mexican3 06.11.06, 19:33 ja jako pierwszy: za wtykanie nosa w każdy temat (nawet nie mając o nim pojęcia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemens.klemens Nie zgadzam się! 06.11.06, 19:47 JESTEM PRZECIWNY! Tak nie można. Bambii analizuje szczegółowo rozważając pojedyńcze frazy i słowa. Jest to denerwujące, bo obok rzeczowej polemiki, potrafi uczepić się słowa i awantura gotowa. Jest to mobilizujące, bo zmusza do myślenia w trakcie pisania, aby nie było klepania w klawiaturę dla klepania. Forum ma to do siebie, że każdy moze wszędzie wetknąć nos. Można nie reagować, można polemizować, można złośliwie spointować. Najlepsza bronią są rzetelne argumenty, a gdy te zawodzą, pokryć interlokutora milczeniem. Sam ze sobą nie będzie gadał. Przemoc jest nie do przyjęcia, zarówno na forum jak i w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.morski Re: Nie zgadzam się! 06.11.06, 22:23 > Bambii analizuje szczegółowo rozważając pojedyńcze frazy i słowa. A może rozwadniając problem? > potrafi uczepić się słowa Tym się głównie zajmuje > Jest to mobilizujące A nie jest zniechęcające do czytania? >bo zmusza do myślenia w trakcie pisania, ale nie bambiego >można złośliwie spointować nie można,tylko bambii może > Najlepsza bronią są rzetelne argumenty, Powiedz to bambiemu >Sam ze sobą nie będzie gadał. będzie,będzie,zobacz ile razy sam sobie odpisywał A co do pysłu wywalania kogokolwiek-autocenzura nie pozwala mi napisac co myslę o takich metodach Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Nie zgadzam się! 06.11.06, 22:29 bydlaq napisał: > Taa... i zrób jedynie słusze forum, gdzie wpisują się jedynie słuszni... Mesieur Bydláq, a kto tu mówi o jedynie słusznych? "Tylko wzajemna tolerancja może nas uratować". Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 19:50 g...no mnie obchodzi bambi, zycia by mi zabrakło na czytanie jego tekstow. forum zrobiło sie nudne jak flaki z olejem głównie za jego sprawą ale nie tylko. Kiedys były częściej konkretne pytania, problemy, mozna było sie czegoś dowiedzieć (co, gdzie w Siedlcach itp.)teraz tylko syf polityczny i to głównie jedna strona nadaje. Ohyda. Byłbym mocno za ciszą w polityce ale to sie nie uda bo trzeba agitowac. To prawda, że jakby odjać bambiego i jego kilku klakierów lub zrobic zero polityki to moze byłoby trochę ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Nie zgadzam się! 06.11.06, 19:55 Nie ma przeszkód, aby pisac o mieście i wydarzeniach w mieście. Kazdy z nas mieszka w róznych dzielnicach i nie biega po całych Siedlcach, dlatego warto wrzucać na forum wiadomości z różnych zakątków grodu. Zacznijmy, i ja i TY. Odpowiedz Link Zgłoś
syriooshe Re: Nie zgadzam się! 06.11.06, 22:08 Bambi srambi. Fakt, paskudny charakter. Dokladnie jak ktos napisal, czy ma pojecie czy nie, swoje 3 grosze musi wrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 19:57 Wprawdzie polityki dla mnie aż nadto, ale Bambi jest jedyny w swoim rodzaju, ma zostać i basta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martini1001 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 21:40 ja też jestem przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 21:43 A ty co kupiłeś sobie forum na własnośc ? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 21:44 mexican, puknij się dwa razy (co najmiej) w czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 21:59 a ostatnio jakis guthead chyba robi z bambim wyscigi na polityczne brednie bo śmieci także niezgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Inna cenzura czy prowokacja? 06.11.06, 22:10 Zostawcie bambii'ego w spokoju. Z kim bym się potykał? Ciekawe, "co mi zrobi, jak mnie złapie?" Dzień bez bambii'ego to jak palenie bez zaciągania. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Prowokacja 06.11.06, 22:15 Chyba prowokacja. Bambii jaki jest każdy widzi. A przecież my też potrafimy innych zdenerwować. Tylko wzajemna tolerancja może nas uratuje. Jeszcze dobre wychowanie - forum elegantorum! Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Prowokacja 06.11.06, 22:19 Forum elegantorum prawisz... Jest od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Inna cenzura czy prowokacja? 07.11.06, 10:47 krzycho1252 napisał: >Dzień bez bambii'ego to jak palenie bez zaciągania. Cudne określenie. Takie prawdziwe. bambii potrafi uzależnic każdego na swój sposób :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Inna cenzura czy prowokacja? 07.11.06, 19:56 teofano1 napisała: > > >Dzień bez bambii'ego to jak palenie bez zaciągania. > > Cudne określenie. Takie prawdziwe. bambii potrafi uzależnic każdego na swój > sposób :D Ja jeszcze nie jestem uzależniony. "bambii". To cygara czy rodzaj fajki? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Inna cenzura czy prowokacja? 07.11.06, 20:43 krzycho1252 napisał: >"bambii". To cygara czy rodzaj fajki? Chyba fajka, czasami jakiejś zadym... przepraszam dymu narobi :D I uzależnia :) Mnie przynajmniej na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Inna cenzura czy prowokacja? 07.11.06, 21:01 Krzycho1252 już cię namierzyli. Poczekaj jak będę jutro na mieście to zadzwonię do ciebie z budki, bo z domu to ci się mój nr wyswietli i będziesz wiedział za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 22:17 Taa... i zrób jedynie słusze forum, gdzie wpisują się jedynie słuszni... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 22:18 a cóż to za głupi pomysł!!! demokracja w krajujest. Jest? Jest! to się nie przyrzepiaj do Bambiiego! Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 23:13 Bardzo mi miło że takie zainteresowanie moją skromną osobą, i dziekuję Panie Marcinie za ten miły wątek. Dziekuję wszystkim osobom którzy są ZA oraz tym którzy są PRZECIW. Dowodzi to że nie wszyscy się zgadzamy i forum, jako to medium wymiany myśli i opinii, funkcjonuje sprawnie. Czasem zdarzają się agresywne posty ale dopóki nie łamią prawa są dozwolone, od oceny czytających zależy czy wezmą te posty do serca czy nie. W związku z podsuniętym przez dobrego znajomego pomysłu będę chciał go zrealizować. Mogę tym ZA obiecać ze po wyborach będzie mnie mniej z racji podjętych wyzwań o których wcześniej pisałem. Tym PRZECIW obiecam że czasem tu zajrzę "przeanalizować" parę postów ;), i spojrzeć na władzę (jaka by ona nie była) . Dodatkowo tym PRZECIW mogę obiecać iż z każdym chętnie (jeśli będą mieli ochotę) się spotkam na wymianę myśli w realu, internet ma swoje ograniczenia. Wszystkim życzę więcej luzu bo czeka nas gorący okres, a potem też trzeba będzie żyć. Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 06.11.06, 23:35 I to by było na tyle. Finis! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 03:21 a własnie, że nie. mnie też niech wyrzucą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 08:25 pogadaj z efemerycznym przyjacielem, może coś się da zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 09:24 jestem zdecydowanie przeciwny wyganianiu bambiego jestem również przeciwny wyganianiu kogokolwiek z formu zakładanie kagańca niczemu dobremu nie służy to, że wielu ludzi wypowiada się na tematy nie majac o nich żadnego pojęcia nie jest w naszej rzeczywistości niczym nienormalnym wręcz przeciwnie - wypowiadanie się - ba, nawet decydowanie o istotnych rzeczach - nie mając o nich żadnego pojecia - jest jak najbardziej normalne normalne - bo powszechne - więc stało się normą :)) gdyby nie tacy ludzie bambii - to formu zmarło by śmiercia naturalną i byłaby to szkoda niepowetowana bo to drodzy państwo formu wymiany mysli i pogladów a kto chce się postawić w roli wyroczni i straznika - i kontrolować czy wymieniane mysli są prawidłowe czy złe ? chyba tylko głupiec moze sobie uzurpowac takie prawo gdyby nie było brzydoty - nie byłoby również piekna jest takie ładne słowo - tolerancja ci, którzy nie rozumieją a posiedli trudna sztukę posługiwania sie słownikami, wyszukiwarkami - niechaj zwróca uwagę, że tolerancja to troszczke szersze pojęcie od - tolerancji dla jedynie słusznych opinii ot garska luźnych myśli przy porannej kawie RĘCE PRECZ OD BAMBIEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 10:27 bppieronek napisał: > RĘCE PRECZ OD BAMBIEGO !!! Piorunek czyżby to oznaczało, że są szanse na bardziej czułe kontakty miedzy wami :) To było by piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
wytaczacz_podsuwnicowy każdy miecz ma 2 ostrza jak mawiał geralt z rivii 07.11.06, 09:38 i dlatego mozna by spytać "kto jest za wywaleniem mexican3 z forum i za co?" więc nie zatykaj komuś ust by czasem i tobie nie zatkano.... Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 09:49 mexican3 napisał: > ja jako pierwszy: za wtykanie nosa w każdy temat (nawet nie mając o nim pojęcia > ) dawno tak głupiego wątku tutaj nikt nie założył. Zgadzam sie, że Bambii ma tendencję do wypowiadania się na tematy, o których nie ma zielonego pojęcia, często jego poglądy w moim mniemaniu są zwyczajnie głupie (nie zawsze), ale nie zmienia to faktu, że równie dobrze można byłoby założyć wątek w stylu: kto jest za wygnaniem mexicana z forum, za IQ poniżej 60. Bambii ma prawo do wyrażania swoich poglądów tak jak i Ty masz prawo do swojej głupoty. Moler Odpowiedz Link Zgłoś
doberek4 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 19:34 popieram molera Odpowiedz Link Zgłoś
polityks Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 20:56 bambi jest aktywny poprostu, nie można mu tego zabronić, ale można go nie czytać pozdrawiam cie bambi ps. walczmy wolne siedlce!!! głosujmy na mariusza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 22:28 ZA WOLNE SIEDLCE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 22:44 Partyzant nie krzycz. Chyba Cię jeszcze nie rozstrzeliwują :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 22:45 dopiero po wyborach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 22:55 To jeszcze może zdążymy się napic. Takie ostatnie zyczenie. Moje :D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 23:38 podaj termin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 23:49 Tia i znów wybierzesz kolegę zamiast mnie. Dziwne masz upodobania:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 23:55 ja głupi podobno jestem jak piszą przedmówcy, rozwiń myśl proszę ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 23:56 tyle razy namawiałam na wspólną wypitkę. A Ty co piłes, ale z blondynem krótko, bardzo krótko przyciętym. Który nawet nie potrafił wysłac Cię pod mebel mimo moich usilnych próźb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 23:57 bo on śakiś zmęczony .. nie dał rady , a podobno twardy gość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 07.11.06, 23:59 Też tak myślałam. A tu rozczarowanie. Ehhhhh miał inwalidę organizm osłabiony i nie upodlił go konkretnie (Ciebie) Dobra nie będe więcej się na ten temat rozpisywac, bo jak mnie dorwie to tak przypadkiem przejedzie ze dwa lub trzy razy dla pewności. Bo nerwowy jest. A ja chcę jeszcze troszkę pożyc. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:01 ale dzielny był , ja też bliski zgonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:04 Mma ochotę się wybrac. pieronek mnie rozbałamucił ostatnio swym towarzystwem. mam chęc sprawdzic czy i inni tak potrafią. Bez podtekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:05 Napisz meila jak złapiesz natchnienie. Może jakies towarzystwo dodatkowo sobie zorganizuj, bo ja ostatnio słabuję i jestem małolitrażowa Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:08 a po co mnie towarzystwo, małolitrażowe kobity mnie pasują ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:07 a gdież mi stawać w szranki z tym yntelekualistom, nie dam rady ;) zresztą, jak na forumowy wodnik.suffarek się dowie niechybnie nas zwyzywa za indolecję i wyśle na kurs posługowania się słownikami "śakimiś" ;) chcesz tego ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:10 Z Toba wszystko i przeciw wszytkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:11 to brzmi jak propozycja .... czy mam sie skusić ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:13 Napisz jak bedziesz miał natchnienie na meila. Ja sprawdzę zasobnośc skarbonki. I możemy ładnie razem powygladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:14 > I możemy ładnie razem powygladac :) pofiglować ? bo nie zroumaiłem, jakaś brykieta mi wpadła do ucha ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:15 bambii napisał: > pofiglować ? A bedziesz w stanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:17 że niby nie dam rady ? ;))) dla wszystkich informacja : to jest wątek o mnie i proszę sie nie "wtrancać" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:19 bambii napisał: > że niby nie dam rady ? ;))) Czyżbys się wykurował? Jakie witaminki bierzesz Vibovit? > dla wszystkich informacja : to jest wątek o mnie i proszę sie nie "wtrancać" ;) Ci co nie powinni nie "bendom" to są powazni ludzie. A i etee coś mi pisze, ze by sie wybrała. Masz okazję ja poznac. Bedziesz miał jak się dotelepiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:21 > bierzesz Vibovit? żabciu w moim wieku to juz geriavit i niebieska pstylka, ale nazy jej nie pomnę ;) > A i etee coś mi pisze, ze by sie wybrała. że niby banda "łysego" na jednego ? :)))) "PIONTEK" mozę być ? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:22 oczywiście zanim mnie wygnają ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:25 no to na mnie już czas, lecę do posługi małżeńskiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:29 bambii napisał: > no to na mnie już czas, lecę do posługi małżeńskiej :))) Łuuu tabletki zaczęły działac? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:27 bambii napisał: > żabciu w moim wieku to juz geriavit i niebieska pastylka, ale wjej nie pomnę > ;) To weź garśc tych pastylek.O Geriavicie mówię, tak dla konserwacji umysłu. :) > że niby banda "łysego" na jednego ? :)))) eeee tam. Dwie śliczne dziewuszki contra taki jeden brzydal w niezbyt dobrze dobranych koszulach :) > "PIONTEK" mozę być ? Może byc pionte. tak około 21wszej Etee a Ty jak? Moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:13 martwi mnie że Kzycho1252 sie nie wypowiedział.... ZA on czy PRZECIW ? - W którym mieszkasz okręgu ?: w 1? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:14 bambii napisał: > martwi mnie że Kzycho1252 sie nie wypowiedział.... > ZA on czy PRZECIW ? On Cię lubi na swój sposób. :) Dobranoc mój serial kryminalny właśnie się toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto jest za wygnaniem Bambiego z forum i za c 08.11.06, 00:16 niestety od kiedy kazał do siebie mówić per PAN już go nie widzę, do KF'a go wsadziłem jakoś nie mam ochoty w dyskurs z nim wpadać ... ;) z PANAMI nie dyskutuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: BAMBI SRAMBI. 08.11.06, 12:51 Cóż za głębia myśli. Się człowieku popisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
syriooshe Re: BAMBI SRAMBI. 08.11.06, 18:10 Głębia myśli powiadasz.. . Widocznie nie załapałeś puenty. Płycizna logiki? Istnieja rzeczy na które szkoda jest słów/czytaj czasu/. Zapoznaj sie z kilkoma, kilkunastoma czy też kilkudziesięcioma opinimi osobnika wymienionego w temacie, to może załapiesz. Człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś