hurtor 19.01.06, 09:52 A to Ci niespodzianka, no popatrz, dzisiaj same wzrosty? Niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:06 Obliczyłam, że jakbym miała się słuchać Panów od BESSY, by ciąć straty jak najszybciej, to rzeczywiście moja kariera na GPW dobiegłaby końca. A tymczasem jestem o spoooroooo do przodu, więc i upadek będzie mniejszy, bo wirtualnych nie jest szkoda. Pozdrawiam wiesiów, g i innych teoretyków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:10 zastanawiam się jak można być taką kretynką ? Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:13 Zastanawiam się, dlaczego otrzymuje takie negatywne odzywki zawsze od ludzi, którzy nie mają odwagi albo jakby to brutalnie powiedział mój brat: "nie mają jaj, za przeproszeniem", by się zarejestrować, tylko podpisują się bardzo inteligentynmi ksywkami i do tego jako goście. Pozdrawiam. Czym więcej takich idiotycznych zwrotów pod moim adresem, to bardziej uświadamiacie mi, że Świat jest pełen ludzi z rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:05 ..H to facet ? cos w tym jest, pewnie dlatego vavder tak sie do niego slini. Odpowiedz Link Zgłoś
terefereqq1 Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:28 Co sie dziwisz wtopil i teraz odreagowuje.. Tyko nie przynoście pracy do domu... ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:31 Masz rację :) Jakbym miała takiego męża, to by mi i 2 patelnie nie wystarczyły! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:34 Brawo Honorcia!! Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:59 Ani mnie to ziębi ani parzy, niewiele mnie interesuje, co masz do powiedzenia, drobny, fałszywy maklerzyków - dla mnie wyglądasz, jak wycięty z komiksu. Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 11:05 Ale masz rację, dam Tobie i innym Twojego pokroju powód do zadowolenia. Odchodzę z Forum Gazeta.pl, brak tutaj jakiejkolwiek ochrony (ze strony Administracji) normalnych ludzi przed takimi jak Ty wiesio. Poziom tego Forum totalnie się stoczył, można powiedzieć, że BESSA pojawiła się, ale tutaj na Forum Gazeta.pl. Żałuję tego bardzo, bo to pierwsze Forum, jakie odwiedziłam i mam sentyment. Ale co za dużo, to nie jest zdrowe. Pozdrawiam i dziękuję tym, z którymi można było podyskutować i potrafili uszanować nawet tych najmniejszych graczy - Wy będziecie wiedzieli, że do Was to kieruję, a nie wymieniam ze względu na szacunek, by nie atakowali Was przeze mnie. Przenoszę się na swoje podwórko. Żegnam i przepraszam tych, których kiedykolwiek uraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:13 trzymam Cie za slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.06, 13:45 nie, no, przeciez nie mozesz sie dac sprowokowac jakiemus nedznemu samczykowi. Moze to Cie pocieszy, ale zawsze czytam to, co masz do powiedzenia i uwazam ze jestes w pogladach lepsza od niejednego pseudo fachmana plci brzydkiej, ktory pewnie w domu nie ma nic do powiedzenia, siedzi cicho jak mysz pod miotla i zamiast kontruktywnych opinii woli poobrazac. To jego problem, wez go na ignora i zlej. Biedactwo i tak sfrustrowane tym co pisze. mam nadzieje ze zmienisz zdanie :) plec piekna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 13:52 Paszła won! To super info, że odchodzisz! Dzięki i już nie wracaj tu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.01.06, 13:58 no tos sie popisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:01 ... ja nie jestem, ani z PiS'u, ani z PO ... dzieciaku! Może ci kupić kwiaty ...ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:06 Janek, mietek czy jak ci tam, to ty jestes tu zbędny. Prosty człowiek z ciebie, a tak irytujący... musisz mieć straszne kompleksy że w ten sposób się dowartościowujesz. Zrób sobie chłopie samoocene a zobaczsz jaka świnia z ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:09 vavder, von razem z Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:15 Na mnie w przeciwieństwie do Honorci to nie działa szczeniaczku. Za słaby jesteś, no pokaż na co cię stać... nie wierzę że Honorata prez takiego niegroźnego barana odeszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:19 A ja wierze ze odejdzie i zabierze ze soba cale przedszkole idioto-inwestorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.06, 14:23 ziiiiiiiiiiieeeeeeeeeeew hmmm... wiara czyni cuda, moherowe berety w to wierza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:17 Vavder ... jeżeli straciłeś, to H cię pocieszy, więc nie wyżywaj się na mnie ... dzieciaku; Won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.pcnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:25 Wy co sie podpisujecie:Janek i // Wam to juz nawet psychiatra nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:29 Biedactwo, to ja się wyżywam.... kup sobie psa to prawdziwy przyjaciel człowieka, wygląda na to że potrzebujesz tochę ciepła jedynaku, synku mamausi. Pewnie bardzo chciałbyś mieć siostrę taką jak Honorata, a że jej nie masz to się na innych uzewnętrzniasz, piszę do konglomeratu tzn. Mieciojanko##(...)coś tam coś tam, dla mnie to wszystko jedno czy jesteś jeden czy jest was kilku, piszecie takie same bzdury i jeszcze to śmieszne "won"... pogłupieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
terefereqq1 Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:29 Szkoda ze odchodzi Horacja. Panowie krytykanci smutne z was towarzstwo tylko objezdzacie wszyskich nie dajac nic w zamian - ani argumentow ani kontrpropozycji. Krytykujecie w sposob niewybredny i bez sensu bo mylice sie bardzo czesto. Popracujcie nad soba. Ps. Nie myslalem ze g ma taka liczna rodzinke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:34 vavder! ...co Ty pedał jesteś? To forum "Giełda". Coś ci się pomyliło. Poszukaj coś dla siebie w forach towarzyskich ... lalusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:36 No, tak jak pisałem, słaby jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:48 ...aleś mundry strongmenie ...normalny Król Lew ... śmieszy laluś; Proszę, nie pisz już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:51 vavder jak przejdziesz na forum towarzyskie koniecznie zabierz Honorcie, ona ciagle szuka chlopow z jajami, moze razem cos wam sie trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:55 ...sądzę, że H to facet ... niestety bez jaj ... ale dla vavder w sam raz (towarzysko)...ha, ha. To żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:06 ..H to facet ? cos w tym jest, pewnie dlatego vavder tak sie slini do niego Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 15:07 Dobrze się bawicie...? Bo ja tak, ach prostaczki prostaczki, nie ładnie, słoma z butów po prostu... napiszie jeszcze coś ciekawego, no tak z odrobiną inteligencji, a nie tylko "pedał", "won", czy "facet bez jaj" - to takie mało śmieszne jest, dalej wyżyjcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.net-partner.pl 19.01.06, 15:09 vavder STOP.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 15:19 Mario, jak się mają na kimś wyżywać to mogą na mnie, bo mnie to ani ziębi ani grzeje, niech chłopcy mają uciechę że mogą kogoś powyzywać, może na innych listach dyskusyjnych będzie spokojniej i bardziej rzeczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:25 vavder, rozumiem ze lubisz gdy sie "chlopcy wyzywaja" na tobie, ale to nie to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grochal Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:47 bidulki wyprzedały się na wczorajszej panice, poubierali się w szorty, a tu smród...hahaha...zapomniali pod szorty ubrać pampersy.....no jutro pewnie depozyt wyparuje..hahaha....(do wiesia, jasia i jemu podobnych) biedni, zasrani frustraci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 15:21 ... pojęcie "facet bez jaj" wprowadził(a) H, podobnie jak wiele innych śmieci na to forum. Nawet swoje kiepskie forum rozpoczęła od zamieszczenia dowcipu z bardzo brzydkim słowem, zatrzegając jednocześnie, że jej forum będzie kulturalne. Śmieszne! Każdemu wydaje sie, że jest lepszy. Oj dzieciaki, dzieciaki. P.S. "H" to stary dziad z brudnym wąsem, więc nie podniecajcie się eleganciki...ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zan Do wiesia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:36 Pisze się 'na pewno', analfabeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drops Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:25 Po...wieś się! Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 21:30 "Zwykle jest tak, że jak ktoś ma problemy, to zwykle sobie je rekompensuje rozprawianiem o nich." Święte słowa Wiesiu, dotyczą przede wszystkim Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 21:32 "Bardzo duże poczucie winy giełdowej we mnie > wywołałeś, bliski jestem rozpaczy, nie wiem co zrobić?" Skocz z mostu lub wieżowca. Podaj adres wyślę kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:36 greg skocz na strone bo po lotnosci twoich postow wnioskuje ze powinienes oddac mocz Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 21:45 Te dwa strumienie w twoim nicku wskazują, że oddajesz w trakcie pisania. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:03 .........tak, na twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigo Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:03 Obawiam się (mam nadzieję...) że to nie koniec pisania o bessie. Nerwowość na rynku jeszcze się nie zakończyła. Zwykle po takich wzrostach jak dzisiaj jest następnego dnia skorygowanie - choć luka może byki napawać optymizmem. Skoro jesteśmy pod tak wielkim wpływem (statnimi dniami) rynków azjatyckich to nie można pominąć wysokości dzisiejszego odbicia indeksu NIKKEI. ledwo zniósł niewielki % spadków. U nas była euforia - ale dzień jutrzejszy tam niekoniecznie będzie przebiegać po myśli byków. Moje niedźwiedzie włosy są już mocno skołtunione ale jeszcze nie do końca jestem przekonany co do siły rynku. Ustawiłem poziomy stopów ale nie odwracam pozycji. Jutrzejszy dzień sporo wyjaśni. Nawet zmęczone niedźwiedzie mogą pokazać jeszcze pazurki. Poczekamy na przebicie poprzedniego szczytu w20 na kasowym i ewentualny styl w jakim to się odbędzie. Sporo niewiadomych. Będąc bykiem nie wydawałbym jeszcze pieniędzy których nie ma na koncie. Ciekawe też ilu się znajdzie chętnych do kupowania przy tych poziomach cen. I jeszcze jedno. Dzisiejsze obroty wskazują że bardzo dużo ludzi sprzedało swoje akcje. Więcej niż ci co kupowali na korekcie. Pozdro ^migo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eisenhower11 Re: BESSA IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 19.01.06, 22:13 Rynek jest jak rzeka gdy plynie w jedna strone nie sposób odmienic jej biegu,jesli włozysz wnurt wiosło mozesz jedynie wywolac mały wir.Dla mnie takim wiosłem jest sytuacja polityczna w Polsce moze dojsc do glebokiej korekty,może dojsc do bardzo głebokiej korekty ale moim skromnym zdaniem nawet taka korekta nie zmieni charakteru rynku i nie spowoduje dlugotrwalej bessy _pod warunkiem ze nie zmieni sie zdecydowanie sytuacja makroekonomiczna. ps .jak slucham kolejnych propozycji Lpru wprowadzenia dodatkowych zasilkow dla bezrobotnych i roznych glupawych propozycji to włos jezy mi sie na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soros Re: BESSA IP: *.aster.pl 19.01.06, 22:17 Wielka dyskusja - pyskówka. Pomijam to. Chciałbym tylko aby ci, którzy uważają, że jest tylko jeden kierunek właściwy dla kursów akcji pamiętali - i to szczególnie teraz, mimo tych szaleńczych wzrostów - że możliwy jest również ruch w niewłaściwym kierunku. Bessa przyjdzie bo jest nieunikniona. Tak samo jak hossa. Problem jest zawsze jeden i ten sam - kiedy ? Ja nie wiem kiedy bo wróżką nie jestem. Po prostu od pewnego czasu patrzę na giełdę bardzo ostrożnie i tą ostrożność próbuję przekazać w swoich postach. I tylko tyle. I na koniec - czytając tutejsze posty (ale coraz rzadziej niestety) i widząc masę nowych ludzi wiem też, że taki punkt widzenia raczej nie przekona zbyt wielu. Ale to już nie moja sprawa jak i nie moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wies Re: BESSA IP: *.chello.pl 19.01.06, 22:21 A te 3 posty wyżej co tu robią, zaćmienie umysłu, czy cuś podobnego, nie widzą o czym się tu dyskutuje. Do widzenia, pisać do szuflady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: BESSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:36 Owszem warunki przystąpienia do koalicji przez oba ugrupowania są zaj....ście po myśli zyty i w kierunku kotwicy budżetowej. Mnie się podoba 500 zł seniorowego;-);albo jak PiS chce pogodzić wzrost konsumpcji ze wzrostem oszczędności; i jak chcą osłabiać złotówkę sprzedając waluty. W końcu Einstein też był fizykiem. Szykuje się gospodarcza teoria względności. Im bardziej przyspieszamy wzrost gospodarczy tym więcej rząd potrzebuje czasu by wybudować te mieszkania, autostrady i zapewnić dobrobyt społeczeństwu ... Oni sobie jaja robią... koń by się uśmiał a społeczeństwo będzie płacić za kabaret dla konia. Jak się zastanawiam jak trzęsąca porami o stołki administracja będzie przgotowywać te wnioski o fundusze unijne. To jeden z fundamentów o które pytasz E - niestety niezauważany przez dzieci hossy kupujące jednostki tfi.( Agenci sprzedający polisy wrócili do starych sprawdzonych metod pokazania klientom symulacji dających z wpłaty 100 na miesiąc 100 000 w dziesięć lat a milion w 15- i biją rekordy sprzedaży...) Ta kotwica to służyć będzie do ostrego hamowania gospodarki lub by się jaj marcinkiewicz złapał by szybciej tonąć. Może liczy ,że jak odda kotwicę na złom to coś dla siebie zarobi? Teraz złom jest w cenie a może i do partii zielonych go przyjmą ,że taki ekologiczny złomiarz jest.yes? (w nowomowie "yest" yest rząd, yest dobrze, yest ? Miało być tak dobrze a yest - jak zwykle. Właśnie dlatego tkwię w misiowatości - choć już mniej zatwardziałej - zostałem stratowany przez pędzące stado byków. Bywa. Misie długowieczne są. Legowiska mają wysłane $$$$$ a nie akcjami. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 po lekturze tego wątku dochodzę do wniosku, że.. 20.01.06, 07:29 .. admin: czy to będzie pracownik Gazety, czy też admin społeczny jest koniecznie potrzebny. To byłby taki chłopiec do bicia - forumowicze zamiast dogryzać sobie, mieliby jednego wspólnego wroga. Odpowiedz Link Zgłoś