Dodaj do ulubionych

Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na wagę?

20.04.06, 18:42
Szukam dobrego ciucholandu ale z dobrą markową odzieżą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 21:28
      Dobry temat. Znam sporo sklepów, a właściwie żadnego nie mogłabym Ci polecić,
      bo nie odpowiada Twojemu (i nie tylko!) zapotrzebowaniu. W Katowicach na
      Gliwickiej 20 można trafić, ale raczej tylko z wycenionych, podobnie w dawnym
      Domu Dziecka koło Pałacu Ślubów, w Cieszynie w halach dawnej Juwenii nad Olzą,
      na Starym Targu super dziecięce ciuszki, ale nietanie; w Zabrzu na dworcu PKP,
      w Chorzowie boczna od Wolności przed targiem, ale też większość wyceniona.
      Specjaliści grzebokowi, proszę do klawiatur! Chętnie zajrzę tu później,
      pozdrawiam.
      • Gość: abotak Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:09
        dwa malutkie supersklepiki są w dąbrówce Małęj w Katowicach- jede ceny
        normalne, drugi - trochę drogo, ale ciuszki ma plastyczka i sort nawet prosto
        zz wybiegów sie zdarza
        • Gość: Kasia Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: 213.17.235.* 21.04.06, 07:41
          Gdzie dokładnie na Dąbrówce?
          • madzialenka82 Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w 21.04.06, 09:25
            To ja polecam ciucholand na wełnowcu koło cmentarza. Rzeczy w pełni wycenione i naprawde bardzo firmowe!! Gorsecik z Diora byl za 200 zł (!) Są oczywiście tańsze rzeczy (buty też bardzo fajne i markowe)
            Co do tego ciucholandu w dawnym domu dziecka - ehhh nie dość, że tam strasznie zimno to trzeba mieć szczęście by trafić na fajne spodnie. Bluzeczke łatwiej trafić firmową (mówie tu o Taily Weill, Orsay, H&M) Jest jeszcze duży lump na 1000-leciu tuż koło kukurydz, ale tam marne światło jest i nic nie widze nigdy:/
            • Gość: aniula Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:58
              myślałam, że czegoś nowego się dowiem o szmateksach w K-ce, ale nic. Więc ja
              się podzielę z Wami. Markowe ciuchlandy w centrum. Jeden na placu Miarki,
              kolelny na Teatralnej za budynkiem ZUS. Niestety ciuchy wycenione, ale niezłe i
              zawsze można coś znaleść ciekawego. Bluzka koszulowa SISLEY za 12 pln. To moje
              ostatnie znalezisko. Jakoś nie jest mi szkoda kasy na chiuchlandy, jak mi
              ciuszek się znudzi oddaję na biedych. Też tak macie?? Wolę kupić coś na
              ciuchach i mieć niepowtarzalnego, niż jechać na szaber i chodzić jak pół ulicy.
              • enia66 Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w 27.04.06, 23:53
                Zgadzam się z tobą w 100%,a jaka radość gdy się coś fajnego trafi.Pozdrawiam
              • Gość: kasidy Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:55
                gdzie na placu miarki jest szmateks?

a ja lubię takie w Zabrzu (ale nie byłam tam już z rok, bo do Zabrza ostatnio
                nie zagdlądam :-( ).
                no więc ten szmateks jest/ był za politechnika. tam jest taki ogromny parking a
                za parkingiem chyba zus, albo urzad pracy. no i za tym w takim niskim budynku
                szmateks. fajne ciuszki były - szczególonie takie bardiej sportowe.
                • Gość: Kaśka Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:42
                  Na Miarki w tym dolnym odcinku między Kochanowskiego a Koścuszki, za adres na
                  Teatralnej dzięki, nie znałam, na Wełnowiec też chętnie wstąpię. Po latach
                  grzebokowych powiem tyle, że kiedy ostatnio szukałam materiału na jakąś góre do
                  czegoś z grzeboka (jak zwykle, dobrać trudno), to Pani ekspedientka się
                  oburzyła, że ja za 40zł za metr oczekuję czegoś lepszego, niż polyester.
                  Własnym oczom nie wierzyłam, kiedy ujrzałam cenę czegoś, co miało być jedwabiem
                  (ponad 100zł). Szycia sobie oszczędziłam, kiedy wydłubałam koszulową bluzkę z
                  czystej jedwabnej surówki na wagę, czyli za 2 zł. Polecam wszelkie odmiany silk
                  lub saide na metkach, sortowacze tego często nie odróżniają!
                  • Gość: zorientowana Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 06.05.06, 11:01
                    A ten ciucholand przy dworcu w Katowicach? NA I piętrze? CO o nim sądzicie?
                    • Gość: Kasia Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: 213.17.235.* 06.05.06, 12:18
                      Syf i dziadostwo.
                      • Gość: Kaśka Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:09
                        Niestety, masz rację, on był dobry, kiedy powstał, a to już sporo lat temu.
                        Godne polecenia są jeszcze dwa w Zawierciu - duży w dawnej hali przemysłowej i
                        mały koło poczty.
                        Wspólnie chyba niezła mapka by nam wyszła, wielkie dzięki i pozdrawiam, ))).
                        • fajna_myszkowianka Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w 07.05.06, 14:38
                          Kaśka ale Zawiercie to nie śląsk tak jak Myszków zresztą!
                          • Gość: Kaśka Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:45
                            OK, jak wolisz ideolo historyczno+geograficzne, to ja pochodze z Cieszynskiego,
                            to tez zupelnie inny Slask, albo dla niektorych zagranica! pzdr.
                            • Gość: Kaśka Re: Pozwiedzałam sobie dzięki Wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:33
                              Na Teatralnej nic nie znalazłam, za to na Wełnowcu wisi czerwona wizytowa
                              kiecka za 250zł. Gdyby nie to zero, kupiłabym natychmiast! Krótkie spodenki po
                              przymierzeniu 10 par nabyłam jednak w domu dziecka, 2pary za 5zł.
                              • Gość: ana jeszcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:01
                                na dworcu pkp kolo ksiegarni jest ciucholand byl ktos moze?taka duza hala...oraz bylam wczoraj jak sie schodzi z dworca pkp po tych schodach przechodzi sie na 2strone ulicy,i idzie w lewo! i zaraz jest ciucholad w podworzu:)kupilam kiecke co teraz sa modne "kloszowe "czarna z satyny za17zl:)jest sporo fajnych ciuszkow...
        • Gość: johana7611 Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:22
          czy możesz podac gdzie w Dąbrówce małej w Katowicach są te sklepiki (adres)
          dzięki wielkie
          • Gość: neska Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:22
            Ja slyszalam,ze gdzies na lipinach jest fajne miejsce
    • Gość: essi Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.eranet.pl 16.07.06, 22:24
      polecam sklep w katowicach, na ul. chopina
      • Gość: perłłłłłłła Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:22

w najlepszych lumpexach oferują jednak odzież wycenianą-trafiają się rarytasy -
        wlumpeksach sprzedających na wagęjednak przeważa śmieć absolutny
    • adamek5555555555 Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w 20.07.06, 14:18
      Serdecznie zapraszamy. Duży komfort ale i zróżniciwana oferta.
      Pozytywne niespodzianki. Wszystko do ustalenia !!
      Opieka nad dziećmi i zwierzętami.
      Korzystne ceny, wielkie promocje i upusty !! Zapraszamy serdecznie.
      25 lat działalnośći !!
      Bardzo proszę o kontakt telefoniczny 0 600 855 601 24h.
      Wiele dobrych i sprawdzonych ofert i rad w przedmiotowej sprawie
      oraz innych propozycji!!!.
      Gwarantowane bezpieczeństwo i gwarancja uczciwości.
      Kultura i solidność !!
      Możliwość dojazdu lub dowozu.
      Wspaniała atmosfera !!!! Stali klienci dodatkowe zniżki i atrakcje !!!
      Wszystko do ustalenia!!
      Asortyment bezpieczny i sprawdzony !!!!
      • maja285 Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w 20.07.06, 18:35
        W zabrzu w strej rzeźni, za ZUSem i na Wolości w centrum ale trzeba w
        poniedziałek super ciuszki dziecięce
        • Gość: katowiczanka Re: Gdzie na Śląsku najlepsza markowa odzież na w IP: *.94.210.157.cable.012.net.il 20.07.06, 22:23
          a ja polecam sklep na ul. warszawskiej chyba 21 w bramie duzy 2 pietrowy
          kupilam tam super spodnie LOGG za 10 pln pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka