Dodaj do ulubionych

Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest)

28.10.05, 18:07
numer "Metra" z dnia 26 października br
z fragmentami wątku "Szkoła przetrwania",
proszony jest o jego natychmiastowe spalenie!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30886493&a=31089565
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz Dołączam się do prośby:-)) 28.10.05, 18:10
      Bo jak Kaczory to zaobaczą,to koniec z nami.
      • ius_et_lex Re: Dołączam się do prośby:-)) i ja! 28.10.05, 18:12
        Dornowaty nie śpi...
      • a_o_co_chodzi Re: Dołączam się do prośby:-)) 28.10.05, 18:12
      • zona_leppera Trza się maskować ;-) 28.10.05, 18:12
        • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) 28.10.05, 18:14
          zona jako zona, czy zona jako żona? Bo siem gubiem w domysłach;-)))
          • zona_leppera Re: Trza się maskować ;-) 28.10.05, 18:17
            Żona oczywiście, bliskie stosunki z koalicjantem zwalniają od odpowiedzialności
            karnej w Kaczej RP :-)))
            • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) 28.10.05, 18:19
              I umiłowanie kaczek;-)))
          • wielkiezoltekaczatko Re: Trza się maskować ;-) 28.10.05, 18:17
            Ogólnie,trza się maskować:-)
            • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) 28.10.05, 18:20
              Mania wielkości maskuje doskonale;-)
              • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) 29.10.05, 08:22
                Zwłaszcza kaczki;-)))
                • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) 29.10.05, 11:14
                  Wielkość kaczki mierzy się wielkością manii;-)
                  • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) 29.10.05, 12:51
                    Na tym forum dominuje obłęd;-)))
                    • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) 29.10.05, 14:43
                      Ucieczka z kina "Wolność"?;-)
                      • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) 29.10.05, 15:46
                        Niezłe;-)))
                        • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) 08.11.05, 17:43
                          A może "Wielka ucieczka"?
                          • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) 11.11.05, 18:41
                            Wolałabym "Wielkie wakacje"...
                            • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) 12.11.05, 10:35
                              Wakacje - z dala od kaczyzmu, PiSujów, itd.
                              Można pomarzyć, czemu nie?
                              • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) 12.11.05, 12:39
                                Można pomarzyć, dopóki nie zajrzy się do prasy lub nie włączy radia i tv.;-)))
                                • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) 12.11.05, 16:54
                                  To zaglądać jak najrzadziej, i spędzać więcej czasu przy ognisku... domowym;-)))
                                  • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) Ognisko? 12.11.05, 20:03
                                    Płonie ognisko w lesie

Płonie ognisko w lesie,
                                    Wiatr smętną piosnkę niesie,
                                    Przy ogniu zaś drużyna
                                    Gawędę rozpoczyna.

Czuj, czuj, czuwaj, czuj, czuj, czuwaj,
                                    Rozlega się dokoła.
                                    Czuj, czuj, czuwaj, czuj, czuj, czuwaj,
                                    Radosne echo woła.
                                    • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) Ognisko? 14.11.05, 08:06
                                      Czy ta piosenka jest "prawomyśłna" w świetle wieloletniego "używania " jej
                                      przez czerwone harcerstwo??? Tak pytam...;-)
                                      • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) Ognisko? 15.11.05, 11:39
                                        Najlepiej spytaj się Antka M., tego o łagodnym spojrzeniu. Był w harcerstwie,
                                        powinien wiedzieć!;-)
                                        • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) Ognisko? 15.11.05, 13:12
                                          Kiej sie boję. Bo Antek był w "czarnym" jakimś harcerstwie za PRLu...
                                          Nie wiem, czym się to je!
                                          • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) Ognisko? 15.11.05, 13:28
                                            Tak, lepiej nie ruszać Antka, bo sie jeszcze okaże, że to "Czerwono-Czarny";-)))
                                            • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) Ognisko? 15.11.05, 18:22
                                              Antek to Jacek Lech?
                                              O, rany! Znam go ze starych płyt...;-)
                                              • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) Ognisko? 15.11.05, 21:08
                                                Pewnie zdartych...
                                                • ius_et_lex Re: Trza się maskować ;-) Ognisko? 16.11.05, 11:00
                                                  Nie, nawet nie za bardzo. Zresztą przegrałem na cd,
                                                  ale przemówienie J. Kaczyńskiego chyba nagram sobie na płytę z kamienia!;-)
                                                  • ave.duce Re: Trza się maskować ;-) Ognisko? 16.11.05, 11:15
                                                    Nagrasz? Chyba wyryjesz jak Dekalog!
                                                    Proponuję te najbardziej Prawomyślne i Sprawiedliwe sentencje
                                                    - długie było dość;-)))
      • elfhelm Koszmar... 01.11.05, 20:37
        Ale może oni bojkotują wszystko agorowate?
        • ius_et_lex Re: Koszmar... 08.11.05, 14:37
          Sądząc po fk - to bacznie penetrują wszystko;-)
    • giwi Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 28.10.05, 18:36
      Ja bym się upomniała o wierszówkę. Jakby co to grosz się przyda. Tam są kantyny. :-)
      • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 28.10.05, 18:40
        A można TAM "wnosić" grosze? Nie rekwiruje Durnowaty pod celą???
        • giwi Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 28.10.05, 18:42
          Hmm, nie wiem, jeszcze tam nie mieszkałam. :-)
          • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 28.10.05, 18:47
            Nie ma kogo się zapytać...
            Nikt tam nie mieszkał za czasów Dornowatego, Ziobry i Wassermana;-)))
            • diablica.26 Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 28.10.05, 18:49
              Sami niedługo się przekonamy :-)))
    • ave.duce Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-))))))))))))))) 28.10.05, 18:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31149408&a=31150677
      W związku z tą sugestią, uprzejmie proszę mysz, małą i szarą, jako autorkę
      wątku o szkole przetrwania, aby w naszym imieniu wystąpiła o to, o czy wspomina
      giwi.
      Prośbę swą motywuję tym, że przyda się każdy grosz. Może się uda go przenieść
      koło Sprawiedliwego Wodnika z Prawym Ziobrem Dornowatym...
      Chyba że kacze koty są szkolone
      i specjalizują się w wywąchiwaniu pieniedzy;-)))
      Ale zaryzykować warto!
      • malaszaramysz Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 28.10.05, 19:33
        Koło elekrycznego Wodnika, prawego Ziobra i szkolonych kaczych kotów przenieść
        niczego się nie uda. Leppiej zostawić ten grosz Agorze na zakup lewej i ukrytej
        przed w/w maszyny drukarskiej.Niedługo znowy będziemy nosić gazetki w
        plecakach,maszyna się przyda:-)
        • ave.duce Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 28.10.05, 19:38
          Gazetki to lepiej nosić w zębach - w razie czego pogryźć i połkąć!;-)))
          • ave.duce Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 28.10.05, 20:27
            Prośbę ponawiam: Agora to niepewny biznes-partner,
            odkąd narażona na pożar od Łuczywa;-)))
            • malaszaramysz Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 29.10.05, 09:08
              Całkiem możliwe ale może ugaszą ten pożar.
              • ave.duce Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 29.10.05, 09:20
                Watpię, Wanda Rapaczyński w roli strażaka?;-)))
                • malaszaramysz Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 29.10.05, 09:22
                  Może w obliczu kaczej grypy pójdzie po rozum do głowy?:-)
                  • ave.duce Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 29.10.05, 10:59
                    Jakiej głowy? Masz od rana zwidy? Myślisz, że od tego Łyczywa w głowie się coś
                    rozjaśni???;-)))
                    • malaszaramysz Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 29.10.05, 11:18
                      Może zgaszą to Łuczywo?
                      • ave.duce Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 29.10.05, 11:44
                        Łuczywo gaśnie samo... ale przy tym i GW gaśnie;-)))
                        • henryk.log " Łuczywo gaśnie samo..<! ciemno widzisz P.a.D:):) 06.11.05, 02:48
                          • ave.duce Re: " Łuczywo gaśnie samo..<! ciemno widzisz 06.11.05, 08:04
                            www.press.pl/press/pokaz.php?id=710
                            Panie Henryku, tym razem bez komentarza;-(((
                            • henryk.log Re: " Łuczywo gaśnie samo..<! ciemno widzisz 06.11.05, 23:07
                              ??? P a.D...smutne i źle wróży mojej na FK obecności, jeśli by się miały
                              "zmiany" potwierdzić!
                              • ave.duce Re: Łuczywo nie gaśnie, niestety! 07.11.05, 09:42
                                Panie Henryku, nie będzie Pan sam!:-)))
                              • ave.duce Re: " Łuczywo gaśnie samo..<! ciemno widzisz 07.11.05, 10:55
                                Na poprawienie nas-troju:
                                www.whs.pl/img/zdjecia2/02_big.jpg
                                Wiem , wiem, że ONA/E się Panu podoba/ją nie od dzisiaj... Cicho-sza...
                                • henryk.log Re: ONA/E?? znaczy różowe blądyki!! nie, nie widzę 07.11.05, 17:11
                                  Ta tyłem ujęta Pani, w żaden sposób "dziubaska" mi nie przypomina!!

!!!Chyba, że o "Ye.." szło?, ooho!, tylko nie "to" Sz. Pani;-)

ave.duce napisała:

> Na poprawienie nas-troju:
                                  > www.whs.pl/img/zdjecia2/02_big.jpg
                                  > Wiem , wiem, że ONA/E się Panu podoba/ją nie od dzisiaj... Cicho-sza...
                                  • ave.duce Re: ONA/E?? znaczy różowe blądyki!! nie, nie widz 07.11.05, 19:47
                                    www.abcgallery.com/R/rubens/rubens88.html
                                    Może to bardziej się Panu spodoba, Panie Henryku?;-)))
                                    • henryk.log Re:!!! ..hehe..A która to godzina, P-szę Pani?? 07.11.05, 20:11
                                      Pan Rubens jest znanym od wieków "łamcą" wszylakich norm...
                                      to czy wolno było P. jego produkta tak wczesną porą reklamować??
                                      ..ooo...horera..
                                      • cheetah51 Re:!!! ..hehe..A która to godzina, P-szę Pana?? 08.11.05, 00:31
                                        Panie Heniu, co tutaj się porobiło? Te Panie myszy
                                        and so on szaleją za Panem wprost!
                                        Jakiegoś szaleju im Pan zadał czy co?;-)))
        • cheetah51 Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 29.10.05, 18:17
          Jestem kotem, ale nie kaczym i nieszkolonym!
          • malaszaramysz Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 13.11.05, 10:34
            Kaczy kto,to zakała kociego rodu. Jeden chyba wystarczy:-))
            • cheetah51 Re: Do malaszaramysz!!! Prośba...:-)))))))))))))) 16.11.05, 13:48
              malaszaramysz napisała:

> Kaczy kto,to zakała kociego rodu. Jeden chyba wystarczy:-))

Kto? KOT?
              Mysz niech dochodzi do siebie w spokoju...
    • a.adas Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 28.10.05, 19:31
      A ja myślałem, że chodzi o "ktokolwiek widział najbardziej znanych bliźniaków
      na świecie":)
      Bo gdzieś zniknęli... uwaga, może już są na tropie?

- Lechu, mógłbyś podać mi moją lupę? - poprosił W Trójcy Jedyny - Dziękuję,
      chwilę majstrował przy znalezionym łączu internetowym.
      - Ha! Tak myślałem, to ślad białych myszek, Lechu drogi - uśmiechnął się
      radośnie. Głęboko odetchnął. Wreszcie mógł triumfalnie zaciagnąć się skrętem,
      służalczo podsuniętym mu przez młodszego o 45 długich sekund brata. - No to
      teraz się zabawimy, Panie Prezydencie - złowrogo błysnęły wilcze, ostre jak
      brzytwa, kły.
      • ave.duce Re: Strach, strach, strach, rany boskie!!! b/o 28.10.05, 19:33

• patodoble Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 28.10.05, 20:28
        ladna bajka tylko ze bochaterowie ci sie pomylili,conajmniej z trzech różnych
        bajek.andersena poczytaj

ja kaczyński.

Jarosław oczywiście.
        • ius_et_lex Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 29.10.05, 07:07
          Zamiast czytać bajki, poczytałaby lepiej koleżanka słownik ortograficzny.
          To byłoby dopiero boHaterstwo!;-)
          • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 29.10.05, 13:50
            Nam czytać nie kazano...
            • ius_et_lex Re: Nasz słownik... n/t 30.10.05, 06:22
              Słownik ortograficzny (że o innych nie wspomnę), jak wynika z moich pobieznych
              obserwacji, powinien być najbardziej rozchwytywaną księgą wśród (niektórych)
              forumowiczów;-)
              • zabanowany.henryk Pan! P.ius_et_lex, tak z samego rana? i dlaczego 30.10.05, 08:40
                w tak "ostrej" formie do mnie??;-(

ius_et_lex napisał:

> Słownik ortograficzny (że o innych nie wspomnę), powinien być najbardziej
                rozchwytywaną przez Ciebie księgą...;-)
                :)
                • ius_et_lex Re: Pan! P.ius_et_lex, tak z samego rana? i dlacz 30.10.05, 15:23
                  Nie do Pana, nie do Pana, do tej oto BOHATERKI:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31149408&a=31155893
                  • zabanowany.henryk Nie do mnie?, jak nie do mnie!.na dodatek imputu- 30.10.05, 15:40
                    jesz mnie Pan nieumiejętność czytania moich tekstów!?
                    ..nieładnie..hehe..
                    • ius_et_lex Re: Nie do mnie?, jak nie do mnie!.na dodatek imp 31.10.05, 18:31
                      Gdzieś się widać pogubiłem w tym gąszczu... opaczności.
                      Przepraszam, ok?
                      • henryk.log Re:!!!Opaczność!!!??, nie powiem..lubię..hehe.. 31.10.05, 18:44
                        P. ius_et_lex skonfudowamy napisał:
                        .....
                        > Przepraszam, ok? :-)
                        • henryk.log Re:!!!Opaczność!!!??, nie powiem..lubię..hehe.. 31.10.05, 20:37
                          ??dobra?? sam siebie poprawię!!..hehe..
                          P.P. "gramatycznie" POprawni!!:-)

winno chyba być(?):

P. ius_et_lex skonfundowamy napisał:
                          lub
                          P. ius_et_lex z(?)konfudowamy napisał:??
                          .....
                          a przecie..najPOprawniej by było gdyby było:
                          P. ius_et_lex zmieszany napisał:
                          ..no nie??
                          • ius_et_lex Re:!!!Opaczność!!!??, nie powiem..lubię..hehe.. 01.11.05, 06:34
                            Przy Panum gołowąs na forum, wdzięcznym przeto za wszelakie nauki,
                            gdy się nie POPiSzę;-)
                            • henryk.log Re:odpowiedz!..???.. Dzień Dobry:-))) n/t 01.11.05, 10:07
                              • ius_et_lex Re:odpowiedz!..???.. Dzień Dobry:-))) n/t 02.11.05, 08:16
                                Dla Pana też!;-)
              • malaszaramysz Re: Nasz słownik... n/t 30.10.05, 09:07
                Kaczym edyktem zostanie spalony.Łatwiej spalić słownik niż nauczyć kaczystów
                ortografii.
                • ave.duce Re: Nasz słownik... n/t 30.10.05, 14:10
                  Wyzwolą nas z ortografii?! Ależ ambitne te bliźniaki, ho, ho!
                  • ius_et_lex Re: Nasz słownik... n/t 09.11.05, 13:44
                    A z "wymową"? Też się zmienia? Czy będzie obowiązywć "włanczanie";-)
                    • ave.duce Re: Nasz słownik... n/t 13.11.05, 16:52
                      Wszyscy będą musieli zaliczyć specjalne kursy polszczyzny-wassermanizny;-)))
                      • ius_et_lex Re: Nasz słownik... n/t 14.11.05, 15:02
                        Czyli lania wody!;-)
                        • ave.duce Re: Nasz słownik... n/t 15.11.05, 11:54
                          Do dżakuzi;-)))
                          • ius_et_lex Re: Nasz słownik... n/t 16.11.05, 13:25
                            Albo: z Mównicy. Potoki słów, które NIC nie znaczą!;-)
                            • ave.duce Re: Nasz słownik... n/t 16.11.05, 20:52
                              Mnie wystarczy, jak poczytam nieco wpisów na fk - język polski wydaje mi się
                              całkiem obcy!;-)))
                              • ius_et_lex Re: Nasz słownik... n/t 17.11.05, 12:13
                                Co racja, to racja, ale nie zwalnia nas to z obowiązku reagowania
                                na takie "kaczki" językowe;-)
    • lesser.w.yakuzzi Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 29.10.05, 13:55
      ave.duce napisała:

> numer "Metra" z dnia 26 października br
      > z fragmentami wątku "Szkoła przetrwania",
      > proszony jest o jego natychmiastowe spalenie!!!
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30886493&a=31089565

Przetrwać!..przetrwać!..wytrwać! w elktrycznej wannie!!
      • zabanowany.henryk Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 29.10.05, 13:59
        :-)
        • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) :-)))) 29.10.05, 14:04
          Panie Henryku, zanim nas dopadną Dornowaty Wasserman z (prawym) Ziobrem -
          czy mogę prosić o moją ulubioną sygnaturkę Pańską?:-)))
          • zabanowany.henryk Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) :-))) 29.10.05, 14:42
            ave.duce napisała:

> Panie Henryku, zanim nas dopadną Dornowaty Wasserman z (prawym) Ziobrem -
            > czy mogę prosić o moją ulubioną sygnaturkę Pańską?:-)))

:-) na początek:
            ........
            Broń Boże nas przed widmem kaczym
            Cokolwiek w tym kraju to znaczy
            Niech lepiej historia starannie
            Upiecze te Kaczki w brytfannie
            Autor: itacare
            --------------------------
            przed właściwą :-)

"Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy, Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród
            złośliwy"
            z>Zabytkowej tablicy<
            • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) :-))) 29.10.05, 17:20
              Dziękuję, odrazu mi lepiej;-)))
              • zabanowany.henryk Dziękuję, odrazu mi lepiej;-))), Ależ!?..Proszę!:) 30.10.05, 08:45
                Sługa uniżony!:-)
                • ave.duce Re: Dziękuję, odrazu mi lepiej;-))), Ależ!?..Pros 30.10.05, 08:57
                  Panie Henryku, w jednym z wątków Alfred się odnalazł,
                  o czym donoszę - jak zawsze - ŻYCZLIWIE;-)))
                  • zabanowany.henryk Re:Dziękuję, odrazu mi lepiej;-))), Taak?..Proszę 30.10.05, 09:00
                    i link jakiś!:-)
                    >ŻYCZLIWY odbiorca<
                    • ave.duce Re:Dziękuję, odrazu mi lepiej;-))), Taak?..Proszę 30.10.05, 09:02
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31204536&a=31205211
    • ave.duce Re: NIKT nie wie? Nie wierzę... 30.10.05, 19:35
      to sPiSeK!
      • henryk.log Re: NIKT nie wie? Nie wierzę...Ja też Nie wierzę, 30.10.05, 19:41
        ..ale w zasadzie to o co chodzi, Sz. Pani??:)
        • ave.duce Re: Nareszice Pan to Pan!;-))) 31.10.05, 15:58

• cheetah51 Re: A ja to ja!;-))) 02.11.05, 17:21
            PUSTO!
            • henryk.log Re: Że, Pan to Pan to ja już wiem,,,a P. ave..?? 02.11.05, 21:17
            • ave.duce Re: A ja to ja!;-))) 04.11.05, 07:18
              Chyba wszyscy mamy już dosyć tych PiSujów;-)))
    • ciemna.kacza.masa Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 30.10.05, 20:43
      Akurat! To trzeba oddac panu Dornowi do rąk własnych!
    • henryk.log Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) : 30.10.05, 21:12
      ave.duce, malaszaramysz, ius_et_lex, a_o_co_chodzi, zona_leppera,
      wielkiezoltekaczatko, giwi, diablica.26, cheetah51, a.adas, patodoble,
      zabanowany.henryk, lesser.w.yakuzzi, ciemna.kacza.masa i "piszący" niniejsze,

niech "uprzejmie" doniesie na poszukiwanych z "Listy"...komu trza! :-))

lub czyta ze zrozumieniem "drzewko"..hehe..
    • henryk.log Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) autorka!! 30.10.05, 21:25
      Listy poszukiwanych??
      lub wątku??
      • henryk.log Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) autor 30.10.05, 21:43
        ??nikt nic nie wie??
        • ius_et_lex Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) autor 30.10.05, 22:33
          Tyż nic nie wie! n/t etc.
          • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) autor 31.10.05, 19:54
            Są dwie autorki: tamtego i tego;-)))
            • ius_et_lex Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) autor 01.11.05, 16:41
              Obie mają przechlapane;-)
              • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) autor 01.11.05, 19:47
                Dzięki za słowa otuchy;-)))
                • henryk.log Re:Przyłączam się do słów otuchy!!!:-)) 01.11.05, 20:12
                  Jak na "te" czasy...wiele ryzykuję!!!
                  >Z Panią na "wolnośći", niegdyś piszący<
                  • ave.duce Re:Przyłączam się do słów otuchy!!!:-)) 01.11.05, 21:19
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31149408&a=31301252
                    Oto te słowa "otuchy", Panie Henryku:-)
                    • henryk.log Więc ja się odłączam od tych słów otuchy!!:-)):D 01.11.05, 22:23
                      ave.duce napisała:

> Oto te słowa "otuchy", Panie Henryku:-)
                      • ave.duce Re: Więc ja się odłączam od tych słów otuchy!!:-) 02.11.05, 10:19
                        I bardzo dobrze, bo gdyby jeszcze Pan, Henryku, to bym się załamała była!!!;-)))
                        • ius_et_lex Re: Więc ja się odłączam od tych słów otuchy!!:-) 02.11.05, 13:08
                          A ja się poprawię, obiecuję!
                          • ave.duce Re: Więc ja się odłączam od tych słów otuchy!!:-) 02.11.05, 21:00
                            Trzymam za słowo... otuchy!;-)))
                            • ius_et_lex Re: Więc ja się odłączam od tych słów otuchy!!:-) 03.11.05, 10:39
                              SURSUM CORDA!!!
                        • henryk.log Przeze mnie Pani byłaby sie załamała? ależ ze mnie 02.11.05, 21:41
                          kaczor!!!
                          • ave.duce Re: Przeze mnie Pani byłaby sie załamała? ależ ze 02.11.05, 21:45
                            Dobrze, że tylko JEDEN, Panie Henryku!;-)))
    • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 01.11.05, 13:35
      No i co? Spalił ktoś?;-)))
      • a.adas Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 01.11.05, 19:52
        ave.duce napisała:

> No i co? Spalił ktoś?;-)))

A po co? Jak już IV RP przeminie (a raczej: nigdy sie nie zacznie), to będzie
        można uzyskać status kombatanta na podstawie notki z Metra i wyciągu z Forum
        GW. A potem to juz tylko wsiąść do Lancii i jazda do Sejmu:)))
        • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 01.11.05, 21:20
          Poważnie? A nie będzie czasem tak samo, jak z tą lodówką?;-)))
          • a.adas Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 01.11.05, 22:52
            Azali w IV RP mieliby ludzie znikać wprost z ulicy i latami gnić w kazamatach?
            Bliźniacze Trojaczki nie dozwolą, upilnują prawa i sprawiedliwości.
            • piaf.e Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 02.11.05, 05:25
              powoli fanatycy zbojkotuja komputery i pozbawią nas praw pisania na tym
              forum.pozdrawiam,nie wie kiedy bede miec kolejną przyjemnosc pisania na fk.
              • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 02.11.05, 07:13
                Więcej optymizmu, przecież się nie damy!!!
                • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 12.11.05, 16:14
                  J. Kaczyński:

...czy też podjąć działania inne, które z całą pewnością będą brzemienne
                  w różnego rodzaju napięcia, będą brzemienne w skutki trudne do przewidzenia,
                  być może fatalne, być może tragiczne....

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3010750.html
      • henryk.log A co tu było palić??, próbowałem odnaleźć frag. 01.11.05, 20:19
        "Szkoły przetrwania" pod wsk. linkiem:-))...nie znalazłem!,
        niemniej pozwoliłem sobie kika razy POwymądrzać się "na temat",
        Nie ma tak dobrze! Sz. Pani,...nie będę się "palił" ze wstydu..
        ?? :-))
        • cheetah51 Re: A co tu było palić??, próbowałem odnaleźć fra 02.11.05, 06:34
          To nie my powinniśmy sie wstydzić!

www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051102/publicystyka_a_6-1.F.jpg

• cheetah51 Re: A co tu było palić??, próbowałem odnaleźć fra 05.11.05, 23:16
            Czy to ma coś wspólnego z... nie, na pewno nie! Coś mi się pomyliło...;-)
            • ius_et_lex Re: A co tu było palić??? Grunt pod... łapami;-) 10.11.05, 16:41
              tomaszlis.wp.pl/gid,92527,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=5
              • ave.duce Re: A co tu było palić??? Grunt pod... łapami;-) 11.11.05, 14:07
                Wczoraj w Sejmie Najjaśniejszy Bliźniak J. nie wyglądał tak kwitnąco, mhmmm,
                kwacząco!
                • ius_et_lex Re: A co tu było palić??? Grunt pod... łapami;-) 11.11.05, 15:53
                  Buzowało w nim jak w starym parowozie!
                  • ius_et_lex Re: A co tu było palić??? Grunt pod... łapami;-) 11.11.05, 18:07
                    Wrzało!
                    • ave.duce Re: O co chodziło J. Kaczyńskiemu??? POMOCY!!! 12.11.05, 12:14
                      Dopiero jak się czyta "na zimno" stenogramy, włos się jeży!
                      O czym mówił J. Kaczyński, sugerując, że niegyś politycy związani obecnie z PO
                      mieli plany znacznego wzmocnienia władzy wykonawczej?
                      KTO wie, o co dokładnie mu chodziło?
                      • ius_et_lex Re: O co chodziło J. Kaczyńskiemu??? POMOCY!!! 12.11.05, 21:56
                        Tego nie wie nikt...
                        • ave.duce Re: O co chodziło J. Kaczyńskiemu??? POMOCY!!! 15.11.05, 16:34
                          Dalej nic. Słyszałam omawianie tego "ekspoze" przez dziennikarzy - licznych -
                          ale na ten temat cisza jak kaczką zasiał;-)))
    • henryk.log Re:Uups! sorry☺, przechodząc..zahaczyłem?☺n/t 03.11.05, 02:24
      • ave.duce Re:Uups! sorry☺, przechodząc..zahaczyłem?&# 03.11.05, 06:49
        Panie Henryku, musi Pan bardziej uważac, bo jeszcze niechcący zahaczy Pan
        o jakieś ziobro i wtedy dopiero będzie uups!;-)))
        • henryk.log Re:Uups! sorry☺, przechodząc..zahaczyłem?&# 03.11.05, 16:14
          Ale mnie wczoraj haczyło, jak tak łaziłem!!
          ..sorry:-)
          • ave.duce Re:Uups! sorry☺, przechodząc..zahaczyłem?&# 03.11.05, 16:53
            Panie Henryku, żeby te PiSuje na Pana haka nie znaleźli, uups!;-)))
            • cheetah51 Re:Uups! Hak? Na Pana Henia??? Rany, a to się 03.11.05, 23:03
              porobiło!
              • ave.duce Re:Uups! Hak? Na Pana Henia??? Rany, a to się 04.11.05, 07:13
                No, trzeba było tutaj siedzieć, a nie włóczyć się po Azji...
                Teraz haków na nas kaczyści szukają, a daleko szukać nie trzeba;-)))
                • ius_et_lex Re:Uups! Hak? Na Pana Henia??? Rany, a to się 04.11.05, 09:23
                  Może lepiej byłoby, żeby ten wątek szlag trafił?
                  • henryk.log Bez szkieł żem, to się czepiam!..za co mnie "tak"? 04.11.05, 12:34
                    > Może lepiej byłoby, żeby w "ten_heniek" szlag trafił?
                    ius_et_lex napisał: ????

..mogłem "nie łazić!..ohoh;(..

• ave.duce Re: Bez szkieł żem, to się czepiam!..za co mnie " 04.11.05, 12:47
                      Panie Henryku, proszę szkieł używać koniecznie, bo haka Pan nie zauważy
                      i będzie ł€€€s!;-)))
                      • henryk.log Re:Sorry! :-) już mam szkła:-) i nauczkę.. 04.11.05, 12:53
                        nie chcesz na "ł€€€s"??? wleźć??, nie łaź "mimo.."

..nie kapuję??..
                        • ave.duce Re:Sorry! :-) już mam szkła:-) i nauczkę.. 04.11.05, 13:29
                          Miało być: ł€€€ps! Gdzie są moje okluary, buuuuuu!
                          • henryk.log Re:Sorry!!! to ja przez Pani szkła zdoorńałem?? 05.11.05, 00:22
                            ..buuuuu!! :-)

..sam już nie wiem "komu" mam "nie darować":-)

henryk.wyżej nieco napisał:
                            ..nie kapuję??..
                            • ave.duce Re:Sorry!!! to ja przez Pani szkła zdoorńałem?? 05.11.05, 06:36
                              Panie Henryku, przez brak okularów zamiast "łuuupS" napisało się (samo, rzecz
                              jasna...) "łuuus", dlatego szlocham nad sobą!;-)))
                              • henryk.log Re:No..nie wiem..."szlochasz Pani nad sobą" czy 06.11.05, 03:29
                                do żywa oczom mym, swymi łzyma(!), dopiec chcesz??:)
                                .....
                                "napisało się (samo, rzecz jasna...)"
                                • ave.duce Re:No..nie wiem..."szlochasz Pani nad sobą" czy 06.11.05, 11:16
                                  Nad sobą, nad sobą.
                                  W dodatku nie jestem dys.dys.dys...lektyczką,
                                  a to takie trendy? Trądy? Lepra? Leper?
                                  BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......................
                                  • henryk.log Re:No..nie wiem..."szlochasz Pani nad sobą" czy 08.11.05, 22:32
                                    I we ftym problem P. a.D:), gdybyś P. ów wdodatek posiadała..
                                    ..kto wie, "nierdzewną" byś może została Pani, "mą i na zawsze"!!

ave.duce napisała:
                                    > W dodatku nie jestem..
                                    • ave.duce Re:No..nie wiem..."szlochasz Pani nad sobą" czy 10.11.05, 08:02
                                      Panie Henryku, za staram jest, aby się nabrać na Pańskie obiecanki-cacanki
                                      i to in spe w dodatku;
                                      raczej dys-ydentką zostanę,
                                      niźli dys.dys.dys...;-)))
                                      • henryk.log No..no:-) i ja serdecznie Witam długo nieobecną:-) 10.11.05, 08:44
                                        ..
                                        Pani, A.D:) jest "za"??, ja "za" in spe! to w czym problem??:)

Tym "..y_dentkiem"??..hoho..Toś mnie Pani do samego "Żywca"..
                                        lub trzech na wieczór!!...

ave.duce napisała:

> Panie Henryku, za staram jest, aby się nabrać na Pańskie obiecanki-cacanki
                                        > i to in spe w dodatku;
                                        > raczej dys-ydentką zostanę,
                                        > niźli dys.dys.dys...;-)))
                                        • ave.duce Re: No..no:-) i ja serdecznie Witam długo nieobec 10.11.05, 08:47
                                          Panie Henryku:
                                          No problem at all,
                                          jak mawiałby pewnien Prezydent elekt,
                                          gdyby znajomośc "lengwydżu" posiadał;-)))
    • henryk.log Re: .. widział ?? widzał! - "!))" ..n/t 04.11.05, 12:57

• ave.duce Re: Panie Henryku: serdeczne "niech żyje"!!!!!!!!! 04.11.05, 13:28
        za "100":-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • ave.duce Re: Panie Henryku: serdeczne "niech żyje"!!!!!!!! 04.11.05, 14:25
          Panie Henryku, obraził się Pan na mnie, czy co???

Za to ł€€€ps? Powiem Panu, jak to się robi, takie ł€€€ps, dobrze?;-)))
          • ius_et_lex Re: Też mi proszę "powiedzieć";-))) n/t 04.11.05, 15:48

• ave.duce Re: Też mi proszę "powiedzieć";-))) n/t 04.11.05, 16:30
              Nie, tylko Panu Henrykowi powiem jak na spowiedzi;-)))
              • ius_et_lex Re: Też mi proszę "powiedzieć";-))) n/t 05.11.05, 09:32
                Czyżby... czyżby Pan Henryk to... nie, powaznie?;-)
                • ave.duce Re: Też mi proszę "powiedzieć";-))) n/t 05.11.05, 10:13
                  Nie! Takie insynuacje proszę zachować dla siebie...
                  Tu chodzi o Polskę!
                • henryk.log Re:"Czyżby..czyżbyś" , zajzdrośnym był!??..nono.. 06.11.05, 03:42
                  ..to je właśnie pierwszy krok ku "kaczym" czeluściom!!:-)

ius_et_lex napisał:

> Czyżby... czyżby Pan Henryk to... nie, powaznie?;-)
                  • ius_et_lex Re:"Czyżby..czyżbyś" , zajzdrośnym był!??..nono.. 06.11.05, 20:45
                    No, po prostu zaskakuje mnie szybkość działania. Jestem pod wrażeniem,
                    chapeau- bas!
                    • ave.duce Re:"Czyżby..czyżbyś" , zajzdrośnym był!??..nono.. 07.11.05, 12:40
                      Pan Henryk jest Wielkim Łowczym - nie bez kozery otrzymał ten tytuł!;-)))
                      • ius_et_lex Re:"Czyżby..czyżbyś" , zajzdrośnym był!??..nono.. 07.11.05, 15:25
                        A za co, jeśli można spytać?
                        • henryk.log Re:"Czyżby..czyżbyś" , zajzdrośnym był!??..nono.. 07.11.05, 17:32
                          A za "trofea" w dwuboju!!

• Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) (2500) bac1

• Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))))))))))) (2500) jestemzewsi

ius_et_lex napisał:

> A za co, jeśli można spytać?
                          • ave.duce Re: I za c(i)ałokształt;-)))))))))) n/t 08.11.05, 09:09

• henryk.log Re: I za c(i)ałokształt;-)))))))))) n/t 10.11.05, 11:16
                              ??..zapewne miała Pani ciał kształt na myśli, że wtrącę jak niegdyś..bez szkieł!

"oddam ciało..oddam nawet duszę"
                              >son(n)et ewy<
                              • ave.duce Re: I za c(i)ałokształt;-)))))))))) n/t 10.11.05, 13:59
                                www.ewa-sonnet.1com.pl/imagepages/image6.html
                                To ciał(k)o...

www.emuzyka.pl/tekstypiosenek/8731/6.php
                                To dusz(k)a...
                                • henryk.log Re: I??... CENZOR "to" Pani puścił??..hehe... 10.11.05, 14:27
                                  o 13:59 ?? :-DDD
                                  • henryk.log Re: I??... CENZOR "to" Pani puścił??..hehe... 10.11.05, 14:30
                                    i..ele te "chłopy" głupie są, nie?? P a.D:) ???
                                  • ave.duce Re: I??... CENZOR też czlowiek...;-)))) :P 10.11.05, 14:39
                                    Panie Henryku,
                                    "kochanego ciał(k)a" nigdy za wiele (po...dobno);-)))
                                    • henryk.log Re: I??... CENZOR też czlowiek...;-)))) :P 10.11.05, 15:04
                                      Oo! kurde Pani poprzednia wizytówka była fajna!! :-)

ducek:
                                      podwójny
                                      w podskokach
                                      w stop_klatce
                                      ..
                                      a tera?..czarno widzę..
                                      ps
                                      , by odejść od "niepewnych" tematów, przyPiS..
                                      • ave.duce Re: I??... CENZOR też czlowiek...;-)))) :P 10.11.05, 15:22
                                        Panie Henryku,
                                        znajomy PiSuj pana "jestemzewsiznudzonynihilista" doniósł życzliwie,
                                        że to wcale nie są żarty:

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,68367,3007316.html
                                        • henryk.log Re: "to to wcale nie są żarty:" Ten bykiem wzrok!! 10.11.05, 15:29
                                          bi.gazeta.pl/im/2/3007/z3007262G.jpgps
                                          a Ten mój znajomy Pan "jestemzewsiznudzonynihilista" to jeszcze i wogóle
                                          "zyje" na Forum lub gdziekolwiek indziej??
                                          • ave.duce Re: "to to wcale nie są żarty:" Ten bykiem wzrok! 10.11.05, 15:32
                                            Panie Henryku,
                                            powiem tak: "jest, ale jakoby go nie było"...
                                            • henryk.log Re:"to to wcale nie są żarty:"..Mam Go! Pana jzwzn 10.11.05, 15:39
                                              !!!!!!!!!!..hehe.. i Pozdrawiam!! :-)

ave.duce napisała:
                                              > powiem tak: "jest, ale jakoby go nie było"...
                                              • ave.duce Re:"to to wcale nie są żarty:"..Mam Go! Pana jzwz 10.11.05, 15:56
                                                Panie Henryku,
                                                gdzie???
                                                • henryk.log Re:"to to wcale nie są żarty:"..Mam Go! Pana jzwz 10.11.05, 17:04
                                                  "jest, ale jakoby go nie było"??..to nie była jednoznaczna wskazówka dla mnie???

ave.duce napisała:

> gdzie???
                                                  • ave.duce Re:"to to wcale nie są żarty:"..NIE!!! n/t 10.11.05, 17:59
                                                    Panie Henryku,
                                                    Pan ma swoje, a my mamy swoje rodzinne sekrety;-)))
                                                    To NIE była wskazówka, tylko prawda!
                                                    Nic więcej nie powiem n/t, Wielki Inkwizytorze;-)))
                                                  • henryk.log Re:"to już wcale nie są żarty:".NIE!!! n/t ..hehe. 10.11.05, 18:13
                                                    henryk_Wielki_:
                                                    _Techniczny
                                                    _Pobożny (jak 100 rokit??)
                                                    _Myśliwy
                                                    _Łowczy, CiałKształtnych również
                                                    _Torreador
                                                    _Inkwizytor
                                                    ..
                                                    cd nastąpi???

> Nic więcej nie powiem..mamy swoje rodzinne sekrety;-)))
                                                  • ave.duce Re:"to już wcale nie są żarty:".NIE!!! n/t ..hehe 10.11.05, 18:41
                                                    Panie Henryku,
                                                    jeszcze jest tego, a jest!
                                                    Jak się Panu podoba: Wielki... Wybuchu?
                                                    Mnie - bardzo! Zawsze byłam tym zainteresowana. Facynujące, prawda?;-)))

pl.wikipedia.org/wiki/Wielki_Wybuch
                                                  • henryk.log Re:Wielki..Wybuchu?:) a co w nim takie Facynujące? 10.11.05, 19:34
                                                    ..pytam..i dlaczego Mię się nie podoba? :-)
                                                  • ave.duce Re:Panie Big Bang!!! 11.11.05, 08:38
                                                    Panie Henryku,
                                                    to jakby dzięki Panu powstał WSZECHŚWIAT!;-)
                                                    Fascynujące...
                                          • henryk.log Re: "to to wcale nie są żarty:" Ten bykiem wzrok! 10.11.05, 15:34
                                            bi.gazeta.pl/im/2/3007/z3007262G.jpg
                                            ..może ten "byk" wejdzie..
                                            • ave.duce Re: "to to wcale nie są żarty:" Ten bykiem wzrok! 10.11.05, 15:39
                                              Panie Hneryku,
                                              z Pana to nie tylko Wielki Łowczy, ale i TORREADOR!
                                              Byki Panu po-wolne są;-)))

www.balata.art.pl/rys_10.htm
                                              • ave.duce Re: "to to wcale nie są żarty:" Poprawka: 10.11.05, 15:40
                                                Panie HENRYKU,,,
                                                • henryk.log Re:"to to wcale nie są żarty:" Poprawka :)Szkoda:) 10.11.05, 15:43
                                                  już, już chciałem...hehe..
                                                  Pozdrowić:)
                                                  • ave.duce Re:"to to wcale nie są żarty:" Poprawka :)Szkoda: 10.11.05, 15:48
                                                    Panie Henryku,
                                                    czy to naprawdę Pan???

en.wikipedia.org/wiki/Image:Antonio_Barrera.jpg
                                                    Ależ Pan przystojny (choć nie w moim typie...)!
                                                  • henryk.log Re:"to to wcale nie są żarty:" Poprawka :)Szkoda: 10.11.05, 16:03
                                                    > czy to naprawdę Pan??? miał lewą rękę w gustownej chuście 3 lata tem??
                                                    Aa..zgadza się Sz. P.:-) i 181 cm, 83 kg i kilka włosów..hehe..

ave.duce napisała:

> Panie Henryku,
                                                    > czy to naprawdę Pan???
                                                    > en.wikipedia.org/wiki/Image:Antonio_Barrera.jpg
                                                    > Ależ Pan przystojny (choć nie w moim typie...)!
                                                  • ave.duce Re:"to to wcale nie są żarty:" Poprawka :)Szkoda: 11.11.05, 09:18
                                                    Panie Henryku,
                                                    czy z "kilku włosów" da się tonsurkę gustowną wymodelować?;-)))
                          • ius_et_lex Re:"Czyżby..czyżbyś" , zajzdrośnym był!??..nono.. 08.11.05, 11:21
                            A ja na to: HO, HO! i jeszcze bardziej;-)
                            • ave.duce Re: To tak jak ja na "ekspoze"!!! 10.11.05, 11:04
                              Będzie wszystko! Dla wszystkich!;-)))
                              I MUZEA nowe! Ho, ho!!!
          • henryk.log Re:Pan, Henryku:"niech żyje" serdecznie !!!!!!! 05.11.05, 00:14
            Dzięki:D, dawno, doprawdy, nikt tak mi pięknie nie życzył Pani a.D:)..:D

Ja się obraziłem???, wprost przeciwnie:D, udałem się obiad zrobić i ściśle wg
            zaleceń Mojej "na dyżyrze" Pani:)
            A potem..zdrzemnąłem się lub z Asieńką gadałem, gdy wróciłem
            to wątek niżej musiał być, to go nie z(?)oczyłem...
            ....
            Jak to "ł€€€ps" się robi? to mi się od Pani "należy"
            cobym przestał conajgorsze mieć na myśli..hehe..
            Pzdr
            ..chyba późno już..
            • ave.duce Re:Pan, Henryku:"niech żyje" serdecznie !!!!!!! 05.11.05, 06:42
              Instrukcja - tajne/poufne robienia ł€€€ps!
              (przed przeczytaniem zjeść, co by wiadome służby na łasce kaczej pozostające -
              czytaj: doornowate, wodnikowate i wyzerowane - szyfru nie mogły rozkodować:
              przy pisaniu u nie zwalniamy przycisku alt, that's all!;-)))
              • henryk.log Re:Pani a.D;) !! to działa..☺ł€€€ps!☺ . 05.11.05, 12:57
                • malaszaramysz Witam, Panie Heniu 05.11.05, 13:11
                  Kufer prywatny sprawdzić proszę:-)
                  • henryk.log Re: Witam, Panie Heniu :D, P.Myszko..n/t 05.11.05, 13:14
                  • henryk.log Witam, Panie Heniu i ja równiez i jeszcze raz!:-) 06.11.05, 04:14
                    choć późno.
                    P.Myszko! kufer przepięknej zawartości okazał się był! :-))

Mam w zwiąku..pytanie!

1. Czy uchodzi "sympatycznym" PiSujkom(zdarzają się!!) wysłać liścik od LA??
                    Bo kto "Je" wie!, na wieść o leppiej_kaczym romansie, mogą se i "szefów" i
                    posłańca zohydzić ??
                    2. Czy wypada mnie głośno "ryć" ze śmiechu, było nie było, z I-szej Elektowej
                    IV-ej RP ?? i...analogia miała być do YEDI czy YETI??..bo! kurde szkła mi
                    akurat gdzieś znowu wcięło.:-)
                    Pzdr
                    • ave.duce Re: Witam, Panie Heniu i ja równiez i jeszcze raz 06.11.05, 15:27
                      Panie Henryku, a może... raczej... czy ja wiem... Panie Hilary?
                      Na yeti akurat się wyznaję wielce, więc przepraszam, że wtrANcam swoje -
                      a niech stracę - dwa grosze - ale on, ten yeti, jest bez powrównania
                      do elektowej na +;-)))
                      I - jak nie wiem, ale się domyślam - nie SSSyczy!
                      • henryk.log Re:Pani(e) Hilary?.nno! tą razą Sz.P. ukłułaś mnie 06.11.05, 22:50
                        we w samą męskość!
                        Gały, jakie mam, są winą "okultystów", bo ichne szkiełka dziwną doprawdy mają
                        właściwość!!
                        Ile i ich by niebyło na podorędziu, zawsze potrafią się skryć!!!

Pozwolisz Pani?...wrócę do owego "kłócia"..??
                        P. Hilary?, nie powiem:-), swego czasu wartała była sprzeniewież(?)enia się
                        VI-mu i IX-mu łącznie..(P. Tereniu! Kochanie! wybacz mi..)

Tego "yetiego" faceta(owłosiony chyba był?) do "elekty" porównywac??..
                        nie uchodzi chyba, Kochana Pani.
                        My "faceci" , wprawdzie niejednokrotnie od "rokity" ledwie piękniejsi, niemniej
                        z "elektą" nas porównywać..???!
                        ..zeźlony powtórnie żem?..
                        • ave.duce Re:Pani(e) Hilary?.nno! tą razą Sz.P. ukłułaś mni 07.11.05, 11:28
                          Jestem przeciwko takiemu porównywaniu, Panie Henryku!
                          Zarówno Pana do Hilarego, jak elekty do yody i - tym bardziej - yeti;-)))

P.S. Na okultystów to bym się z Panem chętnie zasadziła wspólnie, bo podpadli
                          mi, niecnoty, oj...!:-)))
    • ave.duce Re: Sama sobie pogratuluję "111", a co!;-))) 05.11.05, 10:14

• henryk.log Re: Sama sobie pogratuluję "!!!", a co!;-))) 05.11.05, 13:12
        Aaa..eee!..bardzo ale to bardzo "mnie" przykro Pani a.D:), bo było się o co "bić"!!

..te "liczydła"!!!;-(

Niestety!! nie ja;-( wziąłem "!!!", a byłem pewien już, że wszystkie co
        "lepsze" kąski, jakby "naturalną" koleją rzeczy, mnie się należą.
        :D
        • ave.duce Re: Sama sobie pogratuluję "!!!", a co!;-))) 05.11.05, 17:22
          Niech Pan, Panie Wielki Ł., upoluje @@@;-)))
          • henryk.log Re: @@@?? truchcikiem wezmę! Droga Pani!! 06.11.05, 04:26
            Wprawę mam! na tamtym 3X tyle zgarnąłem, nim którykolwiek z "zawodników"
            się obejrzał!!..hehe..
            • ave.duce Re: @@@?? truchcikiem wezmę! Droga Pani!! 07.11.05, 17:06
              Przybył Panu konkurent - łowca jak Pan!;-)))
              • henryk.log Re: @@@?? truchcikiem wezmę! Droga Pani!! 07.11.05, 19:00
                Ten Savannowy Pan??..łowca..konkurent??
                Raczy Pani żartować!!..hehe..chyba, że gdzieś w "oddali", POza Naszą ERPE!!
                :-)))
                • ave.duce Re: @@@?? truchcikiem wezmę! Droga Pani!! 07.11.05, 20:13
                  Panie Henryku, musze Pana ostrzec: nie oddalił się! Czyha na rózne
                  takie "@@@", "###" albo i "&&&"!
                  Musi Pan wzmóc móc, sorry - moc!;-)))
                • cheetah51 Re: @@@?? truchcikiem wezmę! Droga Pani!! 08.11.05, 06:38
                  henryk.log napisał:

> Ten Savannowy Pan??..łowca..konkurent??
                  > Raczy Pani żartować!!..hehe..chyba, że gdzieś w "oddali", POza Naszą ERPE!!
                  > :-)))

Jestem, Panie Heniu - w III RP. A Pan pewnie już w IV?;-)))
                  • cheetah51 Re: @@@?? Panie Wielki! 10.11.05, 06:43
                    Ładnie to tak? Chwalić się, ale nie odPiSywać na posty?
                    Jeszcze zobaczymy, kto KOGO i CO weźmie;-)))
                    • henryk.log @@@?? Panie Wielki!? "KOGO" to mam! jak "SWOJE" 10.11.05, 08:26
                      ...i jeszcze się weźmie!!
                      A COOO!!..trza nie było się tarzać wśród obcych jako Ta Gęś..P."cheetah"-u!!
                      • cheetah51 Re: @@@?? Panie Wielki!? "KOGO" to mam! jak "SWO 11.11.05, 06:56
                        Nie "tarzałem się" - wypraszam sobie!;-)))
                        Gdybym wiedział, że w tym czasie takie zmiany zajdą - nie ruszałbym się stąd
                        na krok! Wątek o Andrju - był proroczy...
                        Może coś n/t pięknego Romeczka teraz? I tak nas czeka, co nas czeka...
                        Pozdrawiam Wielkiego Łowczego!!!
                        Niech zwycięża lepszy!
                        • henryk.log Re:Niech Pan zwycięża , boś lepszy!!!! :-))) i :D 11.11.05, 16:01
                          Przyznaję!!, jak na notorycznie "obrywającego" resztki lub cięgi, umiesz Pan,
                          "cheetah"-u zachować stosowny dystans do Łowczego lub swego ego:-))

..a ileś "gąsek" Pan "wytarzał" to Pańskie!:D i chyba nie musiałeś Pan sobie
                          niczegou u nich "wypraszać" Wielki Kocie, myślę...:)

Pozdrawiam Wielkiego Savannowego:)
                          Wielki Łowca!

cheetah51 napisał:

>..(wy)"tarzałem się" -(hehe)...sobie!;-)))
                          • cheetah51 Re:Niech Pan zwycięża , boś lepszy!!!! :-))) i : 12.11.05, 06:02
                            Panie Heniu, wszystko, co pierzaste i udomowione - odrazę we mnie budzi,
                            sam nie wiem, czemu.
                            Czasu na fk mam mało, ale zawalczę!
                            • henryk.log ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."aleś" Pan 16.11.05, 01:23
                              zaWalc'zył! :-)..czasu małoś Pan miał?:-)..hehe..
                              ..balaletnicyś!..rąbek!...cheetah51-u..Panie! :-)
                              • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."aleś" 16.11.05, 06:29
                                Za baletnicami nie przepadam, często za to metro tropię. Ale żeby cały nakład?
                                Ciężko będzie, oj.
                                • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@^^"? 16.11.05, 06:45
                                  I co, Panie heniu, "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - cały skład osobowy
                                  watku jest na liście u: a/. Wassermana?
                                  b/. Ziobry?
                                  c/. Dorna?
                                  To się niebawem okaże!
                                  • ave.duce Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@^^"? 16.11.05, 13:59
                                    Tak, wymieniaj, wymieniaj! Jeszcze kilkanaście nazwisk by się przydało
                                    wspomnieć...
                                    Czekam.
                                    • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@^^"? 16.11.05, 14:00
                                      Na U, na przykład?
                                      • ave.duce Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@^^"? 16.11.05, 14:02
                                        Może być!
                                        Kazimierz...
                                        • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@^^"? 16.11.05, 14:03
                                          i Michał!
                                          • ave.duce Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@^^"? 16.11.05, 14:04
                                            Znowu "dwa w jednym"!
                                            • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@^^"? 16.11.05, 14:05
                                              Następna litera pod "@&&"! niżej?
                                    • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@&&"? 16.11.05, 14:01
                                      Albo na K? "@&&"
                                      • ave.duce Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@&&"? 16.11.05, 14:06
                                        Michał?
                                        • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@&&"? 16.11.05, 14:06
                                          Albo Mariusz...
                                          • ave.duce Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@&&"? 16.11.05, 14:07
                                            Ci to "na odwyrtkę": dwa do jednego!
                                            • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@&&"? 16.11.05, 14:08
                                              Nazwiska!
                                              • ave.duce Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@&&"? 16.11.05, 14:09
                                                Jest jeszcze jakiś Jurek;-))) Dzieciątko...
                                                • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@&&"? 16.11.05, 14:10
                                                  Dzieciątku... Marek chyba?
                                                • cheetah51 Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@&&"? 16.11.05, 14:11
                                                  To teraz szycha, to dzieciątko dwojga imion!;-)))
                                                  • ave.duce Re: ..ale zawalczę!!, ale zawalczę!..hihi.."@**"? 16.11.05, 14:13
                                                    Spryciarzu!!!
                                                    Na dzieciątku dwojga imion się dorobiłeś, niecnoto!
                                                  • cheetah51 Re: ..Panie HENIU, zawalczyłem!!!.hihi.."@**"? 16.11.05, 14:15
                                                    Na tym zakończę lunch-time, bo robota czeka, z samego rana będę!!!
                                                  • henryk.log Re: ..Panie HENIU, zawalczyłem!!!.hihi.."@**"? 18.11.05, 15:44
                                                    ..a u mnie robota przy "oknach" od samego rana idzie a nie czeka..
                                                    Pzdr
                        • ave.duce Re: Tak, piękny Romuś nie miał jeszcze swego 12.11.05, 08:54
                          wątku. Nieładnie tak zapominać o Romusiu; jak się wszypolskie zwiedzą,
                          może być z nami źle;-)))
                          • henryk.log Re: Przyjdzie jeszcze czas, przyjdzie..na Romuśa!! 15.11.05, 22:16
                            gdy: doorńe, zero volt w kaczej..kuzzi na'Prawimy
                            i "wykończymy"!!!..i "odkujemy" z łańcucha !!!
                            Tak mię dooPOmóż MOHAIR'e !!

...
                            nie odpisuj..leppiej.."jak się wszypolskie zwiedzą"?..!!!!
                            • ave.duce Re: Przyjdzie jeszcze czas pięknego Romuśa!;-))) 15.11.05, 23:34
                              www.nlm.nih.gov/hmd/frankenstein/IIIB3.jpg
                              • henryk.log Re: Przyjdzie jeszcze czas pięknego Romuśa!;-))) 16.11.05, 00:37
                                ....
                                img340.imageshack.us/full.php?image=566xt.jpg....
                                img317.imageshack.us/full.php?image=antekpolicmajsrer5fm.jpg....
                                img317.imageshack.us/full.php?image=romek18lx.jpg....
                                img161.imageshack.us/full.php?image=romus8jp.jpg
                                ..jak Pani nie "fiknie"..:-)))..zmienię nicka.. !!!

ave.duce napisała:

> www.nlm.nih.gov/hmd/frankenstein/IIIB3.jpg
                                • henryk.log Re: Przyjdzie jeszcze czas pięknego Romuśa!;-))) 16.11.05, 00:52
                                  !!! Romuś się stawia?? !!
                                  ..jakem... .log !!!!

img164.imageshack.us/full.php?image=565hx.jpg....
                                  img317.imageshack.us/full.php?image=antekpolicmajsrer5fm.jpg....
                                  img317.imageshack.us/full.php?image=romek18lx.jpg
                                  ..nie daruję!!..Romuś..sprawdzę!!!
                                  • henryk.log Re: Przyjdzie jeszcze czas pięknego Romuśa!;-))) 16.11.05, 00:56
                                    O.! qrka! Romuś!!..dam ci radę !!!
                                    ...
                                    img317.imageshack.us/full.php?image=antekpolicmajsrer5fm.jpg
                                    • henryk.log Re: Przyjdzie jeszcze czas pięknego Romuśa!;-))) 16.11.05, 01:00
                                      !!!

img164.imageshack.us/full.php?image=565hx.jpg
                                      henryk.log napisał:

> O.! qrka! Romuś!!..dam ci radę !!!
                                      > ...
                                      > img317.imageshack.us/full.php?image=antekpolicmajsrer5fm.jpg
                                      • henryk.log Re: Przyjdzie jeszcze czas pięknego Romuśa!;-))) 16.11.05, 01:06
                                        !!! Wybacz Miła Autorko!!
                                        ..naharowałem się..!!
                                        ..czy "KTO"... zrozumie??..
                                    • ave.duce Re: Przyjdzie jeszcze czas pięknego Romuśa!;-))) 16.11.05, 10:18
                                      Panie Henryku,
                                      i po co to Panu? Piękny Frankenstein nie jest wart Pańskich nerwów...
                                      na polowaniu;-)))
                                • ave.duce Re: Przyjdzie jeszcze czas pięknego Romuśa!;-))) 16.11.05, 08:43
                                  Panie Henryku,
                                  FIKŁAM! Zadowolony?;-)))
                            • malaszaramysz Re: Przyjdzie jeszcze czas, przyjdzie..na Romuśa! 16.11.05, 18:11
                              Mohair'e - cudne Panie Heniu :-))))))))
                  • henryk.log Jesteś Pan?? a jakoby tu Pana nie było...dłuugo! 10.11.05, 08:19
                    A jakżesz Pan już wpadłeś'wróciłeś?, to nie powiem,
                    niczem "śliwa" z III-go w IV-ty kompot..
                    lub deszcz na rynnę..hehe..
                    ..i Pozdrawiam:)
                  • ave.duce Re: @@@?? truchcikiem wezmę! Droga Pani!! 11.11.05, 17:36
                    A ja w V przed chwilą byłam!
    • cheetah51 Re: Przejechałem dzisiaj kawał Polski, ale... 06.11.05, 00:11
      ... żadnych ognisk z "metra" nie widziałem;-(((
      • ius_et_lex Re: Przejechałem dzisiaj kawał Polski, ale... 06.11.05, 11:53
        Pewnikiem w podziemiu palili;-)
        • cheetah51 Re: Przejechałem dzisiaj kawał Polski, ale... 07.11.05, 06:04
          Pewnie tak, zima nadchodzi, myszy coraz głębsze norki kopią, zwłaszcza ten małe
          i szare myszy... Bo te polne to dosięgła kacza grypa, ogłupiałe są one, coś im
          się w łepkach zeP(i)Suło;-)
          • ius_et_lex Re: Przejechałem dzisiaj kawał Polski, ale... 07.11.05, 07:53
            Te zePiSute myszy to w pole zostały już wyprowadzone przez PiSujów;-)
            Ale ich jest niewiele, może z pięć na krzyż.
            • cheetah51 Re: Przejechałem dzisiaj kawał Polski, ale... 08.11.05, 00:06
              Saint Cross?
              • ave.duce Re: Przejechałem dzisiaj kawał Polski, ale... 08.11.05, 12:38
                Saint Germaine;-)
                • cheetah51 Re: Przejechałem dzisiaj kawał Polski, ale... 09.11.05, 06:26
                  de Press?:-)))
                  • ave.duce Re: Przejechałem dzisiaj kawał Polski, ale... 10.11.05, 13:21
                    $ władza, jakby nie było;-)))
                    • cheetah51 Re: $ władza! Dobre! Wszystko się zgadza! n/t 13.11.05, 05:32
                      • ave.duce Re: $ władza! Dobre! Wszystko się zgadza! n/t 13.11.05, 08:15
                        Władza i pieniądze idą w parze, także w mediach;-)))
                        • cheetah51 Re: $ władza! Dobre! Wszystko się zgadza! n/t 14.11.05, 05:46
                          Kaczki wykonały skok na kasę (1989), teraz na władzę w trzech postaciach
                          (2005), kolej na czwartą (media). Chyba że Andrju plany im pokrzyżuje;-)
                          • ave.duce Re: $ władza! Dobre! Wszystko się zgadza! n/t 15.11.05, 09:07
                            Tylko "władza Boga" się nie da!
                            Kto na Wielkiego Inkwizytora?
                            • cheetah51 Re: $ władza! Dobre! Wszystko się zgadza! n/t 17.11.05, 05:46
                              Mam problem: nadmiar kandydatów! Wysyp! Co jeden, to lkepszy! Ale uważam,
                              że PiS w ramach "odpartyjniania&soon" powinien przygranąć Antka M.!
                              ANTEK to mój NUMBER ONE!!!;-)
    • henryk.log Re: Ktokolwiek widział Ja!!..choć nie wiem lub 12.11.05, 09:19
      zapomniałem o co "tu" chodzi!! :-)
    • henryk.log Re: Ktokolwiek widzia.. i dalej nie "wiem" ?? n/t 12.11.05, 09:20

• ius_et_lex Re: Ktokolwiek widzia.. i dalej nie "wiem" ?? n/t 12.11.05, 09:22
        Może lepiej nie wiedzieć???
        • henryk.log Re: Może lepiej nie wiedzieć???..a może wiedzieć?? 12.11.05, 09:38
          "czego" się chce, tu i teraz? :-)

..i niech autorka się nie 'wymądrza'..hehe..
          • ius_et_lex Re: Może lepiej nie wiedzieć???..a może wiedzieć? 12.11.05, 11:00
            Autorka wątku?
            Jeśli chodzi o ostatni post - to autor!
            Nie wymądrzam się, mam wątpliwości, wolno mi.
            • henryk.log Re:Przepraszam! Panie ius_et_lex :-) 12.11.05, 11:40
              Proszę mnie "opacznie" brać!!..taki już na FK jestem:)
              W żaden sposób nieśmiałbym P. urazić, który Jesteś naprawdę Nasz:-)
              Zapętliłem się w "komarzeniu" z Panią ave.duce i użyłem "niecnie"
              P. postu!!
              Proszę moją gafę potraktować z należną jej dozą ironi!!
              ..i postaram się na przyszłość więcej "tego" nie czynić.

Pozostaję z Należnym Szacunkiem
              henryk.log
              • ius_et_lex Re:Nie ma sprawy;-) n/t b/o 12.11.05, 17:03
                Każdemu się to może przytrafić, taka mała gaffka, zwłaszcza w "ogniu" polemik;
                nie ma sprawy!
                • henryk.log Re:Nie ma..n/t b/o!!.. jest :-) ok?, ..n/t 12.11.05, 17:15
                  • ius_et_lex Re:Nie ma..n/t b/o!!.. jest :-) ok?, ..n/t b/o 16.11.05, 10:45
                    Późno zauważyłem ten... nakład!
                    Nie ma nakładu, nie ma sprawy!
      • ave.duce Re: Nie ze mną te numery- @)) - i o to chodzi!;-)) 12.11.05, 09:24
        Panie Henryku,
        gratulacje! Forma wraca!!!
    • henryk.log Re: Ktokolwiek wziął "@))" to Jego!! Heyah!! n/t 12.11.05, 09:22
      • ave.duce Re: Ktokolwiek wziął "@))" to Jego!! Heyah!! n/t 12.11.05, 09:28
        Panie Henryku,
        Pan nie jest "kimkolwiek", wypraszam sobie!;-)))
        • malaszaramysz Wielki Łowczy wziął:-))))))))) n/t 13.11.05, 11:34
          • ave.duce Re: Wielki Łowczy wziął:-))))))))) n/t 13.11.05, 12:02
            Co swoje i dał w długą...
            Ach, gdzie ci mężczyźni... Same zółte pisklaki-nieboraki;-)))
            • henryk.log Wielki Łowczy wziął:-)))? a jak miał nie wziąć??:D 13.11.05, 17:26
              ..jak Jego było!!
              ..i "co" po nim po'tem' tu..phiiii..
              • ave.duce Re: Wielki Łowczy wziął:-)))? a jak miał nie wzią 14.11.05, 15:48
                Panie Henryku,
                niech Pan pamięta, proszę: ja się dopiero dokształcam!
                Kaczyzm i widmo IV RP to dla mnie całkiem nowa sytuacja...
    • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) 13.11.05, 11:38
      Co to? Jakoś mało donosicieli na fk! Do roboty!;-)))
      • malaszaramysz Do roboty, do roboty, do roboty 13.11.05, 11:40
        @@@ myszy:-))))))))
        • ave.duce Re: Do roboty! MSM idzie, jak burza! "@@@"!!!! 13.11.05, 11:42
          Mysz przy niedzieli szaleje, jakby sie szaleju najadła;-)))
          Już po sumie?
          ND przeczytany?;-)))
          • henryk.log Re: Do roboty! MSM idzie, jak burza! "@@@"!!!! :D 13.11.05, 17:55
            ..o tego "szaleja", co to pono Wam Panie KTÓRYś zadał, niejaki
            CHEETAH z 51x dopytywał lub..raz!
            Któraś z Dam nie wierzy może: ??
            no to proszę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31149408&a=31630941

ave.duce napisała:

>>..i..'h.l'< Mysz(y) przy niedzieli szaleje(ą), jakby sie szaleju najadła(y);-)))
            • ave.duce Re: Do roboty! MSM idzie, jak burza! "@@@"!!!! :D 13.11.05, 20:38
              Panie Henryku,
              zatem to pańska sprawka! Mysz nażarła się szaleju i oszalała!
              Z forum ją wymiotło do kąćka chyba?;-)))
        • henryk.log Re: Do roboty..futerko zmierzwione trefić !! :D 13.11.05, 17:39
          ..tyle emocji z " @@@ "!!!
          lub nazwa nowego tajfoonoo..
          :D
          • malaszaramysz Futerko mam zawsze utrefione:-)))))) 14.11.05, 10:19
            2 opakowania lakieru do włosów, trochę olejnej na pasemka i elegancja Francja:-)
    • ave.duce Re: Ktokolwiek widział "@@%" ... n/t 13.11.05, 16:55
      Niech da wreszcie znać!!!;-)))
      • henryk.log Re: Ktokolwiek widział "@@%"...!! a co to je !! :P 13.11.05, 17:09
        i ze "sz'czym" to je się! :)
        Nie, nie P-szę Pani, na take drobne to
        ☺ * MY * ☺
        nie będziem się rozmieniać!..phi..phi..
        • henryk.log Re:Ktokolwiek widział "@@@"?..!! boTo, to je !! : 13.11.05, 17:21
          ..a Wy! coście należnej Czci nie dali,(komu trza)
          ..rozdziobią Was kaczki, kruki, wrony...
          • ave.duce Re:Ktokolwiek widział "@@@"?..!! boTo, to je !! : 17.11.05, 10:55
            Panie Henryku!
            Takimi kaczymi dziobami:

salto.com.pl/_kaczka-polykacz.html
            ???
            • polykacz_kaczka Re:Ktokolwiek widział "@@@"?..!! boTo, to je !! : 17.11.05, 19:08
              salto.com.pl/_kaczka-polykacz.html!!!
              • malaszaramysz Dawno Cię nie było, Połykaczu:-))) 17.11.05, 19:10
                Już zapomniałam o Tobie:-))
                • henryk.log Re: Dawno Cię nie było, Połykaczu:-))) No nie?? 17.11.05, 19:14
                  P. Myszko :-)
                  Jeju! i ja go dawno nie widziałem! :-)
              • henryk.log Re:Ktokolwiek widział "@@@"?..!! boTo, to je !! : 17.11.05, 23:05
                ..tradycyjnie! :-)
                salto.com.pl/_kaczka-polykacz.html
                • cheetah51 Re:Ktokolwiek widział "#)#"?..!! boTo, to je !! : 18.11.05, 06:50
                  henryk.log napisał:

> ..tradycyjnie! :-)
                  > salto.com.pl/_kaczka-polykacz.html

O to szło? Jeśli tak, gratuluje trofeum!
                  Połykacza-kaczkę miło poznać! Jeszcze przydałby się Połykacz kaczek!
                  • henryk.log Re:Ktokolwiek widział "#)#"?..!! boTo, to je !! : 19.11.05, 01:29
                    cheetah51 napisał:

> O to szło? Jeśli tak, gratuluje trofeum!
                    > Połykacza-kaczkę miło poznać!.....

..??? ! :-)
                    Pan cheetah51-u, imaginujesz sobie "bukwieco"!!!..:D
                    p..kaczką..niby łowczy miałby być !?!:-)
                    ..P. domniemanie, nieomal graniczące z pewnością, mogłoby mieć
                    racjonalne podstawy, gdyby je miało
                    lub nie...!? :) :D
        • ave.duce Re: Ktokolwiek widział "@@%"...!! a co to je !! : 14.11.05, 11:41
          Panie Henryku,
          skupmy się na meritum tego wątku, prrroszę, a nie na jakichś gł€€€potach;-)))
    • cheetah51 Re: Ktokolwiek widział "233" - już go nie zobaczy! 14.11.05, 06:16
      w tym wątku!;-)))
      • malaszaramysz Re: Ktokolwiek widział "233" - już go nie zobaczy 14.11.05, 09:39
        Savannowy wziął??
        • ave.duce Re: Ktokolwiek widział "233" - już go nie zobaczy 14.11.05, 13:43
          Pewnie tak i się chwali, zwierzak jeden!;-)))
          • ius_et_lex Re: Ktokolwiek wie, na co trzeba polować...??? 14.11.05, 14:00
            Proszę o podpowiedź!!!
            • henryk.log Re: Ktokolwiek wie, na co trzeba polować...??? 14.11.05, 15:58
              :-) Niewtajemniczonych informuję, tu się poluje na egz. "Metra" z fragmentami
              wątku "Szkoła przetrwania", co to go spalili lub nie! :-)

szczegóły niżej:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30886493
              • ius_et_lex Re: Ktokolwiek wie, na co trzeba polować...??? 15.11.05, 10:41
                Akurat! Całkiem inne polowanie się odbywa!
                Na jakieś !@#$%^&*();-)
        • cheetah51 Re: Ktokolwiek widział "233" - już go nie zobaczy 15.11.05, 06:13
          Ano, wziął! Ale chętnie by myszy oddał po tym, co przeczytał w innym poście!
          Na pocieszenie: aria z operetki "Baron Cygański" n/t sławy...
      • henryk.log Re: Ktokolwiek widział "233" - już go nie zobaczy 14.11.05, 21:27
        :-))
        Dobra! Twoje Łowco!!!
        ..
        Czekam przy "@$@" o umówinej porze!
        Łowczy.
    • henryk.log Re: Ktokolwiek widział..co się dzieje w wątku 14.11.05, 15:09
      P. Myszki..zechce mnie poinformoować?..proszę :-)
    • henryk.log Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) " @$@" 14.11.05, 15:10
      ..bo już "go" nie ma??
      • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) " @$@ 15.11.05, 21:25
        Panie henryku,
        "242" było i gdzieś zniknęło...
        Cuda w tym Kaczystanie, cuda!!!
        • malaszaramysz Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) " @$@ 16.11.05, 16:50
          Jak to w Kaczystanie bywa:-)
          • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) " @$@ 16.11.05, 18:39
            A ja donoszę życzliwie, że Pan Henryk na posty nie odPiSuje prawie wcale, tylko
            jak poluje, to mu się chce;-)))
            • malaszaramysz Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) " @$@ 17.11.05, 08:59
              Drogi Wodzu, widzę,że się przystosowujesz do życia w IV RP:-)
              • ave.duce Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) " @$@ 17.11.05, 10:06
                A tak! Zamiast beretki moherowej nabyłam inteligencję w szmateksie i szpanuję;-)
                • henryk.log Ktokolwiek pomyślałby....by na "#)^" można byłoby 23.11.05, 20:24
                  poprzestać!.. niech się nie wPiSuje!!
                  ....
                  "A ja donoszę życzliwie, że Pan Henryk na posty nie odPiSuje prawie wcale, tylko
                  jak poluje, to mu się chce;-)))"
                  ....
                  > -:)))
                • henryk.log Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) " @$@ 24.11.05, 01:57
                  ave.duce napisała:

>A tak! Zamiast beretki moherowej nabyłam inteligencję w szmateksie i szpanuję;-)

hehe ciekawe gdzie "szpanuje"!
                  , w naszej wieczorówce jakoś dawno Jej nie było widać! :-)
                  • cheetah51 Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) " @$@ 24.11.05, 07:04
                    Wielki Łowczy to poluje na...? Przecie nigdzie nie polecimy bez pilotki!;-)
                    • ius_et_lex Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) " @$@ 24.11.05, 08:38
                      Ten wątek znowu na tapecie? Szkołę zamkną, nas wyłapią...
                      23 grudnia się zbliża;-)
                    • henryk.log Re:Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) .cd? :) 25.11.05, 01:28
                      cheetah51 napisał:

> Wielki Łowczy to poluje na.."#!!" ?? !!
                      ..wolne żarty!, ja z "tym" skończyłem"!..wide: "Precz.." !!
                      TU i poza "tym" o co "innego" chodzi chyba..no nie??
                      • cheetah51 Re:Ktokolwiek widział W.Ł.T. NIEpolującego 25.11.05, 07:17
                        na "#!!" - niech pierwszy rzuci kamieniem!
                        Pozdrawiam Wielkiego Ściemniacza!;-)))
    • cheetah51 Re: Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) "#!#" 25.11.05, 07:33
      313 - połknąłem! Jest we mnie...
      Nie damy się tak połknąć kaczystom i kołalicjantom, nas nie wykołują!;-)))
      • henryk.log Re:Ktokolwiek widział (lub wie gdzie jest) "#!#":D 25.11.05, 11:13
        cheetah51 napisał:

> 313 - połknąłem! Jest we mnie..."OBCY III" !!!
        > Nie damy się tak połknąć kaczystom i kołalicjantom, nas nie wykołują!;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka