irenia 25.07.05, 10:23 Mam pytanie o strzeżony parking w okolicach MPL Balice. Może jest jakaś alternatywa dla parkingu należącego do portu, bo tam ceny mnie trochę zniechęcają. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myziak Re: Parking strzeżony w okolicach Balic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:00 Z tego co się orientuję to parking przy lotnisku to jedyny parking strzeżony.Spróbuj poszperać na stronie i zorientować się co do cen: www.lotnisko-balice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irenia Re: Parking strzeżony w okolicach Balic 17.08.05, 14:06 Dzięki. Myślałam, że mają konkurencję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Parking strzeżony w okolicach Balic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:07 mają konkurencje,w ogrodach domów na wprost lotniska Odpowiedz Link Zgłoś
kate513 Re: Parking strzeżony w okolicach Balic 25.11.17, 14:10 Parking prywatny najbliżej lotniska Balice to orangeparking.pl/. Obiekt strzeżony całodobowo, przy dłuższym postoju doba parkowania za 5zł, darmowy transfer samochodem pod terminal odlotów. Odpowiedz Link Zgłoś