Dodaj do ulubionych

jak podac torbe autokarem?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 19:53
czy rejsowy autokar z Polski przewiezie torbe ( za oplata), ktora ktos mi poda z
Polski do Anglii przynoszac na dworzec?
czy tez nie biora?
Obserwuj wątek
    • troll.master Re: jak podac torbe autokarem? 14.10.06, 21:03
      oczywiscie ze tak...zanosisz nie do biura tylko dajesz "w łape" bezposrednio
      kierowcy :-) z tego co wiem jest to powszechna praktyka...wez nr tel do
      kierowcow bo autobus moze przyjechac do Londynu wczesniej a wtedy nikt nie
      bedzie czekal na Ciebie az odbierzesz torbe
      • worm83 Re: jak podac torbe autokarem? 15.10.06, 18:35
        troll.master napisała:

> oczywiscie ze tak...zanosisz nie do biura tylko dajesz "w łape"
        bezposrednio
        > kierowcy :-) z tego co wiem jest to powszechna praktyka...wez nr tel do
        > kierowcow bo autobus moze przyjechac do Londynu wczesniej a wtedy nikt nie
        > bedzie czekal na Ciebie az odbierzesz torbe

Nie trzeba dawać nikomu w łapę. Nie wiem czy to nie podapadnie pod reklamę -
        jeśli tak to sorry i wykasujcie ten post -moi byli współlokatorzy nadawali
        torbę w firmie Alga czy coś takiego. Ja natomiast skorzystałem z usług firmy
        która działa przy polskiej parafii w Manchester.

pozdrowienia
        • troll.master Re: jak podac torbe autokarem? 15.10.06, 22:23
          pisze "w łapę" bo kasa raczej trafia prosto do kieszeni kierowcy...
    • Gość: voo-voo A nie możesz normalnie ją wysłać kurierem? IP: *.aster.pl 15.10.06, 19:25
      Wejdź sobie na www.eurotransport.org i normalnie wyślij kurierem. Kosztuje coś
      ze 200 zł, możesz wysłać do 50 kg, nie musisz nigdzie jeździć. Sami przyjadą i
      dowiozą, a kosztuje prawie tyle samo i masz jakiś list nadawczy, gwarancje, etc.
      • Gość: Rene Re: A nie możesz normalnie ją wysłać kurierem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:31
        A ja wysyłałem paczkę 60 kg wagi do Irlandii za pomocą autokaru i zapłaciłem
        chyba 80 zł.

Bez żadnych problemów, a takich jak ja było conajmniej z 10 osób
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka