Gość: dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:14 Poszukuje znajomych, bo jest mi smuto i jestem samotna:( miesiac temu sie wprowadzilam do Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:22 Jestem Ted poeta. Zapraszam na moje występy na regionalnych deskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 80.50.250.* 12.11.05, 09:32 A po co tu się sprowadziłąś??uciakaj póki możesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:40 to fakt, gorzej trafić nie mogłaś, póki możesz to przenieś się na inne studia, w innym mieście. Ale jeśli naprawdę chcesz poznać znajomych to musisz się bardziej określić w jakim środowisku chcesz przebywać. Nie każdy lubi poezję Teda, ale i nie każdy lubi dyskoteki. Choć mały wybór w Siedlcach jest rozrywek to powinnaś coś znaleźć dla siebie. Ja lubię kino, spokojne knajpki, połazić lubię, i wycieczki poza miasto. Jak ci pasuję to możesz sie przyłączyć do mnie i moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:51 Strasznie mi przykro anonimie i dlatego nie czytaj proszę więcej mojej poezji. Hihihihahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:55 nie powiedziałem że nie lubię. :) 1 Nie znam. 2 miło że ktoś coś robi takiego, Ciesze się że jest Teatr S itp. że są ludzie którym się chce. :) chwała im za trochę wiary że w tym mieście można coś zrobić i Tobie też. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:58 Może powinienem to powiedzieć inaczej nie każdy lubi i interesuje go poezja:) nie chciałem nikogo urazić Ja lubie poezję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:59 Wierszyk dla Anonima: Idę ulicą Szkolną Skręcam w Piłsudskiego I nosem wścibskim w drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:25 hahahhahaha bardzo dziękuję i jestem zachwycony. no ale zmieńmy temat bo dziewczynka nigdy nie znajdzie znajomych no nie licząc nas 2. hahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:18 niezły podnietek Anonim jesteś niestety nie zostałes wybrany odpadasz w pierwszej turze za to że okropnie przypominasz coś głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:02 oj jak sie zmartwiłem. boże nie podnisę się po tym ciosie. dobrze że tylko przypominam a nie jestem ;) Jak mój przedmówca. Jedyna to pociecha że nie mam nic wspólengo z gównem. A Dziewczynka już i tak ma w dupie to forum. Poczytała pare twoich tekstów ziarkogówna i pewno teraz jedzie do innego miasta, aby dalej od Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosikowski C.naj Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 19:45 Zamawiam! . Powiedz dziewczyno ile masz lat i jak masz na imię z chęcią oprowadzą Cię po tym mieście pokażę Ci to i tamto. Pocieszymy się razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:44 Ciekaw jestem co jej pokażesz:( . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C. Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:37 Legitymację pilota wycieczek zagranicznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 19:28 no przecież powiedził już = to i tamto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akex Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 13.11.05, 21:40 uważaj, jeden już się z dziewczyną umówił. Był artykuł w TS. Chcesz zagrać na flecie???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:18 Nie mam w cale w du... tego forum :). Bardzo milo, ze napisaliscie ale chyba was zaskocze bo jestem w ciazy i mieszkam z przyszlym mezem, a w siedlcach jest mi dobrze i nie zamierzam sie wyprowadzac z tad. Szukam raczej kolezanki cos kolo 20 lat, ktora jest w ciazy albo ma juz dzieci, zwami chyba nie znajde tematu. Chodz teda polubilam, mozesz ulozyc dla mnie i mojego dzidziusia jakis wierszyk. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:23 Kobieta w ciąży na schodach Skórka banana Wieloryb Fontanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:26 nie rozumiem tego wiersza i nie podoba mi sie! Jezeli zrozumialam go dobrze to jestes kretynem i guwniarzem nie majacym pojecia o dzieciach i wal sie na ryj, bo jak cie spodkam to zabije, w ciazy jestem agresywana a jak zle zrozumialam to cos ci powiem potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:29 Pośliznęłaś się!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:32 Ty sukinsynie ty je..y! Cwoku! Nacpales sie czy co ku.. ze takie zeczy piszesz, szkoda ze twoja matka sie nie posliznela jak cie w brzuszku nosila, bo zal dupe sciska jak ta twoja poezje czytam, jestes jakims popie..nym cpunem i radzilabym ci cos z tym zrobic bo kobiety w ciazy sa jak czarownice, jeden juz zachorowal i nie krew mu nie krzepnie zadrapnie sie i umrze, ale trudno mam nadzieje, ze myszy cie zywcem zjedza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:36 Schody miały 2005 stopni Ale nic się nie stało Bo ustała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 00:37 Szkoda czasu i nerwów ... Ciąża to zbyt ważna rzecz, żeby się denerwować głupimi postami. 3maj się ciepło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:39 Dziekuje Ci normalny czlowieku :) Jestem strasznie nerwowa naprawde :( i wszystko szybko mnie denerwuje, myslalam ze znajde tu kogos normalnie z kim bede mogla pogadac bo przyszly maz pracuje a ja siedze w domu, ale widze, ze malo tu normalnych ludzi. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 00:41 z przykrością przyznam, że nie piszę z Siedlec :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:42 Słyszę krzyk dziecka Było na schodach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:43 Zaczynam sie zastanawiac czy dobre miasto wybralam :( bylo sie przeprowadzic do wawy ale skad mialam wiedziec, ze ludzie tu beda zyczyc kobiecie w ciazy ktora chce dac temu miastu nowe zycie, zeby spadla ze schodow :( i tak mam duzo nerwow w tej ciazy i jeszcze to :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:47 Zobaczyło pająka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:56 Nie ono krzyczało bo brzydkiego Markiewicza zobaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny_czlowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 00:57 Idę schodami przez Siedlce całe spotykam przeszkodę - cuś jakby odchody małe jaka przyczyna ? czy w ciąży jest ta kobieta ? Nie ! Siedlecki jest to nasz wierszokleta ! taka planeta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 00:58 hm.... nic nie będę mówił :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:01 Wszyscy normalni spadli na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:03 i w tej chwili twój rozum się skrócił ... o jego połowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet_dziewczyny Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:04 Ted napisz gdzie wystawiasz ta twoja sztuke z checia przyjde na nia tylko uwazaj aby tam nie bylo schodow bo spadniesz :) zreszta czekam na odpowedz gdzie jest ta twoja piekna sztuka bede twoim jedynym pierwszym widzem 30min przed rozpoczaciem i zapenwe ostatnim widzem bo chyba wicej juz nie zgrasz czekam na wiecej info odnosnie teog gdzie jest ta piekna sztuka. Bardzo prosze administratora rowniez o usuniecie tego watka z forum poniewaz przedstawiamy tuaj Siedlce od bardzo zlej strony czego nikt z nas chyba nie chce. Pozdrawiam tych normalnych i tych nie normalnych to z nimi do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:07 Zapraszam do sali widowiskowej CENTRUM. Jako support reżyser wystęka parę wierszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Face_dziewczyny Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:08 Badz pewien ze zadbam o nasze spotkanie. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:12 Strach jest Spadłeś na sam parter A z parteru do piwnicy Undergroundowiec teraz jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:11 Siedlce - Centrum Kultury Naszej Ojczyzny ! Wskaże to miasto każdy twój bliźni Jedź więc w te pędy wierszy posłuchać Potem, nie straszna będzie nawet i plucha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:13 Starm się odchodzić od białych rymów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:17 rymy białe są wspaniałe pomysł to nienowy jadę już do częstochowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:19 www.muzeumdiecezjalne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny_czlowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:21 stary !!! dzięki ! namaluję coś jutro i podeślę wam ! a tak btw. fajnie jest , gdy forma odpowiada treści, nie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:25 Jesteś folderem Ja sztuką Jesteś reklamą Ja malarstwem Jesteś ulotką Ja poetą TED Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:29 Jestem normalnym człowiekiem. Określam sam siebie. Słucham mojego sumienia i pozwalam mu przemawiać przeze mnie. Nie patrzę na lustra trzymane przez tych, którym trzęsą się ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:32 Jestem Ted poeta Magik słowa Wierszokleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny_człowiek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:33 biały rym ? ... czyżby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:35 O.K złapałeś mnie na popelinie Idę spać bo jutro rozładowuję samochód z mięsem Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.Cz. Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: 217.153.142.* 14.11.05, 01:37 tylko nim nie rzucaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:42 Rzucam jutro rękawice robocze po robocie i podam parę szczegółów życia kulturalnego tego miasta bo w redaktory mnie dzisiaj z równowagi wyprowadziły. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C. Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:41 "akex" przyszedł tu podrywać chłopców kup sobie gazetę (odpowiednią do Twoich upodobań i poczytaj fotostory a potem otwórz swój wątek). Jakby mnie ktoś zaprosił na randkę z pistoletem to miałbym nowy pistolet! Co do dziewczyny to fakt wpadła w Siedlecach z jakimś zakochanym studentem z drugiego roku (napewno niematematyki)jedyne czego tu szuka to patyka w ostatnie dwa wolne otwory. myślisz że jak masz zapchanę dziurkę to możesz pyskować kobiety w ciązy i inwalidzi traktowani są zawsze tak samo. i Tu jako pilot wycieczki po Siedlcach proponuję koniec idź frajerko szukać koleżanek do ciuchlandu (najlepszy sklep z dziecięcymi ubraniami dla studentek w ciąży). i daj stówe za oprowadzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna 14.11.05, 12:52 LUDZIEEEE !!!! LODUUUUU !!!! czy wy czasem czytacie to co napisaliście ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: Jestem samotna! Nowy mieszkaniec i szukam zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:03 Tak proszę księdza! a ksiądz? Odpowiedz Link Zgłoś