Dodaj do ulubionych

Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam znajomyc

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:14
Poszukuje znajomych, bo jest mi smuto i jestem samotna:( miesiac temu sie
wprowadzilam do Siedlec.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:22
      Jestem Ted poeta. Zapraszam na moje występy na regionalnych deskach.
    • Gość: a Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 80.50.250.* 12.11.05, 09:32
      A po co tu się sprowadziłąś??uciakaj póki możesz
      • Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:40
        to fakt, gorzej trafić nie mogłaś, póki możesz to przenieś się na inne studia, w
        innym mieście. Ale jeśli naprawdę chcesz poznać znajomych to musisz się bardziej
        określić w jakim środowisku chcesz przebywać. Nie każdy lubi poezję Teda, ale i
        nie każdy lubi dyskoteki. Choć mały wybór w Siedlcach jest rozrywek to powinnaś
        coś znaleźć dla siebie. Ja lubię kino, spokojne knajpki, połazić lubię, i
        wycieczki poza miasto. Jak ci pasuję to możesz sie przyłączyć do mnie i moich
        znajomych.
        • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:51
          Strasznie mi przykro anonimie i dlatego nie czytaj proszę więcej mojej poezji.
          Hihihihahaha.
          • Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:55
            nie powiedziałem że nie lubię. :)
            1 Nie znam.
            2 miło że ktoś coś robi takiego, Ciesze się że jest Teatr S itp. że są ludzie
            którym się chce. :)
            chwała im za trochę wiary że w tym mieście można coś zrobić i Tobie też.
            pozdrawiam
            • Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:58
              Może powinienem to powiedzieć inaczej
              nie każdy lubi i interesuje go poezja:)
              nie chciałem nikogo urazić
              Ja lubie poezję.
            • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:59
              Wierszyk dla Anonima:
              Idę ulicą Szkolną
              Skręcam w Piłsudskiego
              I nosem wścibskim w drzewo
              • Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:25
                hahahhahaha
                bardzo dziękuję i jestem zachwycony.
                no ale zmieńmy temat bo dziewczynka nigdy nie znajdzie znajomych no nie licząc
                nas 2. hahahhaha
                • Gość: ziarnkokau Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:18
                  niezły podnietek Anonim jesteś niestety nie zostałes wybrany odpadasz w
                  pierwszej turze za to że okropnie przypominasz coś głupiego.
                  • Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:02
                    oj jak sie zmartwiłem. boże nie podnisę się po tym ciosie. dobrze że tylko
                    przypominam a nie jestem ;) Jak mój przedmówca. Jedyna to pociecha że nie mam
                    nic wspólengo z gównem. A Dziewczynka już i tak ma w dupie to forum. Poczytała
                    pare twoich tekstów ziarkogówna i pewno teraz jedzie do innego miasta, aby dalej
                    od Siedlec.
    • Gość: Kosikowski C.naj Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 19:45
      Zamawiam! . Powiedz dziewczyno ile masz lat i jak masz na imię z chęcią
      oprowadzą Cię po tym mieście pokażę Ci to i tamto. Pocieszymy się razem:)
      • Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:44
        Ciekaw jestem co jej pokażesz:( .
        • Gość: C. Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:37
          Legitymację pilota wycieczek zagranicznych!
        • Gość: morfeusz Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 19:28

no przecież powiedził już = to i tamto
      • Gość: akex Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 13.11.05, 21:40
        uważaj, jeden już się z dziewczyną umówił. Był artykuł w TS. Chcesz zagrać na
        flecie???:))
        • Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:18
          Nie mam w cale w du... tego forum :). Bardzo milo, ze napisaliscie ale chyba was
          zaskocze bo jestem w ciazy i mieszkam z przyszlym mezem, a w siedlcach jest mi
          dobrze i nie zamierzam sie wyprowadzac z tad. Szukam raczej kolezanki cos kolo
          20 lat, ktora jest w ciazy albo ma juz dzieci, zwami chyba nie znajde tematu.
          Chodz teda polubilam, mozesz ulozyc dla mnie i mojego dzidziusia jakis wierszyk.
          pozdrawiam
          • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:23
            Kobieta w ciąży na schodach
            Skórka banana
            Wieloryb
            Fontanna
            • Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:26
              nie rozumiem tego wiersza i nie podoba mi sie! Jezeli zrozumialam go dobrze to
              jestes kretynem i guwniarzem nie majacym pojecia o dzieciach i wal sie na ryj,
              bo jak cie spodkam to zabije, w ciazy jestem agresywana a jak zle zrozumialam to
              cos ci powiem potem.
              • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:29
                Pośliznęłaś się!!!!!!!!
                • Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:32
                  Ty sukinsynie ty je..y! Cwoku! Nacpales sie czy co ku.. ze takie zeczy
                  piszesz, szkoda ze twoja matka sie nie posliznela jak cie w brzuszku nosila, bo
                  zal dupe sciska jak ta twoja poezje czytam, jestes jakims popie..nym cpunem i
                  radzilabym ci cos z tym zrobic bo kobiety w ciazy sa jak czarownice, jeden juz
                  zachorowal i nie krew mu nie krzepnie zadrapnie sie i umrze, ale trudno mam
                  nadzieje, ze myszy cie zywcem zjedza!
                  • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:36
                    Schody miały 2005 stopni
                    Ale nic się nie stało
                    Bo ustała
                  • Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 00:37
                    Szkoda czasu i nerwów ... Ciąża to zbyt ważna rzecz, żeby się denerwować głupimi postami. 3maj się ciepło !
                    • Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:39
                      Dziekuje Ci normalny czlowieku :) Jestem strasznie nerwowa naprawde :( i
                      wszystko szybko mnie denerwuje, myslalam ze znajde tu kogos normalnie z kim bede
                      mogla pogadac bo przyszly maz pracuje a ja siedze w domu, ale widze, ze malo tu
                      normalnych ludzi. :(
                      • Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 00:41
                        z przykrością przyznam, że nie piszę z Siedlec :-(
                        • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:42
                          Słyszę krzyk dziecka
                          Było na schodach
                        • Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:43
                          Zaczynam sie zastanawiac czy dobre miasto wybralam :( bylo sie przeprowadzic do
                          wawy ale skad mialam wiedziec, ze ludzie tu beda zyczyc kobiecie w ciazy ktora
                          chce dac temu miastu nowe zycie, zeby spadla ze schodow :( i tak mam duzo nerwow
                          w tej ciazy i jeszcze to :(
                          • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:47
                            Zobaczyło pająka
                            • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:56
                              Nie ono krzyczało bo brzydkiego Markiewicza zobaczyło.
                            • Gość: Normalny_czlowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 00:57
                              Idę schodami przez Siedlce całe
                              spotykam przeszkodę - cuś jakby odchody małe

jaka przyczyna ? czy w ciąży jest ta kobieta ?
                              Nie ! Siedlecki jest to nasz wierszokleta !

taka planeta ...
                          • Gość: normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 00:58
                            hm.... nic nie będę mówił :-DDD
                            • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:01
                              Wszyscy normalni spadli na głowę.
                              • Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:03
                                i w tej chwili twój rozum się skrócił ...
                                o jego połowę
                              • Gość: Facet_dziewczyny Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:04
                                Ted napisz gdzie wystawiasz ta twoja sztuke z checia przyjde na nia tylko uwazaj
                                aby tam nie bylo schodow bo spadniesz :) zreszta czekam na odpowedz gdzie jest
                                ta twoja piekna sztuka bede twoim jedynym pierwszym widzem 30min przed
                                rozpoczaciem i zapenwe ostatnim widzem bo chyba wicej juz nie zgrasz czekam na
                                wiecej info odnosnie teog gdzie jest ta piekna sztuka. Bardzo prosze
                                administratora rowniez o usuniecie tego watka z forum poniewaz przedstawiamy
                                tuaj Siedlce od bardzo zlej strony czego nikt z nas chyba nie chce. Pozdrawiam
                                tych normalnych i tych nie normalnych to z nimi do zobaczenia :)
                                • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:07
                                  Zapraszam do sali widowiskowej CENTRUM. Jako support reżyser wystęka parę
                                  wierszy.
                                  • Gość: Face_dziewczyny Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:08
                                    Badz pewien ze zadbam o nasze spotkanie. Do zobaczenia.
                                    • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:12
                                      Strach jest
                                      Spadłeś na sam parter
                                      A z parteru do piwnicy
                                      Undergroundowiec teraz jesteś
                                  • Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:11
                                    Siedlce - Centrum Kultury Naszej Ojczyzny !
                                    Wskaże to miasto każdy twój bliźni
                                    Jedź więc w te pędy wierszy posłuchać
                                    Potem, nie straszna będzie nawet i plucha !
                                    • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:13
                                      Starm się odchodzić od białych rymów.
                                      • Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:17
                                        rymy białe są
                                        wspaniałe
                                        pomysł to nienowy
                                        jadę już do częstochowy !
                                        • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:19
                                          www.muzeumdiecezjalne.pl
                                          • Gość: normalny_czlowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:21
                                            stary !!! dzięki ! namaluję coś jutro i podeślę wam !
                                            a tak btw. fajnie jest , gdy forma odpowiada treści, nie ? ;)
                                            • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:25
                                              Jesteś folderem
                                              Ja sztuką
                                              Jesteś reklamą
                                              Ja malarstwem
                                              Jesteś ulotką
                                              Ja poetą

TED
                                              • Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:29
                                                Jestem normalnym człowiekiem.
                                                Określam sam siebie.
                                                Słucham mojego sumienia i
                                                pozwalam mu przemawiać przeze mnie.
                                                Nie patrzę na lustra trzymane przez tych, którym trzęsą się ręce.
                                                • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:32
                                                  Jestem Ted poeta
                                                  Magik słowa
                                                  Wierszokleta
                                                  • Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:33
                                                    biały rym ? ... czyżby ?
                                                  • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:35
                                                    O.K złapałeś mnie na popelinie
                                                    Idę spać bo jutro rozładowuję samochód z mięsem
                                                    Cześć
                                                  • Gość: N.Cz. Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:37
                                                    tylko nim nie rzucaj !
                                                  • Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:42
                                                    Rzucam jutro rękawice robocze po robocie i podam parę szczegółów życia
                                                    kulturalnego tego miasta bo w redaktory mnie dzisiaj z równowagi wyprowadziły.
                                                    Dobranoc.
        • Gość: C. Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:41
          "akex" przyszedł tu podrywać chłopców kup sobie gazetę (odpowiednią do Twoich
          upodobań i poczytaj fotostory a potem otwórz swój wątek). Jakby mnie ktoś
          zaprosił na randkę z pistoletem to miałbym nowy pistolet! Co do
          dziewczyny to fakt wpadła w Siedlecach z jakimś zakochanym studentem z drugiego
          roku (napewno niematematyki)jedyne czego tu szuka to patyka w ostatnie dwa
          wolne otwory. myślisz że jak masz zapchanę dziurkę to możesz pyskować kobiety w
          ciązy i inwalidzi traktowani są zawsze tak samo. i Tu jako pilot wycieczki po
          Siedlcach proponuję koniec idź frajerko szukać koleżanek do ciuchlandu
          (najlepszy sklep z dziecięcymi ubraniami dla studentek w ciąży). i daj stówe za
          oprowadzenie.
    • bppieronek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna 14.11.05, 12:52
      LUDZIEEEE !!!! LODUUUUU !!!!
      czy wy czasem czytacie to co napisaliście ???
      • Gość: c. Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:03
        Tak proszę księdza! a ksiądz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka