maretina 09.03.06, 10:32 img399.imageshack.us/img399/1587/kwiaty5oj.jpg/ Mój Kajtuś -- Kajtek ma pięć miesięcy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_tyczka Re: moje zdanie o dniu kobiet:) 09.03.06, 10:35 pod warunkiem,ze bedzie mial z tego wieksza przyjemnosc. dołączam sie. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: moje zdanie o dniu kobiet:) 09.03.06, 10:42 Najpierw w Szczecinie (a to takie przyjazne mniasto było) pojawili się na boisku brazylijczycy,później gdzieś zniknął Ptak,później pojawiły się brzydkie wyrazy i extremal,cóż pedzieć hm...hm... eh ta dzisiejsza młodzież jednego z usztywniaczem poproszę. Aaaa Ty dziołszka masz świętą rację p....p.... dalej, ja się na razie zdrzemnę Odpowiedz Link
grogreg Re: moje zdanie o dniu kobiet:) 09.03.06, 10:45 Jak tu szanowac na codzien kobiete z tak plugawym slownictwem? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Przecież widzisz że to prowokacja 09.03.06, 11:04 Nawet nie wiesz z kim rozmawiasz,a jak to sfrustrowany tranwestyta który nie miał co na siebie założyć na manifę,albo co gorsza sprzedawca jajek i maści na szczury - mało takich po tym ziemskim łez padole chodzi? Nawet wizytówki nie ma,a teraz pewnie skręca się i myśli jak nam czyli chłopom chamom i z której strony ( a może na odlew ) raz jeszcze przypierdolić... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Nie 09.03.06, 11:17 Brakuje mi tu jeszcze komentarza Hej Jak Się Bawicie!!! Fajni jesteście!!! Nie odchodźcie za chwilę wystąpią chłopaki z Milano!!! A po nich wystąpią dziewczyny z Extaze!!! Hej! Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: zwykle trafia swój na sewgo;-))) 09.03.06, 11:38 grogreg napisał: > Zwykle? Ale nie zawswze. uwazam ,ze gorsza opcja jest w ogole nie trafic na swego Odpowiedz Link
grogreg Taaaak? 09.03.06, 11:39 Bo ta pani trafila na swoja: www.metacafe.com/watch/21070/women_at_their_best/ Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Taaaak? 09.03.06, 11:47 grogreg napisał: > Bo ta pani trafila na swoja: > > www.metacafe.com/watch/21070/women_at_their_best/ sorry, ale moj komp nie reaguje na linki z wtyczkami Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Taaaak? 09.03.06, 12:32 grogreg napisał: > Co? Firefoxa uzywamy. ano. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: moje zdanie o dniu kobiet:) 09.03.06, 12:00 nie mam zdania. Ale każda okazja dobra, żeby zrobić coś miłego. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: moje zdanie o dniu kobiet:) 09.03.06, 12:06 no może w inny sposób, al ezawsze tak właśnie uważałam nt tego dnia, podobnie z resztą jak nt walentynek, dni piekarza, pączkarza, tramwajarza czy transwesyty hehe Odpowiedz Link