Dodaj do ulubionych

i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki

23.10.06, 15:51
POZDRAWIAM!
Obserwuj wątek
    • czarka77 Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 16:10
      Zawsze lepiej niż "Hajnówka wg w44w & Romana".
      Nie zdziwiłam się, bo spodziewałam się takich ???miłych reakcji...
      Są ludzie i ludziska.
      I kto tu jest mniejszością?
      • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 16:34
        Czarka, samaś sobie winna. tylko ze względu na duże prawdopodobieństwo tego, że
        jesteś faktycznie kobietą nie przeczytałaś jeszcze na swój temat uwag bardziej
        krytycznych.
        PRZESTAŃ CENZUROWAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ!
        • mihaj Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 17:41
          w44w napisał:

> Czarka, samaś sobie winna. tylko ze względu na duże prawdopodobieństwo tego, że
          >
          > jesteś faktycznie kobietą nie przeczytałaś jeszcze na swój temat uwag bardziej
          > krytycznych.

Jest duże prawdopodobieństwo, że dokonałeś wielkiego odkrycia co do Czarki. Ale
          spróbujmy założyć, że czarka jest nie tej płci, co napisałeś, to jak byś ją
          potraktował?

> PRZESTAŃ CENZUROWAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ!

A mógłbyś podać przykład cenzurowania, bo to jest niepokojące, co stwierdziłeś.
          Proszę tylko się nie pomyl, bo jeśli myślisz o jakiejś pisaninie, obrażającej
          innych forumowiczów, lub będącej jakimś spamem, to nie będzie odpowiednim
          przykładem.

Pozdrawiam M
          • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 20:25
            a jak nazwiesz propozycje przenosin na inne forum bo to jej powinno być ... jej.
            • mihaj Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 20:35
              w44w napisał:

> a jak nazwiesz propozycje przenosin na inne forum bo to jej powinno być ... jej
              > .

Oj drogi kolego! Napewno nie nazwę tego cenzurą. Czy tylko takie masz uwagi?

Pozdrawiam M
              • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 21:46
                na czym więc twoim zdaniem polega cenzura? jak ją sobie wyobrażasz? sugestie,że
                ten temat się nadaje tutaj , a ten nie są pewnym rodzajem cenzury. jeżeli
                szanownej czarce nie odpowiada treść zamieszczanych postów to powinna odnieść
                się do nich merytorycznie, a nie tylko w sposób wskazujący na konieczną
                amputację. rozumiem że jest jeszcze mlodą niewiastą i zbytnio przejęła się
                swoją rolą, ale pewnie doświadczenie nauczy ja także dystansu do kwestii
                zarządzania forum dyskusyjnego opartego na anonimowym wyrażaniu opinii.
                • romampidlaszuk Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 22:58
                  Z ta mlodoscia to troche przesadziles!!!
                  • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:25
                    romampidlaszuk napisała:

> Z ta mlodoscia to troche przesadziles!!!

w porównaniu ze mną to młoda. pewnie moje dzieci są w zblizonym do jej wieku
                • stasss Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 13:59
                  jaka tam cenzura
                  czarka poprostu kulturalnie napisala ze ty i roman pier....cie glupoty :)
                  • czarka77 Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:01
                    Szkoda, Stasss, że tylko Ty mnie zrozumiałeś ;-)
                    • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:23
                      no właśnie to chciałem przeczytać
                  • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:24
                    stasss napisał:

> jaka tam cenzura
                    > czarka poprostu kulturalnie napisala ze ty i roman pier....cie glupoty :)

no cóż, nie każdy jest tak elokwentny jak ty- widzę, że odebrałeś gruntowne
                    średnie wykształcenie- czyżby LO z DJB?
              • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 21:50
                czarka77 napisała:
                A na serio: od tego jadu już trochę cuchnie. Jakby bazyliszkiem?
                Zatem pierzcie swoje smrodki na prywatnym podwórku.
                Nie chodzi o wyrzucanie z forum. Mam ciekawsze rzeczy do zrobienia ;-)
                Wyobraźcie sobie sytuację: ktoś wchodzi na to forum pierwszy raz... i co?
                Jak najszybciej zamyka stronę. Przez kogo?
                Załóżcie sobie własne forum: "Trucie i opluwanie" czy coś podobnego i sio z
                tymi pyskówkami.
                A na Hajnówce - proszę o Hajnówce. Albo o hajnowianach. I grzecznie!!!
              • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:53
                mihaj napisał:

> w44w napisał:
                >
                > > a jak nazwiesz propozycje przenosin na inne forum bo to jej powinno być .
                > .. jej
                > > .
                > Oj drogi kolego! Napewno nie nazwę tego cenzurą. Czy tylko takie masz uwagi?
                >
                > Pozdrawiam M

często miałeś okazję spotykać się z cenzorem? ile razy? moje doświadczenie,
                zresztą potwierdzane przez innych, mowi mi, że najgorszymi kanaliami wśród
                przedstawicieli tego zawodu byli ludzie próbujący "delikatnie sugerować" zmianę
                tematu, charakteru itd.
                Przy tej okazji pozdrawiam główną cenzorkę imprez kulturalnych w Hajnówce panią
                Irenę P.
                • stasss Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 16:48
                  a gdybym ja ci powiedzial ze zasmiecasz forum i ze nikt (a conajmniej ja) nie
                  mam ochoty tych glupot czytac to czy to byla by cenzura ??
                  • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 16:57
                    opinia?
                    recenzja?
                    • stasss Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 18:14
                      no wlasnie...
                      a wez pod uwage ze czarka tez jest tu uzytkownikiem forum a nie tylko moderatorem
                      proste
                  • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 17:11
                    stasss napisał:

> a gdybym ja ci powiedzial ze zasmiecasz forum i ze nikt (a conajmniej ja) nie
                    > mam ochoty tych glupot czytac to czy to byla by cenzura ??

kojarzysz sobie powód dla którego administratorka tego forum zaczęła reagować
                    na moją wymianę opinii z romanem?
                    jeżeli te dzieciaki z Wołynia , o ktorych pisałem min. nazywasz śmieciami to
                    równasz się z tymi, ktorzy je tak potraktowali ponad 60 lat temu.

WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE NIE KOJARZĄ SOBIE POWODU DLA KTOREGO Z ROMANEM
                    ZOSTALIŚMY TUTAJ "SKARCENI" ODSYŁAM DO POCZĄTKU NASZEJ DYSKUSJI:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=49918635
                    PROBOWAŁEM ZAŁAGODZIĆ REAKCJĘ ADMINKI I GRUPY JEJ ZWOLENNIKÓW FORMĄ LUŹNYCH
                    WĄTKÓW, ALE JAK WIDZĘ NIE DAŁO SIĘ. NO CÓŻ ADMINKA PREFERUJE INNE FORMY
                    LITERACKIE:
                    Autor: stasss
                    Data: 24.10.06, 13:59 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                    jaka tam cenzura
                    czarka poprostu kulturalnie napisala ze ty i roman pier....cie glupoty :)

Autor: czarka77
                    Data: 24.10.06, 15:01 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                    Szkoda, Stasss, że tylko Ty mnie zrozumiałeś ;-)

• stasss Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 18:15
                      a po co ten krzyk ?
                      • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 20:45
                        stasss napisał:

> a po co ten krzyk ?

krzyk powiadasz?
      • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 21:46
        czarka77 napisała:

> I kto tu jest mniejszością?
        >
        >
        Tutaj są kobiety
    • mihaj Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 17:42
      Witam raz jeszcze!

Wątek rozwinął się znacznie. Mimo kilku napomnień w44w nie udowodnił, że Czarka
      cenzoruje wypowiedzi. Coś tam motał, jak to dzisiaj prawica, że napomnienia i
      krytyczne stwierdzenia są cenzurą. To ja muszę odpowiedzieć, że w minionych
      latach nie było tak słodko. Rónież pamiętam niektóre wydarzenia. Trochę swego
      życia poświęciłem na walkę o wolne słowo.
      Jeśli w44w uważa, że kierujący dyskusją, a taką funkcję sprawuje moderator,
      dopuszcza się cenzury, dopuszczając jednych do wypowiedzi, a drugim skracając
      wypowiedź, to oświadczam, że to pomieszanie pojęć.
      A może ja czegoś nie rozumiem? Czyżby Marszałek Jurek, nie dopuszczając opozycji
      do głosu, był również cenzorem? A może dziennikarz, jeszcze nieujawniony agent
      WSI, zamykający wypowiedź politykowi PiS, to też cenzor?
      Ot widzisz w44w, że jakaś ta argumentacja jest słaba.
      A tak powiem, że nosiłem się już kilka miesięcy wstecz z chęciom odejścia z tego
      forum i dzięki temu, że pojawiła się moderatorka, to zostałem. Nie przesadzę,
      gdy napiszę, że bez próby ułożenia dyskusji na tym forum, nikt tu nie zajrzy.
      Nie będzie bowiem nic ciekawego do czytania.
      Wy awanturnicy też tutaj tkwicie, bo są czytający. Wiecie dobrze, że założone
      przez was forum, nie zainteresowało by nikogo. Będziecie tu tylko psóć
      atmosferę, ale nie odejdziecie, bo chora nienawiść i niechęć do kulturalnej
      rozmowy wam nie da zniknąć.

Pozdrawiam M
      • w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 20:48
        czy tak rzeczywiście jest?
        no i jak zwykle wszystkiemu winna ta prawica
      • romanpdlaszuk Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 27.10.06, 23:24
        Dobre !!! Najlepsze to :"checiom" i "psoc" !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka