konfederata 05.11.06, 21:10 pomyślałem o Tobie kiedy swoją Skodą Favoritką wjechałem do rowu na Chmielnej! czy ktoś wie dlaczego ul. Chmielna jest tak zapomniana ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ckmi Re: Osiemnastocylindrowiec gdzie jesteś ??? 05.11.06, 21:29 Zapytaj kandydatów na radnych. Oni wiedzą wszystko i wiedzą jak wszystko naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Chmielna 05.11.06, 21:29 Chmielna miała stanowić obwodówkę Bielska . Pozostały wystające studnie w okolicach Miodowej i żwir na Chmielnej . Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Chmielna 05.11.06, 21:33 nikandr napisał: > Chmielna miała stanowić obwodówkę Bielska . Pozostały wystające studnie w > > okolicach Miodowej i żwir na Chmielnej . O widzisz jakie rewelacje człowiek znalazł. Nikt z władzy wcześniej o tym nie wiedział. Zostanie taki człowiek radnym i powie staroście "Chmielna jest twoja" Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Re: Chmielna 05.11.06, 21:39 ckmi napisał:O widzisz jakie rewelacje człowiek znalazł. Nikt z władzy wcześniej o tym nie wiedział. Zostanie taki człowiek radnym i powie staroście "Chmielna jest twoja". Cóż , spytaj tych , którzy w czynie partyjnym budowali Chmielną ,no niechby ,próbowali budować . Sprawdż ,czy na końcu Miodowej nie ma ruin uzbrojenia poważnej drogi . Skype: "Bielelek".Strona:www.republika.pl/nikandr Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Chmielna 05.11.06, 21:50 nikandr napisał: > Cóż , spytaj tych , którzy w czynie partyjnym budowali Chmielną ,no > niechby ,próbowali budować . Być może w czynie społecznym tę drogę budował mój ojciec bo urodził sie w Bielsku ale o co mam spytać tego nie rozumiem. > Sprawdż ,czy na końcu Miodowej nie ma ruin uzbrojenia poważnej drogi . Miodowa jest prostopadła do Chmielnej. O czym ty pleciesz kandydacie. I to sa k.. kandydaci na radnych ... co ty człowieku wiesz np. o stanowieniu prawa lokalnego.. wracaj na wioskę i staraj sie o funkcję sołtysa. Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Chmielna 05.11.06, 22:48 ul. Miodowa jest równoległa do ul.Chmielnej są połozone po różnych stronach rzeki Białki "ruiny uzbrojenia poważnej drogi" to są po przedłuzeniu ul.Północnej Radni powinni znać topografię miasta , tej wiedzy nie da pismo swięte z radiem z torunia razem wzięte Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Chmielna 05.11.06, 23:36 o ile wiem, nikandr nie startuje ... Więc po co te kąsliwe uwagi??? Odpowiedz Link Zgłoś