Dodaj do ulubionych

Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asłanowi

13.10.06, 15:17
czy ktoś zauważył zmianę wizerunku ulicy podczas ostatnich kilku lat pod
panowaniem obecnego Prezydenta ....

nie wiecie kto będzie mieszkał w Pałacu Ogińskich ? bo fajna chate ktoś sobie
szykuje widze ...
Obserwuj wątek
    • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:19
      abanderado napisał:

> nie wiecie kto będzie mieszkał w Pałacu Ogińskich ? bo fajna chate ktoś sobie
      > szykuje widze ...

ja ;) zawsze marzyłam o takim pałacyku i juz prawie prawie ... nie moge juz się
      doczekać przeprowadzki ;)
    • bambii Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:20
      he he , wyszło szydło z worka ....
      • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:22
        ale ogródka(parku)nie ogrodzisz .... ?
        • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:26
          abanderado napisał:

> ale ogródka(parku)nie ogrodzisz .... ?

jak Twój kandydat wygra (tfu tfu tfu) to wtedy odgrodzę się od niego na całej
          linii bo wyprowadzka nie wchodzi w grę ;)
          • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:33
            ale dzieki niemu nbędziesz miała ładny widok z okna kiedy będziesz ospale
            przeciągać się na balkonie spoglądając na asłanowicza ...

• niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:35
              abanderado napisał:

> ale dzieki niemu nbędziesz miała ładny widok z okna kiedy będziesz ospale
              > przeciągać się na balkonie spoglądając na asłanowicza ...

a gdzie ja mam balkon, bo jakoś w planach remontu go nie było?ojej muszę gnać
              na plac budowy, bo mi "fachowcy" jeszcze cos dobudują
              • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:37
                niunianiu napisała:
                abanderado napisał:
                > ale dzieki niemu nbędziesz miała ładny widok z okna kiedy będziesz ospale
                > przeciągać się na balkonie spoglądając na asłanowicza ...
                > a gdzie ja mam balkon, bo jakoś w planach remontu go nie było?ojej muszę gnać
                > na plac budowy, bo mi "fachowcy" jeszcze cos dobudują

bo to ma być niespodzianka, ma być taki hydraulicznyc, niewidoczny dla
                innych ...
                • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:44

> bo to ma być niespodzianka, ma być taki hydraulicznyc, niewidoczny dla
                  > innych ...

ach to Ty mi szykujesz tą niespodziankę och cudowny jesteś :-*
                  • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:49
                    niunianiu napisała:
                    bo to ma być niespodzianka, ma być taki hydraulicznyc, niewidoczny dla
                    innych ...
                    ach to Ty mi szykujesz tą niespodziankę och cudowny jesteś :-*

dziękuję ;-)
                    nie wiemy tylko ile garażyków ostatecznie zrobić
                    bo autek chyba bedzie więcej niż u beckhamów co im ostatnio budowalismy
                    • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:52
                      abanderado napisał:

> dziękuję ;-)
                      > nie wiemy tylko ile garażyków ostatecznie zrobić
                      > bo autek chyba bedzie więcej niż u beckhamów co im ostatnio budowalismy

co najwyżej 1 mercedesik klasy E, jakiś Jeep Cheeroke no i limuzyna a co... no
                      i jakaś yamaha, będę śmigać na dwóch kółkach po Asłanowicza ;)
                      • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:59
                        abanderado napisał:
                        > > dziękuję ;-)
                        > > nie wiemy tylko ile garażyków ostatecznie zrobić
                        > > bo autek chyba bedzie więcej niż u beckhamów co im ostatnio budowalismy
                        >
                        > co najwyżej 1 mercedesik klasy E, jakiś Jeep Cheeroke no i limuzyna a co...
                        no
                        > i jakaś yamaha, będę śmigać na dwóch kółkach po Asłanowicza ;)

robi się
                        a hummera ani jednego ani porsche 911 ???
                        • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 16:30
                          abanderado napisał:

> robi się
                          > a hummera ani jednego ani porsche 911 ???

hummer za "wielka krowa", ale jeśli proponujesz porshe to nie pogardzę jakże
                          skromnym upominkiem w postaci porsche 911 Carrera Cabrio
                          • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 16.10.06, 08:29
                            911 turbo bedzie ...
                            • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 16.10.06, 09:18
                              uwielbiam z rańca dobre wiadomości ...
                              • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 18.10.06, 17:51
                                czemu jak tak Ci zazdroszcze ... :-)
                                • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 24.10.06, 15:04
                                  nininiu jak roboty idą ? nie uciekli wszyscy na wyspy ?
                                  • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 24.10.06, 15:36
                                    abanderado napisał:

> nininiu jak roboty idą?

nie wiem, nie mam czasu na nadzór, może zdasz mi relację, garażyk gotowy?
                                    • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 11:12
                                      nie jeden nawet,w przyszłym tygodniu przylatują włoscy(szwarcarscy:-)
                                      dekoratorzy wnętrz - dtalego zarezerwuj sobie choc chwilke
                                      będzie trzeba podejmowac decyzje ...
                                      • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 11:25
                                        chwilka zarezerwowana :)
                                        • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 12:33
                                          z przecieków wiem iz będą rekomendować kamień i drewno na wykończenie wnętrz ...

• niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 12:58
                                            kamień - stanowcze NIE
                                            drewno - jak najbardziej
                                            pozdrawiam ;)
                                            • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:00
                                              bez kamienia ??? eee ... jak chcesz
                                              to już z nimi ustalaj
                                              • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:12
                                                eee.. "ustalaj z nimi"!!!!
                                                no co ty, od tego mam gościa od garażyku i porshaczka (czyt.abanderado przyp.
                                                red.)
                                                ;)
                                                • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:38
                                                  ja byłem za kamieniem a w takiej sytuacji nie widze innej lepszej alternatywy
                                                  zreszta wylewki pod kamien są zrobione, i jeśli nie kamień to trzeba wszystko
                                                  burzyć ... a terminy gonią .....
                                                  • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:41
                                                    abanderado napisał:

> ja byłem za kamieniem
                                                    ale to ja co rano będę patrzeć na Asłanowicza przeciągając się ospale

> zreszta wylewki pod kamien są zrobione, i jeśli nie kamień to trzeba wszystko
                                                    > burzyć ...
                                                    trudno ...

> a terminy gonią .....
                                                    no więc do roboty !!!
                                                  • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:45
                                                    faktury przesyłamy kurierem do kancelarii inwestycyjnej reprezentującej
                                                    wlasciciela ...

STOP STOP STOP

przestać budować natychmiast !!
                                                    przestać budować natychmiast !!
                                                    przestać budować natychmiast !!,

zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających na celu zburzenie
                                                    budynku, powtarzam zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających na
                                                    celu zburzenie budynku
                                                  • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:46
                                                    abanderado napisał:

> faktury przesyłamy kurierem do kancelarii inwestycyjnej reprezentującej
                                                    > wlasciciela ...
                                                    >
                                                    > STOP STOP STOP
                                                    >
                                                    > przestać budować natychmiast !!
                                                    > przestać budować natychmiast !!
                                                    > przestać budować natychmiast !!,
                                                    >
                                                    > zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających na celu zburzenie
                                                    > budynku, powtarzam zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających na
                                                    > celu zburzenie budynku

DZIAŁAJ TAK DALEJ A BĘDZIESZ ZMUSZONY JECHAĆ PO CHLEB DO IRLANDII
                                                  • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:55
                                                    ale ja właśnie z tamtąd wróciłem ...

najbardziej na świecie lubie masło irlandzkie mniamm
                          • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 10:15
                            Abanderado jak mogłeś pozwolić na to, żeby zburzyli parkan przy Pałacu?!
                            biegałam po nim, jak byłam dzieckiem, a teraz .... fachowiec
                            • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 10:34
                              parkan parkan nie przesadzaj ...
                              taki cuda tam bedą i miejsca do biegania dużo,

• niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 10:46
                                no cóż skoro tak mówisz to może odżałuję ech ;)
                                • muchawka Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 17:25
                                  Niunianiu, ten parkan to był trochę dalej, wzdłuż ul. Komarskieg. Przed samym
                                  pałacem była kiedyś tylko balustrada betonowa. Zresztą zobacz na historycznych
                                  juz zdjęciach.
                                  images.google.pl/imgres?
                                  imgurl=www.siedlce.um.gov.pl/miasto/zabytki/zab_park_3d.jpg&imgrefurl=htt
                                  p://www.siedlce.um.gov.pl/miasto/wit_zabytki.cfm&h=500&w=375&sz=194&hl=pl&start=
                                  2&tbnid=0tnV13YXhCz2NM:&tbnh=130&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dpa%25C5%2582ac%
                                  2Bogi%25C5%2584skich%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
                                  • muchawka Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 17:26
                                    Ten link powinien zadziałać.

www.siedlce.um.gov.pl/miasto/wit_zabytki.cfm
                                    • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 09:14
                                      www.siedlce.um.gov.pl/miasto/zabytki/zab_palac_4d.jpg
                                      o to mi się tu właśnie rozchodzi, tego mi będzie brakować, ech...
                                      • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 09:18
                                        nie mogli go zostawić!!!
                                        przecież nikomu by nie przeszkadzał, porównaj zdjęcia z przed i po remoncie.
                                        • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 09:27
                                          ale kiedyś noge sobie obtarłwem biegając beztrosko po tym murku ...
                                          • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 09:28
                                            biedaku, to dlatego rozwaliłeś, oż ty mścić się na moich wspomnieniach, Ty
                                            brutalu
                                            • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 10:55
                                              chce uniknąć powtórzenia się sytuacji przyszłym pokoleniom siedlczan ... :-)
                                              • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 11:01
                                                nie tańsza jest tabliczka z napisem:
                                                ---nie właś, bo potłuczesz się, jak ja---
                                                abanderado

• abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 11:03
                                                  a te dzieci co z maleńkości nie dadzą rady przeczytać ?
                                                  • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 11:07
                                                    można napisać: "jak nie umiesz czytać to spójrz na dołączone zdjęcie" i
                                                    załączyć twoją fotkę z lat dziecięcych ;)
                                                  • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 10.11.06, 23:39
                                                    o i to byłoby równie atrakcyjne jak sam obiekt
                                                  • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 11:30
                                                    niuniuniu ktos na Twoim placie robi "kompanie:-)"
                                                  • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 11:32
                                                    abanderado napisał:

> niuniuniu ktos na Twoim placie robi "kompanie:-)"
                                                    czy chcesz powiedzieć, że "ktoś robi u mnie kampanię"?!
                                                    kto?!
                        • niunianiu Re: HUMMER 30.10.06, 12:17
                          www.autokrata.pl/ogien/517/hummer_nie_taki_swietny/
                          bez komentarza ;)
    • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:02
      abanderado napisał:
      > nie wiecie kto będzie mieszkał w Pałacu Ogińskich ? bo fajna chate ktoś sobie
      > szykuje widze ...

i ty chcesz "zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających
      na celu zburzenie budynku"

czy to zazdr.....
      • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:06
        zburzy sie i wybuduje z prawidłowymi wylewkami, bedzie OK
        • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:07
          ale jak sam mówiłeś terminy!!!
          a ja chcę GWIAZDKĘ spędzić w pałacyku :(
          • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:11
            do gwiazdki to jeszcze dwa razy zdąrzymy zburzyć i wybudować,
            tak sie ekipy wyszkoliły na wyspiarskich-akordach
            • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:24
              miej na względzie moje życie na walizkach
              oszczędź mi tego zburzyć-wybudować-zburzyć-wybudować
              • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 15:46
                oki
                bierzesz nową TT ?

www.luxlux.pl/artykul/1194/nowe_audi_tt_roadster
                • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 15:53
                  abanderado napisał:
                  > bierzesz nową TT ?

powiedz kiedy i gdzie, a się zjawię
                  ps. Ti-Ti bije 911 na głowę!!!
                  • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 08:41
                    nie nie spokojnie 911 to klasyka i nie da się jej porównać z żadnym innym autem,
                    TT została zrobiona dla Ciebie ...
                    • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 09:48
                      abanderado napisał:

> TT została zrobiona dla Ciebie ...

no i wydało się ;)
                • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 30.10.06, 11:44
                  a jak ten

motoryzacja.interia.pl/galerie/najnowsze/jeep/zdjecie/duze,306799,23
                  • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 30.10.06, 18:07
                    ten jest ok ale ok to za mała
                    dlatego z tego segmentu planowane jest audi Q7
                    • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 12.12.06, 13:53
                      fotoforum.gazeta.pl/3,0,210017.html
                      boski ;)
                      • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 12.12.06, 22:06
                        od dawna wiem ze to najlepsiejszy terenowiec na rynku obok cayenna...
                        wnetrze jest jeszcze bardziej miazdzace wzgledem konkurencji...

w ramach ciekawostki niunianiu powiem Ci ze teraz na to auto w PL jest kolejka
                        jak w PRL musisz czekac do 3 mcy !!! aha i jeszcze jedno to auto jest
                        produkowane/skladane na Slowacji !!!
                        • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.12.06, 08:19
                          abanderado napisał:
                          > od dawna wiem ze to najlepsiejszy terenowiec na rynku obok cayenna...
                          tia porshiaczek też śliczne cudo
                          ps. wspólna pasja? ;)
    • kacperek111 Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 10:10
      ja zauważyłem faktycznie pan prezydent sprzedał panu Strusowi kilka działeczek
      ten to wyrzucił ludzi z mieszkań a miasto znowu musi dać tym ludziom mieszkania
      bo ktoś coś "przeoczył"
      • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 10:17
        tia to Pan Prezydent może sprzedawać działki ?
        takie ma kompetencje ? tak ?
        a rada miasta nie macza w tym palców przypadkiem ?

zapytaj koleżanki jak nabyła najlepszą miejscówke w mieście i sobie ją teraz
        remontuje ...
        • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 10:28
          abanderado napisał:

> zapytaj koleżanki jak nabyła najlepszą miejscówke w mieście i sobie ją teraz
          > remontuje ...

nie wyjeżdżaj mi tu z podtekstami...

• abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 12:57
            dobra dobra,
            będe milczał jak grób,

czy katakumby mają być zgodnie z pierwszą wersją projektu czy jakieś "świeże"
            pomysły są ...
            • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 13:07
              napisał:

> czy katakumby mają być zgodnie z pierwszą wersją projektu czy
              > jakieś "świeże" pomysły są ...

od pomysłów mam Ciebie, podrzuć kilka to pogadamy ;)

• ygd Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 22:12
      A co wspólnego ma Pan Symanowicz z remontem Pałacu?
      Bo widać, ze w mieście sporo się zawsze remontów robi, ale to się dziwnie z
      wyborami łączy :|
      • muchawka Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 27.10.06, 06:58
        Nie zadawaj pytań nie na temat. Ty tylko taki skrót myślowy, rzecz traktuje o
        czymś innym.
    • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 27.10.06, 10:25
      dzisiejszym "życiu" ukazały się zdjęcia moich salonów
      niezła robota abanderado, tak trzymać!

• abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 28.10.06, 20:27
        to tylko te skromne lokale
        prawdziwego oblicza lud nie ujrzy ...
        • brat_szczepana Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 30.10.06, 18:13
          Przecież właścicielka to ludzka pani, jak jej wielka poprzedniczka na salonach.
          Lud nie jest bez szans.
          • noemilux Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 31.10.06, 20:58
            www.tygodnik.siedlecki.pl/t2168-palac.oginskich.jest.piekny.htm
            i wszystko jasne ...
            • klemens.klemens Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 31.10.06, 21:08
              TS zamieścił niestety tylko jedno zdjęcie, tak jest przynajmniej w wersji
              elektronicznej.
              • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 01.11.06, 13:16
                pozostałe info jest utajnione
                • klemens.klemens Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 12:38
                  abanderado 20.11.06, 11:30
                  niuniuniu ktos na Twoim placie robi "kompanie:-)"

niunianiu 20.11.06, 11:32 + odpowiedz
                  abanderado napisał:
                  > niuniuniu ktos na Twoim placie robi "kompanie:-)"
                  czy chcesz powiedzieć, że "ktoś robi u mnie kampanię"?! kto?!

Jedno jest pewne: >>kampania is over!<<
                  • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 12:40
                    nie powiem kto ale mowie ze robi ....
                    • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 12:46
                      no powiedz, bo nie wiem czy wygonić czy pozwolić
                      to ja do kierownika budowy z pytaniem a on mi wyjeżdża z "nie powiem kto ale
                      mowie ze robi ...."
                      bo kupię bilet do Irlandii i będziesz miał masełka pod dostatkiem :P
                      • abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 21.11.06, 09:20
                        i dobrze i wtedy o jedna osobe spadnie bezrobocie ktos na moje miejsce
                        wejdzie ... jak chcesz ... jestem fachowcem dam sobie rade - nie kapusiem
                        • niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 21.11.06, 09:27
                          abanderado napisał:

> jestem fachowcem dam sobie rade
                          to już wiem, pałacyk cudeńko... tylko ten parkan nieodżałowany

> nie kapusiem
                          no tu mogłabym polemizować, chyba raczej "półkapusiem" ;)
    • westwind2 Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.12.06, 00:00
      Nie wiem, czy wypada ten dziękczynny wątek kontynuować w sytuacji, gdy ekipa
      aktorów zupełnie się wymieniła?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka