Dodaj do ulubionych

Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa!

12.10.05, 17:23
Forumowicze jednoczmy siły (mimo, że to brzmi trochę zabawnie i komunistycznie proszę abyście wzięli to poważnie)! Na mapie pogodowej w TVP2 nie ma Gorzowa, ale za to jest Zielona Góra! Nie chodzi mi oz niesienie tego drugiego miasta, ale żeby pojawił się na tej mapce Gorzów. Ślijcie listy do Panoramy! widzowie@tvp.pl
Obserwuj wątek
    • e_werty Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! 12.10.05, 17:43
      To wsiądź w ten "porajowy" tramwaj... oflaguj się na 24 godziny a potem
      zapirdzielaj z pielgrzymka na Zielona Górę...

P.S.

Do pomocy weź Śfinstera, zawsze to pomocna dłoń (nie tylko dłoń zresztą...
      posiada ten atrybut którego tobie wyraźnie brak)
      • Gość: zg Re: HA HA kolejny dzien swira w GW!!!:) IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 17:56
        LUDZIE czy wy nie widzicie jakic z siebie idiotow robicie????????????????!!!!!

PZDR
      • Gość: fox Albo Poznań albo Gorzów! Z ogonem wielkopolski! IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 17:59
        Cała nazwa nijak nie pasuje.Ten ogon co go chciał Tadeusz odciąć ciągle wadzi.
        Zróbta coś.Wtedy nie będzieta mieć takich problemów.
        • Gość: zg Re: Albo Poznań albo Gorzów! Z ogonem wielkopolsk IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 18:03
          Wlasnie!!

Nie rozumiecie ze na mapce juz tak "naje..e" jest tych miast ze nie ma miejsca
          dla tak malo znaczacego miasta jak Gorzow??/

Przeciez powszechnie wiadomo ze najwaznejsze (nie najwieksze) miasta zachodniej
          Polski to Szczecin,Poznan,Wroclaw i ZG

Ps. na mapce TVP 2 Gorzow jest przeciez????
          Jakies zmiany???

PZDR
          • Gość: zg Re: Albo Poznań albo Gorzów! Z ogonem wielkopolsk IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 19:42
            No faktycznie nie ma na poczatku a potem jest tak jak kilkanascie innych miast.

Czy to jest tak wielki problem dla was??/
            Kazio znowu bedzie musial sie klucic:)

Cos czuje ze ZG zastapia GW i bedzie znowu buhahahah-nie na forum
            Przynajmniej mam nadzieje ze teraz nie bedzie obelg ze to wina ZG.

PZDR
        • marek_p Re: Albo Poznań albo Gorzów! Z ogonem wielkopolsk 13.10.05, 21:57
          Gość portalu: fox napisał(a):

> Cała nazwa nijak nie pasuje.Ten ogon co go chciał Tadeusz odciąć ciągle wadzi.
          > Zróbta coś.Wtedy nie będzieta mieć takich problemów.

Zauważyłem, że bardzo w Zielonej Górze nie podoba Wam się nazwa naszego miasta.
          Myślę, że raczej nic Wam się nie podoba w Gorzowie (poza naszym forum, na
          którym często gościcie, czasem z gumofilcach ;).
          • Gość: Fan Re: Albo Poznań albo Gorzów! Z ogonem wielkopolsk IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 00:20
            Mnie się bardzo podoba nazwa Kobyla Góra
      • proca_toya Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! 13.10.05, 01:23
        e_werty napisał:

> To wsiądź w ten "porajowy" tramwaj... oflaguj się na 24 godziny a potem
        > zapirdzielaj z pielgrzymka na Zielona Górę...
        >
        > P.S.
        >
        > Do pomocy weź Śfinstera, zawsze to pomocna dłoń (nie tylko dłoń zresztą...
        > posiada ten atrybut którego tobie wyraźnie brak)

nic dodać i nic ująć - właśnie przez takich kmiotów, co ich mapa jakaś
        durnowata drażni, to małe województwo padnie. Rany, że im się w ogóle taki
        temat głupi chce zaczynać znowu.
    • marekkl Re: Na mapce w TVP2, TVN, Tele5 nie ma Gorzowa! 12.10.05, 19:48
      tramwaj24 napisał:

> Forumowicze jednoczmy siły (mimo, że to brzmi trochę zabawnie i
      komunistycznie proszę abyście wzięli to poważnie)! Na mapie pogodowej w TVP2
      nie ma Gorzowa, a le za to jest Zielona Góra! Nie chodzi mi oz niesienie tego
      drugiego miasta, ale żeby pojawił się na tej mapce Gorzów. Ślijcie listy do
      Panoramy! widzowie@tvp.pl

Gorzowianie piszcie jeszcze do TVN Meteo, Tele5, TVP2 i innych tv, żeby
      umieścili GW na mapce pogody :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gorzowianie jesteście po prostu SUPER he he he

Pozdrawiam pogodnie!!!!
    • Gość: Gabi Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.gorzow.mm.pl 12.10.05, 21:18
      A co ty nie wiesz gdzie Gorzów na mapie jest?!
      Pamiętam, że gdzieś we wcześniejszych wątkach tu, albo na zielonkowym forum
      musiałam tłumaczyć jednej zielonce z zielonki, że zielonka jest pod gorzowem, a
      nie odwrotnie. Chyba ostatecznie się nawet dała przekonać, ale wszyscy wiedzą,
      że ona to raczej beznadziejny przypadek.
      Na mapie pogody nas na siłę upychać? ... komu to potrzebne?! Kiedyś w dzienniku
      telewizyjnym wogóle nie było nazw miejscowości i jakoś się wszyscy orientowali.
      Zamiast nazwy naszego miasta wolałabym, żeby dawali czytelne piktogramy i
      cyferki obrazujące to co na tych mapach najważniejsze - pogodę dla Gorzowa :)
      • Gość: anty gabi Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:52
        nie ma gorzowa bo jest ZIELONA GÓRA i to wystarczy
        Poza tym jak się ktos rozmowia na temat naszego reguionu to mówi o Zielonej
        Górze. Gorzów to miasto nie znane.

pzdr zielona
        • Gość: Gabi Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.gorzow.mm.pl 12.10.05, 23:58
          Zielonka, ty jesteś niereformowalna... człowiek o chlebie, a zielonka o diabli
          wiedzą czym. Czasami to aż ręce opadają. Przypominasz moherowy beret, któremu
          można mówić o pomadce czy tuszach, a ta że "ojciec dyrektor to, tamto, sramto".
          Mam nadzieję, że choć ładna jesteś, ale właściwie to co z tego skoro w łóżku
          też pewnie jesteś nudna jak flaki z olejem i leżysz jak kłoda - taki z ciebie
          pożytek. Już sama nie wiem... szczycisz się waszym UZ, ale musisz wiedzieć, że
          nawet tam na sam krągły tyłek i wielkie cycki nie biorą. Myślałam, że jesteś
          zwykłą gó..arą zakochaną w tym jełopie, który tu wpada, a ty mu ochoczo
          przytakujesz. Biorąc jednak pod uwagę późną porę i to że małolaty już śpią, bo
          jutro szkoła - szczerze się rozczarowałam, bo tamto mogłabym od biedy
          zrozumieć. Powiem otwarcie - zmieniam zdanie na twój temat - myślę, że jesteś
          małobystrą, upośledzoną społecznie i nieporadną osobą, która jest dowodem na
          to, że te kawały o blondynkach, których wszystkie kobiety muszą wysłuchiwać to
          najprawdziwsza prawda wyzbierana z życiorysów takich jak ty. Dodatkowo jesteś
          uosobieniem fanatyzmu, zarzucanego nam przez twojego idola. Szanuj siebie i
          myśl czasem co piszesz, bo są wśród nas takie, którym zależy na tym, żeby baba
          nie gniła w kuchni nawet gdy jej się to nie podoba i szanuj też status jaki
          sobie baby wypracowały przez wiele lat, bo teraz masz przynajmniej szansę coś
          osiągnąć, a nie prać pieluchy i w zastępstwie zarżniętego wołu przed pługiem
          biegać.
          • Gość: zg Re:Gruba gabi bawi sie w karolka IP: *.ztpnet.pl 13.10.05, 01:44
            tzn. w swojej wypowiedzi zaprzecza swoim slowom

Gruba gabi napisala:

"Pamiętam, że gdzieś we wcześniejszych wątkach tu, albo na zielonkowym forum
            musiałam tłumaczyć jednej zielonce z zielonki, że zielonka jest pod gorzowem, a
            nie odwrotnie. Chyba ostatecznie się nawet dała przekonać, ale wszyscy wiedzą,
            że ona to raczej beznadziejny przypadek.
            Na mapie pogody nas na siłę upychać? "

To jak jest?/ ZG jest pod wieeeeeeelkim gorzowem ale ten sam gorzow jest tak
            weeeeeeeeeeeli ze nie da sie go umiescic na mapce pogody a wszyscy wpisujacy
            sie na temat naszych miast spoza woj. to klamcy (licza sie tylo wypowiedzi
            gorzowiaczkow ktorzy nie byli nigdy w ZG i ktorzy czytuja ziemie
            gorzowkowa)?????????????????????????????????????????????????????????????????????
            ????????????

ha ha ha:)

Ps. kibic -naturalny gorzowiak pokazal kulture gorzowska

Ps.2. RADNI gdzie jestescie!!!!!??? dawac!! wojna!!!! dlaczego nie checie zbic
            kapitalu na tym temacie???????:)

Ps.3
            Gabi..... jak myslisz, dlaczego wiem ze jestes "przy kosci??????"
            UWAZAJ!!!!!:)

PZDR
            • Gość: Gabi Re:Gruba gabi bawi sie w karolka IP: *.gorzow.mm.pl 13.10.05, 02:28
              No rzuć łaskawie okiem na mapę, albo właściwie najpierw ją powieś na ścianie
              sobie zgodnie z obowiązującymi standardami światowymi, tak żeby północ była na
              górze, a południe na dole (a nie tak jak się od zielonki czy nawet od ciebie
              dowiedziałam, że na UZ praktykuje się odwrotnie)... i dopiero się napatrz,
              żebyś nie zapomniał, wróć do komputera i powiedz czy Gorzów jest nad czy pod
              zielonką w tej pozycji.
              Co do tego, czy powinno się prezentować GW czy ZG na mapach pogody - to
              odpowiedź jest prosta - jeśli już trzeba prezentować to oczywiście ZG z bardzo
              prozaicznych powodów: Gorzów Wlkp. jest bardzo blisko Poznania (bądź co bądź
              większego miasta niż nasze razem wzięte) i nazwa GW magłaby się w tym układzie
              niezbyt pięknie komponować co powodowałoby, że kiepsko by się taką mapę
              odczytywało. Drugim powodem jest to, że prezentując ZG na mapie, nie ma
              problemów z lokalizowaniem zielonki przez kilku niedouczonych kmiotków w niej
              mieszkających. I nie łap mnie tu za słówka przypadkiem, bo pisząc kmiotków mam
              na myśli tylko ciebie i tożsamo z tobą myślących/niemyślących - jak wolisz,
              bądź gubiących się w tej mapowej nomenklaturze (że raz N na górze, a na UZ na
              dole).
              Ad. PS. Kibica jeszcze nie czytałam, ale zaraz skocze na ten twój jarmark i
              zagłębię się w błogiej lekturze.
              Ad. PS2. Bo u nas nawet radny potrafi pomyśleć.
              Ad. PS3 No nie wiem... bo ci się uroiło... i znowu bierzesz to za prawdę - do
              czego nas przyzwyczaiłeś. Ponadto mam 2 kg nadwagi - to fakt - które mam zamiar
              zrzucić przez następne 2 tygodnie, ale to nie jest powodem, żebym popadała w
              kompleksy i porównywała się z waleniami.
    • Gość: ZIELONKA Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: 80.51.233.* 13.10.05, 07:31
      buahaha, wyjątkowo śmieszny post:)))

A jeśli już tak was te mapki pogodowe interesują to wiecie, że jest dużo więcej
      map pogodowych gdzie jest ZIELONA GÓRA a nie ma Gorzowa!!! Zato nie ma żadnej
      na które było by odwrotnie! Zielona Góra jest zawsze!! A Gorzowa nigdy nie
      ma:)))

• Gość: lesss Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.gorzow.mm.pl 13.10.05, 09:41
      widze ze tematem najbardziej jest zainteresowana zielonka.Pewnie nie maja
      ostatnio zadnych sukcesow
    • Gość: bąbel Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 13:01
      A Suwałki są !!! Ciekawe. Istniejecie jeszcze ? Haloooooo...
      • Gość: zg Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.ztpnet.pl 13.10.05, 13:55
        TVN podczas pogody pokazuje 3 mapy.

Na jednej nie ma ani ZG ani GW
        Na drugiej jest ZG a GW nie
        I trzecia gdzie oba miasta sa.

W tv 2 sa 2 mapki i na jednej nie ma GW a ZG jest.

To jakis problem????/

PZDR
        • budrys77 Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! 13.10.05, 17:11
          Żeczywiście problem jest przytłaczający a dyskutanci (szczególnie ci z Zielonej
          Góry) przejawiają wysoki poziom merytoryczny. Sam wątek woła o pomstę do
          nieba:) 2 tygodnie nie udzielania się na forum działa jak katharsis, tak więc
          proponuję coniektórym podobne wakacje.
          ps. Zg nie mów na Gorzowian "Wy" (mówicie, kłamiecie etc) bo ta zbiorowa
          odpowiedzialność pachie mi Stalinem. Kilku imbecyli na gorzowskim i zielonym
          formum to nie reprezentacja miast. pzdr
          • Gość: zg Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.ztpnet.pl 13.10.05, 18:00
            Faktycznie ale dla mnie ten czlowieczek ze swoim watkiem czy karolek ze swoimi
            np. antyreklama tele pizzy czy pana radnego to to samo.

Troche duzo tych "imbecyli"

Ps. jak marszalek cos robi to chyba nie wszyscy zielonogorzanie????/
            Zgadzasz sie?:)

PZDR
    • marek_p Prognoza pogody w TVP to... 13.10.05, 21:50
      ... darmowa, codzienna i ogólnopolska reklama naszego miasta.
      Warto powalczyć, żeby Gorzów wrócił na tę mapkę.
      • budrys77 Re: Prognoza pogody w TVP to... 13.10.05, 22:55
        widziałem ją dzisiaj przypadkiem - beznadziejna. I to nie tylko dlatego że nie
        ma na niej Gorzowa:) Te żółcie i pomarańcze stanowiące tło dla gigantycznych
        czarnych liter wołają o pomstę do nieba. Nieciekawa ta grafika. pzdr
      • e_werty Re: Prognoza pogody w TVP to... 13.10.05, 23:00
        "...ogólnopolska reklama naszego miasta...."

najpierw powalcz aby było co reklamowac... pszczółki to nie wszystko co lata po
        Gorzowie...
    • Gość: ZIELONKA Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: 80.51.233.* 14.10.05, 08:28
      A po co Gorzów ma byc na tej mapie? Tylko dlatego ze ZG jest a gw nie ma...
      lol, jestescie śmieszni, nie róbcie z siebie śnieżnych.. tych... ymm,noo,
      gorzowiaków.. nie gorzowiaków.. bałwanów :)) aa tam, dużo sie nie pomyliłam...
      • Gość: karolek lat 9i pół Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.gorzow.mm.pl 14.10.05, 14:00
        skąd to zaangażowanie falubazów w wątek?
        czyżby zagrożona była radość ,że my som a ich ni ma?

pokrótce przedstawie teraz ,co by było ,gdyby było na odwrót, tzn. Gorzów był,
        zielonej góry nie.

- natychmiastowa rekcja marszałka na lubuskie na zaistniały skandal
        - natychmiastowa reakcja rady zielonej gory z prezydentową na czele na
        zaistniały skandal
        - audiencja zycha u odpowiedniego ministra w związku z zaistniałym skandalem

łoj to dopier by sie działo,łoj by sie działo.
        wytoczono by najcięższe działa.

buhahahhahahahhaa

pzdro
        -
        • Gość: zg Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 14:03
          Tak palancie...

Ty juz wiesz najlepiej.

Juz tele pizze opieprzyles? Czas teraz na TV 2.

Ps. jak nie bedzie takich matactw jak zrobil to pan posel z gw i sprowadzil tv
          do gw to ZG nie zniknie z tej mapki.
          Miasto wazniejsze to i na mapce jest.

PZDR
          • budrys77 a 14.10.05, 14:26
            Zg - ile razy można tłumaczyć, że studio regionalne TVP istniało w Gorzowie na
            3 lata, zanim powstało studio w Zielonej Górze:) Nawet Teleskop Lubuski był
            nadawany z Gorzowa, tuż po Teleskopie o 18ej. Nikt tu niczego nie "ukradł". To,
            że pan Zych z panią Danielak zaczęli mieszać i robić nadzieje mieszkańcom
            Zielonej Góry, narażając TVP na kolejne koszty - to już inna sprawa:) Mieli
            praktykę z ARiMR...
            • Gość: zg Re: a IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 14:32
              Nie interesuja mnie powiazania GW z Poznaniem.

W projekcie odnosnie powstania nowych osrodkow regionalnych byla mowa o ZG i to
              sie liczy.

Zostala potem zmieniona.

Szczegulowo nie bede pisal bo juz tyle razy to robilem ze mam dosc.

Zresta to juz nie wazne.
              Zabawa kto komu co ukradl juz dawno przestala mnie bawic.

PZDR
              • budrys77 Re: a 14.10.05, 15:49
                a zgadnij kto wprowadził wprowadził zapisy o siedzibie w Zielonej:) Taki pan co
                ma vice i taka pani co ma vice w tytule:) Oczywiście niczego nie uzgadniając z
                dyrekcją TVP w Poznaniu. A bo po co. A co do mapy, to nawet nie chcę by Gorzów
                tam był, bo mapa jest okropna. Pzdr
                • Gość: zg Re: a IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 16:23
                  No i co?//

Byly wprowadzone i juz.

GW nie bylo wczesniej dopiero potem dzieki matactwa....

PZDR
                  • Gość: nina Re:zg Ty to masz pomysły-matactwo IP: *.gorzow.mm.pl 14.10.05, 16:41
                    Każdy sądzi według siebie.
                    • budrys77 Re:zg Ty to masz pomysły-matactwo 14.10.05, 17:04
                      Zg, wiesz dlaczego nie lubię Zycha? Bo wyznaje starą PRLowską zasadę - zaorać
                      to co istnieje i stworzyć u siebie nowe, nie ważne za jaką cenę, bo w końcu to
                      nie ja płacę. A jak nie wychodzi, bo niektórzy potrafią myśleć logicznie i
                      szkod publicznych pieniędzy, to najlepiej udać głupa i powiedzieć: to nie ja. Z
                      resztą z tego co pamiętam pan Zych już lata temu miał kłopoty z prawem za
                      defraudację kolonijnych pieniędzy. A tu nagle baranek i obrońca zielonogórskiej
                      odmiany lubuskości. Własnie dzięki takim ludziom region pruje się w szwach. Pzdr
                      • Gość: zg Re:zg Ty to masz pomysły-matactwo IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 17:06
                        No tak tylko ze do tego zlego Zycha to trzeba dodac paru innych zlych.

Ps. zielonogorzanie to nie Zych.

PZDR
                        • budrys77 Re:zg Ty to masz pomysły-matactwo 14.10.05, 17:12
                          Wiem o tym i jak zauważasz staram się rozgraniczać te kwestie:)
                          • Gość: fox Nie ma na mapie.Mars -padaka.Premier-lewus. IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 20:26
                            Czy w tym mieście może być
                            normalnie.Prezydent-wałki.Marcinkiewicz-krętacz.Zuzel-padaka za padaką.Idzie sie
                            załamac.Mapa pogody cudownie wyczyszczona z ogona wielkopolski.
                        • Gość: nina Re:zg Ty to masz pomysły-matactwo IP: *.gorzow.mm.pl 14.10.05, 23:11
                          TAKICH złych jak Ciebie bo tylko podjudzasz
                          • budrys77 Re:zg Ty to masz pomysły-matactwo 15.10.05, 04:27
                            Ale Halo, tu jest normalnie:)
                            • Gość: zg Re:Chamstwo TRWA IP: *.ztpnet.pl 15.10.05, 14:09
                              Oto jak wypowiada sie w tym temacie Ziemia gorzowkowa.
                              Niezwykle ambitny i bezstronny tygodnik.

Swoja droga dzis jest ciekawy art. o Jacku Bachalskim i aferze zwiazanej jak
                              jak to nazywam checia zniszczenia zielonogorskich mediow.

Cytat ze szmatlawca :

"W prasie lokalnej można przeczytać to i owo o prawicowym kandydacie na
                              premiera
                              z Gorzowa. Że, m.in. wywalczył dla Gorzowa miejsce na mapie pogody w publicznej
                              TV. Jaka to jest promocja dla miasta, nie trzeba nikogo przekonywać.
                              Zadziwiające przez lata było, że Gorzów, miasto największe na zachodzie Polski
                              pomiędzy Szczecinem a Wrocławiem, musiał ustępować Zielonej Górze. Po kilku
                              latach względnego spokoju, gdy słusznie znalazł się na tejże mapie, a
                              niesłusznie pozostawiono na niej powiatową Zieloną Górę, pełniącą jedynie
                              niektóre funkcje wojewódzkie,"

Wlasnie co tu jest nie tak????//
                              A no to iz poczatek felietonu ten ktory wlasnie przytoczylem mowi iz ZG jest
                              nic nieznaczacym miastem w Lubuskiem (brawo, gratuluje znajomosci realiow) a
                              caly felieton mowi doklanie co innego!!!!!!!!!!!!

DZIWNE!!!
                              Przeczytajcie i sami ocenicie.

Ten mis polarny to typowy gorzowiaczek cos na miare karolka.
                              Pisze jedno i zaraz co innego. Takie dwulicowe scierwo, szuja bez honoru!!!!!

PZDR
                              • budrys77 Re:Chamstwo TRWA 15.10.05, 14:56
                                po pierwsze primo: mamy w Polsce wolność słowa
                                po drugie primo: polecam Prozac bo widzę że masz depresję jesienną
                                po trzecie primo: pobiegaj trochę, pójdź na basen (nawet na ten stary) lub tyż
                                zajmij się czymś bo Twoja mania prześladowcza rośnie.
                                Człowieku! Czy sens Twojego istnienia polega wyłacznie na wertowaniu netu w
                                celu odgryzania sie "Gorzowiaczkom". Znajdź se dziewczynę lub chłopaka jak
                                wolisz, bo widzę że samotność Ci dokucza. Pozdrawiam
    • marek_p Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! 15.10.05, 15:06
      Cześć tramwaju-24 !

No więc, nie napisałem jeszcze pod podany przez Ciebie adres.
      Myślę czy mam mocno, czy delikatnie napisać. Najlepiej bym napisał najpierw
      mocno a później delikatnie.
      Mam nadzieję, że nie odkładacie tego na później. Warto o to się bić, jak już
      wcześniej napisałem i nawet Werty zaplątał się w negowaniu tego oczywistego
      faktu.

Napisałem za to na forum Zielona_Góra. Napisałem, bo nazbierało się tematów.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=30469723

Apeluję, żeby mi w tym wątku na zielonogórskim forum nie pomagać - poradzę
      sobie.
      • Gość: zg Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.ztpnet.pl 15.10.05, 15:14
        hey budrys 77
        dlaczego tak uwazasz??? Bylo tu wielu wiekszych wpieniaczy.
        Koles zakladajacy ten temat jest najlepszym przykladem.
        Wolnosc slowa????? Gowno wolosc!!! sa zasady moralne i trzeba je przestrzegac a
        nie takie zdziczenie prasy!!1

Hey marek_p

> Apeluję, żeby mi w tym wątku na zielonogórskim forum nie pomagać - poradzę
        > sobie.
        haha ale z Ciebie spryciula:)

Ja wiem dlaczego prosisz o to gorzowian.
        Znasz ich i wiesz ze zaraz na forum poleca bluzgi na ZG a to wcale nie ulatwi
        ci zadania.

Mi wcale nie przeszkada to iz Gorzow jest na mapce.
        Dla mnie moze byc.
        Nie rozumiem tylko tekstu ziemi gorzowskiej
        "Gorzow slusznie umieszczono podczas gdy nieslusznie pozostawiono tam ZG"

To jest CHAMSTWO!!!! co im przeszkadza ZG????????
        Skomentuj bo ciekawosc mnie zrzera.

Poza tym przeczytaj sobie dzisiejszy at. w Lubuskiej o"Bo stawali okoniem"
        moze jakas pomoc?????????

PZDR
        • budrys77 Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! 15.10.05, 16:23
          Gdyby "Ziemia" miała nakład choćby Lubuskiej, to bym się przejął tak jak Ty Zg.
          Ale wiem, że jest to niszowy tygodnik, o małej poczytności, w którym jest mydło
          i powidło oraz o psie pani Krysi... Ty za to robisz raban na miarę Newsweeka.
          Znaj proporcją mocium panie.
          • Gość: zg Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.ztpnet.pl 15.10.05, 16:38
            Na forum ZG w watku posiwieconym temu szmatlawcowi napisalem iz pocieszajace
            jest to iz ma maly naklad.

PZDR
    • Gość: ZIELONKA Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: 80.51.233.* 15.10.05, 17:17
      chodzi o to, że ziemia goszoska, ma kompleks mniejszośći, oni sie nie mogą
      pogodzić z tym, że ogólnopolskie media, bardziej nas uważają za stolice, i ze
      to my jestesmy na praktycznie każdej mapce a oni nie, bo to ZG i Szczecin sa
      najważniejszymi miastami na zachodzie Polski, a ziemia gorzowska to taka
      beznadziejna gazeta jak kaczor donald, tylko, że z kaczora moża sie dowiedziec
      czegoś ciekawego i prawdziwego, a nie ciągle słuchać narzekań, "oooohhh, jaki
      nasz Gorzów Poznański jest pokrzywdzony"
      • budrys77 Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! 15.10.05, 18:12
        Boże, Tobie też zalecam Prozac i dużo spacerów.
      • Gość: Synoptyk Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.gorzow.mm.pl 25.10.05, 18:50
        Ty Zielonka to widzę dobrze jesteś jebnięta w czoło.Cała Polska wie że
        najwiekszymi miastami na zachodzie Polski są Wrocław i Szczecin.Potem może
        Wałbrzych, Legnica, Gorzów i może potem dalej Zielona Góra. Ale widać
        nauczyciel od geografii musiał Ci umrzeć w młodszych klasach podstawówki. Chyba
        że podstawówkę kończyłaś na tajnych kompletach?
    • landsbergczyk Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! 16.10.05, 17:48
      Widze że najwiecej do powiedzenia na temat Gorzowa na forum mają zielonogórzanie
      zwłaszcza z patologicznie nienawidzącym wszystkiego ZG.Moja propozycja jest taka
      zamienmy sie.Niech Gorzowianie piszą posty na forum Zielonej Góry i na odwrót.
      • Gość: resorak Forum ZG to taka padaka,że aby nie popaść w dół IP: *.ztpnet.pl 16.10.05, 18:44
        Klikamy na GW.Tutaj przynajmniej są ambitni dyskutanci.No i tematy
        ciekawe.Omijam szerokim łukiem te o wojenkach i jest ok.
    • Gość: zzz Re:TRAMWAJ 24-dorysuj sobie problem z głowy IP: *.gorzow.mm.pl 17.10.05, 11:40
    • tramwaj24 Walka o Gorzów zakończona - dziękujemy!!!! 18.10.05, 14:24
      Ja - tramwaj24 - chciałbym gorąco podziękować Redaktorom Pogody w TVP2 za umieszczenie na mapie Gorzowa. Dziękuję także Tym, którzy wsparli gorzowian w "walce".
      • Gość: Gabi Re: Walka o Gorzów zakończona - dziękujemy!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.05, 19:33
        Nie spoczywaj na laurach - zacznij nową wojnę o umieszczenie tam naszego godła,
        albo conajmniej uśmiechniętego Gorzusia.
        Jak dla mnie lipa.
      • marek_p Tramwaj24 - DZIĘKUJEMY! 19.10.05, 19:46
        Jak w temacie.
    • Gość: ZIELONKA Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: 80.51.233.* 18.10.05, 14:37
      teraz ta mapka jest zarąbczaście nieczytelna, zobaczysz, już za niedługo
      Gorzowa nie będzie.

A z reszta mi to jest rybka.
      • Gość: zg Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.ztpnet.pl 18.10.05, 15:55
        Brawo jeden lament za nami.

Ciesze sie tym bardziej ze odziwo obylo sie obwinienia za ta syt. ZG i
        wykreslenia jej z mapki tak jak chciala ziemia gorzowkowa.

PZDR
        • Gość: . Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.10.05, 16:15
          jeeeeeeeeeeeeezu nie ma gorzowa na mapce pogodowej, jeeeeeeeeeeeeeeeezu
          gabi zbierz ekipe, zrobcie transparenty i pod tv na parade(ciolki pewnie zejda
          sie pod okno wystawowe MARS RTV AGD)
          • Gość: Gabi Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.05, 19:30
            Czego mi miałczysz tempa sztuko, jakbyś nie zauważył/a sieroto to ja jako jedna
            z nieiwelu miałam gdzieś czy nazwa GW będzie czy nie na tej mapie...
            Właśnie dzisiaj widziałam jak to wygląda i doszłam do wniosku, że niektóre
            ciołki z zielonki nie będą potrafiły odczytać jaka temperatura u nich będzie.
            Nasz premier będzie musiał tam teraz jakieś dotacje na szkolnictwo przyznać,
            żeby liczenia średniej między temperaturą we Wrocławiu i w Szczecinie uczyć.
            • Gość: . Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.05, 11:33
              glupia jestesi tyle koniec dyskusji
              • Gość: Gabi Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:33
                Głupia jestem, że próbuję z tobą dyskutować...
                ... większy sens ma rozmowa z paprocią, czy fikusem... BTW. z fikusem to i napić
                się można, a ty nawet po wódkę nie skoczysz, bo ci nie sprzedadzą.
                • budrys77 Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! 19.10.05, 16:31
                  Gnomo-trollom mówimy nie czyli idiotyczne posty do kosza. Admin!!!!!! wake up.
    • q.q.ry.q Na mapce w TVP2 Gorzowa JUŻ JEST 19.10.05, 18:02
      Spoko Spoko. To żenujace niedopatrzenie już zostało naprawione. Gorzów i Toruń
      już są na mapie. Przeses TVP już śle przeprosiny. Tyle hałasu o nic...
      • Gość: andy GORZÓW WLKP. JUŻ JEST NA MAPCE POGODY TVP2 IP: *.kam.pl 23.10.05, 19:49
        Już jest, nasze listy pomogły!
        • Gość: Gabi Re: GORZÓW WLKP. JUŻ JEST NA MAPCE POGODY TVP2 IP: *.gorzow.mm.pl 23.10.05, 20:10
          ... Pogratulować refleksu!!!
    • marek_p Re: Ale gdzie tiara? 19.10.05, 20:17
      Nie kasuję Twojej wypowiedzi.

Proponuję Ci jednak spytać prawnika ile możesz beknąć za obrazę uczuć
      religijnych.
      Dowód w sprawie jest, Twoja identyfikacja nie powinna stanowić żadnego
      problemu. Wystarczy tylko, że komuś się będzie chciało zrobić ci koło dupy.
      • zamiarek01 Re: Ale gdzie tiara? 19.10.05, 20:26
        W takim razie Mareczku - razem idziemy na sprawę - wszak postawiono cie na
        strazy - dopusciles do opublikowania tego postu? Jestes współwinnym - a nawet
        głównym winnym - wszak po to jesteś aby pinowac... niedopelnienie obowiazków
        koniunkturalne i zlosliwe wykorzystanie stanowiska.
      • miks_erka Re: Ale gdzie tiara? 19.10.05, 21:04
        Ciekawe dlaczego nie skasowałes?
      • Gość: Gabi Re: Ale gdzie tiara? IP: *.gorzow.mm.pl 19.10.05, 21:38
        Mi się wydaje, że jest to taka sama obraza uczuć jak całowanie ziemi na wzór
        papci przez polityka - nieco prowokacyjne to i dla katolików niezbyt smaczne,
        ale każdy sąd by go uniewinnił. Nawet dla mnie - zdeklarowanego antychrysta (w
        znaczeniu - nie wierzącej w istnienie Chrystusa i całą resztę, a nie jakiegoś
        tam pożeracza kotów) żart ten nie jest najwyższych lotów, a to tylko tania
        prowokacja młokosa, który właśnie zmienia światopogląd i buntuje się przeciw
        temu co przez lata wpajała mu babcia i katechetka.

PS. zamiarek - brawo, że starasz się myśleć realistycznie, ale już ci kiedyś
        chyba pisałam, że to NTF. Zasubskrybuj sobie alt.pl.popieram ateizm i tam się
        wyżywaj na tych, którzy chcą udowadniać to czy tamto. Tutaj zwyczajnie obrażasz
        ludzi, tylko po to żeby obrazić.
        • budrys77 Re: Ale gdzie tiara? 19.10.05, 23:36
          Marku_P, jako cenzorowi na tym Forum obejmuja,Ciebie znacznie większe
          standardy, tak więc NIE MOŻESZ POZWOLIĆ SOBIE NA UCIECZKI OSOIBISTE. Twoje
          zdanie jest już NIEOBIEKTYWNE i nie posiadasz prawa przytykania innym.
          Powstrzymj sie więc od komentarzy, bo nie zwykłem traktować instytucji
          odwoławczej, jako swojego kumpola-krajanina. Musisz byc ponad wszystko, jak
          żona Cezara. Pozdrawiam
          • Gość: zg Re: Ale gdzie tiara? IP: *.ztpnet.pl 20.10.05, 10:26
            Mareczek jest NIEOBIEKTYWNY?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moze jeszcze napiszecie ze nie nadaje sie na opiekuna forum??????

PZDR
            • Gość: Gabi Re: Ale gdzie tiara? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:07
              Chłopaki, weźcie pod uwage, że marek mimo, że jest opiekunem forum ma również
              prawo do wygłaszania swoich opini. To, że posta nie wywalił oznacza wyłącznie że
              swoją opinię katolika (którego takie teksty na granicy dobrego smaku mogą
              stresować) skonfrontował z obiektywną opinią opiekuna. Ostrzegł zamiarka (na
              swój sposób), że to co wypisuje może być nieprzyjemne i że takie teksty na tym
              forum do niczego tu nie pasują. Jak dla mnie wszystko jest OK z jego strony, no
              tak czy nie ?!
              • marek_p Osty - posty 20.10.05, 22:47
                Post skasowany.
                Przyznaję się do błędu.
                Autor postu się logował, tak więc mogłem napisać do niego maila, a post usunąć.

Z drugiej strony samo usunięcie tego postu, nie zniechęciłoby autora do
                wypowiedzi w podobnym tonie, świadczącym o skrajnym braku tolerancji względem
                ludzi o innym, niż jego, światopoglądzie.

Powinniśmy być dla siebie bardziej przyjaźnie nastawieni. Czy to tak dużo
                kosztuje ?

• Gość: boss Re: TO W SAM RAZ ZADANIE DLA NOWEGO PREMIERA! IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.05, 18:02
      niech w końcu udowoni ze jest gorzowianinem....
      • marek_p Znaj umiar 22.10.05, 13:02
        Panie Boss, Premier to bardzo odpowiedzialne stanowisko. Myślę, że nasz poseł
        sobie w miarę dobrze poradzi, co nie znaczy, że każdemu dogodzi, bo takiego
        człowieka nie ma.
        W temacie Gorzowa nic nie musi nam udowadniać !

Gość portalu: boss napisał(a):

> niech w końcu udowoni ze jest gorzowianinem....
    • Gość: ~mar Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.gorzow.mm.pl 25.10.05, 09:35
      Wszyscy tu piszą, że na mapce pogodowej w Panoramie (TVP2) brak jest Gorzowa,
      może zaczniemy także obserwować mapy pogodowe innych, nie tylko polskich stacji,
      przyglądając się nie tylko na to, czy zamieścili tam np. Warszawę, o Gorzowie
      już nie mamy co marzyć na innych mapach pogodowych innych stacji telewizyjnych
      napewno go nie będzie. Poruszę tu inną sprawę...
      Pewnego dnia zauważyłem oglądając przypadkiem pogodę na jednym programie
      satelitarnym dla mieszkańców Kazachstanu - Caspionet- Khabar TV (na kanale 262)
      moją uwagę przyciągnął zmieniony kształt Polski, na taką mapkę patrzą Polacy,
      mieszkający w Kazachstanie i na całym świecie, patrzą się też inni, którzy znają
      naszą historię i naprawdę nikogo to nie dziwi? A może nikt nie zauważył kiedy
      Polska nam "urosła". Już dawno chciałem o tym napisać, tylko do kogo?
      • Gość: radca Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:36
        Pisz na Berdyczów...
    • Gość: Radomer Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:02
      No i co z tego, że nie ma na tej mapce Gorzowa? Przecież chyba jesteś
      przynajmniej na tyle inteligentny, że połapiesz się w prognozie pogody. Chodzi
      ci o prestiż albo wielkość miasta? Nie ma zdaje się też Radomia i Kielc, miast
      znacznie większych i pod wieloma względami znacznie ważniejszych od Gorzowa.
      • Gość: zg Re: Stary temat dla jaj IP: *.ztpnet.pl 20.03.06, 13:39
        ZARTOWALEM jest GW na tej mapce :)

Ps. ilu wam juz piana uppppppssss bez chamstwa hmmmm serce szybciej zaczelo
        bic?????:)

PZDR
        • Gość: Kosa Re: Stary temat dla jaj IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.06, 16:13
          Spie..j zielony frajerze na zieloną górkę.
          • Gość: zg Re: Stary temat dla jaj IP: *.ztpnet.pl 20.03.06, 18:30
            > Spie..j zielony frajerze na zieloną górkę

Uwaga Uwaga potrzeba wiecej ksiazek z ZG dla kultury w GW

PZDR
            • budrys77 Re: Stary temat dla jaj 20.03.06, 18:41
              I ty uważasz że jesteś normalny? Kij ci w oko.
              • Gość: zg Re: Stary temat dla jaj IP: *.ztpnet.pl 20.03.06, 19:33
                > I ty uważasz że jesteś normalny? Kij ci w oko.

Budrys nie miej dzieci
                Jak od tatusia sie beda uczyc kultury i w bibliotekach gorzowskich czytac wpisy
                zielonogorskich kibicow to hmmmmmmmmmm kutlutra w GW bedzie gorzej niz na dnie
                bo na dnie jest juz teraz

PZDR
                • budrys77 Re: Stary temat dla jaj 20.03.06, 19:38
                  Bzdura! Trudno się dziwić dyrektorowi biblioteki wojewódzkiej, że "dar
                  zielonogórski" będzie trzymał w zamknięciu, bo kultura po zielonogórsku to
                  dopiero chlew.
                  • Gość: zg Re: Stary temat dla jaj IP: *.ztpnet.pl 20.03.06, 19:44
                    No wlasnie nie bedzie

cyniczny "dar zielonogorski" ma na celu wzmocnienie nienawisci do ZG

uczniowie gorzowscy beda uczyc sie w bibliotece slow ch.., jebac, ku.. lub
                    beda ogladac sfastyki

BRAWO decyzja zajefajna

PZDR
                    • budrys77 Re: Stary temat dla jaj 20.03.06, 19:48
                      Darowanemu koniowi, do tego z miasta "uniwersyteckiego", nie zagląda się w
                      zęby... By oszczędzić gorzowskim dzieciom zielonogórskiej kultury, zbiory
                      będziemy trzymać w zamknięciu po wsze czasy. Lektura "wpisów" dokonanych na
                      pierwszych stronach tychże książek, stanie się z czasem podstawą do niezłej
                      pracy doktorskiej na temat chamstwa, szowinizmu i antysemityzmu.
                      • Gość: zg Re: Stary temat dla jaj IP: *.ztpnet.pl 20.03.06, 19:51
                        Nieprawda

ksiazki te beda na specjalnym miejscu na specjalnej wystawie
                        Nie beda w zamknieciu!!!

Nie bedzie mozna ich wypozyczac ale przeglac na miejscu jak najbardziej

Od dziecka trzeba uczyc jak to zielonogorzanie WSZUYSCY bez wyjatku sa zli

PZDR
                        • andrzejusa Re: Stary temat dla jaj 20.03.06, 21:16
                          no coz zg ,
                          trudno zeby 500-set gorzowian ,
                          opisalo ksiazki , ktore chcielibysmy przekazac zielonej gorze ,
                          nie wiedzieli by co pisac w tych ksiazkach!
                          ale ja zawsze jestem , i podpowiem:
                          wyslemy do zielonej gory ksiazki z takimi wpisami:

jebac zielona gore!
                          faszysci zielonogorscy!
                          spie..j(tu nazwisko ) do zielonej gory!
                          zajebiemy cie !
                          zdrajco pie..ny!

i inne , zg.

zg , to przeciez , nie powod do klutni!
                          po prostu maly rewanz!
    • Gość: yyy Re: Na mapce w TVP2 nie ma Gorzowa! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.06, 16:26
      kompleksy,kompleksy
      • budrys77 kolejny doorny wątek 21.03.06, 18:31
        Nie mów yyy, masz kompleksy? Wyjątkowo mały przyjaciel, czy wyjątkowo płaska
        klata? Solidaryzuję się z z Twoim bólem:) Tu w Gorzowie jesteśmy wyjątkowo
        tolerancyjni. Hordy nazistów z Młodzieży Wszechpolskiej i pseudokibiców pod
        patronatem prezydenta, nie niszczą "nieprawomyślnych" książek i nie wysyłają do
        krematoriów za inne poglądy. Zapraszamy, zapraszamy!!!:)
        • Gość: zg Re: kolejny doorny wątek IP: *.ztpnet.pl 21.03.06, 18:35
          Tak w Gorzowie czytuje sie wypowiedzi tych dzikich hord

W GW od dziecka uczy sie co ci nazisci i pseudokibice mysla.

W GW zaiste tolerancja !!!!!!

PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka