calama 21.11.06, 13:31 Dziś jest Światowy Dzień Życzliwości. Poszukajmy w sobie dobrych cech i bądźmy życzliwi. Nie tylko od święta ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty01 Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 13:34 A propos życzliwości - jutro w pyzowym przedzkolu rozgości się Berneński Pies Pasterski ze swoją panią :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 13:46 pretty01 napisała: > A propos życzliwości - jutro w pyzowym przedzkolu rozgości się Berneński Pies > Pasterski ze swoją panią :) Pies będzie życzliwy? Hm......mam nadzieję. Nieżyczliwy by jeszcze kogoś zjadł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 13:50 Tylko ze wzgledu ma Was dziewczyny nie rzucam miesem przy kazdym dennym poscie bernarda. Dziekuje ze jestescie howgh PS. Bernarda tez pozdrawiam zyczliwie Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 13:54 redcloud napisał: > Tylko ze wzgledu ma Was dziewczyny nie rzucam miesem przy kazdym dennym poscie > bernarda. Dziekuje ze jestescie > howgh Normalnie jestem wzruszona :) Dzięki! > PS. Bernarda tez pozdrawiam zyczliwie Ale tylko dzisiaj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 18:43 Życzliwych ludzi dziś niewielu, Więc ty bądź życzliwy mój przyjacielu. Niech przyjaźń i dobroć w sercu Twym zagości A świat będzie lepszy i pełen miłości. Dagmara Sagan III c :)) Więcej twórczości o życzliwości: www.zs2opolelub.abc.pl/modules.php?op=modload&name=MY-Module&opcja=poezja&file=index :)) Pozdrawiam życzliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Bądźmy życzliwi. :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:14 A może tak: "Badania pokazują, że dinozaury były współczesne ludziom. Ze wszystkich kultur docierają informacje, że je pamiętamy. Szkoci - potwora z Loch Ness, my - Macieja Giertycha" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bądźmy życzliwi. :-) IP: *.ed.shawcable.net 22.11.06, 23:39 Hey Danny, Szkoci maja szczescie..Ich siedzi na dnie jeziora i trudno zobaczyc... Giertych wszedzie sie paleta i szkode robi... Moze nma podmianke ze Szkotami??? Doloze dwie kaczki!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bądźmy życzliwi. :-) IP: *.ed.shawcable.net 22.11.06, 02:21 Hey calama, Jest okay mnie lubiec... Naprawde... Wiele osob moze mnie nie lubi.... Ci jednak co lubia mnie.....lubia bardzo.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bądźmy życzliwi. :-) IP: *.ed.shawcable.net 22.11.06, 02:20 Hey redcloud, Dziekuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 19:36 Tylko faceci niezyczliwi jacys, same Damy na tym watku... To ja sie przylaczam i do konca dnia bede zyczliwy jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 20:33 Rany, a jaka ja jestem dziś życzliwa, sama nie mogę uwierzyć... :) nawet Kot Co Go Logintymczasowy Nie Chciał nie dostał nakazu natychmiastowej eksmisji z mojego łóżka tylko rozwalił się na mojej poduszce... :)To niebezpieczny stan. Ta życzliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 20:34 Kota na nerki poloz. Jesli masz zdrowe nerki - poloz go zapobiegawczo. Zyczliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 20:36 Kiedy bardzo ruchliwy jest. :( Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 20:37 Nie bede Ci tlumaczyl, jak mozna unieruchomic kota, bo dzisiaj jestem zyczliwy nie tylko dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 20:41 :)))))))))))) Kurczę, obawiam się, że będę miała niespodziewaną przerwę w błogim stanie życzliwości. Pyza wydaje jakieś dziwne dźwięki a kot mnie żre w ramię. Ale może mi się dzisiaj jeszcze uda... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Bądźmy życzliwi. :-) 21.11.06, 21:20 pretty01 napisała: > :)))))))))))) > Kurczę, obawiam się, że będę miała niespodziewaną przerwę w błogim stanie > życzliwości. Pyza wydaje jakieś dziwne dźwięki a kot mnie żre w ramię. Ale może > mi się dzisiaj jeszcze uda... Pyzę do łózia, kota za drzwi i już będzie spokój. Jak dam radę jutro na 11 wyrwać się z pracy to podjadę :):):) Niestety obiecac nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Bądźmy życzliwi. :-) 22.11.06, 08:19 >kota za drzwi I to ma być życzliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: i co? IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.06, 15:32 udało się jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Mi się życzliwość skończyła w Polakosie IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.06, 23:18 Kupowałem dwie karty do tak-taka. Okazało sie ze jedna była droższa o głupią złotówkę. Ale kurde na tablicy przed sklepem widniała stara cena. Zawrzało we mnie bo jakiś wrażliwy ostatnio jestem. Powiedziałem że rezygnuję z zakupu. Sprzedawca wywracając oczami dorzucił mi końcu tą brakującą złotówkę. Czułem się przy tym jakbym to ja miał go przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Mi się życzliwość skończyła w Polakosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:46 Jeśli ktos nie miał i nie ma zyczliwości dla innych to tylko tłumaczy , że mu sie ona skończyła. Ta życzliwość po prostu sie nigdy nie zaczęła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: Mi się życzliwość skończyła w Polakosie IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.06, 00:08 Nie mam życzliwości dla osób które nie znają terminu "rzetelność kupiecka". Jak każdy normalny człowiek nie dam się naciągać. Choćby o złotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Mi się życzliwość skończyła w Polakosie IP: *.ed.shawcable.net 22.11.06, 02:31 Hey mrowka, Stary chwyt... "Przeciez to tylko zlotowka"... Nie.. To chwyt by te zlotowke z ciebie wydobyc... Zebys ty sie czul jak "zebrak"... Przeciez to "tylko" zlotowka.. Niech cham placi... Liczy sie zasada... Ty sie czujesz "winny" a ten poacan zawiedziony... Stu oszuklanych tak klientow to juz sto zlotych... Dzisiejsi wielcy zlodzie je nie kradna juz "na raz' milionow... Oni kradna milion razy ..jeden zloty.. Mowie ci...kandydowac powinienes.. Masz jedna "wade" ktora kwalifikuje cie na dobrego Prezydenta... Ty myslisz.. :) Nie bedziesz mial w Jedrzejczaku oponenta ( rozwalilby cie na kawalki w pierwszej polowie pierwszej polowy..pierwszej polowy kampanii..he he he) bo nie bedzie mogl startowac.. Z reszta bandy nawiedzonych i chorych....... Poradzisz sobie lowiac ryby.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Mi się życzliwość skończyła w Polakosie 22.11.06, 08:22 Gość portalu: Bernard napisał (a) cokolwiek, żeby napisać, mimo że nie ma nic do napisania. I tym sposobem wyczerpał zapas życzliwości Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Mi się życzliwość skończyła w Polakosie 22.11.06, 08:33 danny_boy napisał: > I tym sposobem wyczerpał zapas życzliwości Co nie? Na szczescie Dzien Zyczliwosci mamy juz za soba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Bądźmy życzliwi. :-) IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.06, 16:38 calama napisała: > Dziś jest Światowy Dzień Życzliwości. aleś ty światowa! ... i życzliwa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Bądźmy życzliwi. :-) 23.11.06, 19:35 Gość portalu: nicelus napisał(a): > aleś ty światowa! > ... i życzliwa! > :) W radiu usłyszałam :) Ale dziękuję :) ( dobrze że nie jestem dniowa, albo dzienna ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś