crux_l-c 15.11.06, 19:28 Uczcie sie od nas:) Wyjdzie wam to na dobre, bo sami to cusik nie dajecie rady L U B L I N I E C Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx --- IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 19:33 W Czestochowie 400 000 postow na forum, a w Lublincu 4 000. No comments :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: has Re: --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:01 Postami to się nie wyżywicie. Lubliniec 20 000 000 z UE, Częstochowa 15 000 000. Poza tym w Lublińcu sprzedaje się dziennie 20 sztuk GW i 2000 szt. Dziennika Zachodniego. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx -- IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 19:35 P.S. Zapraszam na premiere Bonda do naszego Cinema City :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: -- 15.11.06, 19:38 Nie chodzi mi o forum tylko o sparwy o których nie macie bladego pojęcia. A wasze Cinema City to najmniejszy multipleks w kraju, wiedzieliście o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: -- IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 19:57 Jest jedno mniejsze CC niz Czestochowskie. W tym CC premiera Bonda odbedzie sie w tym samym czasie co w calej Polsce. A poza tym wielkosc kina nie jest najwazniejsza. W Czestochowie mamy malutkie OKF - jedno z najlepszych kin wyswietlajacych ambitnych repertauar w calej Polsce. Tutaj warto zagladac jak najczesciej. Zapraszam :)) Pozdrawiam, P.S. Jakos na naszym forum jest sporo wpisow osob z Lublina, a na forum w Lublincu najprawdopodobniej nie ma zadnego wpisu psoby z Czestochowy. Tez noc comments :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: -- 15.11.06, 20:00 Mylisz sie, na forum Lublińca jest bardzo dużo wpisów ludzi z Czestochowy (aż za dużo), co do kin to wasze jest najmniejsze.... i chodzą do niego tylko częstochowianie, chociaz i tak niektórzy jeżdżą do Katowic lub Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garcia Re: -- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:04 nie możesz w jakiś inny sposób leczyć tych swoich lublinieckich kompleksów ? Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: -- 15.11.06, 20:05 Kompleksy to najwyraxniej macie wy skoro w ten sposób zaczynacie dyskusje. Na dzien dzisiejszy to wy macie powód do kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: -- IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 20:11 Powiem Ci tak - pochodze z Ozimka, a tam wiadomo z czym kojarzy sie Lubliniec. Potem moje kontakty z Lublincem byly jak najbardziej pozytywne. Moja opinia o Lublincu tez zrobila sie pozytywna. Ale ostatnio jak czytam na tym forum wypowiedzi niektorych ludzi z Lublinca, to stopniowo Lubliniec zaczyna mi sie kojarzyc z ludzmi bardzo zarozumialymi, zamknietymi w sobie, ktorym wydaje sie ze wszystkie rozumy pozjadali, ktorym przyjemnosc sprawia opluwanie innych. Powiem Ci ze taka postawa kojarzy mi sie z troche inna epoka i troche innym swiatem niz wspolczesnym. Jak Lubliniec bedzie mial cos do pokazania, to inni sami to docenia. Zarozumialstwo i woda sodowa jeszcze nikomu na dobre nie wyszla. Lublincowi tez. Zegnam i mam nadzieje ze jednak wiekszosc Lublinczan reprezentuje troche inne, bardziej wspolczesne postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublińczanin Beznadziejny temat trolla IP: *.sanetja.pl 15.11.06, 21:10 Panie xx! Niech pan w ten sposób nie mówi, bo niszczy swoją reputację forumową. Toć ten gość to istny troll! Ten temat nie ma nic z jakiejkolwiek sensowności, napisał go jakiś zwykły, nie boję się powiedzieć - zwykły idiota. Normalni ludzie mają w Lublińcu gdzieś co się dzieje w Częstochowie i nawet nie wiemy, kto tam u was rządzi, podobnie wy o nas. Żadnego naśmiewania się nie ma, bez przesady! Proponuję więcej nie odpowiadać takim debilom, jak crux_lc, bo widocznie nauczyciel informatyki w gimnazjum dał im czas wolny, więc dorwali się do netu, żeby pisac idiotyzmy. Pozdrawiam pana xx - Lublińczanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Beznadziejny temat trolla IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 21:15 Ja tez bardzo pozdrawiam Lubliniec - to miasto kojarzylo mi sie jak najlepiej, znam tam sporo miejsc, spedzilem raz cale wakacje. Nie wytzrymalem dzisiaj - troszke mnie ponioslo, ale naprawde szkoda byloby gdyby Lubliniec w ten sposob prezentowal sie na zewnatrz. Jeszcze raz pozdrawiam Lubliniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kononononowicz Re: Beznadziejny temat trolla IP: *.sanetja.pl 16.11.06, 08:54 Mnie wydaje się, że to raczej urzędnicy z naszego drogiego magistratu trollują! Odciąć od netu!!! Tylko denerwują Pana Profesora... Odpowiedz Link Zgłoś