Dodaj do ulubionych

Tak wygladaja prawdziwi Semici

25.11.06, 02:02
video.google.com/videoplay?docid=-6761417473258986134&q=sufi+video
Obserwuj wątek
    • marouder M.in tak wygladaja.Jest ich ok. 300 mln.wszystkich 25.11.06, 02:08
      ..."Semitow" (jakos malo kto mowi o Europejczykach: Jafetyci, Ariowie, prawdziwi
      Europejczycy)...aaaa i pytanie:) No i co z tego, ze tak wygladaja?
      • pisssmaker Re: M.in tak wygladaja.Jest ich ok. 300 mln.wszys 25.11.06, 02:11
        Bardzo sympatycznie wygladajaca grupa modlacych sie ludzi.
      • alikalija Re: M.in tak wygladaja.Jest ich ok. 300 mln.wszys 25.11.06, 02:11
        To jest ich modlitwa.

Spolecznosc wojenna.
        Europejczycy tego nie pojmuja.
        • marouder Bzdura, ze nie pojmuja. Prawda,ze w wiekszosci nie 25.11.06, 02:14
          ..akceptuja.
          Trudno akceptowac spolecznosc w trakcie strukturalnej dezintegracji wartosci
          podstawowych.
          • alikalija Re: Bzdura, ze nie pojmuja. Prawda,ze w wiekszosc 25.11.06, 02:16
            No coz.
            Wystarczy popatrzec na nich zeby zrozumiec dlaczego w swiecie dominuja religie
            semickie.
            • marouder Np. w Polsce ok. 30% procent wyznawcow religii 25.11.06, 02:22
              ..semickiej wierzy w niesemicka reinkarnacje, a wiecej jeszcze, bo ok 60% nie
              wierzy w semickie pieklo.
              Ciekawe, bo nie jestem tego swiadom, w co wierzy tzw. przecietny Arab?
              • pisssmaker ????? 25.11.06, 02:23
                Skad masz te dane chlopie ? Link jakis moze ?
          • pisssmaker Re: Bzdura, ze nie pojmuja. Prawda,ze w wiekszosc 25.11.06, 02:19
            Trudno akceptowac co ? Powalilo cie ? Przeciez oni sie modla. Tak samo jak twoi
            w kipach przed sciana placzu. Czego filozofujesz . Patrz i uszanuj.
            • marouder Kakalko won!Z blazarem alija moge chwlke pogadac:) 25.11.06, 02:23

• pisssmaker a moze ty spadniesz ? 25.11.06, 02:26
                Wlasnie testuje kompa . Kropa i jej debile z IT agora probowali mi zablokowac
                kompa. Kilka minut na obejscie ich prymitywnych cookie i znowu jestem:)
                Tak wiec bede ci towarzyszyl sycac sie przegrana kropy.
                • marouder Czyli poziom 10-latka uczacego sie trickow z forow 25.11.06, 02:29
                  ..tzw. hackerskich.
                  Faktycznie, masz sie czym chwalic blazarek:)))

pisssmaker napisała:

> Wlasnie testuje kompa . Kropa i jej debile z IT agora probowali mi zablokowac
                  > kompa. Kilka minut na obejscie ich prymitywnych cookie i znowu jestem:)
                  > Tak wiec bede ci towarzyszyl sycac sie przegrana kropy.
                  • marcus_crassus maruder, ten koles to debil 25.11.06, 02:31
                    nazwal zmiane proxy + zmiane nicka "obejsciem" zabezpieczen.

moj chomik by go nawet nie obeszczal z litosci
                    '
                    ku.., hacker sie znalazl :) ja pie.. :)
                    • marouder Ale lewacka Matka Ziemia takich nosi! 25.11.06, 02:37
                      A powinna im przynajmniej raz na jakis czas cos na leb spuscic z dachu, z nieba,
                      czy skad tam chce.
                      W imie sprawiedliwosci spolecznej oczywiscie, bo wkurzaja spoleczenstwo:))
                    • pisssmaker Debil to ty jestes 25.11.06, 02:38
                      Proxy to zabawa dla ciebie i twojej babci . Dla ciebie bos debil i to trudne
                      dla ciebie.
                • marcus_crassus ale ty jestes wolem 25.11.06, 02:30
                  czlowieku. wez sie pustynny trepie nie blaznij. jak cie system zablokuje to nie
                  musisz niczego "obchodzic" - system sprawdza tylko uzywane nicki i adresy IP
                  ktore grupuje ze soba.

co za przychalst z ciebie wole. wez sie nie chwal swoja znajomoscia komputerow
                  wsiowa parowo.
                  • pisssmaker Re: ale ty jestes wolem 25.11.06, 02:36
                    No wlasnie kurza dupo zablokowali i mimo to jestem. Na poziomie 10 latka
                    powiadacie ? Hmm. Niech wam bedzie. Zalogowalem sie do zablokowanego konta
                    palanty.
                    Wmiksowalem sie w ich serwer zeus . przeroutowalem no woila obrzezance.
                    • marcus_crassus w dupe sobie wziernik ginekologiczny 25.11.06, 02:39
                      wmiksowales i wszystko. ale z takim info na innastrona.pl
                    • marouder Burasie, zablokowali ci oj_dane33, co pierdzielisz 25.11.06, 02:39
                      ..jak polamany?
                      • marcus_crassus ty, a to ich jest dwoch na serio? 25.11.06, 02:41
                        myslalem ze majonez przezywa nowa faze choroby psychicznej
                        • marouder Jeden jest burak:) 25.11.06, 02:43
                          Dostal tylko bana na nick oj_dana 33, jesli faktycznie sie "wmiksowal", nie
                          odblokuje tego nicka.
                          • marouder Majonez odblokuj nicka oj_dana33 jesli sie.. 25.11.06, 02:46
                            ...wmiksowales.
                            • pisssmaker Re: Majonez odblokuj nicka oj_dana33 jesli sie.. 25.11.06, 02:48
                              jaki jaki dokladnie ?
                              • pisssmaker Re: Majonez odblokuj nicka oj_dana33 jesli sie.. 25.11.06, 02:49
                                oj_dana33 dokladnie ten ? To troche potrwa bo to nie moj. Ale sprobuje.
                      • pisssmaker Re: Burasie, zablokowali ci oj_dane33, co pierdzi 25.11.06, 02:42
                        Glupol jestes . Ja nie mam nic wspolnego z blazarkiem z wroclawia i jego
                        dzisiejsza danusia33. To palant.
                        • pisssmaker Re: Burasie, zablokowali ci oj_dane33, co pierdzi 25.11.06, 02:43
                          A ty marcus moze pracujesz w IT agory ? To ci wspolczuje zmien prace glupku bo
                          nie dajesz rady.
                      • marcus_crassus "wmiksowal sie na serwe" 25.11.06, 02:42
                        dobrze ze nie wmiksowal sie do lozka redaktora pacewicza :) ale sadze ze ta
                        druga droga szybciej by sobie nicka odblokowal :)
                        • marouder O, to to! 25.11.06, 02:45
                          Szczegolnie, ze swoich inklinacji nie kryje poslugujac nickiem kakalko...Ty, a
                          moze on rzeczywiscie chcial zainteresowac soba kogos z GW?
                        • pisssmaker Re: "wmiksowal sie na serwe" 25.11.06, 02:46
                          Domain object:
                          domain: net.pl
                          registrant's handle: nsk001 (CORPORATE)
                          nservers: d-dns.pl.[213.172.174.70]
                          g-dns.pl.[2001:6d8:0:1::a:6][149.156.1.6]
                          a-dns.pl.[195.187.245.44][2001:A10:1:1::44]
                          e-dns.pl.[213.218.118.26]
                          f-dns.pl.[217.17.46.189][2001:1a68:0:10::189]
                          b-dns.pl.[80.50.50.10]
                          maja serwery zeus i artemida. Gowniano zabezpieczone.
                          • marcus_crassus a wiesz jakiej poscieli uzywa redaktor pacewicz? 25.11.06, 02:52
                            i w jakich gaciach spi? i czy woli byc masowany olejkiem czy czyms innym - ta
                            wiedza ci sie moze bardziej przydac :)
                            • pisssmaker Re: a wiesz jakiej poscieli uzywa redaktor pacewi 25.11.06, 02:54
                              Marcus cwany jestes ale nie zemna te numery. przyblokowales konto do 8
                              cwaniaczku. Poscigamy sie ?
                              • pisssmaker Re: a wiesz jakiej poscieli uzywa redaktor pacewi 25.11.06, 02:56
                                no to teraz wiem ze mam do czynienia z idiota z IT agora :)
                                No z jakiego adresu teraz pisze ?
                                • marcus_crassus poscigac to sie mozesz z biedroniem na oliwkowanie 25.11.06, 02:58
                                  wielkich kulturystow pedale :)
                                  • pisssmaker Re: poscigac to sie mozesz z biedroniem na oliwko 25.11.06, 03:01
                                    no i gowno wiesz bucu z IT. Nawet nie potrafisz ustalic mojego IP kolku
                                    marcusie.
                          • marouder To tutaj, to ma byc ten hacking? 25.11.06, 02:58
                            To sa tzw. testy penetracyjne..oby bez zostawiania po sobie sladu, bo wtedy
                            mozesz miec zbite kakalko.
                            • marouder Testy penetracyjne...akuratna nazwa dla ciebie... 25.11.06, 03:00
                              ...kakalowy majonezie:))
                              • marcus_crassus majonez kevina mitnicka udaje :) 25.11.06, 03:10
                                kurde. gosc ma naprawde nafajdane pod sufitem. najpierw chcial byc Zydem. Potem
                                hackerem :) On nie ma zycia wlasnego czy co?

juz wmiksowal sie w te "dane" czy jeszcze nie?
                                • pisssmaker Doopku a ty nawet nie umiesz obslugiwac swojej kon 25.11.06, 03:16
                                  Pytalem cie o moj IP kmiotku z IP agora. Juz wiem ze lamiesz prawo w tej
                                  robocie. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ze dane ktore codziennie zapodajesz
                                  izraelczykom sa przestepstwem.
                                  No jaki jest moj IP to zaczne cie powaznie traktowac palancie.
                                  • marcus_crassus a po co izraelczykom twoj IP blaznie? :) 25.11.06, 03:18
                                    bardziej interesowac niektorych starszych zydow moga najwyzej takie rzeczy czy
                                    masz duzo wloskow na torskie i czy masz duze usta :))

po grzyba komus twoj IP pajacu :)
                                    • pisssmaker Re: a po co izraelczykom twoj IP blaznie? :) 25.11.06, 03:22
                                      No niestety jestem zydem i to jest moje przeklenstwo. Niestety nie jestem
                                      syjonista jak wy. No jak tam doopku z IT znasz juz moje IP ?
                                      Siedzisz na tej nocnej zmianie tepaku to troche pocwicz swoj zawod.
                                      Niestety goowno umiesz.
                                      • marcus_crassus ty, juz zmiksowales ten serwe i nick marudera? 25.11.06, 03:23
                                        czy wciaz marzysz o tym kakalku pedale? :)
                                        • pisssmaker Re: ty, juz zmiksowales ten serwe i nick marudera 25.11.06, 03:30
                                          Teraz robie cos innego - kasuje twoje pliki pedofilu. No widze ladne gowno
                                          masz u siebie. Poszukaj na agora-mia.wix.net.pl pliku tu bylem.doc
                                          • marcus_crassus buahahahaha...od kiedy to marszczenie freda 25.11.06, 04:02
                                            nazywa sie kasowaniem plikow :)
                                            • pisssmaker Re: buahahahaha...od kiedy to marszczenie freda 25.11.06, 04:06
                                              Za duzo szmaciarzu powiedziales podczas poprzedniej dyskusji. Po analizie
                                              twierdze ze jestes dupkiem z IT agory. Takich palantow co nawet z konsoli nie
                                              potrafia zczytac IP klienta to ja zjadam na sniadanie. A pedofil to jestes bez
                                              dwoch zdan.
                                              • marcus_crassus ty jestes naprawde po..y majonez 25.11.06, 04:19

• pisssmaker Nazywasz sie.... 25.11.06, 04:34
                                                  Albert Jerka albo Andrzej Kostrzewa zgadza sie ? Kmiotku.
                                                  • marcus_crassus ty, masz powazne kuku na muniu 25.11.06, 04:43
                                                    nazywam sie mordechaj rubinstein :D
                                                  • alikalija Witamy polskich zolnierzy w Iraku 25.11.06, 10:57
                                                    video.google.com/videoplay?docid=-3452262636439184321
                                                    Chlebem i sola:)))))
                                                  • alikalija Re: Witamy polskich zolnierzy w Iraku 25.11.06, 12:17
                                                    Ten ostatni spiewak jest Indoeuropejczykiem...
                                                  • acuzzme obywatel Izraela Marcus_Crassus gada sam ze sobą 25.11.06, 13:34
                                                    Brawo! Ta nowa postać zatytułowana "pissmejker" vel "kakauko" udała ci się
                                                    wyśmienicie. Jeśli jednak myślisz, że w ten sposób zdołasz przegonić mnie z
                                                    forum, to grubo się mylisz, agencie zwerbowany przez izraelski MSZ na potrzeby
                                                    propagandowego projektu o nazwie "Eurojihad".
                                                  • marouder Jestes cienki majonez, jak twoja wlasna pensja:))/ 25.11.06, 13:40

• acuzzme Re: Jestes cienki majonez, jak twoja wlasna pensj 25.11.06, 13:43
                                                    Tyle wiesz o mojej pensji, ile ci powiem, panie Ciężkomyślący. A skoro już
                                                    przyleciałeś z oślinioną brodą, to przekaż swoim kolegom, żeby dali sobie siana
                                                    ze spamowaniem forum i podawaniem się za mnie. Nie tędy droga do pozbycia się
                                                    mnie z FŚ..
                                                  • marouder Zakakalkuj sobie, ze jesli cie kto usunie z FS .. 25.11.06, 13:46
                                                    ...panie "hakier", to tylko ty bedziesz ta osoba:)
                                                  • marouder cos ci wyszedl miks wczoraj, co, hakier?/nt 25.11.06, 13:44

• acuzzme Re: cos ci wyszedl miks wczoraj, co, hakier?/nt 25.11.06, 13:46
                                                    Dobra, kończę z tobą rozmowę, bo już zaczynasz bredzić. Co do mojej pensji -
                                                    circa 5000 PLN miesięcznie to całkiem nieźle jak na kogoś, kto dopiero za dwa
                                                    lata skończy studia. Znajomych absolwentów przerzucających papierki za 1.300 mam
                                                    w brud..
                                                  • marouder Takie sa twoje marzenia?5000 tys zl? To ty musisz 25.11.06, 13:50
                                                    ...zmienic profesje...eee..na bardziej publiczna:))
                                                  • acuzzme Re: Takie sa twoje marzenia?5000 tys zl? To ty mu 25.11.06, 13:55
                                                    > ...zmienic profesje...eee..na bardziej publiczna:))

Gdybym zmienił profesję na publiczną (chodzi ci o budżetówkę?), to zarabiałbym
                                                    pięć razy mniej.. O czym ty znowu bredzisz, panie Ociężały Umysłowo? U was w
                                                    Krakowie tyle wyciągają na publicznych stanowiskach niższego szczebla? I
                                                    dlaczego znowu wypowiadasz się tak, jakbyś wiedział, w jakim charakterze
                                                    pracuje? Ostatni raz z równą pewnością siebie utożsamiałeś mnie z Arnoldem
                                                    Buzdyganem, frustracie na usługach.. Zapytaj się lepiej samego siebie, czy to
                                                    nie wstyd w twoim wieku (czterdzieści..re lat) spędzać kilkanaście godzin na
                                                    forach za tak marne grosze..
                                                  • acuzzme Re: cos ci wyszedl miks wczoraj, co, hakier?/nt 25.11.06, 13:58
                                                    Próbujesz przenieść swoje lęki i frustracje na moją osobę? Przecież to nie tak
                                                    dawno ty chwaliłeś się tym, że twój niepełnoletni synalek jest w mocy "zhakować"
                                                    (lol) stronę Viva-Palestyna, a gdy zwróciłem ci uwagę, że nakłanianie do
                                                    popełnienia przestępstwa jest sprzeczne z prawem, ukąsiłeś mnie prostacką uwagę,
                                                    że jestem kapusiem. Tobie już naprawdę makówka wysiada, strach pomyśleć w jakim
                                                    będziesz stanie, gdy dobiegniesz sześćdziesiątki..
    • j-k Ale to chyba meskie party starych kawalerow? 25.11.06, 14:11
      gdyz kobiet tu nie widze...
    • z_daleka Re: co kraj, to obyczaj... 25.11.06, 14:26
      video.google.com/videoplay?docid=-6985871888222534590&q=modlitwa&hl=en
      • alikalija Benek,witaj w Europie:)) 25.11.06, 17:28
        www.youtube.com/watch?v=QvCUiHK7AXk&mode=related&search=islam%20nasyid%20nasheed%20sami%20yusuf%20ummah
        • alikalija Tak wygladaja wojownicy 26.11.06, 10:29
          video.google.com/videoplay?docid=-6761417473258986134&q=sufi+video
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka