Dodaj do ulubionych

Kiedy Częstochowa weźmie przykład z Lublińca?

15.11.06, 19:28
Uczcie sie od nas:) Wyjdzie wam to na dobre, bo sami to cusik nie dajecie rady

L U B L I N I E C
Obserwuj wątek
    • Gość: xx --- IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 19:33
      W Czestochowie 400 000 postow na forum, a w Lublincu 4 000. No comments :))
      • Gość: has Re: --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:01
        Postami to się nie wyżywicie.
        Lubliniec 20 000 000 z UE, Częstochowa 15 000 000.
        Poza tym w Lublińcu sprzedaje się dziennie 20 sztuk GW i 2000 szt. Dziennika
        Zachodniego.
        Pozdrowienia.
    • Gość: xx -- IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 19:35
      P.S. Zapraszam na premiere Bonda do naszego Cinema City :))
      • crux_l-c Re: -- 15.11.06, 19:38
        Nie chodzi mi o forum tylko o sparwy o których nie macie bladego pojęcia.
        A wasze Cinema City to najmniejszy multipleks w kraju, wiedzieliście o tym?
        • Gość: xx Re: -- IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 19:57
          Jest jedno mniejsze CC niz Czestochowskie.

W tym CC premiera Bonda odbedzie sie w tym samym czasie co w calej Polsce.

A poza tym wielkosc kina nie jest najwazniejsza. W Czestochowie mamy malutkie
          OKF - jedno z najlepszych kin wyswietlajacych ambitnych repertauar w calej
          Polsce.

Tutaj warto zagladac jak najczesciej. Zapraszam :))

Pozdrawiam,

P.S. Jakos na naszym forum jest sporo wpisow osob z Lublina, a na forum w
          Lublincu najprawdopodobniej nie ma zadnego wpisu psoby z Czestochowy. Tez noc
          comments :))
          • crux_l-c Re: -- 15.11.06, 20:00
            Mylisz sie, na forum Lublińca jest bardzo dużo wpisów ludzi z Czestochowy (aż
            za dużo), co do kin to wasze jest najmniejsze.... i chodzą do niego tylko
            częstochowianie, chociaz i tak niektórzy jeżdżą do Katowic lub Zabrza.
            • Gość: garcia Re: -- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:04
              nie możesz w jakiś inny sposób leczyć tych swoich lublinieckich kompleksów ?
              • crux_l-c Re: -- 15.11.06, 20:05
                Kompleksy to najwyraxniej macie wy skoro w ten sposób zaczynacie dyskusje. Na
                dzien dzisiejszy to wy macie powód do kompleksów.
            • Gość: xx Re: -- IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 20:11
              Powiem Ci tak - pochodze z Ozimka, a tam wiadomo z czym kojarzy sie Lubliniec.

Potem moje kontakty z Lublincem byly jak najbardziej pozytywne. Moja opinia o
              Lublincu tez zrobila sie pozytywna.

Ale ostatnio jak czytam na tym forum wypowiedzi niektorych ludzi z Lublinca, to
              stopniowo Lubliniec zaczyna mi sie kojarzyc z ludzmi bardzo zarozumialymi,
              zamknietymi w sobie, ktorym wydaje sie ze wszystkie rozumy pozjadali, ktorym
              przyjemnosc sprawia opluwanie innych.

Powiem Ci ze taka postawa kojarzy mi sie z troche inna epoka i troche innym
              swiatem niz wspolczesnym.

Jak Lubliniec bedzie mial cos do pokazania, to inni sami to docenia.
              Zarozumialstwo i woda sodowa jeszcze nikomu na dobre nie wyszla. Lublincowi
              tez.

Zegnam i mam nadzieje ze jednak wiekszosc Lublinczan reprezentuje troche inne,
              bardziej wspolczesne postawy.
    • Gość: Lublińczanin Beznadziejny temat trolla IP: *.sanetja.pl 15.11.06, 21:10
      Panie xx!

Niech pan w ten sposób nie mówi, bo niszczy swoją reputację forumową. Toć ten
      gość to istny troll! Ten temat nie ma nic z jakiejkolwiek sensowności, napisał
      go jakiś zwykły, nie boję się powiedzieć - zwykły idiota.

Normalni ludzie mają w Lublińcu gdzieś co się dzieje w Częstochowie i nawet nie
      wiemy, kto tam u was rządzi, podobnie wy o nas. Żadnego naśmiewania się nie ma,
      bez przesady!

Proponuję więcej nie odpowiadać takim debilom, jak crux_lc, bo widocznie
      nauczyciel informatyki w gimnazjum dał im czas wolny, więc dorwali się do netu,
      żeby pisac idiotyzmy.

Pozdrawiam pana xx - Lublińczanin
      • Gość: xx Re: Beznadziejny temat trolla IP: *.icis.pcz.pl 15.11.06, 21:15
        Ja tez bardzo pozdrawiam Lubliniec - to miasto kojarzylo mi sie jak najlepiej,
        znam tam sporo miejsc, spedzilem raz cale wakacje.

Nie wytzrymalem dzisiaj - troszke mnie ponioslo, ale naprawde szkoda byloby
        gdyby Lubliniec w ten sposob prezentowal sie na zewnatrz.

Jeszcze raz pozdrawiam Lubliniec.

• Gość: Kononononowicz Re: Beznadziejny temat trolla IP: *.sanetja.pl 16.11.06, 08:54
        Mnie wydaje się, że to raczej urzędnicy z naszego drogiego magistratu trollują!
        Odciąć od netu!!!
        Tylko denerwują Pana Profesora...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka