kubara1 14.03.06, 09:13 Czy możecie mi polecic jakiegoś komptentnego endokrynologa dla dzieci? może być prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieszki Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 14.03.06, 17:45 ta sama lekarka co polecałam w wątku o pediatrze, dr korpal szczyrka, ona jest specjalistą endokrynologii. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaifilip Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 14.03.06, 21:13 Mój synek był na ul. Jaśkowa Dolina 7 u endokrynologa jak najbardziej państwowo. Długi czas oczekiwania, ale jak dziecko malutkie bardzo to starają się jakoś przyśpieszyć termin. Byłam zadowolona z kontaktu i sposobu przekazywania informacji od lekarza. dr. Sztangierska, 341-29-29 w. 50 ( to było jakiś czas temu, mam nadzieję, że dane są nadal aktualne). dorota Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 15.03.06, 10:24 my do dr Sztangierskiej chodzimy do akademii medycznej, ale czy ja wiem czy jest ok? Bada dziecko przez koszulkę!!!!Chodze tam tylko po to zeby zrobili badania krwi i przepisala leki. Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 20.03.06, 11:22 Dr Birkholz i dr Teresa Szczepańska w ABC Family Med w Sopocie Kamiennym Potoku: www.family.med.pl Chodzimy tam w ramach NFZ. Zeby przyspieszyć kolejkę - można na pierwszą wizytę umówić się odpłatnie. Przyznam, że my nie czekałyśmy długo (2 tygodnie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
efqa Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 27.03.06, 09:21 Dr Sztangierska przyjmuje w Akademii i na Jaśkowej. Ja bardzo polecam. I nigdy nie badała przez koszulkę!! e. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 28.03.06, 08:38 to macie szczescie bo my juz u niej bylismy chba z 3 razy i niegdy nie kaze rozbierac dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
aka772 Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 27.04.06, 11:35 a czy slyszeliscie cos moze o dr Dorant? Odpowiedz Link Zgłoś
pensylwania1 Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 27.04.06, 20:49 my chodzimy do dr Dorant, bardzo skrupulatnie bada dziecko, kontaktowa, polecił mi ją mój pediatra i jestemzadowolona, przyjmuje w AM i prywatnie na Dworcowej w Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
aka772 Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 28.04.06, 13:26 pensylwania1, dzieki za info!!! my wlasnie czekamy na nasz termin na dworcowej. mam nadzieje, ze wizyta bedzie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
bozka2 Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 25.09.06, 22:26 Witam, wiem, że forum, na którym wypowiadałaś było dawno, ale ja znajduje się w punkcie, w którym Ty byłaś w kwietniu. Zastanawiam się nad wizytą z moim dzieckiem u pani doktor Dorant. Ty masz to już za sobą. Gdybyś była tak miła i podzieliła sie swoimi wrażeniami byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Bozka Odpowiedz Link Zgłoś
janusia Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 27.04.06, 21:50 Bardzo polecam dr Marię Korpal-Szczyrską! Super pediatra i trafny endokrynolog! POLECAM! bada długo, dokładnie, wnikliwie słucha co rodzić chce przekazać. Moim zdaniem świetny lekarz! Mogę podać namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiazion Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 28.04.06, 10:52 Ja polecam dr Tkaczyk, przyjmuje w Gdańsku-zaspie w centrum "Lotnia" Moge podac namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aka772 Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 27.09.06, 11:15 bozka2, sorry ze tak pozno odpowiadam, ale dopiero zobaczylam Twoj post. otoz my bardzo pozytywnie wspominamy wizyte u tej pani. starsza kobieta, ale nie panikuje, stara sie nadmiernie nie stresowac dziecka, wszystko cierpliwie wyjasnia... ja osobiscie polecam. ale zaznaczam ze bylismy tylko raz do tej pory, wiec to wrazenia z jednej wizyty:) Odpowiedz Link Zgłoś
bozka2 Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 27.09.06, 11:26 Witam, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie, a jak wygląda kwestia dodatkowych badań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aka772 Re: Endokrynolog dziecięcy!!! 28.09.06, 14:37 a tego nie mielismy "przyjemnosci" sprawdzic. wizyta byla platna, wiec przypuszczam, ze i dodatkowe badania odplatnie. a moze dr daje jakies skierowanie np. do wykonania na AM? sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś