abanderado 13.10.06, 15:17 czy ktoś zauważył zmianę wizerunku ulicy podczas ostatnich kilku lat pod panowaniem obecnego Prezydenta .... nie wiecie kto będzie mieszkał w Pałacu Ogińskich ? bo fajna chate ktoś sobie szykuje widze ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:19 abanderado napisał: > nie wiecie kto będzie mieszkał w Pałacu Ogińskich ? bo fajna chate ktoś sobie > szykuje widze ... ja ;) zawsze marzyłam o takim pałacyku i juz prawie prawie ... nie moge juz się doczekać przeprowadzki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:20 he he , wyszło szydło z worka .... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:22 ale ogródka(parku)nie ogrodzisz .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:26 abanderado napisał: > ale ogródka(parku)nie ogrodzisz .... ? jak Twój kandydat wygra (tfu tfu tfu) to wtedy odgrodzę się od niego na całej linii bo wyprowadzka nie wchodzi w grę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:33 ale dzieki niemu nbędziesz miała ładny widok z okna kiedy będziesz ospale przeciągać się na balkonie spoglądając na asłanowicza ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:35 abanderado napisał: > ale dzieki niemu nbędziesz miała ładny widok z okna kiedy będziesz ospale > przeciągać się na balkonie spoglądając na asłanowicza ... a gdzie ja mam balkon, bo jakoś w planach remontu go nie było?ojej muszę gnać na plac budowy, bo mi "fachowcy" jeszcze cos dobudują Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:37 niunianiu napisała: abanderado napisał: > ale dzieki niemu nbędziesz miała ładny widok z okna kiedy będziesz ospale > przeciągać się na balkonie spoglądając na asłanowicza ... > a gdzie ja mam balkon, bo jakoś w planach remontu go nie było?ojej muszę gnać > na plac budowy, bo mi "fachowcy" jeszcze cos dobudują bo to ma być niespodzianka, ma być taki hydraulicznyc, niewidoczny dla innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:44 > bo to ma być niespodzianka, ma być taki hydraulicznyc, niewidoczny dla > innych ... ach to Ty mi szykujesz tą niespodziankę och cudowny jesteś :-* Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:49 niunianiu napisała: bo to ma być niespodzianka, ma być taki hydraulicznyc, niewidoczny dla innych ... ach to Ty mi szykujesz tą niespodziankę och cudowny jesteś :-* dziękuję ;-) nie wiemy tylko ile garażyków ostatecznie zrobić bo autek chyba bedzie więcej niż u beckhamów co im ostatnio budowalismy Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:52 abanderado napisał: > dziękuję ;-) > nie wiemy tylko ile garażyków ostatecznie zrobić > bo autek chyba bedzie więcej niż u beckhamów co im ostatnio budowalismy co najwyżej 1 mercedesik klasy E, jakiś Jeep Cheeroke no i limuzyna a co... no i jakaś yamaha, będę śmigać na dwóch kółkach po Asłanowicza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 15:59 abanderado napisał: > > dziękuję ;-) > > nie wiemy tylko ile garażyków ostatecznie zrobić > > bo autek chyba bedzie więcej niż u beckhamów co im ostatnio budowalismy > > co najwyżej 1 mercedesik klasy E, jakiś Jeep Cheeroke no i limuzyna a co... no > i jakaś yamaha, będę śmigać na dwóch kółkach po Asłanowicza ;) robi się a hummera ani jednego ani porsche 911 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.10.06, 16:30 abanderado napisał: > robi się > a hummera ani jednego ani porsche 911 ??? hummer za "wielka krowa", ale jeśli proponujesz porshe to nie pogardzę jakże skromnym upominkiem w postaci porsche 911 Carrera Cabrio Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 16.10.06, 08:29 911 turbo bedzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 16.10.06, 09:18 uwielbiam z rańca dobre wiadomości ... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 18.10.06, 17:51 czemu jak tak Ci zazdroszcze ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 24.10.06, 15:04 nininiu jak roboty idą ? nie uciekli wszyscy na wyspy ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 24.10.06, 15:36 abanderado napisał: > nininiu jak roboty idą? nie wiem, nie mam czasu na nadzór, może zdasz mi relację, garażyk gotowy? Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 11:12 nie jeden nawet,w przyszłym tygodniu przylatują włoscy(szwarcarscy:-) dekoratorzy wnętrz - dtalego zarezerwuj sobie choc chwilke będzie trzeba podejmowac decyzje ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 11:25 chwilka zarezerwowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 12:33 z przecieków wiem iz będą rekomendować kamień i drewno na wykończenie wnętrz ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 12:58 kamień - stanowcze NIE drewno - jak najbardziej pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:00 bez kamienia ??? eee ... jak chcesz to już z nimi ustalaj Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:12 eee.. "ustalaj z nimi"!!!! no co ty, od tego mam gościa od garażyku i porshaczka (czyt.abanderado przyp. red.) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:38 ja byłem za kamieniem a w takiej sytuacji nie widze innej lepszej alternatywy zreszta wylewki pod kamien są zrobione, i jeśli nie kamień to trzeba wszystko burzyć ... a terminy gonią ..... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:41 abanderado napisał: > ja byłem za kamieniem ale to ja co rano będę patrzeć na Asłanowicza przeciągając się ospale > zreszta wylewki pod kamien są zrobione, i jeśli nie kamień to trzeba wszystko > burzyć ... trudno ... > a terminy gonią ..... no więc do roboty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:45 faktury przesyłamy kurierem do kancelarii inwestycyjnej reprezentującej wlasciciela ... STOP STOP STOP przestać budować natychmiast !! przestać budować natychmiast !! przestać budować natychmiast !!, zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających na celu zburzenie budynku, powtarzam zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających na celu zburzenie budynku Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:46 abanderado napisał: > faktury przesyłamy kurierem do kancelarii inwestycyjnej reprezentującej > wlasciciela ... > > STOP STOP STOP > > przestać budować natychmiast !! > przestać budować natychmiast !! > przestać budować natychmiast !!, > > zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających na celu zburzenie > budynku, powtarzam zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających na > celu zburzenie budynku DZIAŁAJ TAK DALEJ A BĘDZIESZ ZMUSZONY JECHAĆ PO CHLEB DO IRLANDII Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 13:55 ale ja właśnie z tamtąd wróciłem ... najbardziej na świecie lubie masło irlandzkie mniamm Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 10:15 Abanderado jak mogłeś pozwolić na to, żeby zburzyli parkan przy Pałacu?! biegałam po nim, jak byłam dzieckiem, a teraz .... fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 10:34 parkan parkan nie przesadzaj ... taki cuda tam bedą i miejsca do biegania dużo, Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 10:46 no cóż skoro tak mówisz to może odżałuję ech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 17:25 Niunianiu, ten parkan to był trochę dalej, wzdłuż ul. Komarskieg. Przed samym pałacem była kiedyś tylko balustrada betonowa. Zresztą zobacz na historycznych juz zdjęciach. images.google.pl/imgres? imgurl=www.siedlce.um.gov.pl/miasto/zabytki/zab_park_3d.jpg&imgrefurl=htt p://www.siedlce.um.gov.pl/miasto/wit_zabytki.cfm&h=500&w=375&sz=194&hl=pl&start= 2&tbnid=0tnV13YXhCz2NM:&tbnh=130&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dpa%25C5%2582ac% 2Bogi%25C5%2584skich%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 08.11.06, 17:26 Ten link powinien zadziałać. www.siedlce.um.gov.pl/miasto/wit_zabytki.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 09:14 www.siedlce.um.gov.pl/miasto/zabytki/zab_palac_4d.jpg o to mi się tu właśnie rozchodzi, tego mi będzie brakować, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 09:18 nie mogli go zostawić!!! przecież nikomu by nie przeszkadzał, porównaj zdjęcia z przed i po remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 09:27 ale kiedyś noge sobie obtarłwem biegając beztrosko po tym murku ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 09:28 biedaku, to dlatego rozwaliłeś, oż ty mścić się na moich wspomnieniach, Ty brutalu Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 10:55 chce uniknąć powtórzenia się sytuacji przyszłym pokoleniom siedlczan ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 11:01 nie tańsza jest tabliczka z napisem: ---nie właś, bo potłuczesz się, jak ja--- abanderado Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 11:03 a te dzieci co z maleńkości nie dadzą rady przeczytać ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 09.11.06, 11:07 można napisać: "jak nie umiesz czytać to spójrz na dołączone zdjęcie" i załączyć twoją fotkę z lat dziecięcych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 10.11.06, 23:39 o i to byłoby równie atrakcyjne jak sam obiekt Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 11:30 niuniuniu ktos na Twoim placie robi "kompanie:-)" Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 11:32 abanderado napisał: > niuniuniu ktos na Twoim placie robi "kompanie:-)" czy chcesz powiedzieć, że "ktoś robi u mnie kampanię"?! kto?! Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: HUMMER 30.10.06, 12:17 www.autokrata.pl/ogien/517/hummer_nie_taki_swietny/ bez komentarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:02 abanderado napisał: > nie wiecie kto będzie mieszkał w Pałacu Ogińskich ? bo fajna chate ktoś sobie > szykuje widze ... i ty chcesz "zgodnie z decyzją proszę o podjecie czynności mających na celu zburzenie budynku" czy to zazdr..... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:06 zburzy sie i wybuduje z prawidłowymi wylewkami, bedzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:07 ale jak sam mówiłeś terminy!!! a ja chcę GWIAZDKĘ spędzić w pałacyku :( Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:11 do gwiazdki to jeszcze dwa razy zdąrzymy zburzyć i wybudować, tak sie ekipy wyszkoliły na wyspiarskich-akordach Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 14:24 miej na względzie moje życie na walizkach oszczędź mi tego zburzyć-wybudować-zburzyć-wybudować Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 15:46 oki bierzesz nową TT ? www.luxlux.pl/artykul/1194/nowe_audi_tt_roadster Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 25.10.06, 15:53 abanderado napisał: > bierzesz nową TT ? powiedz kiedy i gdzie, a się zjawię ps. Ti-Ti bije 911 na głowę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 08:41 nie nie spokojnie 911 to klasyka i nie da się jej porównać z żadnym innym autem, TT została zrobiona dla Ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 09:48 abanderado napisał: > TT została zrobiona dla Ciebie ... no i wydało się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 30.10.06, 11:44 a jak ten motoryzacja.interia.pl/galerie/najnowsze/jeep/zdjecie/duze,306799,23 Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 30.10.06, 18:07 ten jest ok ale ok to za mała dlatego z tego segmentu planowane jest audi Q7 Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 12.12.06, 13:53 fotoforum.gazeta.pl/3,0,210017.html boski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 12.12.06, 22:06 od dawna wiem ze to najlepsiejszy terenowiec na rynku obok cayenna... wnetrze jest jeszcze bardziej miazdzace wzgledem konkurencji... w ramach ciekawostki niunianiu powiem Ci ze teraz na to auto w PL jest kolejka jak w PRL musisz czekac do 3 mcy !!! aha i jeszcze jedno to auto jest produkowane/skladane na Slowacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.12.06, 08:19 abanderado napisał: > od dawna wiem ze to najlepsiejszy terenowiec na rynku obok cayenna... tia porshiaczek też śliczne cudo ps. wspólna pasja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek111 Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 10:10 ja zauważyłem faktycznie pan prezydent sprzedał panu Strusowi kilka działeczek ten to wyrzucił ludzi z mieszkań a miasto znowu musi dać tym ludziom mieszkania bo ktoś coś "przeoczył" Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 10:17 tia to Pan Prezydent może sprzedawać działki ? takie ma kompetencje ? tak ? a rada miasta nie macza w tym palców przypadkiem ? zapytaj koleżanki jak nabyła najlepszą miejscówke w mieście i sobie ją teraz remontuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 10:28 abanderado napisał: > zapytaj koleżanki jak nabyła najlepszą miejscówke w mieście i sobie ją teraz > remontuje ... nie wyjeżdżaj mi tu z podtekstami... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 12:57 dobra dobra, będe milczał jak grób, czy katakumby mają być zgodnie z pierwszą wersją projektu czy jakieś "świeże" pomysły są ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 13:07 napisał: > czy katakumby mają być zgodnie z pierwszą wersją projektu czy > jakieś "świeże" pomysły są ... od pomysłów mam Ciebie, podrzuć kilka to pogadamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 26.10.06, 22:12 A co wspólnego ma Pan Symanowicz z remontem Pałacu? Bo widać, ze w mieście sporo się zawsze remontów robi, ale to się dziwnie z wyborami łączy :| Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 27.10.06, 06:58 Nie zadawaj pytań nie na temat. Ty tylko taki skrót myślowy, rzecz traktuje o czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 27.10.06, 10:25 dzisiejszym "życiu" ukazały się zdjęcia moich salonów niezła robota abanderado, tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 28.10.06, 20:27 to tylko te skromne lokale prawdziwego oblicza lud nie ujrzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 30.10.06, 18:13 Przecież właścicielka to ludzka pani, jak jej wielka poprzedniczka na salonach. Lud nie jest bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 31.10.06, 20:58 www.tygodnik.siedlecki.pl/t2168-palac.oginskich.jest.piekny.htm i wszystko jasne ... Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 31.10.06, 21:08 TS zamieścił niestety tylko jedno zdjęcie, tak jest przynajmniej w wersji elektronicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 01.11.06, 13:16 pozostałe info jest utajnione Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 12:38 abanderado 20.11.06, 11:30 niuniuniu ktos na Twoim placie robi "kompanie:-)" niunianiu 20.11.06, 11:32 + odpowiedz abanderado napisał: > niuniuniu ktos na Twoim placie robi "kompanie:-)" czy chcesz powiedzieć, że "ktoś robi u mnie kampanię"?! kto?! Jedno jest pewne: >>kampania is over!<< Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 12:40 nie powiem kto ale mowie ze robi .... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 20.11.06, 12:46 no powiedz, bo nie wiem czy wygonić czy pozwolić to ja do kierownika budowy z pytaniem a on mi wyjeżdża z "nie powiem kto ale mowie ze robi ...." bo kupię bilet do Irlandii i będziesz miał masełka pod dostatkiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 21.11.06, 09:20 i dobrze i wtedy o jedna osobe spadnie bezrobocie ktos na moje miejsce wejdzie ... jak chcesz ... jestem fachowcem dam sobie rade - nie kapusiem Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 21.11.06, 09:27 abanderado napisał: > jestem fachowcem dam sobie rade to już wiem, pałacyk cudeńko... tylko ten parkan nieodżałowany > nie kapusiem no tu mogłabym polemizować, chyba raczej "półkapusiem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Dziękuję p.Symanowiczowi za "ewolucję" ul.Asł 13.12.06, 00:00 Nie wiem, czy wypada ten dziękczynny wątek kontynuować w sytuacji, gdy ekipa aktorów zupełnie się wymieniła? Odpowiedz Link Zgłoś