Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nie nudzą Was watki dotyczące..

20.10.05, 09:20
    ...tzw Paryżanki?Ja od samego poczatku omijam watki które Ona zakłada-wydają
    mi sie smieszne,i na pewno sa wymyslone.Szkoda mi czasu na czytanie tych
    bredni.Dziwię się że Wy dajecie sie jej wciągać w głupie gadki.Moim zdaniem
    wypowiedzi Paryżanki,i watki które dotyczą jej osoby powinny być usuwane-bo
    zaśmiecają Forum.
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 09:25
        sa tak samo glupie jak ten twoj watek
        • aneksa trampek.... 20.10.05, 15:47
          ....głupi to moze byc twój stary-ode mnie sie odpier.....,ok???
          • annie_laurie_starr Re: trampek.... 20.10.05, 16:42
            Uwielbiam jak dwie czarownice sobie miotle wyrywaja...
            • zettrzy Re: trampek.... 21.10.05, 05:03
              annie_laurie_starr napisała:

> Uwielbiam jak dwie czarownice sobie miotle wyrywaja...

o jak zazdroszcze ze nie ja to napisalam...
          • tralalumpek Re: trampek.... 20.10.05, 19:33
            aneksa napisała:

> ....głupi to moze byc twój stary-ode mnie sie odpier.....,ok???

nie wiedzialam ze gowniarze umieja tak fantastycznie sie wyslawiac
            na szczescie nie ma wielu twoich wpisow w intzernecie ale tych pare tez o tobie
            cos mowi
            wyluzuj i nie przeklinaj bo ci bozia jezyk u...... (dalej jak w tym starym
            kawale)
      • lunedor No wlasnie ! - prosba do moderatorek 20.10.05, 09:32
        Bardzo bym chciala, zeby jej posty byly usuwane, zwlaszcza te w ktorych niemalze
        sypie moimi personaliami. Wczoraj zglosilam niektore jej posty do wykasowania.
        Posty, ktore naruszaja moja prywatnosc. Do tej pory nie zostaly one usuniete.
        Dlaczego? Sprawa robi sie powazna, zwlaszcza ze mam powazne obawy, ze niejakia
        la.parisienne zaczyna powoli ujawniac moje personalia, na razie sa to na
        szczescie bzdury wyssane z palca, ale nie mam ochoty zobaczyc tu nagle mojego
        imienia, nazwiska oraz adresu (ktore ona wyszperala w internecie).
        Prosba do moderatorek : czy moglybyscie cos z tym zrobic?
        • kot-kanapowiec Re: No wlasnie ! - prosba do moderatorek 20.10.05, 14:07
          One nie mogłyby czegoś z tym zrobić, bo generalnie nic nie robią - durne wątki
          mnożą się jak grzyby po deszczu a moderatorek ani widu, ani słychu.
          • weathlehow pfff... kobiety z klasą? 20.10.05, 14:57
            Żenujące jest obserwowanie jak dorosłe wykształcone kobiety zachowują się kiedy
            mogą zachować anonimowość, zamiast olać tą całą parisienne, która zachowuje się
            jak zwykła siusiara, wy się nią jaracie. Odpowiadacie na jej zaczepki,
            obrzucacie ją błotem tak jak ona was. A jej to akurat pasuje bo ma tak
            patologiczną skrzywioną psychikę, że cieszą ją takie rzeczy. Z takimi ludźmi
            nic się nie zrobi, w każdym społeczeństwie jest odsetek osób z chorą
            osobowością.

Naprawdę, poziom tego forum spada na łeb na szyję.
            Olać niuńkę.
          • weathlehow a mnie wkurza 20.10.05, 14:58
            a mnie wkurza tworzenie po raz n-ty topiców "jak jesteście dziś ubrane". Czemu
            to służy?
        • kochanica-francuza Re: No wlasnie ! - prosba do moderatorek 20.10.05, 15:07
          lunedor napisała:

> Bardzo bym chciala, zeby jej posty byly usuwane, zwlaszcza te w ktorych niemalz
          > e
          > sypie moimi personaliami. Wczoraj zglosilam niektore jej posty do wykasowania.
          > Posty, ktore naruszaja moja prywatnosc. Do tej pory nie zostaly one usuniete.
          > Dlaczego? Sprawa robi sie powazna, zwlaszcza ze mam powazne obawy, ze niejakia
          > la.parisienne zaczyna powoli ujawniac moje personalia, na razie sa to na
          > szczescie bzdury wyssane z palca, ale nie mam ochoty zobaczyc tu nagle mojego
          > imienia, nazwiska oraz adresu (ktore ona wyszperala w internecie).
          > Prosba do moderatorek : czy moglybyscie cos z tym zrobic?

Pisz prosto na fora o moderacji i o forum.
          • la.parisienne Re: No wlasnie ! - prosba do moderatorek 20.10.05, 15:39
            kochanica-francuza napisała:

> lunedor napisała:
            >
            > > Bardzo bym chciala, zeby jej posty byly usuwane, zwlaszcza te w ktorych n
            > iemalz
            > > e
            > > sypie moimi personaliami. Wczoraj zglosilam niektore jej posty do wykasow
            > ania.
            WSKAZ MI POST GDZIE PODALAM TWOJE PERSONALIA. Napisac, ze lgasz, ze nie
            mieszkasz w pieknej willii z basenem i palmami w Montpellier, ale w dziurze
            Lattes w blokowiskach kolejarskich. To sie nazywa, ze lgasz w zywe oczy. Ani
            twojego nazwiska , ani adresu NIE PODALAM. Napisalam natomiast, ze zamist
            pania na wilii z palmami i basenem mieszkasz w blokowiskach dla kolejarzy w
            Lattes, a nie Montpellier.
            Zreszta Pani moderatorka lady chetnie udziela publicznie informacji na forum,
            jakich sobie zyczysz.
        • la.parisienne Re: No wlasnie ! - prosba do moderatorek 20.10.05, 15:14
          lunedor napisała:

> Bardzo bym chciala, zeby jej posty byly usuwane, zwlaszcza te w ktorych
          niemalz
          > e
          > sypie moimi personaliami. Wczoraj zglosilam niektore jej posty do wykasowania.
          > Posty, ktore naruszaja moja prywatnosc. Do tej pory nie zostaly one usuniete.
          > Dlaczego? Sprawa robi sie powazna, zwlaszcza ze mam powazne obawy, ze niejakia
          > la.parisienne zaczyna powoli ujawniac moje personalia, na razie sa to na
          > szczescie bzdury wyssane z palca, ale nie mam ochoty zobaczyc tu nagle mojego
          > imienia, nazwiska oraz adresu (ktore ona wyszperala w internecie).
          > Prosba do moderatorek : czy moglybyscie cos z tym zrobic?
          Primo, to ze ja pozwalam sobie krytykowac to czy tamto na forum, a nawet
          konkretne osoby nie upowaznia Ciebie do pisania na prva, ze dziewczyny z FU sa
          do niczego, zeby mi sie przypodobac. Wcale od Ciebie nie wymagalam
          przyklaskiwac moim postom, tym bardziej, ze na forum uroda sie nnie udzielam.
          Secundo-, nie jsestes, dla mnie zadna przyjaciolka, nie tylko X-anonimowa
          forumka, ktora wydala mi sie sympatyczna. Nikt nie zmuszal Ciebie, aby wydac mi
          sie sympatyczna szkalowac dziewczyny z F uroda.
          Tertio Nie zazn
          • la.parisienne Do lunedora 20.10.05, 15:31
            Tertio. Nie zaznaczylas, ze ten list o botoksie jest ultrasekretny. Zreszta po
            jego przeczytaniu nasunela mi sie ta sama uwaga co pamplune vel zakrecona.
            Dlaczego na priva piszecie zupelnie co innego niz na forum?
            Jezli jest tak latwo uzyskac czyjes dane z kopmutera, to dlaczego nie
            trzasniesz tutaj moimi danymi. Nic poza prawda nie napisalam. Napisalam
            jedynie, ze wbrew temu co tu krzyczalas, ze jestes osoba, ktorej sie swietnie
            wiedzie we Francji, w 30 sek. dowiedzialam sie dzieki bazie danych, do ktorych
            maja dostep tylko pewne profesje zwiazane z prawem, ze opowiadasz glupoty. Nie
            mieszkasz w pieknej wilii z palmami i basenem w Montpellier, tylko w dziurze
            pod Montpellier w blokowcach dla kolejarzy. Koniec kropka. Twojego adresu i
            nazwiska nie podalam, wiec dalej jestes anonimowa. Chcialam tylko napisac, bo
            zaczelas skakac na mnie, ze opowiadasz glupoty, w ktore ja nie wierze.
            I wybacz, Twoj list(zreszta pisalas rowniez o tym na forum), w ktorym
            opisujesz, ze w 2 mln miescie nie ma botoksu; moj lekarz zrobil tylko glupi
            usmich. To nie botoksu nie bylo, tylko forsy nie mialas prawdopodobnie. Ale
            gowno mnie to obchodzi. Zreszta procedura jaka opisywalas ze wstrzykiwaniem
            botoksu (brak seansu korekcyjnego), wyglada na to, ze nigdy tego nie robilas we
            Francji. WE FRANCJI WSZYSCY LEKARZE ROBIA GRATISOWA KOREKTE.
            Do widzenia
            Na nastepny raz, jak chcesz lac kit, to nie ze mna.
            • aneksa kochanica.... 20.10.05, 15:46
              ja myslałam że jestes mądrzejsza.Po co ty sie wdajesz w gadki z ta wariatką?Nie
              widzisz, że twoje zainteresowanie ja podnieca, schlebia.Zamiast ja
              olac,ignorować-ty z nia dyskutujesz.Dziwi mnie, że masa dziewczyn tutaj nie
              kapneła sie jeszcze, że laparówa to zwykła,szara gospodyni domowa która z nudów
              pisze te wszystkie głupoty.A wy,głupie wierzycie we wszystko...zal mi was, i
              nie wiem czemu jestescie takie naiwne...
              • se.la.vie Re: kochanica.... 20.10.05, 15:55
                aneksa napisała:

> ja myslałam że jestes mądrzejsza.Po co ty sie wdajesz w gadki z ta wariatką?Nie
                >
                > widzisz, że twoje zainteresowanie ja podnieca, schlebia.Zamiast ja
                > olac,ignorować-ty z nia dyskutujesz.Dziwi mnie, że masa dziewczyn tutaj nie
                > kapneła sie jeszcze, że laparówa to zwykła,szara gospodyni domowa która z nudów
                >
                > pisze te wszystkie głupoty.A wy,głupie wierzycie we wszystko...zal mi was, i
                > nie wiem czemu jestescie takie naiwne...

Masz absolutną rację.Przede wszystkim ludzie wyjątkowo bogaci i światowi nie
                ślęczą całymi dniami w internecie.
                • aneksa Re: kochanica.... 20.10.05, 16:07
                  tak jak mówiłam-paryżanka nie jest bogata i swiatowa-tylko jest zwyczajna
                  pannia domu, której się nudzi i ma polewe z was wszystkich, tych które z nią
                  dyskutuja, daja sie wciągac w te wszystkie durne gadki.Ale podziwiam żer tyle
                  czasu się tu utrzymała.
              • eirenne Re: kochanica.... 20.10.05, 16:02
                Ratunnnnku, aneksa, odpuść juz sobie, bo tylko udowadniasz, że tralalumpek rację
                miała.
                Chcecie, żeby la.parisienne znikła? To ją ignorujcie BEZWARUNKOWO.
                Czasem już po prostu nie widać, gdzie kończy się jej post, a gdzie zaczyna post
                obrończyń "dobrego smaku" i kultury. Jak mawiają- jesteście po jednych pieniądzach.
                Przyznam, ze łatwiej mi znieść jedną la.parisienne, niż to zbiorowe jej
                obszczekiwanie.
            • lunedor Mala uwaga ;-)))) 20.10.05, 16:23
              W centrum duzych miast na ogol nie ma domow z basenami, tylko kamienice ;-)).
              Rezydencje z basenami sa zazwyczaj usytuowane POZA MIASTEM, w tzw. dzielnicach
              willowych, czy quartiers résidentiels, jak kto woli. Czy wedlug ciebie Beverly
              Hills czy Sherman Oaks to tez blokowe dziury POD Los Angeles?;-))) Pomysl
              troche. Zwlaszcza ze nigdy nie mowilam ze mieszkam w SAMYM Montpellier, tylko ze
              5 km od morza, czyli wszystko sie zgadza.
              PS. Mtp ma 500 tys mieszkancow a nie 2 mln ;-)). A botox zrobilam sobie 7
              wrzesnia u dr.Blatière (sprawdz sobie jesli chcesz ;-))) i jakos nadal udaje mi
              sie to robic bez seansow korekcyjnych ;-))))
              PPS.Gdyby moj maz byl kolejarzem, czy kontrolerem w tgv ;-))to az tak bardzo bym
              sie nie bala ze podasz tutaj moje personalia. Nadal mam nadzieje ze ich nie
              podasz. Bye.
              • lunedor I skonczmy juz raz na zawsze te jalowa dyskusje 20.10.05, 16:28
                Ja juz nic wiecej nie napisze
              • b_bb Re: Mala uwaga ;-)))) 20.10.05, 16:54
                Kobieto, po co się tłumaczysz? I komu? Jakiemuś bytowi internetowemu, który
                został wymyślony od A do Z ku uciesze jego autora?
                Może na drugi raz będziesz rozsądniejsza i nie będziesz podawać danych osobowych
                osobie, której nie znasz. Nikogo tutaj nie obchodzą ani Twoje dane, ani innych
                forumowiczów. No, chyba, że się ukrywasz przed wymiarem sprawiedliwości i boisz
                się ujawnienia. ;) Wyluzuj i nie odpisuj na posty łamiące regulamin. Klikaj w
                ikonkę kosza lub wyślij link do wątku na forum.abuse@gazeta.pl
                A paryziankę najlepiej wpisz do grona nieprzyjaciół i zaznacz opcję: Nie pokazuj
                wątków i postów nieprzyjaciół, a nie będziesz się niepotrzebnie denerwować.
                • lunedor Re: Mala uwaga ;-)))) 20.10.05, 17:13
                  Nie ukrywam sie przed prawem ;-))))), przeciwnie, zyje sobie spokojnie i nie
                  chce zeby ktos naruszal moj spokoj jakims wywlekaniem na forum mojego miejsca
                  zamieszkania tudziez roznych insynuacji itp.
                  Dlatego b_bb, masz swieta racje, nie bede juz brala udzialu w tej
                  pseudodyskusji, nikomu nie zamierzam nic udowadniac, niech ten watek sam opadnie.
      • mateuszwierzbicki Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 17:03
        Witam! A propos paryżanki. Wczoraj, za cholerę nie pamiętam gdzie, przypadkim
        natknąłem się na jakiś wątek założony przez to stworzenie. Zatytułowany był
        chyba ,,Dziewczyny, kto jest zainteresowany robieniem mi reklamy...". Włosy mi
        dęba stanęły na głowie, co tam te nieszczesne stworzenie wypisywało. Dopisałem
        więc, że Kim Dzong Il i jej mąż, z którym mieszka w ,,kolejarskim bloku".
        Jestem ciekaw co odpowiedziała, a nie pamiętam gdzie to było. Chyba trzeba jej
        wybaczyć, bo nie wie co czyni i wstydzi się - całkiem niepotrzebnie zresztą -
        że mieszka w kolejarskim bloku, bo to żaden chyba wstyd. :)
        • annie_laurie_starr Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 17:16
          Nie wiem, ale wydaje mi sie to niesmaczne, ze zawod kolejarza jest tutaj
          wymieszany z blotem. Tak jakby kolejarze to byli jacys przestepcy, a
          kolejaskie bloki siedziba gangow narkotykowych i terrorystow. Przyko czytac
          jak jedna drugiej wymysla o mezu kolejarzu, a druga sie tlumaczy.
          Ja wiem, ze na forum moda ludzie nie maja szcunku do pracy fizycznej i dlatego
          zycze wszystkim forumowiczkom, ktorzy zawod kolejarza uwazaja za cos
          degradujacego zeby sobie przez pare miesiecy popracowaly w fabryce metalowej.
          Wtedy im fochy przejda.
          • zettrzy Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 21.10.05, 05:17
            annie_laurie_starr napisała:

> Ja wiem, ze na forum moda ludzie nie maja szcunku do pracy fizycznej i dlatego
            > zycze wszystkim forumowiczkom, ktorzy zawod kolejarza uwazaja za cos
            > degradujacego

kolejarz nie wykonuje pracy fizycznej! kolejarz, np. konduktor, przyjmuje na
            czas przejazdu pociagu funkcje zwierzchnika wszystkich pasazerow - min. sprawdza
            czy maja wazne bilety i ma prawo wywalic kazdego kto jedzie na gape, a jak sie
            taki stawia wezwac policje i kazac go zamknac
            wydaje mi sie ze laparowe nie stac na bilet kolejowy, wiec miala rozne klopoty
            ile razy jezdzila na swoje oslawione "wakacje", stad trauma wywolana okresleniem
            "kolejarz" i jej uwagi pod adresem kolejarzy - taka psychologiczna vendetta
      • la.parisienne LUDZIE! CZY WY PRZESTANICIE W KONCU 20.10.05, 17:33
        TWORZYC WATKI NA MOJ TEMAT.
        REZULTAT JEST TAKI, ZE MUSZE SIE CIAGLE Z CZEGOS WAM TLUMACZYC.
        Lunedor, sama rozpetala gadke o nic. Niby bylas przyjemna ze mna na priva, a
        jak zaczeto jechac na mnie, to napisalas "O robi sie ciekawie".
        Wiec Ci to "ciekawie" odwdziedczylam
        Ps. To co teraz Twoja willa z palmami i basenem zniknela z mistralem, i
        mieszkasz w REZYDENCJACH Z BASENAMI DLA KOLEJARZY?
        No dobre, hehehe
        • mateuszwierzbicki Re: LUDZIE! CZY WY PRZESTANICIE W KONCU 20.10.05, 17:41
          Nie masz co się wstydzić, że jesteś kolejarzem. Sam widziałem, jak w
          kolejarskim mundurze sprawdzałaś bilety w pociągu
          • la.parisienne Re: LUDZIE! CZY WY PRZESTANICIE W KONCU 20.10.05, 17:50
            mateuszwierzbicki napisał:

> Nie masz co się wstydzić, że jesteś kolejarzem. Sam widziałem, jak w
            > kolejarskim mundurze sprawdzałaś bilety w pociągu

Cos sie chyba pomylilo, serwowalam nago w wagonie barowym herbatke i kawke.
            Nawet maly striptizik Ci zrobilam., Mateuszku. A te nasze frhrhancuskie pociagi
            TGV, ktore jada 300 km/h podobaja Ci sie?
            Kupie Ci taka kolejke na urodziny, jak bedziesz grzeczny i nawet zrobie Ci
            znowu HOT striptizik.
            • annie_laurie_starr Re: LUDZIE! CZY WY PRZESTANICIE W KONCU 20.10.05, 17:52
              Tylko, ze istnieja taka mozliwosc, ze ten gosc on by nawet za darmo nie chcial
              ogladac Twoich wdziekow. No moze gdybys mu doplacila z 500 Euro, to by sie
              chlop poswiecil.
              • mateuszwierzbicki Re: LUDZIE! CZY WY PRZESTANICIE W KONCU 20.10.05, 17:57
                chyba najpierw wstrzyknę sobie botoks ;)
                • la.parisienne Re: LUDZIE! CZY WY PRZESTANICIE W KONCU 20.10.05, 17:59

> chyba najpierw wstrzyknę sobie botoks ;)
                  W pracie? No to fajnie, bo nie lubie zmarszczek na praciu.

• mateuszwierzbicki Re: LUDZIE! CZY WY PRZESTANICIE W KONCU 20.10.05, 18:03
                    a na mózgu?
      • vermeerka Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 17:54
        Zenujący spektakl ...
        • mateuszwierzbicki Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 17:58
          ale i śmieszny
          • aneksa Tralalumpek i tak jest duzo gorsza... 20.10.05, 18:08
            ...od Paryzanki.Paryżanka jest w gruncie rzeczy nieszkodliwa, a nawet
            zabawna.Trampek natomiast jest zgryżliwa, złosliwa-czasami nawet
            bezczelna.Szczerze jej niecierpie.
            • vermeerka Re: Tralalumpek i tak jest duzo gorsza... 20.10.05, 18:12
              ale o co tyle krzyku??;)
              ona tez jest niegrozna...
            • mateuszwierzbicki Re: Tralalumpek i tak jest duzo gorsza... 20.10.05, 18:12
              to ciekawe, że nie będąc stałym bywalcem ,,Mody" sława tralalumpka niejakiego
              też do mnie dotarła. Podobnie było z paryżanką :)
              • la.parisienne Re: Tralalumpek i tak jest duzo gorsza... 20.10.05, 18:22

> to ciekawe, że nie będąc stałym bywalcem ,,Mody" sława tralalumpka niejakiego
                > też do mnie dotarła. Podobnie było z paryżanką :)

Mateuszku zrobie Ci prawdziwy striptizik à la parisienne. Odradzam Ci striptiz
                tralalumpa po wiedensku.
                Zobacz kochanie, sloneczko co Ci zrobie. Tak ja w slynnym paryskim kabarecie
                Crazy Horse:

www.lecrazyhorseparis.com/show/crazy_horse.wmv
                • skorpioniczka Re: Tralalumpek i tak jest duzo gorsza... 20.10.05, 21:48
                  Ależ ty się naszukasz w tych wyszukiwarkach. Porażka. Jesteś cienka jak herbata
                  w baracha za PRL-u.
            • annie_laurie_starr Re: Tralalumpek i tak jest duzo gorsza... 21.10.05, 10:24
              A ty anekso jestes po prostu aniol, nie?
              • bianka111 No tak, a o Laparze cisza.... 21.10.05, 12:29
                Niekt sie teraz nei przjmuje postem Nelki gdzie demaskuje ona la.parisienne, bo
                i po co?:))))) A tam jest taka pikantna informacja... :))))))
                Dlaczego? Bo hitem nr 1 na forum jest teraz tylko wojna : Aneksa - Tralalumpek....
                Oj dziewczyny, dziewczyny, uwaga :)) gdzie 2 sie bije tam trzeci...ucieka :)))))))
      • sumire Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 18:11
        Jak widać na załączonym obrazku - nie nudzą.
        Właściwie to one nie powinny nudzić, tylko wprawiać w zażenowanie. I nie bardzo
        wiem, jaki sens w wątkach typu: "a teraz wam powiem w sekrecie, kogo nie lubię,
        a wy też nie lubicie, prawda?"... Chyba nie o to chodzi na tego rodzaju forach,
        ale mogę się mylić.
      • mateuszwierzbicki Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 18:18
        paryżanka twierdzi, że polacy nie mają mózgu. Jeśli to prawda, to co tkwi w
        głowie paryżanki?
      • la.parisienne Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 18:35
        No i co Mateuszku,
        zaniemowiles??????????????????????????????????????????????????
        • mateuszwierzbicki Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 18:38
          niby w związku z czym miałem zaniemówić?
          • la.parisienne Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 18:42

> niby w związku z czym miałem zaniemówić?
            No podobal Ci spektakl Crazy Horse? Wyobraz sobie, ze mam takie same cialko i
            ladniutka buzke. I....
            • mateuszwierzbicki Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 18:44
              ciesze się, że masz, ale trochę oleju w głowie by się przydało
              • la.parisienne Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 18:50

> ciesze się, że masz, ale trochę oleju w głowie by się przydało

No troszeczke mam. Ale za to jaka ladna pupcie mam!
                Btw. Byles kiedys w Crazy Horse w Paryzu, koteczku?
                • mateuszwierzbicki Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 19:09
                  Paryżanko Droga! Skoro jesteś tak ładna, to pięknym kobieto nie przystoi tyle
                  złości i kłótliwości. Może lepiej się trochę wyciszyć, nie obrażać innych
                  forumowiczek i przestać zajmować się takimi duperelami, jak to, gdzie kto
                  mieszka i czy tam mieszka, etc. I po co te kłótnie na forum? To dziwaczne
                  łagodnie rzecz ujmując. A Crazy Horse czy Mouline Rouge nie jest aż tak wielką
                  atrakcją, naprawdę. Znam miejsca o wiele ciekawsze
            • skorpioniczka Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 21:53
              Szkoda tylko, że sztuczne:P Ileż to razy chirurg ingerował w to ciałko?? No
              chyba, że ci się to śniło, a w rzeczywistości masz 130 żywej wagi i twarz jak
              niewypał:) Ale nie martw się, są na świecie jeszcze grubsze:) Może do stanów
              się przenieś to kompleksy się zmniejszą:)
              • zettrzy Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 21.10.05, 05:30
                skorpioniczka napisała:

> Szkoda tylko, że sztuczne:P Ileż to razy chirurg ingerował w to ciałko?? No
                > chyba, że ci się to śniło, a w rzeczywistości masz 130 żywej wagi i twarz jak
                > niewypał:) Ale nie martw się, są na świecie jeszcze grubsze:) Może do stanów
                > się przenieś to kompleksy się zmniejszą:)
                >

czy nie zauwazylas, ze ona robi tyle halasu a jeszcze nie wkleila zadnego
                swojego zdjecia? ciagle linki i linki...

fakt ze to chyba nie kobieta tylko zbok ktory czerpie material do masturbacji z
                postow na tym forum (normalny facet do takiego celu posluzy sie pornolem)
                • klaras1 Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 21.10.05, 09:58
                  zet z masturbacja chyba masz racje, balam sie uzyc tego slowa tutaj, a forum
                  moda nadal robi nam sie forum rynsztok
      • przemkowa.b Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 19:06
        jakoś nie za bardzo ci to ignorowanie wychodzi, skoro właśnie założyłaś o niej,
        jakby nie było, kolejny wątek:D:D:D:D:D
      • jasna_79 Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 19:31
        Po pierwsze, to sprzeciwiam się wrzucaniu do jednego worka kobiety z osobowością - tralalumpka oraz trolla internetowego - laparówy.

Po drugie, to dziękuję matuszowi za 3 gr w dyskusji. Już wczoraj ten dopisek o przywódcy korei mnie rozłożył, ale dzisiejsza uwaga o oleju... to się nazywa sedno.

Po trzecie, właśnie zgłaszam ten wątek do usunięcia :)
        • b_bb Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 19:34
          Ja go zgłosiłam kilka godzin temu i nadal tu jest.
        • mateuszwierzbicki Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 19:35
          do usług :)
          • nelka05 Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 20.10.05, 22:37
            Miałam cię już nie męczyć Magda ale nie powailiła twoja wypowiedż cyt."mam
            takie same ciało i ładniutką buzie":D
            Magda kogo ty chcesz oszukać?Samą siebie?
            Komu chcesz zaimponować i naistotniejsze to CZYM???

Powiem wam dlaczego Magda ma kompleksy:Jej buzia jest cała w bliznach po
            trądziku.Będąc nastolatką prawdopodobnie miała straszny trądzik,który chyba był
            zaniedbany.Cała buzie ma taką dziobatą.
            A co do figury to mhy.....Masz 165 cm,ważysz jakieś 50 kg po urodzeniu
            córci,zero biustu a włosy bardzo bardzo cienkie,ciemny blond(chyba że
            ufarbowałaś)zawsze związane w kucyk.
            A najciekawszy Madzia ma głos:)))ta aktorka co gra siostre Bożenke w "na dobre
            i na złe"to wysiada!Bardzo męski.
            • bianka111 No nareszcie karty odkryte ;)) 21.10.05, 01:13
              Brawo Nelka!! Buziaki dla Ciebie!
              Teraz wszystko jest jasne. Lapara to zakompleksiona, nieatrakcyjna brzydula
              udajaca bogatego VIPa wielkiej urody :)))))
              A wiec to szara i nieurodziwa mysz...:)))) I ona przez internet leczy swoje
              kompleksy i nieudacznictwo :)))))
        • zettrzy Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 21.10.05, 05:34
          jasna_79 napisała:

> Po pierwsze, to sprzeciwiam się wrzucaniu do jednego worka kobiety z osobowości
          > ą - tralalumpka oraz trolla internetowego - laparówy.
          >

dlaczego? obie sa KOBIETY Z OSOBOWSCIA, powiem szczerze ze bardzo podobna
          • belinia jeszcze jedno pytanie do nelki 21.10.05, 09:08
            kim jest jej mąż, gdzie pracuje?
            • mateuszwierzbicki Re: jeszcze jedno pytanie do nelki 21.10.05, 15:14
              na koleji!
      • kate-gun Re: Nie nudzą Was watki dotyczące.. 21.10.05, 16:11
        A tam, chcialabym miec tylko takie problemy jak ty.
        Jednych draznia/nudza watki laparowy, innych watki takie jak ten.
        Nie wiem tylko po co te klotnie, obrzucanie sie wyzwiskami, blotem itp
        Pod tym wzgledem niczym nie roznicie sie od laparowy.
        Jeszcze trampkowi sie dostalo zupelnie przypadkiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka