czarka77 Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 16:10 Zawsze lepiej niż "Hajnówka wg w44w & Romana". Nie zdziwiłam się, bo spodziewałam się takich ???miłych reakcji... Są ludzie i ludziska. I kto tu jest mniejszością? Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 16:34 Czarka, samaś sobie winna. tylko ze względu na duże prawdopodobieństwo tego, że jesteś faktycznie kobietą nie przeczytałaś jeszcze na swój temat uwag bardziej krytycznych. PRZESTAŃ CENZUROWAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 17:41 w44w napisał: > Czarka, samaś sobie winna. tylko ze względu na duże prawdopodobieństwo tego, że > > jesteś faktycznie kobietą nie przeczytałaś jeszcze na swój temat uwag bardziej > krytycznych. Jest duże prawdopodobieństwo, że dokonałeś wielkiego odkrycia co do Czarki. Ale spróbujmy założyć, że czarka jest nie tej płci, co napisałeś, to jak byś ją potraktował? > PRZESTAŃ CENZUROWAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ! A mógłbyś podać przykład cenzurowania, bo to jest niepokojące, co stwierdziłeś. Proszę tylko się nie pomyl, bo jeśli myślisz o jakiejś pisaninie, obrażającej innych forumowiczów, lub będącej jakimś spamem, to nie będzie odpowiednim przykładem. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 20:25 a jak nazwiesz propozycje przenosin na inne forum bo to jej powinno być ... jej. Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 20:35 w44w napisał: > a jak nazwiesz propozycje przenosin na inne forum bo to jej powinno być ... jej > . Oj drogi kolego! Napewno nie nazwę tego cenzurą. Czy tylko takie masz uwagi? Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 21:46 na czym więc twoim zdaniem polega cenzura? jak ją sobie wyobrażasz? sugestie,że ten temat się nadaje tutaj , a ten nie są pewnym rodzajem cenzury. jeżeli szanownej czarce nie odpowiada treść zamieszczanych postów to powinna odnieść się do nich merytorycznie, a nie tylko w sposób wskazujący na konieczną amputację. rozumiem że jest jeszcze mlodą niewiastą i zbytnio przejęła się swoją rolą, ale pewnie doświadczenie nauczy ja także dystansu do kwestii zarządzania forum dyskusyjnego opartego na anonimowym wyrażaniu opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
romampidlaszuk Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 22:58 Z ta mlodoscia to troche przesadziles!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:25 romampidlaszuk napisała: > Z ta mlodoscia to troche przesadziles!!! w porównaniu ze mną to młoda. pewnie moje dzieci są w zblizonym do jej wieku Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 13:59 jaka tam cenzura czarka poprostu kulturalnie napisala ze ty i roman pier....cie glupoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:01 Szkoda, Stasss, że tylko Ty mnie zrozumiałeś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:23 no właśnie to chciałem przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:24 stasss napisał: > jaka tam cenzura > czarka poprostu kulturalnie napisala ze ty i roman pier....cie glupoty :) no cóż, nie każdy jest tak elokwentny jak ty- widzę, że odebrałeś gruntowne średnie wykształcenie- czyżby LO z DJB? Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 21:50 czarka77 napisała: A na serio: od tego jadu już trochę cuchnie. Jakby bazyliszkiem? Zatem pierzcie swoje smrodki na prywatnym podwórku. Nie chodzi o wyrzucanie z forum. Mam ciekawsze rzeczy do zrobienia ;-) Wyobraźcie sobie sytuację: ktoś wchodzi na to forum pierwszy raz... i co? Jak najszybciej zamyka stronę. Przez kogo? Załóżcie sobie własne forum: "Trucie i opluwanie" czy coś podobnego i sio z tymi pyskówkami. A na Hajnówce - proszę o Hajnówce. Albo o hajnowianach. I grzecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 15:53 mihaj napisał: > w44w napisał: > > > a jak nazwiesz propozycje przenosin na inne forum bo to jej powinno być . > .. jej > > . > Oj drogi kolego! Napewno nie nazwę tego cenzurą. Czy tylko takie masz uwagi? > > Pozdrawiam M często miałeś okazję spotykać się z cenzorem? ile razy? moje doświadczenie, zresztą potwierdzane przez innych, mowi mi, że najgorszymi kanaliami wśród przedstawicieli tego zawodu byli ludzie próbujący "delikatnie sugerować" zmianę tematu, charakteru itd. Przy tej okazji pozdrawiam główną cenzorkę imprez kulturalnych w Hajnówce panią Irenę P. Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 16:48 a gdybym ja ci powiedzial ze zasmiecasz forum i ze nikt (a conajmniej ja) nie mam ochoty tych glupot czytac to czy to byla by cenzura ?? Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 16:57 opinia? recenzja? Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 18:14 no wlasnie... a wez pod uwage ze czarka tez jest tu uzytkownikiem forum a nie tylko moderatorem proste Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 17:11 stasss napisał: > a gdybym ja ci powiedzial ze zasmiecasz forum i ze nikt (a conajmniej ja) nie > mam ochoty tych glupot czytac to czy to byla by cenzura ?? kojarzysz sobie powód dla którego administratorka tego forum zaczęła reagować na moją wymianę opinii z romanem? jeżeli te dzieciaki z Wołynia , o ktorych pisałem min. nazywasz śmieciami to równasz się z tymi, ktorzy je tak potraktowali ponad 60 lat temu. WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE NIE KOJARZĄ SOBIE POWODU DLA KTOREGO Z ROMANEM ZOSTALIŚMY TUTAJ "SKARCENI" ODSYŁAM DO POCZĄTKU NASZEJ DYSKUSJI: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=49918635 PROBOWAŁEM ZAŁAGODZIĆ REAKCJĘ ADMINKI I GRUPY JEJ ZWOLENNIKÓW FORMĄ LUŹNYCH WĄTKÓW, ALE JAK WIDZĘ NIE DAŁO SIĘ. NO CÓŻ ADMINKA PREFERUJE INNE FORMY LITERACKIE: Autor: stasss Data: 24.10.06, 13:59 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- jaka tam cenzura czarka poprostu kulturalnie napisala ze ty i roman pier....cie glupoty :) Autor: czarka77 Data: 24.10.06, 15:01 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Szkoda, Stasss, że tylko Ty mnie zrozumiałeś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 18:15 a po co ten krzyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 20:45 stasss napisał: > a po co ten krzyk ? krzyk powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 23.10.06, 21:46 czarka77 napisała: > I kto tu jest mniejszością? > > Tutaj są kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 17:42 Witam raz jeszcze! Wątek rozwinął się znacznie. Mimo kilku napomnień w44w nie udowodnił, że Czarka cenzoruje wypowiedzi. Coś tam motał, jak to dzisiaj prawica, że napomnienia i krytyczne stwierdzenia są cenzurą. To ja muszę odpowiedzieć, że w minionych latach nie było tak słodko. Rónież pamiętam niektóre wydarzenia. Trochę swego życia poświęciłem na walkę o wolne słowo. Jeśli w44w uważa, że kierujący dyskusją, a taką funkcję sprawuje moderator, dopuszcza się cenzury, dopuszczając jednych do wypowiedzi, a drugim skracając wypowiedź, to oświadczam, że to pomieszanie pojęć. A może ja czegoś nie rozumiem? Czyżby Marszałek Jurek, nie dopuszczając opozycji do głosu, był również cenzorem? A może dziennikarz, jeszcze nieujawniony agent WSI, zamykający wypowiedź politykowi PiS, to też cenzor? Ot widzisz w44w, że jakaś ta argumentacja jest słaba. A tak powiem, że nosiłem się już kilka miesięcy wstecz z chęciom odejścia z tego forum i dzięki temu, że pojawiła się moderatorka, to zostałem. Nie przesadzę, gdy napiszę, że bez próby ułożenia dyskusji na tym forum, nikt tu nie zajrzy. Nie będzie bowiem nic ciekawego do czytania. Wy awanturnicy też tutaj tkwicie, bo są czytający. Wiecie dobrze, że założone przez was forum, nie zainteresowało by nikogo. Będziecie tu tylko psóć atmosferę, ale nie odejdziecie, bo chora nienawiść i niechęć do kulturalnej rozmowy wam nie da zniknąć. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
w44w Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 24.10.06, 20:48 czy tak rzeczywiście jest? no i jak zwykle wszystkiemu winna ta prawica Odpowiedz Link Zgłoś
romanpdlaszuk Re: i nazwali to forum: Hajnówka wg czarki 27.10.06, 23:24 Dobre !!! Najlepsze to :"checiom" i "psoc" ! Odpowiedz Link Zgłoś