Dodaj do ulubionych

BESSA - Panom już podziękujemy

19.01.06, 09:52
A to Ci niespodzianka, no popatrz, dzisiaj same wzrosty? Niemożliwe...
Obserwuj wątek
    • hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:06
      Obliczyłam, że jakbym miała się słuchać Panów od BESSY, by ciąć straty jak
      najszybciej, to rzeczywiście moja kariera na GPW dobiegłaby końca. A tymczasem
      jestem o spoooroooo do przodu, więc i upadek będzie mniejszy, bo wirtualnych nie
      jest szkoda. Pozdrawiam wiesiów, g i innych teoretyków!
    • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:10
      zastanawiam się jak można być taką kretynką ?
      • hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:13
        Zastanawiam się, dlaczego otrzymuje takie negatywne odzywki zawsze od ludzi,
        którzy nie mają odwagi albo jakby to brutalnie powiedział mój brat: "nie mają
        jaj, za przeproszeniem", by się zarejestrować, tylko podpisują się bardzo
        inteligentynmi ksywkami i do tego jako goście. Pozdrawiam.

Czym więcej takich idiotycznych zwrotów pod moim adresem, to bardziej
        uświadamiacie mi, że Świat jest pełen ludzi z rynsztoka.
        • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:05
          ..H to facet ?
          cos w tym jest, pewnie dlatego vavder tak sie do niego slini.
    • terefereqq1 Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:28
      Co sie dziwisz wtopil i teraz odreagowuje.. Tyko nie przynoście pracy do
      domu... ;-) pozdrawiam
      • hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:31
        Masz rację :) Jakbym miała takiego męża, to by mi i 2 patelnie nie wystarczyły! :D
        • Gość: Waldek Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:34
          Brawo Honorcia!! Brawo
    • hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 10:59
      Ani mnie to ziębi ani parzy, niewiele mnie interesuje, co masz do powiedzenia,
      drobny, fałszywy maklerzyków - dla mnie wyglądasz, jak wycięty z komiksu.
    • hurtor Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 11:05
      Ale masz rację, dam Tobie i innym Twojego pokroju powód do zadowolenia.

Odchodzę z Forum Gazeta.pl, brak tutaj jakiejkolwiek ochrony (ze strony
      Administracji) normalnych ludzi przed takimi jak Ty wiesio.
      Poziom tego Forum totalnie się stoczył, można powiedzieć, że BESSA pojawiła się,
      ale tutaj na Forum Gazeta.pl.

Żałuję tego bardzo, bo to pierwsze Forum, jakie odwiedziłam i mam sentyment. Ale
      co za dużo, to nie jest zdrowe. Pozdrawiam i dziękuję tym, z którymi można było
      podyskutować i potrafili uszanować nawet tych najmniejszych graczy - Wy
      będziecie wiedzieli, że do Was to kieruję, a nie wymieniam ze względu na
      szacunek, by nie atakowali Was przeze mnie.

Przenoszę się na swoje podwórko. Żegnam i przepraszam tych, których kiedykolwiek
      uraziłam.
      • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:13
        trzymam Cie za slowo.
      • Gość: gosc Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.06, 13:45
        nie, no, przeciez nie mozesz sie dac sprowokowac jakiemus nedznemu samczykowi.
        Moze to Cie pocieszy, ale zawsze czytam to, co masz do powiedzenia i uwazam ze
        jestes w pogladach lepsza od niejednego pseudo fachmana plci brzydkiej, ktory
        pewnie w domu nie ma nic do powiedzenia, siedzi cicho jak mysz pod miotla i
        zamiast kontruktywnych opinii woli poobrazac. To jego problem, wez go na ignora
        i zlej. Biedactwo i tak sfrustrowane tym co pisze.
        mam nadzieje ze zmienisz zdanie
        :)
        plec piekna
        • Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 13:52
          Paszła won! To super info, że odchodzisz! Dzięki i już nie wracaj tu!
          • Gość: pit Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.01.06, 13:58
            no tos sie popisal.
            • Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:01
              ... ja nie jestem, ani z PiS'u, ani z PO ... dzieciaku! Może ci kupić
              kwiaty ...ha,ha.
            • vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:06
              Janek, mietek czy jak ci tam, to ty jestes tu zbędny. Prosty człowiek z ciebie,
              a tak irytujący... musisz mieć straszne kompleksy że w ten sposób się
              dowartościowujesz. Zrób sobie chłopie samoocene a zobaczsz jaka świnia z
              ciebie...
              • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:09
                vavder, von razem z Honorcia
                • vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:15
                  Na mnie w przeciwieństwie do Honorci to nie działa szczeniaczku. Za słaby
                  jesteś, no pokaż na co cię stać... nie wierzę że Honorata prez takiego
                  niegroźnego barana odeszła
                  • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:19
                    A ja wierze ze odejdzie i zabierze ze soba cale przedszkole idioto-inwestorow
                    • Gość: gosc Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.06, 14:23
                      ziiiiiiiiiiieeeeeeeeeeew
                      hmmm... wiara czyni cuda, moherowe berety w to wierza...
                • Gość: Janek Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:17
                  Vavder ... jeżeli straciłeś, to H cię pocieszy, więc nie wyżywaj się na
                  mnie ... dzieciaku;
                  Won!
                  • Gość: ted Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.pcnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:25
                    Wy co sie podpisujecie:Janek i // Wam to juz nawet psychiatra nie pomoze.
                  • vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:29
                    Biedactwo, to ja się wyżywam.... kup sobie psa to prawdziwy przyjaciel
                    człowieka, wygląda na to że potrzebujesz tochę ciepła jedynaku, synku mamausi.
                    Pewnie bardzo chciałbyś mieć siostrę taką jak Honorata, a że jej nie masz to
                    się na innych uzewnętrzniasz, piszę do konglomeratu tzn. Mieciojanko##(...)coś
                    tam coś tam, dla mnie to wszystko jedno czy jesteś jeden czy jest was kilku,
                    piszecie takie same bzdury i jeszcze to śmieszne "won"... pogłupieliście?
    • terefereqq1 Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:29
      Szkoda ze odchodzi Horacja. Panowie krytykanci smutne z was towarzstwo tylko
      objezdzacie wszyskich nie dajac nic w zamian - ani argumentow ani
      kontrpropozycji. Krytykujecie w sposob niewybredny i bez sensu bo mylice sie
      bardzo czesto. Popracujcie nad soba.

Ps. Nie myslalem ze g ma taka liczna rodzinke.
      • Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:34
        vavder! ...co Ty pedał jesteś? To forum "Giełda". Coś ci się pomyliło. Poszukaj
        coś dla siebie w forach towarzyskich ... lalusiu.
        • vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 14:36
          No, tak jak pisałem, słaby jesteś.
          • Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:48
            ...aleś mundry strongmenie ...normalny Król Lew ... śmieszy laluś;
            Proszę, nie pisz już!
            • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:51
              vavder jak przejdziesz na forum towarzyskie koniecznie zabierz Honorcie, ona
              ciagle szuka chlopow z jajami, moze razem cos wam sie trafi
              • Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 14:55
                ...sądzę, że H to facet ... niestety bez jaj ... ale dla vavder w sam raz
                (towarzysko)...ha, ha.
                To żenada.
                • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:06
                  ..H to facet ?
                  cos w tym jest, pewnie dlatego vavder tak sie slini do niego
                • vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 15:07
                  Dobrze się bawicie...? Bo ja tak, ach prostaczki prostaczki, nie ładnie, słoma
                  z butów po prostu... napiszie jeszcze coś ciekawego, no tak z odrobiną
                  inteligencji, a nie tylko "pedał", "won", czy "facet bez jaj" - to takie mało
                  śmieszne jest, dalej wyżyjcie się...
                  • Gość: mario Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.net-partner.pl 19.01.06, 15:09
                    vavder STOP.Mario
                    • vavder Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 15:19
                      Mario, jak się mają na kimś wyżywać to mogą na mnie, bo mnie to ani ziębi ani
                      grzeje, niech chłopcy mają uciechę że mogą kogoś powyzywać, może na innych
                      listach dyskusyjnych będzie spokojniej i bardziej rzeczowo.
                      • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:25
                        vavder, rozumiem ze lubisz gdy sie "chlopcy wyzywaja" na tobie, ale to nie to
                        forum.
                        • Gość: grochal Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:47
                          bidulki wyprzedały się na wczorajszej panice, poubierali się w szorty, a tu
                          smród...hahaha...zapomniali pod szorty ubrać pampersy.....no jutro pewnie
                          depozyt wyparuje..hahaha....(do wiesia, jasia i jemu podobnych) biedni, zasrani
                          frustraci!!
    • Gość: Janek. Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 15:21
      ... pojęcie "facet bez jaj" wprowadził(a) H, podobnie jak wiele innych śmieci
      na to forum. Nawet swoje kiepskie forum rozpoczęła od zamieszczenia dowcipu z
      bardzo brzydkim słowem, zatrzegając jednocześnie, że jej forum będzie
      kulturalne. Śmieszne!
      Każdemu wydaje sie, że jest lepszy. Oj dzieciaki, dzieciaki.

P.S. "H" to stary dziad z brudnym wąsem, więc nie podniecajcie się
      eleganciki...ha, ha.
    • Gość: Zan Do wiesia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:36
      Pisze się 'na pewno', analfabeto.
    • Gość: Drops Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:25
      Po...wieś się!
    • greg_skce Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 21:30
      "Zwykle jest tak, że jak ktoś ma problemy, to zwykle sobie je rekompensuje
      rozprawianiem o nich."
      Święte słowa Wiesiu, dotyczą przede wszystkim Ciebie.
    • greg_skce Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 21:32
      "Bardzo duże poczucie winy giełdowej we mnie
      > wywołałeś, bliski jestem rozpaczy, nie wiem co zrobić?"

Skocz z mostu lub wieżowca. Podaj adres wyślę kwiaty.
      • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:36
        greg skocz na strone bo po lotnosci twoich postow wnioskuje ze powinienes oddac
        mocz
        • greg_skce Re: BESSA - Panom już podziękujemy 19.01.06, 21:45
          Te dwa strumienie w twoim nicku wskazują, że oddajesz w trakcie pisania. EOT
          • Gość: // Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:03
            .........tak, na twoje posty
    • Gość: Amigo Re: BESSA - Panom już podziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:03
      Obawiam się (mam nadzieję...) że to nie koniec pisania o bessie. Nerwowość na
      rynku jeszcze się nie zakończyła. Zwykle po takich wzrostach jak dzisiaj jest
      następnego dnia skorygowanie - choć luka może byki napawać optymizmem.
      Skoro jesteśmy pod tak wielkim wpływem (statnimi dniami) rynków azjatyckich to
      nie można pominąć wysokości dzisiejszego odbicia indeksu NIKKEI. ledwo zniósł
      niewielki % spadków. U nas była euforia - ale dzień jutrzejszy tam
      niekoniecznie będzie przebiegać po myśli byków.
      Moje niedźwiedzie włosy są już mocno skołtunione ale jeszcze nie do końca
      jestem przekonany co do siły rynku. Ustawiłem poziomy stopów ale nie odwracam
      pozycji. Jutrzejszy dzień sporo wyjaśni.
      Nawet zmęczone niedźwiedzie mogą pokazać jeszcze pazurki. Poczekamy na
      przebicie poprzedniego szczytu w20 na kasowym i ewentualny styl w jakim to się
      odbędzie.
      Sporo niewiadomych. Będąc bykiem nie wydawałbym jeszcze pieniędzy których nie
      ma na koncie. Ciekawe też ilu się znajdzie chętnych do kupowania przy tych
      poziomach cen. I jeszcze jedno. Dzisiejsze obroty wskazują że bardzo dużo ludzi
      sprzedało swoje akcje. Więcej niż ci co kupowali na korekcie.
      Pozdro
      ^migo
      • Gość: Eisenhower11 Re: BESSA IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 19.01.06, 22:13
        Rynek jest jak rzeka gdy plynie w jedna strone nie sposób odmienic jej
        biegu,jesli włozysz wnurt wiosło mozesz jedynie wywolac mały wir.Dla mnie takim
        wiosłem jest sytuacja polityczna w Polsce moze dojsc do glebokiej korekty,może
        dojsc do bardzo głebokiej korekty ale moim skromnym zdaniem nawet taka korekta
        nie zmieni charakteru rynku i nie spowoduje dlugotrwalej bessy _pod warunkiem
        ze nie zmieni sie zdecydowanie sytuacja makroekonomiczna.
        ps .jak slucham kolejnych propozycji Lpru wprowadzenia dodatkowych zasilkow dla
        bezrobotnych i roznych glupawych propozycji to włos jezy mi sie na glowie.
        • Gość: soros Re: BESSA IP: *.aster.pl 19.01.06, 22:17
          Wielka dyskusja - pyskówka. Pomijam to. Chciałbym tylko aby ci, którzy uważają,
          że jest tylko jeden kierunek właściwy dla kursów akcji pamiętali - i to
          szczególnie teraz, mimo tych szaleńczych wzrostów - że możliwy jest również
          ruch w niewłaściwym kierunku. Bessa przyjdzie bo jest nieunikniona. Tak samo
          jak hossa. Problem jest zawsze jeden i ten sam - kiedy ? Ja nie wiem kiedy bo
          wróżką nie jestem. Po prostu od pewnego czasu patrzę na giełdę bardzo ostrożnie
          i tą ostrożność próbuję przekazać w swoich postach. I tylko tyle.
          I na koniec - czytając tutejsze posty (ale coraz rzadziej niestety) i widząc
          masę nowych ludzi wiem też, że taki punkt widzenia raczej nie przekona zbyt
          wielu. Ale to już nie moja sprawa jak i nie moje pieniądze.
          • Gość: wies Re: BESSA IP: *.chello.pl 19.01.06, 22:21
            A te 3 posty wyżej co tu robią, zaćmienie umysłu, czy cuś podobnego, nie widzą o
            czym się tu dyskutuje. Do widzenia, pisać do szuflady.
        • Gość: amigo Re: BESSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:36
          Owszem warunki przystąpienia do koalicji przez oba ugrupowania są zaj....ście
          po myśli zyty i w kierunku kotwicy budżetowej. Mnie się podoba 500 zł
          seniorowego;-);albo jak PiS chce pogodzić wzrost konsumpcji ze wzrostem
          oszczędności; i jak chcą osłabiać złotówkę sprzedając waluty. W końcu Einstein
          też był fizykiem. Szykuje się gospodarcza teoria względności. Im bardziej
          przyspieszamy wzrost gospodarczy tym więcej rząd potrzebuje czasu by wybudować
          te mieszkania, autostrady i zapewnić dobrobyt społeczeństwu ...

Oni sobie jaja robią... koń by się uśmiał a społeczeństwo będzie płacić za
          kabaret dla konia. Jak się zastanawiam jak trzęsąca porami o stołki
          administracja będzie przgotowywać te wnioski o fundusze unijne. To jeden z
          fundamentów o które pytasz E - niestety niezauważany przez dzieci hossy
          kupujące jednostki tfi.( Agenci sprzedający polisy wrócili do starych
          sprawdzonych metod pokazania klientom symulacji dających z wpłaty 100 na
          miesiąc 100 000 w dziesięć lat a milion w 15- i biją rekordy sprzedaży...)
          Ta kotwica to służyć będzie do ostrego hamowania gospodarki lub by się jaj
          marcinkiewicz złapał by szybciej tonąć. Może liczy ,że jak odda kotwicę na złom
          to coś dla siebie zarobi? Teraz złom jest w cenie a może i do partii zielonych
          go przyjmą ,że taki ekologiczny złomiarz jest.yes? (w nowomowie "yest"
          yest rząd, yest dobrze, yest ? Miało być tak dobrze a yest - jak zwykle.

Właśnie dlatego tkwię w misiowatości - choć już mniej zatwardziałej - zostałem
          stratowany przez pędzące stado byków. Bywa. Misie długowieczne są. Legowiska
          mają wysłane $$$$$ a nie akcjami.
          pozdro
    • ant777 po lekturze tego wątku dochodzę do wniosku, że.. 20.01.06, 07:29
      .. admin: czy to będzie pracownik Gazety, czy też admin społeczny jest
      koniecznie potrzebny. To byłby taki chłopiec do bicia - forumowicze zamiast
      dogryzać sobie, mieliby jednego wspólnego wroga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka