Dodaj do ulubionych

Co to za klinika/szpital w Wałbrzychu?

20.06.06, 09:07
Może mi podpowiecie. Mój mąż ostatnio w telewizji zobaczył reklamę jakieś
chyba kliniki w Wałbrzychu (albo koło)gdzie oferują, np. porody w wodzie.
Jest niby bardzo nowoczesna.Widziałją tylko raz, zainteresowała go ale już
wiecej jej nie zobaczył żeby się czegoś bliższego dowiedzieć. Może ktoś mi na
jej temat coś powie. Mam termin coprawda dopiero na grudzień ale w tym czasie
czeka mnie chyba przeprowadzka.Wczesniej rodziłam w Trzebnicy a teraz
myślałam o czymś w Swidnicy ale nie spotkałam się z żadną pochlebną
opinią...Może to w Wałbrzychu to jest właśnie to czego szukam. Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • b.bujak Re: Co to za klinika/szpital w Wałbrzychu? 20.06.06, 15:44
      Specjalistyczny Szpital Ginekologiczno- Połozniczy; Ul. Paderwskiego; otworzyli
      tam oddzial Patologii Ciąży po remoncie i troche bylo ostatnio o tym w mediach
      ( lokalnych ), na początku tego roku zakupili bardzo nowoczesny aparat USG 3D i
      też się tym chwalą w okolicy;
      głównym atutem tego szpitala jest jednak bardzo fachowa kadra lekarzy

prawie 17 miesięcy temu urodzilam tam mojego Mareczka - do wody smile)

wrzuc w wyszukiwarke hasło "Wałbrzych", mozesz poszukac tez wg autora moje
      posty - juz troche pisalam o tym szpitalu na tym forum; jesli jeszcze cos Cie
      interesuje zapraszam na priv
      pozdrawiam
      • karolcia44 Re: Co to za klinika/szpital w Wałbrzychu? 21.06.06, 08:33
        Dziękuję za odpowiedź. Już sie biorę do dalszego szukania informacji. Pozdrawiam
        • karolcia44 Re: Co to za klinika/szpital w Wałbrzychu? 21.06.06, 10:02
          Może ktoś mi jeszcze odpowie czy do porodu w wodzie potrzebna jest ukończona
          szkoła rodzenia? I czy do zzo na życzenie trzeba mieć wcześniej zrobione
          badania (jakie)i konsultacje u anestozjologa? Ile kosztuje pokój o podwyższonym
          standarcie i poród rodzinny. Jestem ciekawa już teraz ale chyba wybiorę się
          jeszcze na te dni otwarte. Z góry dziekuję.
          • b.bujak Re: Co to za klinika/szpital w Wałbrzychu? 21.06.06, 14:22
            do porodu w wodzie nie wymagają szkoly rodzenia ( chociaz szkola sie
            przydaje ); natomiast do zzo jest wymagane uczestnictwo w kilku zajęciach w
            szkole; trzeba tez spotkac sie z anestezjologiem i wypelnic ankiete,
            anestezjolog nie zleca dodatkowych badan, przegląda te, ktore rutynowo robi sie
            w ciąży, ogląda książeczkę ciąży;
            za porod do wody w obecnosci męża zaplacilam 350 zł ( o ile mnie pamiec nie
            zawodzi );
            • medlinka Re: Co to za klinika/szpital w Wałbrzychu? 24.07.06, 13:25
              A powiedzcie mi dziewczny - poród w wodzie i poród do wody to chyba dwie rózne
              sprawy???
              mnie sie wydaje ze porody do wody to chyba rzadko sie u nas odbywają?? Chyba że
              sie myle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka