Gość: Ania IP: *.media4.pl 10.12.05, 23:56 Ukończyłam chemię na politechnice. Znam bardzo dobrze angielski.Mam szanse na znalezienie pracy w Anglii/Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaa Re: Inżynier chemik. IP: *.server.ntli.net 11.12.05, 10:47 www.jobcentreplus.gov.uk ..........tutaj poszukaj pracy jaka Cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Inżynier chemik. 11.12.05, 16:36 Szanse na pewno masz. Jest sporo mozliwosci, a ilosc ksztalconych chemikow systematycznie maleje. Najlepsze rozwiazanie to po prostu zaczac szukac na serio (bezposrednio lub przez agencje). Wtedy sie przekonasz jakie jest toba zainteresowanie. Sam zaczalem takie poszukiwania i zobaczymy w praktyce jak to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Inżynier chemik. IP: *.media4.pl 11.12.05, 17:32 aaa, ex-rak : dziękuję za wskazówki. Skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Inżynier chemik. 12.12.05, 13:24 Dwa drobre miejsca do szukania to: strona RSC www.rsc.org/chemistryworld/careers/jobsearch.cfm i strona new Scientist www.newscientistjobs.com/search.action tam tez oglaszaja sie agencje specjalizujace sie w zatrudnianiu pracownikow pionu ''technicznego''. Inne strony to www.jobs.ac.uk/ www.totaljobs.com/JobSearch/JobSearch.aspx www.monster.co.uk/ www.jobsite.co.uk/ www.topjobs.co.uk/ no na razie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Inżynier chemik. IP: *.media4.pl 12.12.05, 14:51 Dzięki. Wdzięczna jestem za pomoc.U nas mam niewielkie szanse na pracę w swoim zawodzie. Będę szukać. Odpowiedz Link Zgłoś