeszcze raz bo coś nie wyszło: 09.07.05, 00:02 dana tylko znowu sie nie denerwuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Jeszcze raz bo coś nie wyszło: 09.07.05, 00:16 alez marniuski... przy swietym szabacie? ja? denerwowac? never, never, never!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 00:18 אתא יותר מידי מתומתם, כדי להבין Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Przetłumaczę ci: 09.07.05, 00:21 dana33 napisała: >אתא יותר מידי Raz Mariana > מתומתם, כדי ל• Szła pijana > 2;בין Prowadził j... Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Re: Przetłumaczę ci: 09.07.05, 00:45 Cały wierszyk to jest tak: בשעות הבוקר נשמעו Raz Mariana ארבעה פיצוצים ברכבת Szła pijana התחתית ובאוטובוסים. Prowadził ją stróż במקום יש עשרות הרוגים Cała morda obrzygana ומאות פצועים. אל A w kieszeni nóż Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 00:40 to jacys azjaci i ichni azjatycki belkot-oni tam wszyscy uzywaja "krzaczastego" pisma niektorzy z nich laknacy cywilizacji nauczyli sie pisac po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 00:46 na odwrot, bam buko, na odwrot.... ci co znaja polski, nauczyli sie jezyka ksiegi, bo lakneli cywilizacji i historii... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 00:58 dana33 napisała: > nauczyli sie jezyka ksiegi, bo lakneli cywilizacji i historii... ____________________________________ Ciekawe uwaga w ustach ateuszki. Kręcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 00:58 dana33 napisała: > na odwrot, bam buko, na odwrot.... ci co znaja polski, nauczyli sie jezyka > ksiegi, bo lakneli cywilizacji i historii... ja tam wiem swoje,kulturalny i cywilizowany czlowiek nie bedzie uzywal azjatyckich heroglifow na polskim forum tylko pogada z innym azjata na azjatyckim forum. dziwi to tym bardziej ze ci azjaci poznali j.polski na dlugo zanim dowiedzieli sie ze istnieja jakies go..niane ksiegi pelne bullshitu Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 01:01 nu, bam buko, mysle, ze obrazac religii nie ma prawa nawet ateista. co powiedzialbys, jakbym nowy testament i katechizm uznala za go....ny? Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 01:09 to bys uznala siebie za g..no nie bedac nawet tego swiadoma :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 01:09 dana33 napisała: > nu, bam buko, mysle, ze obrazac religii nie ma prawa nawet ateista. co > powiedzialbys, jakbym nowy testament i katechizm uznala za go....ny? powiedzialbym ze masz racje bo zrodlo to samo Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 01:26 hm, zrodlo to samo, czyli ten zydowski bog.... hm.... to niby zrodlo g....e??? a dlaczego ty myslisz, ze my azjaci? natychmiastowo polecialam do lustra: oczy normalne, nie skosne, koloru niebieskowyblakego (znasz taki kolor?), wlosy byly kiedys ciemnoblond, teraz tez, ale farbowane. skora dosyc bialawa, lepiej sie nie opalac, bo sie robi czerwona. to niby znaki, jak wyglada azjata/tka? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 01:44 dana33 napisała: > hm, zrodlo to samo, czyli ten zydowski bog.... hm.... to ___________________________________________ Nie powołuj się na Boga, boś Ty ateistka. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 01:52 wojtus, nie wtracaj sie do dyskusji nie proszony. dzieci sa w innym pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 01:55 dana33 napisała: > wojtus, nie wtracaj sie do dyskusji nie proszony. dzieci sa w innym pokoju. -------------------------------------------------------- No to jeszcze jedno. Czy Bóg ma narodowość? Fajnie to wymyślone. Ty to masz fantazję! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 01:59 jasne wojtus. on zyd. dal nam 10 przykazan. te nie byly po polsku, te byly po hebrajsku. mozecie gadac o marii jako krolowej polski, ale ona byla czystej krwi zydowka, miriam ja zwali. nu, ty jeszcze musisz duzo sie uczyc wojtus. a teraz marsz do pokoju do innych dzieci, tu tylko dorosli rozmawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:03 dana33 napisała: > jasne wojtus. on zyd. __________________________________ Sorry Dano teologia mówi cuś innego. Hasło niepokalane poczęcie. Doucz się. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:20 jasssssne, wopjtus... a teraz, jak ci juz 2 razy powiedzialam, idz do pokoju do dzieci i opowiadaj im dalej bajki... szczegolnie interesujace te o niepokalanym poczeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:23 Bredzisz ateuszko. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:18 dana33 napisała: > hm, zrodlo to samo, czyli ten zydowski bog.... hm.... to niby zrodlo g....e??? > a dlaczego ty myslisz, ze my azjaci? natychmiastowo polecialam do lustra: oczy > normalne, nie skosne, koloru niebieskowyblakego (znasz taki kolor?), wlosy byly > > kiedys ciemnoblond, teraz tez, ale farbowane. skora dosyc bialawa, lepiej sie > nie opalac, bo sie robi czerwona. to niby znaki, jak wyglada azjata/tka? w azji mieszkasz tos azjatka,nas w ameryce przezywaja amerykaninami hehe nie wszyscy azjaci maja skosne oczy,np arabki ale z tymi niebiesko cos tam oczami to juz poplynelas na calego jesli to prawda to z ciebie taka zydowka ja ze mnie baletnica ps.podobno "przechrzty" to czolowka fanatykow swoich nowych wierzen Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:22 No to Dana udaje Żydówkę. Zawiodłem się. Kogo teraz pytać o Izrael? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:24 jasssne, wojtus, udaje. ja wogole wszystko udaje. ja wogole nie babsztyl, tylko facet. a zone mam murzynke. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:35 Wiesz co Dano? Po jaką cholerę jechałaś do Izraela. A jeśli już pojechałaś, to teraz trzeba było wrócić do Polski. Dziwię Ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:36 wojtus, ile razy trzeba ci tlumaczyc, zes ty za glupi, zeby zrozumiec cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:38 dana33 napisała: > wojtus, ile razy trzeba ci tlumaczyc, zes ty za glupi, zeby zrozumiec cokolwiek? ------------------------------------------- Dano coraz gorzej piszesz. To już jest końcówka. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:40 nu, nareszcie doszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:45 Dano przegraliście internetową batalię. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cio to za język - jakiego szczepu??? /nt 09.07.05, 02:22 hahaha, a widziales kiedys rudych zydow? a sa, a sa.... i niebieskoocy tez sa... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko kto i kiedy wmowil tobie dana ze jestes zydowka?? 09.07.05, 02:51 skoro masz niebieskie oczy to nia nie bylas.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kto i kiedy wmowil tobie dana ze jestes zydow 09.07.05, 02:57 jasne bambuko, twoje rozumowanie naprawde pokazuje cala twoja wiedze i madrosc. nie mialam zreszta zadnych watpliwosci... widziales kiedys zydowke norweska? nie? nu, to pojedz sobie i poogladaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: kto i kiedy wmowil tobie dana ze jestes zydow 09.07.05, 03:08 dana33 napisała: > jasne bambuko, twoje rozumowanie naprawde pokazuje cala twoja wiedze i madrosc. > > nie mialam zreszta zadnych watpliwosci... > > widziales kiedys zydowke norweska? nie? nu, to pojedz sobie i poogladaj.... dobra ,dobra pytalem kto i kiedy a ty wyskakujesz z jakas norwegia mowimy chyba o ludziach ktorzy przyjeli/zmienili wiare czy widzialas araba z niebieskimi oczami?? przeciez zyd i arab to jest to sama rasa-rozdzielila was religia Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kto i kiedy wmowil tobie dana ze jestes zydow 09.07.05, 03:14 nie tylko widzialam araba z niebieskimi oczami ale widze. i blondynow arabow tez widze. bam buko, ja przeciez wam pisze, ze nie wszystko wiecie i nie wszystko widzieliscie... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: kto i kiedy wmowil tobie dana ze jestes zydow 09.07.05, 03:39 to powiesz mnie w koncu kto i kiedy...........przeciez nie pytam sie o pierwszy raz sensu stricte-jesli to nie bylem ja (chyba nie ale ktoz to wie skoro oczy niebieskoblade) to co moze mnie to obchodzic ...nie??> Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kto i kiedy wmowil tobie dana ze jestes zydow 09.07.05, 14:11 nikt mi nie wmowil, bambuko. mam rodowod. drzewko genealogiczne. wiem skad jestem..... :))))) no i oczy nie niebieskoblade, napisalam, ale niebieskowyblakle!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 01:00 הקטן רץ בבוקר אל Raz Mariana הוא טיפס על העץ Szła pijana אפרוחים חיפש, Prowadził ją stróż אוי ואבוי לו לשובב, Cała morda חור גדול במכנסיו, Zarzygana הוא טיפס על העץ A w kieszeni nóż Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 01:13 hmm wiec danie tak piosenka i jej slowa tak sie podobaja,ze postanowila rozpropagowac ja w azji ale dlaczego uzywa do tego polskie forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 01:24 bam buko, serce moje.... ja odpowiedzialam wojtusiowi. flondrowaty sie wmieszal i to on "przetlumaczyl" moja odpowiedz na swoja piosenke.... to on te piosenke propaguje nie ja... p.s. a moze ty rozumiesz o co chodzi tej woman? bo ja jakos nie kumam jej polskiego..., a propos czego ona to napisala? ty farsztejst? jak tak, to po przyjacielsku za darmo wytlumacz mi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 01:32 Woman.... I can hardly explain What is your problem, what is your pain czyli w wolnym tlumaczeniu z w0man29, ona sama nie wie o co jej siem rozchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 01:35 abe, co sluchas antysemitko? usciski od nienawidzacej polakow... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 01:38 Podsluchujem sobie jednym uchem bo chcem sobie humor poprawic zanim znowu do tej ksiazki o Zydach (co ich tak nienawidzem) zasiade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 01:55 nu, ja juz czekam na te antysemickie dzielo, zeby potem napisac antypolskie... ty ponimajesz, ja przepisze twoje dzielo, a tam gdzie slowo zyd to wstawie polak. jak uzyjesz np zydowskie imie takie jak srulik, to ja wstawie tam bonifacy. nie mysl, ze ukradne ci prawa autorskie, nie wszyscy zydzi robia nieszyste geszefty: ja porzadna, ja ci oddam polowe moich dochodow z tego dziela. co ty na to? :)))) p.s. potem napiszemy wspolne dzielo zydowsko-polskie, albo polsko-zydowskie. cie mowie, bendzie bestseller... Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 02:10 To jest DEAL, przypluty i przyklepany :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 02:21 wiedzialam, ze z toba mozna zrobic geszeft i jeszcze zarobic... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: A tu jest wersja w gwarze wschodniej: 09.07.05, 02:22 abe_ltd napisała: > To jest DEAL, przypluty i przyklepany :DDD policzylas abe ile na tym deal(u) mozesz stracic??? to mnie wyglada na jakies szwindele Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: do marianny r. 09.07.05, 01:05 zarzygany los za-dany(33) nie Marianny lecz dla Dany Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do marianny r. 09.07.05, 01:29 woman, weib, babsztylu, ja arabskiego nie kumaju. ja ci moge inaczej: מתומתמת nu, ya'alah, napisz cos madrzejszego.... Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: do marianny r. 09.07.05, 01:35 nie kumaju ?? i ty mowisz zes nie azjatka ? :) do tego cos madrzejszego to trzeba dorosnac .. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do marianny r. 09.07.05, 01:56 nu, womenski weib, ci mowie, zebys napisala cos madrzejszego... ty farsztejst, ja juz dawno dorosla i ja wiem, kiedy ktos pisze ciekawie, a kiedy ktos pisze nu, nie tak ciekawie. tak jak ty. to napisz cos ciekawego. ja nikak nie kumaje idiotyzmow. Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: do marianny r. 09.07.05, 02:33 לשתוק פרה Verstehen ?? ::PPP Przeczytaj swoje teksty .. Madroscia nie grzesza .. zatem powinnas akceptowac idiotyczne tresci i je najlepiej rozumiec .. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do marianny r. 09.07.05, 02:35 hahaha, tego to ja nigdy nie zrobie...... a krowa to najwyzej ty. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 09.07.05, 02:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita kropciu 09.07.05, 02:12 po prostu u nudzi jej sie w domku, ona musi:) Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: Irytujesz mnie, nie-aryjskie pomiotlo z szero 09.07.05, 02:18 piszesz o transwertytach takich jak ty czy o zydowkach i angielkach - najbrzydszych i najbardziej zaniedbanych kobietach swiata ?? to ze angielkom daleko do azjatek wcale im nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk I dlatego Polki robia kariere jako dziwki w UK 09.07.05, 14:53 W Londynie polskie prostytutki wykosily konkurencje - zaiste, macie powod do PRAWDZIWIE POLSKIEJ DUMY . Wy...matki-Polki ...w gebie:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mapipex4 Kropa -a jak to z twoją dziewką? 09.07.05, 16:10 Bierz się za nie- przynajmniej nauczą cię seksu! Kłodo w łóżku! Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty wierszyk dla wojciecha d. (zamiast podwieczorku) 09.07.05, 14:50 chodzi wojciech d. nadęty przez rodzinny gród w głowie pusto w gatkach pusto a na dupie wrzód Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: wierszyk dla wojciecha d. (zamiast podwieczor 09.07.05, 15:15 Przeczytałem i zasempiłem siem. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: wierszyk dla wojciecha d. (zamiast podwieczor 09.07.05, 17:37 a skąd wiesz, że o tobie? czyżby się zgadzało? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: wierszyk dla wojciecha d. (zamiast podwieczor 09.07.05, 17:39 sempiasty napisał: > a skąd wiesz, że o tobie? > czyżby się zgadzało? ------------------------------------------ Semp Ty chyba gojem jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś